Ρε εσείς απο την εποχή του Μισούνοφ έχω να δώ μπασκετ και δεν ξέρω ποιος είναι ο Ζοτς, θα μου απαντήσει κάποιος? :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βαλε το χιουμορ στη ζωη σου....και ξεκολλα ....ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΜΕ.........Ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ
αν σου θυμιζω ΕΓΩ τα παιδικα σου χρονια τοτε ενα ΜΑΛΑΚΑΣ που προκαλει ενα αλλο μαλακα χωρις να ξερει τι σοι μαλακας μπορει να ειναι και τι θα βρει μπροστα του επειδη αλλαξανε κουβεντες απο ενα πληκτρολογιο τι σου θυμιζει....
Επισκέπτης
Ομπράντοβιτς,πο ρο πο ρομ πομ περομ περομ...
φιλε μη γραφεις με κεφαλαια παρακαλωΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΜΕ.........Ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ
Ακόμα;;;χαχαχαχαχα
θυμηθηκα ενα ανεκδοτο
εκανα λαθος απο την βιασυνη μου αλλα αυτο εγραψε ....Άμα έγραψε κάτι τέτοιο έχεις δίκιο,αλλιώς έπρεπε να το γράψει,σωστά!
Επισκέπτης
[move] [/move]
Το κατάλαβα ρε boy,απλά το έργαψα για να χαραλώσω λίγο τα πνεύματα ...εκανα λαθος απο την βιασυνη μου αλλα αυτο εγραψε ....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
εσι τι ισε αστινομια τισ λεοφορουφιλε μη γραφεις με κεφαλαια παρακαλω
ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ?ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ.ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑβαλε το χιουμορ στη ζωη σου....και ξεκολλα ....
αν σου θυμιζω ΕΓΩ τα παιδικα σου χρονια τοτε ενα ΜΑΛΑΚΑΣ που προκαλει ενα αλλο μαλακα χωρις να ξερει τι σοι μαλακας μπορει να ειναι και τι θα βρει μπροστα του επειδη αλλαξανε κουβεντες απο ενα πληκτρολογιο τι σου θυμιζει....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
ινε γαβροσ γι αφτοΑκόμα;;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
αμα γραφισ με μεγαλα θα στι πεσι ι αστινομιαΕΣΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ?ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ.ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
φιλαθλοι , μην πετατε αντικειμενα!!!εσι τι ισε αστινομια τισ λεοφορου
να σου πω μην με ζαλιζεις με μαλακιες....ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ?ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ.ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
ο μονος λογος που μπορει να βρεθω με καποιον απο εδω ειναι η για καφε η για καμμια αλητεια....
στο μεταξυ συνεχισε να περνιεσαι για μαγκας με τις μαλακιες που γραφεις.....
αν και να εχεις υποψι σου οτι λενε καπου στη κρητη
λεγε λεγε το κοπελλι κανει τη γιαγια να θελει.... ;) ;) ;)
αν με πιανεις.....
Η αστυνομινία,που έλεγε και ο Χατζηχρήστοςαμα γραφισ με μεγαλα θα στι πεσι ι αστινομια
ινε γαβροσ γι αφτο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
για το ζικο λεσΗ αστυνομινία,που έλεγε και ο Χατζηχρήστος
ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ?'' ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΓΙΑ?να σου πω μην με ζαλιζεις με μαλακιες....
ο μονος λογος που μπορει να βρεθω με καποιον απο εδω ειναι η για καφε η για καμμια αλητεια....
στο μεταξυ συνεχισε να περνιεσαι για μαγκας με τις μαλακιες που γραφεις.....
αν και να εχεις υποψι σου οτι λενε καπου στη κρητη
λεγε λεγε το κοπελλι κανει τη γιαγια να θελει.... ;) ;) ;)
αν με πιανεις.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K