σε αλλη χωρα θα σας φανε ζωντανους ρε....πεζοδρομια θα φτιαχνετε και θα σπατε πετρες...
μονο στο ελλαδισταν ειναι δυνατον η ομαδα της καρπαζιας να το παιζει καμποση...
Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.
Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
λοιπον μαγκες εριξα μια (μονο 1 ετσι????) ματιά στο θρεντ που λεει ο γαμικος παραπανω και ψαρωσα. Σας λεω οτι τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα τρεμω. Δεν μπορω να γραψω αλλο συγνωμη. Φοβηθηκα πολυ τον πληκτρολογομαγκα........ουαου ειναι και πολυ μαμιας μιλαμε........ πω πω πω πω πω
λοιπον μαγκες εριξα μια (μονο 1 ετσι????) ματιά στο θρεντ που λεει ο γαμικος παραπανω και ψαρωσα. Σας λεω οτι τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα τρεμω. Δεν μπορω να γραψω αλλο συγνωμη. Φοβηθηκα πολυ τον πληκτρολογομαγκα........ουαου ειναι και πολυ μαμιας μιλαμε........ πω πω πω πω πω
οποτε θελεις το τελειωνεις αυτο. οκ? εδω θα δουμε ποσο σου κοβει. οκ? διαβασε το 1ο μου μηνυμα σημερα και θα δεις οτι δε μιλαγα επι προσωπικου. Οτι εγραψα ηταν στον πληθυντικο. Εσυ το εκανες προσωπικο. ΟΚ? ΤΕΛΟΣ
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο.
Μερικοι ''γατοι'' ή μερικοι ''μαλακες'' (υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε),να βαριουνται να σου απαντησουν,επειδη θα πρεπει να γραψουν ολοκληρο κατεβατο. ;)
οποτε θελεις το τελειωνεις αυτο. οκ? εδω θα δουμε ποσο σου κοβει. οκ? διαβασε το 1ο μου μηνυμα σημερα και θα δεις οτι δε μιλαγα επι προσωπικου. Οτι εγραψα ηταν στον πληθυντικο. Εσυ το εκανες προσωπικο. ΟΚ? ΤΕΛΟΣ
δεν με νοιαζει ρε φιλε και επι προσωπικου να ηταν...(που ηταν μονο που δεν το ειπες ευθεως)
παρακολουθα λιγο καλυτερα το θρεντ και θα δεις οτι με τα περισσοτερα παιδια που και αγαπανε την ομαδα τους και φανατικοι ειναι κανουμε τον χαβαλε μας και ποτε δεν με βριζουν οσο προκλητικος και να ειμαι(γιατι ειμαι... ;))
αν αυτο δεν σου λεει κατι ...τι να πω.... ;) ;) ;)
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο.
Μερικοι ''γατοι'' ή μερικοι ''μαλακες'' (υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε),να βαριουνται να σου απαντησουν,επειδη θα πρεπει να γραψουν ολοκληρο κατεβατο. ;)