Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστίδη....
ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΣΚΗΛΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ κ. ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ...........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
χρηστίδη....
ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΣΚΗΛΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ κ. ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ...........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σοβαρα μιλας?Το εχασα αυτο. :headbang: :headbang:Μπηκα να κανω ενα μπανιο ρε πουστη και εχασα τα καλα. :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εβαλε γκολ το παραρτημα??  :o

παντως αυτος ο ντιογκο μεγαλο ταλεντο... στις πτωσεις  :dancing: ειδατε κατακορυφη πτωση που εκανε σε μια φαση?? θα χει λαμπρο μελλον ως κασκαντερ
αμπαλλοι δεστε μπαλλα ....
μιζεροι κλαψιαρηδες.....εχετε δηλητηριασει το ποδοδφαιρο με την αρρωστια σας....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χρηστίδη....

:2funny: :2funny: :2funny:καλο....hristidi τουμπέκα :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστίδη....

δηλ. αμα ηταν παιχνιδι με τον παο δεν θα του δινατε πλακεττα;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμπαλλοι δεστε μπαλλα ....
μιζεροι κλαψιαρηδες.....εχετε δηλητηριασει το ποδοδφαιρο με την αρρωστια σας....

κύριε ΣΑΒΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δώστε σας παρακΑλώ και μια πλακέτα στο ΧΡΗΣΤΙΔΗ........
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΗ ΓΑΒΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μαγκες τι αγωνες εχει σημερα και αυριο η tv?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλ. αμα ηταν παιχνιδι με τον παο δεν θα του δινατε πλακεττα;;;;
μα αυτό ακριβώς είναι το μυστικό......

ΟΛΟΙ OI ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ....

Αμανατίδης, Ανατολάκης τώρα ο Γερμανάκος....

Μ αρέσει να δείχνετε το τρυφερό σας πρόσωπο σε όλους όσους έχουν πολύχρονη προσφορά στο λιμάνι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι κωλοτούμπας που είναι αυτός ο Ντιόγο ρε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
χρηστίδη....

Για τον Λούβαρη νομίζω έχει ακουστεί αυτό... :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σημερα η αμυντικη γραμμη μου φανηκε πολυ ασταθης.Πολλα αβιαστα λαθη.Σπυροπουλος και Σαριεγκι πρωτοστατησαν στα λαθη.Τουλαχιστον νικησαμε,οποτε συνεχιζουμε.

φίλε αν συγκρίνω Σαριέγκι με Μελίσση, προτιμώ 1000 φορές τον Σαριέγκι. μπορεί να είναι γκαφατζής αλλά παίζει με τσαμπουκά. αυτός ο Μελίσσης πολύ βουτυρόπαιδο μου φαίνεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom