Επειδη μυριζεις απο το αθλημα. ;)Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι θα σηκώσουμε κούπες πάλι στο μπάσκετ; ;) ;) ;) ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάλι ονείρωξη είχες ότι ο κόκκαλης ανέλαβε το μπάσκετ του ολυμπιακού;
και ξανα
και ξανα μανα
βαζελοι ειστε και οπως μιλας (και παραμυθιαζεις)σε βαζελους μιλησε....
και βεβαια ηξερε ακριβως την αντιδραση σας....και πως θα μπορουσε να ειναι διαφορετικη;;;;
φυσικα και καταλαβαινει το υλικο που εχει το οποιο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με του θρυλου και των λοιπων ευρωπαικων ομαδων καταλαβαινει οτι για την ομαδα της ΑΠΑΤΗΣ που στηριχτηκε με τρελλα απο το μπασκετικο μασονικο κατεστημενο πλησιαζει,νοιωθει πως πιθανον οι γκριζες αρκουδες (λεγε με πηλοιδη και σια ο.ε....)δεν αρκουν για απονομες τιτλων και απλα διαλεξε να αποποιηθει των ευθυνων του και σε αυτη τη δυσκολη ωρα που η ''αρμαδα'' σερνεται και στηριζεται σε πηλινα ποδια να φανει για ακομα μια φορα μαγκας και ''μεσσιας''
παμε
ασε ρε ζελικο....
αυτον τον κορμο ειχες οταν σε ζητωκραυγαζαν σαν αλλο καισαρα και απολαμβανες τιμες αρχηγου κρατους....
αμα εισαι μαγκας βγες ευθεως και πες οτι ο γιγαντας ειχε πηλινα ποδια και στηριζοτανε σε βασιλακοπουλαιοσυριγοπηλοιδοβορεαδηδες κλπ....και ασε τια φανφαρες...δεν απευθυνεσαι μονο σε βαζελους...
υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται σ'αυτη τη χωρα....
αυτα.....
ή αναγάγεις τα της ομάδας σου στο ποδόσφαιρο στον μπασκετικό βάζελο;
Κλάψε μαλάκα..
Στη σπυριάρα μια ζωή θα βγάζεις σπυριά στον κώλο σου.
σπυριάρη......
μαθε μπαλλα απο το δασκαλο ρε και ασε τις μαγκιες.... ;) ;) ;)πάλι ονείρωξη είχες ότι ο κόκκαλης ανέλαβε το μπάσκετ του ολυμπιακού;
ή αναγάγεις τα της ομάδας σου στο ποδόσφαιρο στον μπασκετικό βάζελο;
Κλάψε μαλάκα..
Στη σπυριάρα μια ζωή θα βγάζεις σπυριά στον κώλο σου.
σπυριάρη......
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ooyps......
H λιμόζ είχε ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΚΑΛΗ......
Για τα [size=11pt]πιστόνια[/size] δεν έχω άποψη.....
αν μιλάμε για την παλιά ομάδα: Αϊζάια Τόμας, το γελαστό παιδί.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μαθε μπαλλα απο το [size=20pt]δασκαλο[/size] ρε και ασε τις μαγκιες.... ;) ;) ;)
Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.
Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
Τον επόμενο μήνα έχουμε νέο ταξίδι για να μην ξεχνιόμαστε.Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
Πάλι τρύπες στους καναπέδες θα κάνουν οι γαύροι από τα νεύρα τους.
Τον επόμενο μήνα έχουμε νεο ταξίδι για να μην ξεχνιόμαστε.
Πάλι τρύπες στους καναπέδες βλέπω να κάνουν οι γαύροι από τα νεύρα τους.
Τι βαράς την κεφάλα σου;
Τι βαράς την κεφάλα σου;
κανω τον γαυρο........... Προετοιμαζομαι για τις αποκριες. Θα ντυθω γαυρος
Παρε μου μια πιπα να κοψεις το τσιγαρο...Γιατι δεν γειώνετε τον καθε μαλακα που προσπαθει να κανει μπουρδελο το θεματακι? Αφού υπάρχουν ανθρωποι που ειναι αυτοκόλλητοι με τη μαλακία. Γιατι τους δινετε σημασια και τοπ παιρνουν επανω τους. Και αφου το παιρνουν επάνω τους επανερχονται με μεγαλύτερη ορμη.........μαλακίας. Λοιπόν? Αφού δε μας αφηνουν κατι τετοιοι τυποι να πουμε τη μαλακια μας για την ομαδα μας, γραφτε τους στα αρχιδια σας....... απλα πραγματα.
αμα δεν σου αρεσουν αυτα που λεω μην τα διαβαζεις ....
τωρα αν δινεις ''συμβουλες'' στου αλλους να με γραψουν στ'αρχιδια τους....τι να πω...μεγαλα παιδια ειναι,κριση εχουν και οπως τους υπαγορευει η γκλαβα τους κανουν....
στο μεταξυ εσυ μπορεις να ανετα να μου παρεις μια πιπα....
για να κοψεις το τσιγαρο οχι για κανενα αλλο λογο....
Που το κατάλαβες ότι αναφερόταν σ' εσένα;Παρε μου μια πιπα να κοψεις το τσιγαρο...
τωρα αν δινεις ''συμβουλες'' στου αλλους να με γραψουν στ'αρχιδια τους....τι να πω...μεγαλα παιδια ειναι,κριση εχουν και οπως τους υπαγορευει η γκλαβα τους κανουν....
ρε οπαδε της ομαδας που συντηρειται απο ψευτια και ψευτικες ατακες....πες μια πολη ρε απατεωνα που εχεις ταξιδεψει εσυ και δεν εχω παει εγω....Υ.Γ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ..........ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
ψεμματα παντου...ψευτικος υμνος ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης.....
Θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα.Τί μαλακία και αυτή με το γήπεδό σας???Πάντως όντως πέφτει δούλεμα...η Θύρα 7 έχει καταθέσει την πρότασή της αλλά εσείς δεν ακούτε:
[move][size=30pt]ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ[/size][/move]
Το είπε και ο καβούριας.
Παρε μου μια πιπα να κοψεις το τσιγαρο...
εσυ δεν ησουν εχθες που ελεγες κατι για προσωπικούς χαρακτηρισμούς????????????????? Μαλλον εισαι διχασμενη προσωπικοτητα............ή αλβανακι και δεν ξερεις να διαβαζεις καλά ελληνικα. Σε καθε περιπτωση σε δικαιολογω, σε καταλαβαινω, συμπασχω μαζι σου αλλά δε μπορω να κανω κατι παραπανω.
ΑΑΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο. Για να σου παρει καποιος πιπα θα πρεπει να εχεις και τσουτσούνι. Εσυ δε φαινεται να διαθετεις (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΜΑΛΑΚΑ)............καταλαβες? το κουβαδακι σου τωρα και σε αλλη παραλια. βλακα
εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι οι μαλακες τα βαζουν μαζι μου ενω οι γατοι οχι;;;;;Που το κατάλαβες ότι αναφερόταν σ' εσένα;
θελει πολυ σκεψη;;;μαλακας ειναι που να παρει χαμπαρι ;) ;) ;) ;) ;)
Πόσες φορές εσύ και πόσες εγώ σε κάθε πόλη; ;) ;) ;) ;)ρε οπαδε της ομαδας που συντηρειται απο ψευτια και ψευτικες ατακες....πες μια πολη ρε απατεωνα που εχεις ταξιδεψει εσυ και δεν εχω παει εγω....
ψεμματα παντου...ψευτικος υμνος ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης.....
ριξε μια ματια στο θρεντ με τους ποντους και θα παρεις χαμπαρι...ΑΑΑΑΑΑΑ και κατι τελευταιο. Για να σου παρει καποιος πιπα θα πρεπει να εχεις και τσουτσούνι. Εσυ δε φαινεται να διαθετεις (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΜΑΛΑΚΑ)............καταλαβες? το κουβαδακι σου τωρα και σε αλλη παραλια. βλακα
μη χαλας το στομα σου κοριτσι μου ...δεν φοβαμαι και ειδικα απο πληκτρολογομαγκες
Θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα.
Το είπε και ο καβούριας.
ViD...ίσως τελικά να είναι η μόνη λύση...μπάς και δείτε πρωτάθλημα!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K