Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εμενα μου λειπει το σκατοπαπο
μαλλον εχουν μπαναρει ip και εχει φαει πακετο

εμφανιστηκε για 4η φορα :rockon:
πιο δυναμικος απο ποτε,πιο αδιστακτος,πιο βιαστης!
δλδ θα σου φανει περιεργο να αλλαξει προβαιντερ ωστε να αλλαξει την ip? :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε αδερφουλη γκεγκε για το αριθμητικο μερος αλλα το 1908 που κολλαει;;;;; :think: :think: :think: :think:
Αλλο ονομα,ιδιος συλλογος.Τελος.

Σκεψου ενα παιδι που γεννιεται και το βαπτιζουν Χ.Μεγαλωνοντας,δεν του αρεσει το ονομα του και γουσταρει να το αλλαξει και να το κανει Ψ.Παει σε ενα ληξιαρχειο(?) και το πραγματοποιει.Αυτο σημαινει οτι η ζωη του αρχιζει απο τοτε που τον λενε Ψ? :think:
Δεν ξερω αν σου φαινεται χαζο το παραδειγμα αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως.Μπορει να ειναι οντως χαζο αλλα εγω ετσι το βλεπω και ετσι το αισθανομαι.

Κουβεντουλα για να περναει η ωρα ειναι αυτη και για να βγαζετε χορογραφιες στο τηγανι.Οπως επισης και για τις ροζ φανελες κτλπ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αλλο ονομα,ιδιος συλλογος.Τελος.

Σκεψου ενα παιδι που γεννιεται και το βαπτιζουν Χ.Μεγαλωνοντας,δεν του αρεσει το ονομα του και γουσταρει να το αλλαξει και να το κανει Ψ.Παει σε ενα ληξιαρχειο(?) και το πραγματοποιει.Αυτο σημαινει οτι η ζωη του αρχιζει απο τοτε που τον λενε Ψ? :think:
Δεν ξερω αν σου φαινεται χαζο το παραδειγμα αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως.Μπορει να ειναι οντως χαζο αλλα εγω ετσι το βλεπω και ετσι το αισθανομαι.

Κουβεντουλα για να περναει η ωρα ειναι αυτη και για να βγαζετε χορογραφιες στο τηγανι.Οπως επισης και για τις ροζ φανελες κτλπ.
και γιατι δεν του αρεσε το ονομα;;;;;(του π.ο.α. εννοω)
για να γινω πιο κατανοητος θεωρεις ''φυσιολογικο'' να πανε ο παο η ο θρυλος ετσι χωρις λογο και να αλλαξουν ονομα;;;;για πιο λογο να το κανουν;;;
μη ξεχνας οτι και εμεις απο τον πειραικο στνδεσμο προερχομαστε αλλα το 1925 ειναι η ιδρυση του θρυλου... ;) ;) ;) ;)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
γιαυτα λες?

Συνημμένα

• derby0810.jpg
    derby0810.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 13

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε σε δικτατορια παο ζουμε και αυτοι κλαινε....
2009 εχουμε και τα καναλια μας βομβαρδιζουν με τα ''100'' χρονια της βαζελας....
ποσο θα κρατησει ακομα αυτο;;;;ντε και καλα οι μαλακες να ακουγονται απο τα μμε....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μισο να παω να ρωτησω τον Καλαφατη :grin:

Μπορει να ηθελαν κατι πιο καλλιτεχνικο,που να ξερω :2funny:
τον εαυτο σου και την λογικη σου να ρωτησεις....
εγω εσενα ρωταω....τουλαχιστον πες μου αν σου φαινεται φυσιολογικο....και ασ μη μου δωσεις εξηγηση...
στα καλα καθουμενα αλλαζεις ονομα χρωμα και εμβλημα...γιατι;;;;; :think: :think: :think: :think:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ρε σε δικτατορια παο ζουμε και αυτοι κλαινε....
2009 εχουμε και τα καναλια μας βομβαρδιζουν με τα ''100'' χρονια της βαζελας....
ποσο θα κρατησει ακομα αυτο;;;;ντε και καλα οι μαλακες να ακουγονται απο τα μμε....
μεχρι να κανουνε μεταγραφες ετσι θα παει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κάντε μπαν το χρηστίδη....
έτσι για τα 100 χρόνια του ΠΑΟ πλιζ....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Ευγε!!!!
Στην προπαγανδα πρωτοι ειστε!!!
Τοσο πολυ σας ποναει που ο ΑΙΩΝΙΟΣ συμπληρωσε πρωτος εναν αιωνα ζωης...  :dancing:
Μεχρι τα 100 τα δικα σας εχουμε ακομα... οποτε  μεχρι τοτε να βρισκεται ιστοριες να παραμηθιαζεται το μυαλο σας για να μην πικραινεστε γιατι εμας δεν μας αγγιζουν καθολου αυτα!!!!!  :boobies:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μεχρι να κανουνε μεταγραφες ετσι θα παει.
τι μεταγραφες να κανουνε ρε...
ολο το χαρτι πηρανε απο τσαμπιονς πολυμετοχικοι και οικονομικα μεγαθηρια ειναι και παζαρευουν κατι παιχτακια της σειρας που δεν τα ξερει η μανα τους και απο κατι ομαδες....γαμισε τα....και μετα θα φταιει παλι ο γκαγκατσης και η διαιτησια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπαν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ολο το χαρτι πηρανε απο τσαμπιονς πολυμετοχικοι και οικονομικα μεγαθηρια ειναι και παζαρευουν κατι παιχτακια της σειρας που δεν τα ξερει η μανα τους και απο κατι ομαδες....γαμισε τα....και μετα θα φταιει παλι ο γκαγκατσης και η διαιτησια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
πουλανε μπας κ μαζεψουνε χρημα οι πολυμετοχικοι!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τον εαυτο σου και την λογικη σου να ρωτησεις....
εγω εσενα ρωταω....τουλαχιστον πες μου αν σου φαινεται φυσιολογικο....και ασ μη μου δωσεις εξηγηση...
στα καλα καθουμενα αλλαζεις ονομα χρωμα και εμβλημα...γιατι;;;;; :think: :think: :think: :think:
Για το ονομα σου ειπα την αποψη μου.Δεν μπορω να ξερω τι παιχτηκε ακριβως τοτε αλλα αλλαξαμε κιαλλη φορα ονομα πριν ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Το ζουμι ομως ειναι οτι προκειται για ιδιο συλλογο.
Το εμβλημα μας μια ζωη ηταν το τριφυλλι.Δεν αλλαξαμε εμβλημα.Ετσι ξερω τουλαχιστον,αν εσυ τα ξερεις καλυτερα ενημερωσε.
Τα πρασινα τα φορεσαμε περιπου 5-6 χρονια ΠΡΙΝ ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Στην αρχη φοραγαμε ροζ.Προφανως το πρασινο μας αρεσε περισσοτερο και το κρατησαμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για το ονομα σου ειπα την αποψη μου.Δεν μπορω να ξερω τι παιχτηκε ακριβως τοτε αλλα αλλαξαμε κιαλλη φορα ονομα πριν ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Το ζουμι ομως ειναι οτι προκειται για ιδιο συλλογο.
Το εμβλημα μας μια ζωη ηταν το τριφυλλι.Δεν αλλαξαμε εμβλημα.Ετσι ξερω τουλαχιστον,αν εσυ τα ξερεις καλυτερα ενημερωσε.
Τα πρασινα τα φορεσαμε περιπου 5-6 χρονια ΠΡΙΝ ονομαστουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Στην αρχη φοραγαμε ροζ.Προφανως το πρασινο μας αρεσε περισσοτερο και το κρατησαμε.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενώ τον τετέι....όλη η γη τον ξέρει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για τα 86 το δεχομαι...αν ειναι για τα 86 δεν εχω προβλημα.....
αλλα θα το παραδεχτειτε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα μπαν ρε στο χρηστίδη...
το σάιτ είναι πράσινο ρε λούγκρα σαν το πράσινο του θρούλη......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

100 χρόνια ΠΑΟ......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom