You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν ξερω ρε φιλε,μακαρι.Διπλό είναι το παιχνίδι.
Ειναι φωτια αυτοι οι πουστηδες στην αντεπιθεσεις.
Θα δειξει...
ΞυπνησεΜπραβο Σπυροπουλε,ωραια ασιστ.
Σαλπιγγιδη ΞΥΠΝΑ.
τυφος στο γκαλινοβιτς συφιλι στον σαλπιγκιδη
περνω πισω αυτο που ειπα για τον σαλπι (προς το παρρον)
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το χέρι νομίζω ότι ήταν μέσα στη περιοχή
Επισκέπτης
Ελαφρώς μέσα αλλά πολύ οριακό, δικαιολογείται το σφύριγμα!το χέρι νομίζω ότι ήταν μέσα στη περιοχή
Ελαφρώς μέσα αλλά πολύ οριακό, δικαιολογείται το σφύριγμα!
Ασε τις μαλακιες ρε.Εδω ειναι Ελλαδα
Επισκέπτης
Ναι το ξέχασα, περαστικά σας!
Ασε τις μαλακιες ρε.Εδω ειναι Ελλαδα
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά , μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Καραγκούνης .Διαμαρτύρεται συνεχεια φωνάζει βρίζει ,χτυπάει όλα τα φάουλ .Έχει καταντήσει ανυπόφορος πια .Θα του έλεγα να παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο παρα να τσιρίζετε συνεχώς
καθαρα ειναι μεσα....το χέρι νομίζω ότι ήταν μέσα στη περιοχή
βεβαια και ο καρα που ΜΠΡΟΣΤΑ στην μουρη του κακου βριζει τον παιχτη του πανθρακα και ακουγεται καθαρα στην καμερα τι λεει (με τον κακο ακριβως διπλα του)ειναι αποβολη...
δεν τον ακουσε ο κακος;;;;ακριβως διπλα ηταν...τι δικαιολογια μπορει να υπαρχει;;;;;
για το χερι ειναι γρηγορη φαση και μπορει να πει οτι την εχασε....
με τον καρα;;;;;
μπραβο ρε παιχτη !!!!!! ;) ;) ;)Ρε παιδιά , μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Καραγκούνης .Διαμαρτύρεται συνεχεια φωνάζει βρίζει ,χτυπάει όλα τα φάουλ .Έχει καταντήσει ανυπόφορος πια .Θα του έλεγα να παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο παρα να τσιρίζετε συνεχώς
Αν δινονται κοκκινες για βρισιδια μεταξυ των παικτων,τοτε οι αγωνες δεν θα τελειωναν λογω του αριθμου ποδοσφαιριστων που θα ειχαν μεινει στον αγωνιστικο χωρο.Δεν παιζει αυτο που λες...καθαρα ειναι μεσα....
βεβαια και ο καρα που ΜΠΡΟΣΤΑ στην μουρη του κακου βριζει τον παιχτη του πανθρακα και ακουγεται καθαρα στην καμερα τι λεει (με τον κακο ακριβως διπλα του)ειναι αποβολη...
δεν τον ακουσε ο κακος;;;;ακριβως διπλα ηταν...τι δικαιολογια μπορει να υπαρχει;;;;;
για το χερι ειναι γρηγορη φαση και μπορει να πει οτι την εχασε....
με τον καρα;;;;;
δε μου λεει τιποτα αυτο που λες....Αν δινονται κοκκινες για βρισιδια μεταξυ των παικτων,τοτε οι αγωνες δεν θα τελειωναν λογω του αριθμου ποδοσφαιριστων που θα ειχαν μεινει στον αγωνιστικο χωρο.Δεν παιζει αυτο που λες...
του χαρισε αποβολη...τελος...
εγω ξερω τι λεει ο κανονισμος και δεν ακολουθηθηκε....
Και εγω σε ρωταω.δε μου λεει τιποτα αυτο που λες....
Ο κανονισμος λεει οτι αν βρισεις αντιπαλο παικτη αποβαλλεσαι?Εξηγησε μου ,επειδη δεν τον ξερω.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
δε μου λεει τιποτα αυτο που λες....
Η ομαδα στα εκτος παει πολυ καλα.Στα εντος εχουμε το προβλημα και το ματς που ακολουθει στο ΟΑΚΑ δεν ειναι ''παιξε-γελασε''.
Σημερα η αμυντικη γραμμη μου φανηκε πολυ ασταθης.Πολλα αβιαστα λαθη.Σπυροπουλος και Σαριεγκι πρωτοστατησαν στα λαθη.Τουλαχιστον νικησαμε,οποτε συνεχιζουμε.
Ζιλμπερτο ωραιο παστελι...Δεν γινοταν να χασεις το σημερινο και να βαλεις το αχαστο με την αεκ?
Σημερα η αμυντικη γραμμη μου φανηκε πολυ ασταθης.Πολλα αβιαστα λαθη.Σπυροπουλος και Σαριεγκι πρωτοστατησαν στα λαθη.Τουλαχιστον νικησαμε,οποτε συνεχιζουμε.
Ζιλμπερτο ωραιο παστελι...Δεν γινοταν να χασεις το σημερινο και να βαλεις το αχαστο με την αεκ?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατί ψέματα λέω ?μπραβο ρε παιχτη !!!!!! ;) ;) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K