Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
συγχαρητηρια στον παναθηναικο για το ευρωπαικο!!αξιος!!!σαβαλα κερνας για την νικη της ομαδας σου!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!μασαζακι φυσικα στη φρατζη και μετα στουντιακι στο 47  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΝΑΙ..ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..........................
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................
ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.........πάρτε την ΠΑΕ ΤΩΡΑ.................

και να μην ξεχάσω....ΣΩΦΕΡΑΝΤΖΑ....αει γαμήσου........ΤΩΡΑ........ :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Θεε μου , δεν το πιστευω....4ο  ευρωπαικο μεσα σε μια δεκαετια...αυτος ειναι ο Αυτοκρατορας του Ευρωπαικου μπασκετ...Παυλο-Θαναση-Ζελικο , προσευχομαι ο Θεος να σας ανταποδοσει τις χαρες που μας εχετε δωσει την τελευταια δεκαετια...

Υ.Γ.καποια αλλη στιγμη  θα σχολιασω την σφαγιαστικη διαιτησια και την περιγραφη του Συριγου στο supersport

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
[glow=red,2,300]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1908.4ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.[/glow]

Συνημμένα

• 250_diamantidis_leiup.jpg
    250_diamantidis_leiup.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Τα ρωσίδια στις εξέδρες τα είδατε? Κλαίγανε τα φουκαριάρικα μετά τον αγώνα... θα τα "παρηγορούσα" ευχαρίστως!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πως είπατε???4ο?

Τι?Έχουμε ομαδάρα??

Συνημμένα

• dejan-tomasevic-panathinaikos.jpg
    dejan-tomasevic-panathinaikos.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 19

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αδέλφια μου.. ευτυχώς που γράφω γιατί δεν μπορώ καν να μιλήσω. Ελπίζω στην τηλεόραση να φάνηκε αυτό που φάνηκε στο γήπεδο.. ΠΑΘΟΣ!! Δύναμη, δύναμη και πάλι δύναμη!! Και επιτέλους, 12 παίκτες που παίζουν για την γαμωφανέλα ρε γαμώτο.. Τα παιδιά μας τα δώσαν όλα.. Υπόκλιση στον Μητσάρα, στον Σισκάουσκας γονυπετής κιόλας , στον Μπατίστ που έβαλε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα, στον Τομάσεβιτς, στον Βούγιανιτς που θύμισε Ιντιανάπολη, στον Ντικούδη που έφαγε ΤΟ ξύλο, σε όλους πραγματικά.. Και για το λαό μας.. δεν έχω να πω τίποτα.. αύριο οι λαιμοί θα ναι όλοι κλειστοί.. μέχρι κι ο κολλητός μου που είναι τραγουδιστής, θέλω να δω ΤΙ θα κάνει αύριο.. Τρέλα και αρρώστια και των γονέων κύριοι!!

Να κάνω μία ειδική μνεία. Ο παίκτης Θοδωρής Παπαλουκάς παιδιά, τελεία και παύλα, είναι πολύ μεγάλος. Οργάνωνε και έστελνε την άμυνα από δω και από κει, για να μπει στο τέλος να το βάλει μόνος του. Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Ο άνθρωπος.. όταν στο σπίτι σου , με ελληνική ομάδα, βρίζεις μετά από κάθε καλάθι και κάνεις θέατρο ότι σου χτύπησαν τα αρχίδια (ήμουν πέταλο, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στη φάση..) να μην έχεις παράπονο που σου βρίσαν την μάνα.. Και να σαι λίγο πιο έντιμος.. γιατί κατά τα άλλα, ο Θοδωρής για μένα είναι ο καλύτερος μπασκετομπολίστας που έχω δει στο ΟΑΚΑ εδώ και 30 αγώνες, τουλάχιστον.. μεγάλος παίκτης. Αλλά έχω την εντύπωση, και λίγο κωλόπαιδο. Γαύρος γαρ..

Τετράστεροι.. να στε καλα μάγκες... ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα το τραγικό με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι ότι είχε ομαδάρα και τη διέλυσε...
Η εξήγηση απλή: Για άλλη μια φορά, το αθάνατο τυπικό ελληνικό μανατζμεντ όπου όσο πιο καλός και αποδοτικός είναι ένας εργαζόμενος τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τον διώξει ο ελληνάρας αφέντης μήπως και του ζητήσει κανά μισθό της προκοπής ή αρνηθεί να εκτελέσει καμια παράλογη και άνευ αντικειμένου εντολή του ταβερνιάρη τσιφλικά...

Δεν με χάλαγε που χάναμε τα πρωταθλήματα παλιά διότι παίζαμε μπαλάρα, πηγαίναμε καλά στην  Ευρώπη και έως και οι Αλεκοτσουκαλάδες καταλάβαιναν ότι χωρίς το μακρύ χέρι του Θείου στην καλύτερη περίπτωση θα είχαν 4/11 και όχι 10/11...

Έως και την ομάδα του Σουμ χαιρόσουν να βλέπεις τον ΠΑΟ (άντε και με μια μικρή αναλαμπή στους λίγους αγωνες με τον Τότη)...
Ο οποίος Σουμ διώχθηκε ως αποτυχημένος και ο Τότης ως γραφικός.

Φυσικά οι παίχτες που απέδιδαν έστω και λίγο έφευγαν νύχτα και από την πίσω πόρτα κατασυκοφαντημένοι από τα πράσινα έντυπα...Και όλως τυχαίως στις καινούργιες τους ομάδες έκαναν παπάδες- λες και στην Παιανία υπήρχε μια μαύρη τρύπα που αντί για φως ρουφούσε το ταλέντο τους.

Το ίδιο και οι προπονητές...

Η μόνη λύση είναι η μαζική απαξίωση από τον κόσμο του Παο του ποδοσφαιρικού τμήματος με αποχή διαρκείας από όλες τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες της Παε...

Είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Λεωφόρο είτε στο Βοτανικό, το γήπεδο να είναι άδειο λες και φάγαμε τιμωρία...

Όσες επιχειρήσεις σπονσοράρουν ή συνεργάζονται με την Παε να τρώνε τρελό μποϋκοτάζ...

Οι φυλλάδες που αναπαράγουν τα ψεύδη και την προπαγάνδα της διοίκησης να πουλάνε πανελλαδικώς λιγότερο και από τον Πρωταθλητή στη Θεσσαλονίκη...

Και φυσικά να ενισχύεται από τον κόσμο κάθε εκδήλωση του ερασιτέχνη και της ΚΑΕ...

Όταν ο Παο αρχίσει να μην του αποφέρει τα προσδοκώμενα έσοδα και όταν οι χορηγοί αρχίσουν να διαμαρτύρονται ή θα λειτουργήσει σωστά ή θα αναγκαστεί να παραδώσει τη διοίκηση σε κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά.

Τόσο απλό είναι...

Επισκέπτης
Ο άνθρωπος.. όταν στο σπίτι σου , με ελληνική ομάδα, βρίζεις μετά από κάθε καλάθι και κάνεις θέατρο ότι σου χτύπησαν τα αρχίδια (ήμουν πέταλο, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στη φάση..) να μην έχεις παράπονο που σου βρίσαν την μάνα.. Και να σαι λίγο πιο έντιμος.. γιατί κατά τα άλλα, ο Θοδωρής για μένα είναι ο καλύτερος μπασκετομπολίστας που έχω δει στο ΟΑΚΑ εδώ και 30 αγώνες, τουλάχιστον.. μεγάλος παίκτης. Αλλά έχω την εντύπωση, και λίγο κωλόπαιδο. Γαύρος γαρ..

Eντάξει, μέσα στο πάθος του παιχνιδιού πολλοί κάνουν το θεατράκι τους μπας και αρπάξουν κάνα καλό σφύριγμα. Κι ο μεγάλος Κλόζε το έκανε το θετράκι του εκεί στην Βρέμη και πήρε δρόμο.

Εντάξει, Έλληνας είναι κι αυτός. Καλό είναι να παίζουν έλληνες στο εξωτερικό, τόσους ξένους "εισάγουμε" στο ποδόσφαιρο!

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά,εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω τον Παπαλουκά στην Τριφυλλάρα.Ο άνθρωπος είναι μπασκετμπόλίστας κλάσης.Αν και με εκνέυρισε λίγο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν πειράζει.Τον καταλαβαίνω.Αντιμετώπιζε την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χιλια μπραβο στον Παναθηναικο για την κουπα!Μεγαλο μπραβο και στον Θοδωρη που ειναι μεγαλος παιχτης..Βεβαια αν γινοταν τελικα η αιτια νατρο χασει ο Βαζελος θα τα επερνα στο κρανος αλλα τεσπα!!Πολλα συγχαρητηρια απο εναν γαυρο!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αν είχαμε παίκτη σαν τον Παπαλουκά θα ήμασταν για...NBA.Υπάρχει περίπτωση όμως να έρθει ο ίδιος?Όχι...γιατί είναι γαύρος.Γι'αυτό ήταν και σα .... κλαμμένο στο τέλος.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αν είχαμε παίκτη σαν τον Παπαλουκά θα ήμασταν για...NBA.Υπάρχει περίπτωση όμως να έρθει ο ίδιος?Όχι...γιατί είναι γαύρος.Γι'αυτό ήταν και σα .... κλαμμένο στο τέλος.

Το ότι είναι γαύρος δεν λέει τίποτα.Αν του τα σκάσουν ο Παυλάρας και ο Θανασάρας ερχεται.Εκτός και αν προτιμήσει το ΝΒΑ,σε περίπτωση που του γίνει πρόταση.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μακάρι να έρχονταν , θα παίρναμε άλλες 4 κούπες σερί....μην του στρίψει του παυλάρα και τον φ΄έρει?.....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ευτηχώς που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ οι Γιαννακόπουλοι και καταλαβαίνουμε κι εμείς τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Μπράβο τους...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εντάξει ρε μάγκες μην υπερβάλετε..
τοτε ο Κούκοτς και ο Πέτροβιτς που παρολίγον να έρθουν τι ήταν?ΘΕΟΙ?

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΣΗΚΟΣΑΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΟΕ :grouphug: ΟΕ :grouphug: ΟΕ :grouphug: ΟΕ  :grouphug:ΟΕ :grouphug: ΟΕ :grouphug: ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ :smitten: :smitten:(4*CHAMPIONS IN THE KING PANATHINAIKOS) :smitten: :smitten:Mαγκες οι παχταραδες μας χιλοια μπραβο στον θαναση και στον παυλο αυτοι ειναι παναθηναικοι οχι λοποδιτες....ειδατε το σκηνικο με τον θαναση που πηρε το κυπελο και το αφιαιρονε στον κοσμο,θα το εκανε ποτε ο σοφερ αυτο (ΟΧΙ ουτε να το σκευτεστε,θα πεσουμε εμεις στο επιπεδο του κοσμου ουτε καταδιανια........)γιαυτο ολοι να ενησχυσουμε την ομαδαρα του μπασκετ οπος και τα αλλα αθληματα και να αφησουμε το ποδοσφαιρο στην μιζερια του και την κατρακιλα που εχει παρει αυτη η ομαδα που καποτε μας δοξαζε στην ευρωπη και τωρα εχει γηνει καρπαζοεισπραχτορας....αλητες θα μας πεθανετε<-----ετσι ελεγε ο πατερας μου...40 χρονια μου λεει βλεπω αυτη την ομαδα τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει....φανταστητε καταντια.....παιδια περα απο την πλακα πρεπει να δωσουμε μια τελευταια ευκαιρια στον τζιγγερ και να φερει τον ντουσαν μπαγεβιτς και να μην μηλησουμε για 2 χρονια να δουμε τι θα κανουμε......αυτα ειναι κουρασικα για πολους αλλα επρεπε να τα πω... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Τριφυλλαρα ποτε δε σταματα να με πορώνει να με απογειώνει!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom