Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Αδέλφια μου.. ευτυχώς που γράφω γιατί δεν μπορώ καν να μιλήσω. Ελπίζω στην τηλεόραση να φάνηκε αυτό που φάνηκε στο γήπεδο.. ΠΑΘΟΣ!! Δύναμη, δύναμη και πάλι δύναμη!! Και επιτέλους, 12 παίκτες που παίζουν για την γαμωφανέλα ρε γαμώτο.. Τα παιδιά μας τα δώσαν όλα.. Υπόκλιση στον Μητσάρα, στον Σισκάουσκας γονυπετής κιόλας , στον Μπατίστ που έβαλε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα, στον Τομάσεβιτς, στον Βούγιανιτς που θύμισε Ιντιανάπολη, στον Ντικούδη που έφαγε ΤΟ ξύλο, σε όλους πραγματικά.. Και για το λαό μας.. δεν έχω να πω τίποτα.. αύριο οι λαιμοί θα ναι όλοι κλειστοί.. μέχρι κι ο κολλητός μου που είναι τραγουδιστής, θέλω να δω ΤΙ θα κάνει αύριο.. Τρέλα και αρρώστια και των γονέων κύριοι!!

Να κάνω μία ειδική μνεία. Ο παίκτης Θοδωρής Παπαλουκάς παιδιά, τελεία και παύλα, είναι πολύ μεγάλος. Οργάνωνε και έστελνε την άμυνα από δω και από κει, για να μπει στο τέλος να το βάλει μόνος του. Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Ο άνθρωπος.. όταν στο σπίτι σου , με ελληνική ομάδα, βρίζεις μετά από κάθε καλάθι και κάνεις θέατρο ότι σου χτύπησαν τα αρχίδια (ήμουν πέταλο, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στη φάση..) να μην έχεις παράπονο που σου βρίσαν την μάνα.. Και να σαι λίγο πιο έντιμος.. γιατί κατά τα άλλα, ο Θοδωρής για μένα είναι ο καλύτερος μπασκετομπολίστας που έχω δει στο ΟΑΚΑ εδώ και 30 αγώνες, τουλάχιστον.. μεγάλος παίκτης. Αλλά έχω την εντύπωση, και λίγο κωλόπαιδο. Γαύρος γαρ..

Τετράστεροι.. να στε καλα μάγκες... ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!
Νομίζω φίλε fkmenace τα είπες όλα. Τεράστιος ήταν απόψε ο Θοδωρής, την ώρα του αγώνα τον έβριζα κι εγώ (αυτόν όχι τη μάνα του) γιατί ήταν προκλητικός, αλλά μέσα μου τον παραδεχόμουν 100%. Αν δεν ήταν αυτός (39π, 23+16 από ασίστ) θα είχαμε κερδίσει με 20 πόντους. Δεν πειράζει, κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη αντίπαλο και αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το κατόρθωμα της μπασκετικής Πανάθας (για ποδόσφαιρο τι να πεις πιά;) Oσο για κάτι αστείους που μιλάνε αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο για διαιτησία υπέρ μας (αν είναι δυνατόν, κατς έπαιζε η ΤΣΣΚΑ επί 40 λεπτά), το μόνο που έχω να πώ είναι να ανάβουν κάθε βράδυ λαμπάδα στο  Τζίγγερ που τους προσφέρει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που κρατάει τη σημαία του Παναθηναικού ψηλά, ενώ άλλοι τη μαγαρίζουν. Μπράβο στο Ζοτς, τον Ιτούδη τον Παπαδόπουλο και σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα για την κούπα. Ιδιαίτερη μνεία όμως χρειάζεται για τους τυπικά παγκίτες Χατζηβρέττα, Βούγιανιτς που με την απόδοση βοήθησαν τα μέγιστα για την τελική νίκη, όταν Μήτσος και Σάνι έπαιξαν μόλις 28 και 12 λεπτά αντίστοιχα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ****ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
NiLe..αλητες θα μας πεθανετε<-----ετσι ελεγε ο πατερας μου...40 χρονια μου λεει βλεπω αυτη την ομαδα τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει....φανταστητε καταντια.....παιδια περα απο την πλακα πρεπει να δωσουμε μια τελευταια ευκαιρια στον τζιγγερ και να φερει τον ντουσαν μπαγεβιτς και να μην μηλησουμε για 2 χρονια να δουμε τι θα κανουμε......αυτα ειναι κουρασικα για πολους αλλα επρεπε να τα πω...

Πέστα ρε μεγάλε, γιατί υπάρχουν μερικοί κολλημένοι με το Μπάγιεβιτς, επειδή, λέει, δούλευε στον γαύρο και έπαιρνε κάλπικα πρωταθλήματα (το πραγματικά κάλπικο πρωτάθλημα ήταν αυτό του 2000 που είχε φύγει από τον Ολυμπιακό) Ο άνθρωπος ΑΕΚτζής είναι και από τότε που τον βρίσανε του έφυγε κι αυτό. Εχει τεράστιο κίνητρο να αναστήσει τον πεθαμένο Παναθηναικό και να δώσει την απάντησή του σ αυτούς που τον έδιωξαν μετά από νταμπλ (που βέβαια τον βοηθήσαμε και μείς). Πολύ σημαντικό αν έρθει ότι θα έχει μαζί του τον Βαζέχα, ένα μεγάλο παναθηναικό, που πρέπει να γίνει ότι ο Ντούσαν για την ΑΕΚ από το 1989 μέχρι το 1996.Αυτά και όποιος διαφωνεί, δυστυχώς δεν μπορεί να δει την αλήθεια...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξερει κανενας προς τα που πεφτη η ΛΑΡΙΣΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολλά συγχαρητήρια βαζέλια.Εξυψώνει η ομάδας σας στο μπάσκετ το ελληνικό μπάσκετ & τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΕΤ . Αυτος ειναι ο Παναθηναικος ιδεα , ο Παναθηναικος Πρωταθλητης παρακαλουμε την ΕΠΟ να σβησει με μπλανκο διπλα απο το ονομα της παναξιας κυπελουχου Λαρισας το ονομα του Παναθηναικου γιατι ειναι ντροπη για ολους τους φιλαθλους οχι μονο τους δικους μας αλλα και ολης της χωρας  το καταντημα της μεγαλυτερης ελληνικης ομαδας Συναγωνιστη darkside ευχαριστουμε πολυ

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Γυρνωντας χθες το βραδυ απο το ΟΑΚΑ ακουσα στην ερα σπορ ζωντανα την συνεντευξη του Θαναση Γιαννακοπουλου. Μεταξυ των αλλων ειπε " ...εμεις εχουμε τον Παναθηναικο στην καρδια μας και οχι στην τσεπη μας..." ο σωφερ και οι παρατρεχαμενοι μπορουν να απαντησουν?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εννοείται πολλά συγχαρητήρια στην Λάρισα για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος,γεγονός που εξυψώνει το ελληνικό επαρχιακό ποδόσφαιρο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ η Ορίτζιναλ έχει ιστορίες με τον Ντέμη αλλά τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι Αεκτζήδες τον στηρίζουμε.Στον βάζελο θέλω να βρώ ΕΝΑΝ Παναθηναϊκό οπαδό που να στηρίζει Τζίγγερ.Έστω έναν...

μου φαίνεται ότι θα τον ψάχνω σαν τον Διογένη με το φανάρι.

:- :- :- :-

Επισκέπτης
Κ η Ορίτζιναλ έχει ιστορίες με τον Ντέμη αλλά τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι Αεκτζήδες τον στηρίζουμε.Στον βάζελο θέλω να βρώ ΕΝΑΝ Παναθηναϊκό οπαδό που να στηρίζει Τζίγγερ.Έστω έναν...

μου φαίνεται ότι θα τον ψάχνω σαν τον Διογένη με το φανάρι.

:- :- :- :-

Καλά... δεν έχουν κι άδικο. Αυτός είναι καλός μόνο για να σπάει τις Ferrari του πατέρα του στην Κηφισίας!!! :cheesy:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
δεν τις σπαει αυτος το αλλο το αστερι της οικογενειας τις εσπασε. το μονο που κανει καλα αυτος ειναι το οδηγημα αλλα και κει πρωταθλημα δεν εβλεπε αν δεν σταματουσε ο Μοσχους. Ποιος ξερει και στο ποδοσφαιρο οταν η ελλαδα αποκτησει μια αξιοπρεπεη κυβερνηση (τωρα λεω μαλακιες) και πανε ολα τα λαμογια μεσα ισως να παρει και πρωταθλημα. Παντως πληροφοριες που λενε οτι ηδη εστειλε μηνυμα "βοηθειας" στον κολλητο του πετρακη για του χρονου λογω των 100 χρονων απο την ιδρυση μας μαλλον ειναι ανακριβεις.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
goalnews_LARGE_t_1041_392822.JPG

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως όλα τα λεφτά του τελικού κυπέλλου ήταν η κοκορομαχία Αλωνεύτη-Έμπεντε!!!!!!!!!!

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ζούμε για να σε αγαπάμε ρε Τριφυλλάρα!!
Τις χαρές που μου έχεις δώσει εσυ!!!
ʼντε και έρχεται και το βόλεϊ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τριφυλλάρα είσαι τρέλλα
με το τέταρτο αστέρι στη φανέλλα

:dancing:
:dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λευτεριά στον Βάγγο την βαζέλα ρεεεεεεεεεεεε

[move]:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μπραβο ρε ΜΟΥΤΣΕ για την τεταρτη κουπα!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα και από μένα και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom