Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και ξανα
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και ξανα μανα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

βαζελοι ειστε και οπως μιλας (και παραμυθιαζεις)σε βαζελους  μιλησε....
και βεβαια ηξερε ακριβως την αντιδραση σας....και πως θα μπορουσε να ειναι διαφορετικη;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

φυσικα και καταλαβαινει το υλικο που εχει το οποιο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με του θρυλου και των λοιπων ευρωπαικων ομαδων καταλαβαινει οτι για την ομαδα της ΑΠΑΤΗΣ που στηριχτηκε με τρελλα απο το μπασκετικο μασονικο κατεστημενο πλησιαζει,νοιωθει πως πιθανον οι γκριζες αρκουδες (λεγε με πηλοιδη και σια ο.ε....)δεν αρκουν για απονομες τιτλων και απλα διαλεξε να αποποιηθει των ευθυνων του και σε αυτη τη δυσκολη ωρα που η ''αρμαδα'' σερνεται και στηριζεται σε πηλινα ποδια να φανει για ακομα μια φορα μαγκας και ''μεσσιας''
παμε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ασε ρε ζελικο....
αυτον τον κορμο ειχες οταν σε ζητωκραυγαζαν σαν αλλο καισαρα και απολαμβανες τιμες αρχηγου κρατους....
αμα εισαι μαγκας βγες ευθεως και πες οτι ο γιγαντας ειχε πηλινα ποδια και στηριζοτανε σε βασιλακοπουλαιοσυριγοπηλοιδοβορεαδηδες κλπ....και ασε τια φανφαρες...δεν απευθυνεσαι μονο σε βαζελους...
υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται σ'αυτη τη χωρα.... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

αυτα.....
πάλι ονείρωξη είχες ότι ο κόκκαλης ανέλαβε το μπάσκετ του ολυμπιακού;
ή αναγάγεις τα της ομάδας σου στο ποδόσφαιρο στον μπασκετικό βάζελο;

Κλάψε μαλάκα..
Στη σπυριάρα μια ζωή θα βγάζεις σπυριά στον κώλο σου.
σπυριάρη......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πάλι ονείρωξη είχες ότι ο κόκκαλης ανέλαβε το μπάσκετ του ολυμπιακού;
ή αναγάγεις τα της ομάδας σου στο ποδόσφαιρο στον μπασκετικό βάζελο;

Κλάψε μαλάκα..
Στη σπυριάρα μια ζωή θα βγάζεις σπυριά στον κώλο σου.
σπυριάρη......
μαθε μπαλλα απο το δασκαλο ρε και ασε τις μαγκιες.... ;) ;) ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.

Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τον επόμενο μήνα έχουμε νέο ταξίδι για να μην ξεχνιόμαστε.
Πάλι τρύπες στους καναπέδες θα κάνουν οι γαύροι από τα νεύρα τους. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.

Παρε μου μια πιπα να κοψεις το τσιγαρο...
αμα δεν σου αρεσουν αυτα που λεω μην τα διαβαζεις ....
τωρα αν δινεις ''συμβουλες'' στου αλλους να με γραψουν στ'αρχιδια τους....τι να πω...μεγαλα παιδια ειναι,κριση εχουν και οπως τους υπαγορευει η γκλαβα τους κανουν....
στο μεταξυ εσυ μπορεις να ανετα να μου παρεις μια πιπα....
για να κοψεις το τσιγαρο οχι για κανενα αλλο λογο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
τωρα αν δινεις ''συμβουλες'' στου αλλους να με γραψουν στ'αρχιδια τους....τι να πω...μεγαλα παιδια ειναι,κριση εχουν και οπως τους υπαγορευει η γκλαβα τους κανουν....
για να κοψεις το τσιγαρο οχι για κανενα αλλο λογο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που το κατάλαβες ότι αναφερόταν σ' εσένα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τί μαλακία και αυτή με το γήπεδό σας???Πάντως όντως πέφτει δούλεμα...η Θύρα 7 έχει καταθέσει την πρότασή της αλλά εσείς δεν ακούτε:

[move][size=30pt]ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε οπαδε της  ομαδας που συντηρειται απο ψευτια και ψευτικες ατακες....πες μια πολη ρε απατεωνα που εχεις ταξιδεψει εσυ και δεν εχω παει εγω....
ψεμματα παντου...ψευτικος υμνος ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τί μαλακία και αυτή με το γήπεδό σας???Πάντως όντως πέφτει δούλεμα...η Θύρα 7 έχει καταθέσει την πρότασή της αλλά εσείς δεν ακούτε:

[move][size=30pt]ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το είπε και ο καβούριας.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

εσυ δεν ησουν εχθες που ελεγες κατι για προσωπικούς χαρακτηρισμούς?????????????????  Μαλλον εισαι διχασμενη προσωπικοτητα............ή αλβανακι και δεν ξερεις να διαβαζεις καλά ελληνικα. Σε καθε περιπτωση σε δικαιολογω, σε καταλαβαινω, συμπασχω μαζι σου αλλά δε μπορω να κανω κατι παραπανω.

ΑΑΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο. Για να σου παρει καποιος πιπα θα πρεπει να εχεις και τσουτσούνι. Εσυ δε φαινεται να διαθετεις (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΜΑΛΑΚΑ)............καταλαβες? το κουβαδακι σου τωρα και σε αλλη παραλια. βλακα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Που το κατάλαβες ότι αναφερόταν σ' εσένα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι οι μαλακες τα βαζουν μαζι μου ενω οι γατοι οχι;;;;;
θελει πολυ σκεψη;;;μαλακας ειναι που να παρει χαμπαρι  ;) ;) ;) ;) ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε οπαδε της  ομαδας που συντηρειται απο ψευτια και ψευτικες ατακες....πες μια πολη ρε απατεωνα που εχεις ταξιδεψει εσυ και δεν εχω παει εγω....
ψεμματα παντου...ψευτικος υμνος ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης.....
Πόσες φορές εσύ και πόσες εγώ σε κάθε πόλη; ;) ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΑΑΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο. Για να σου παρει καποιος πιπα θα πρεπει να εχεις και τσουτσούνι. Εσυ δε φαινεται να διαθετεις (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΜΑΛΑΚΑ)............καταλαβες? το κουβαδακι σου τωρα και σε αλλη παραλια. βλακα
ριξε μια ματια στο θρεντ με τους ποντους και θα παρεις χαμπαρι... :2funny: :2funny: :2funny:
μη χαλας το στομα σου κοριτσι μου ...δεν φοβαμαι και ειδικα απο πληκτρολογομαγκες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom