Νομίζω φίλε fkmenace τα είπες όλα. Τεράστιος ήταν απόψε ο Θοδωρής, την ώρα του αγώνα τον έβριζα κι εγώ (αυτόν όχι τη μάνα του) γιατί ήταν προκλητικός, αλλά μέσα μου τον παραδεχόμουν 100%. Αν δεν ήταν αυτός (39π, 23+16 από ασίστ) θα είχαμε κερδίσει με 20 πόντους. Δεν πειράζει, κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη αντίπαλο και αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το κατόρθωμα της μπασκετικής Πανάθας (για ποδόσφαιρο τι να πεις πιά;) Oσο για κάτι αστείους που μιλάνε αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο για διαιτησία υπέρ μας (αν είναι δυνατόν, κατς έπαιζε η ΤΣΣΚΑ επί 40 λεπτά), το μόνο που έχω να πώ είναι να ανάβουν κάθε βράδυ λαμπάδα στο Τζίγγερ που τους προσφέρει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.Αδέλφια μου.. ευτυχώς που γράφω γιατί δεν μπορώ καν να μιλήσω. Ελπίζω στην τηλεόραση να φάνηκε αυτό που φάνηκε στο γήπεδο.. ΠΑΘΟΣ!! Δύναμη, δύναμη και πάλι δύναμη!! Και επιτέλους, 12 παίκτες που παίζουν για την γαμωφανέλα ρε γαμώτο.. Τα παιδιά μας τα δώσαν όλα.. Υπόκλιση στον Μητσάρα, στον Σισκάουσκας γονυπετής κιόλας , στον Μπατίστ που έβαλε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα, στον Τομάσεβιτς, στον Βούγιανιτς που θύμισε Ιντιανάπολη, στον Ντικούδη που έφαγε ΤΟ ξύλο, σε όλους πραγματικά.. Και για το λαό μας.. δεν έχω να πω τίποτα.. αύριο οι λαιμοί θα ναι όλοι κλειστοί.. μέχρι κι ο κολλητός μου που είναι τραγουδιστής, θέλω να δω ΤΙ θα κάνει αύριο.. Τρέλα και αρρώστια και των γονέων κύριοι!!
Να κάνω μία ειδική μνεία. Ο παίκτης Θοδωρής Παπαλουκάς παιδιά, τελεία και παύλα, είναι πολύ μεγάλος. Οργάνωνε και έστελνε την άμυνα από δω και από κει, για να μπει στο τέλος να το βάλει μόνος του. Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Ο άνθρωπος.. όταν στο σπίτι σου , με ελληνική ομάδα, βρίζεις μετά από κάθε καλάθι και κάνεις θέατρο ότι σου χτύπησαν τα αρχίδια (ήμουν πέταλο, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στη φάση..) να μην έχεις παράπονο που σου βρίσαν την μάνα.. Και να σαι λίγο πιο έντιμος.. γιατί κατά τα άλλα, ο Θοδωρής για μένα είναι ο καλύτερος μπασκετομπολίστας που έχω δει στο ΟΑΚΑ εδώ και 30 αγώνες, τουλάχιστον.. μεγάλος παίκτης. Αλλά έχω την εντύπωση, και λίγο κωλόπαιδο. Γαύρος γαρ..
Τετράστεροι.. να στε καλα μάγκες... ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!
Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που κρατάει τη σημαία του Παναθηναικού ψηλά, ενώ άλλοι τη μαγαρίζουν. Μπράβο στο Ζοτς, τον Ιτούδη τον Παπαδόπουλο και σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα για την κούπα. Ιδιαίτερη μνεία όμως χρειάζεται για τους τυπικά παγκίτες Χατζηβρέττα, Βούγιανιτς που με την απόδοση βοήθησαν τα μέγιστα για την τελική νίκη, όταν Μήτσος και Σάνι έπαιξαν μόλις 28 και 12 λεπτά αντίστοιχα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ****ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!