Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πόσες φορές εσύ και πόσες εγώ σε κάθε πόλη; ;) ;) ;) ;)
τωρα λες μαλακιες .....ουτε στο δημοτικο δεν στεκουν αυτα....
σε αλλους πες μαγκιες για εκδρομες...σε μενα ειναι δυνατον;;;;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το είπε και ο καβούριας.
σε αλλη χωρα θα σας φανε ζωντανους ρε....πεζοδρομια θα φτιαχνετε και θα σπατε πετρες...
μονο στο ελλαδισταν ειναι δυνατον η ομαδα της καρπαζιας να το παιζει καμποση... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.

Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
+100000000000000000000000000000000000

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ριξε μια ματια στο θρεντ με τους ποντους και θα παρεις χαμπαρι... :2funny: :2funny: :2funny:
μη χαλας το στομα σου κοριτσι μου ...δεν φοβαμαι και ειδικα απο πληκτρολογομαγκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον μαγκες εριξα μια (μονο 1 ετσι????) ματιά στο θρεντ που λεει ο γαμικος παραπανω και ψαρωσα. Σας λεω οτι τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα τρεμω. Δεν μπορω να γραψω αλλο συγνωμη. Φοβηθηκα πολυ τον πληκτρολογομαγκα........ουαου ειναι και πολυ μαμιας μιλαμε........ πω πω πω πω πω

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον μαγκες εριξα μια (μονο 1 ετσι????) ματιά στο θρεντ που λεει ο γαμικος παραπανω και ψαρωσα. Σας λεω οτι τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα τρεμω. Δεν μπορω να γραψω αλλο συγνωμη. Φοβηθηκα πολυ τον πληκτρολογομαγκα........ουαου ειναι και πολυ μαμιας μιλαμε........ πω πω πω πω πω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θες να σου τον στειλω φωτο να με καψουρευτεις;;;;; :grin: :grin: :grin:

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οποτε θελεις το τελειωνεις αυτο. οκ? εδω θα δουμε ποσο σου κοβει. οκ? διαβασε το 1ο μου μηνυμα σημερα και θα δεις οτι δε μιλαγα επι προσωπικου. Οτι εγραψα ηταν στον πληθυντικο. Εσυ το εκανες προσωπικο. ΟΚ? ΤΕΛΟΣ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι οι μαλακες τα βαζουν μαζι μου ενω οι γατοι οχι;;;;;
θελει πολυ σκεψη;;;μαλακας ειναι που να παρει χαμπαρι  ;) ;) ;) ;) ;)
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο.
Μερικοι ''γατοι'' ή μερικοι ''μαλακες'' (υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε),να βαριουνται να σου απαντησουν,επειδη θα πρεπει να γραψουν ολοκληρο κατεβατο. ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οποτε θελεις το τελειωνεις αυτο. οκ? εδω θα δουμε ποσο σου κοβει. οκ? διαβασε το 1ο μου μηνυμα σημερα και θα δεις οτι δε μιλαγα επι προσωπικου. Οτι εγραψα ηταν στον πληθυντικο. Εσυ το εκανες προσωπικο. ΟΚ? ΤΕΛΟΣ
δεν με νοιαζει ρε φιλε και επι προσωπικου να ηταν...(που ηταν μονο που δεν το ειπες ευθεως)
παρακολουθα λιγο καλυτερα το θρεντ και θα δεις οτι με τα περισσοτερα παιδια που και αγαπανε την ομαδα τους και φανατικοι ειναι κανουμε τον χαβαλε μας και ποτε δεν με βριζουν οσο προκλητικος και να ειμαι(γιατι ειμαι... ;))
αν αυτο δεν σου λεει κατι ...τι να πω.... ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο.
Μερικοι ''γατοι'' ή μερικοι ''μαλακες'' (υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε),να βαριουνται να σου απαντησουν,επειδη θα πρεπει να γραψουν ολοκληρο κατεβατο. ;)
ασε τα ματοκλεισιματα και εσυ προσωπικα με βριζεις  διπλα...
αυτο σου ελειπε να με βριζεις και εδω... :P :P :P :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ένα ελαφάκι....για τον χρηστιδάκι........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ασε τα ματοκλεισιματα και εσυ προσωπικα με βριζεις  διπλα...
αυτο σου ελειπε να με βριζεις και εδω... :P :P :P :P
Θα αφησω τα ματοκλεισιματα και θα αρχισω τα κωλοδαχτυλα :birdman: :2funny:

Σωστα το ειχα ξεχασει αυτο,δεν μπορω να σε βριζω απο παντου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom