talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γιατί 2008 - 1908 = 100 .......γκέγκε?...δεν μου εχετε απαντησει ακομα...
αφου 2008 - 1922 = 86 εσεις γιατι γιορταζετε 100 χρονια και οχι 86 ;;;;![]()
![]()
![]()
γιατί 2008 - 1908 = 100 .......γκέγκε?...δεν μου εχετε απαντησει ακομα...
αφου 2008 - 1922 = 86 εσεις γιατι γιορταζετε 100 χρονια και οχι 86 ;;;;![]()
![]()
![]()
ρε αδερφουλη γκεγκε για το αριθμητικο μερος αλλα το 1908 που κολλαει;;;;;γιατί 2008 - 1908 = 100 .......γκέγκε?...
και εμενα μου λειπει το σκατοπαπο
μαλλον εχουν μπαναρει ip και εχει φαει πακετο
Αλλο ονομα,ιδιος συλλογος.Τελος.ρε αδερφουλη γκεγκε για το αριθμητικο μερος αλλα το 1908 που κολλαει;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
και γιατι δεν του αρεσε το ονομα;;;;;(του π.ο.α. εννοω)Αλλο ονομα,ιδιος συλλογος.Τελος.
Σκεψου ενα παιδι που γεννιεται και το βαπτιζουν Χ.Μεγαλωνοντας,δεν του αρεσει το ονομα του και γουσταρει να το αλλαξει και να το κανει Ψ.Παει σε ενα ληξιαρχειο(?) και το πραγματοποιει.Αυτο σημαινει οτι η ζωη του αρχιζει απο τοτε που τον λενε Ψ?![]()
Δεν ξερω αν σου φαινεται χαζο το παραδειγμα αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως.Μπορει να ειναι οντως χαζο αλλα εγω ετσι το βλεπω και ετσι το αισθανομαι.
Κουβεντουλα για να περναει η ωρα ειναι αυτη και για να βγαζετε χορογραφιες στο τηγανι.Οπως επισης και για τις ροζ φανελες κτλπ.
Μισο να παω να ρωτησω τον Καλαφατηκαι γιατι δεν του αρεσε το ονομα;;;;;(του π.ο.α. εννοω)
ρε σε δικτατορια παο ζουμε και αυτοι κλαινε....γιαυτα λες?
τον εαυτο σου και την λογικη σου να ρωτησεις....Μισο να παω να ρωτησω τον Καλαφατη
Μπορει να ηθελαν κατι πιο καλλιτεχνικο,που να ξερω![]()
μεχρι να κανουνε μεταγραφες ετσι θα παει.ρε σε δικτατορια παο ζουμε και αυτοι κλαινε....
2009 εχουμε και τα καναλια μας βομβαρδιζουν με τα ''100'' χρονια της βαζελας....
ποσο θα κρατησει ακομα αυτο;;;;ντε και καλα οι μαλακες να ακουγονται απο τα μμε....
τι μεταγραφες να κανουνε ρε...μεχρι να κανουνε μεταγραφες ετσι θα παει.
για τα 86 το δεχομαι...αν ειναι για τα 86 δεν εχω προβλημα.....κάντε μπαν το χρηστίδη....
έτσι για τα 100 χρόνια του ΠΑΟ πλιζ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουλανε μπας κ μαζεψουνε χρημα οι πολυμετοχικοι!!!τι μεταγραφες να κανουνε ρε...
ολο το χαρτι πηρανε απο τσαμπιονς πολυμετοχικοι και οικονομικα μεγαθηρια ειναι και παζαρευουν κατι παιχτακια της σειρας που δεν τα ξερει η μανα τους και απο κατι ομαδες....γαμισε τα....και μετα θα φταιει παλι ο γκαγκατσης και η διαιτησια![]()
![]()
![]()
![]()
Για το ονομα σου ειπα την αποψη μου.Δεν μπορω να ξερω τι παιχτηκε ακριβως τοτε αλλα αλλαξαμε κιαλλη φορα ονομα πριν ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Το ζουμι ομως ειναι οτι προκειται για ιδιο συλλογο.τον εαυτο σου και την λογικη σου να ρωτησεις....
εγω εσενα ρωταω....τουλαχιστον πες μου αν σου φαινεται φυσιολογικο....και ασ μη μου δωσεις εξηγηση...
στα καλα καθουμενα αλλαζεις ονομα χρωμα και εμβλημα...γιατι;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Για το ονομα σου ειπα την αποψη μου.Δεν μπορω να ξερω τι παιχτηκε ακριβως τοτε αλλα αλλαξαμε κιαλλη φορα ονομα πριν ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Το ζουμι ομως ειναι οτι προκειται για ιδιο συλλογο.
Το εμβλημα μας μια ζωη ηταν το τριφυλλι.Δεν αλλαξαμε εμβλημα.Ετσι ξερω τουλαχιστον,αν εσυ τα ξερεις καλυτερα ενημερωσε.
Τα πρασινα τα φορεσαμε περιπου 5-6 χρονια ΠΡΙΝ ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Στην αρχη φοραγαμε ροζ.Προφανως το πρασινο μας αρεσε περισσοτερο και το κρατησαμε.
ενώ τον τετέι....όλη η γη τον ξέρει.......τι μεταγραφες να κανουνε ρε...
ολο το χαρτι πηρανε απο τσαμπιονς πολυμετοχικοι και οικονομικα μεγαθηρια ειναι και παζαρευουν κατι παιχτακια της σειρας που δεν τα ξερει η μανα τους και απο κατι ομαδες....γαμισε τα....και μετα θα φταιει παλι ο γκαγκατσης και η διαιτησια![]()
![]()
![]()
![]()
για τα 86 το δεχομαι...αν ειναι για τα 86 δεν εχω προβλημα.....
αλλα θα το παραδεχτειτε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()