Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
λεω οτι μπορει να μην επρεπε να δοθει στον παο ΚΑΜΜΙΑ και στον ολυμπιακο καμμια δεκαρια.....
αυτα που λες εσυ ειναι μπακαλιστικα και αυτα που λεω εγω γεγονοτα
καταλαβες;;;;
δεν εχει σημασια ποσεςεχουν δοθει ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ.....
καλα εσυ με φορμαρισμενο χρηστιδη που πας;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν αλλαζω κουβεςντα αλλα σου εξηγησα οτι επειδη ειπες κατι για πεναλτι αυτο διαβαζεται και αναποδα...(την ξερεις την εκφραση) οτι δηλ.εσυ βλεπεις μονο την μια μερια του νομισματος αυτη που σε συμφερει αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ....
που πας καραβακι μάυτο το καιρο;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
εισαι για μεταγραφη...σκοραρεις κατα ριπας!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
λεω οτι μπορει να μην επρεπε να δοθει στον παο ΚΑΜΜΙΑ και στον ολυμπιακο καμμια δεκαρια.....
αυτα που λες εσυ ειναι μπακαλιστικα και αυτα που λεω εγω γεγονοτα
καταλαβες;;;;
δεν εχει σημασια ποσεςεχουν δοθει ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ.....
καλα εσυ με φορμαρισμενο χρηστιδη που πας;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν αλλαζω κουβεςντα αλλα σου εξηγησα οτι επειδη ειπες κατι για πεναλτι αυτο διαβαζεται και αναποδα...(την ξερεις την εκφραση) οτι δηλ.εσυ βλεπεις μονο την μια μερια του νομισματος αυτη που σε συμφερει αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ....
που πας καραβακι μάυτο το καιρο;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
Τι μπακαλίστικα; Με γεγονότα μιλάω κι εγώ.
Σημασία δεν  έχει πόσες έχουν δοθεί(γεγονότα) αλλά πόσες έπρεπε να έχουν δοθεί(επιστημονική φαντασία) :jerking:
Πως δεν αλλάζεις κουβέντα; Εδώ και τόσες ώρες για πέναλτυ συζητάμε.
Ευνοείστε απο την διαιτησία φέτος; ΑΠΑΝΤΑ

Που πας ρε με φορμαρισμένο vidi; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To καραβάκι μου μια χαρά είναι. Το δικό σου έχει πιάσει τρικυμία. ;) ;) ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι μπακαλίστικα; Με γεγονότα μιλάω κι εγώ.
Σημασία δεν  έχει πόσες έχουν δοθεί(γεγονότα) αλλά πόσες έπρεπες να έχουν δοθεί(επιστημονική φαντασία) :jerking:
Πως δεν αλλάζεις κουβέντα; Εδώ και τόσες ώρες για πέναλτυ συζητάμε.
Ευνοείστε απο την διαιτησία φέτος; ΑΠΑΝΤΑ

Που πας ρε με φορμαρισμένο vidi; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω σεβομαι το vidi,,,,αυτος δεν με σεβεται....
παλι ''αναποδα'' θα διαβασω αυτα που λες....
δεν εχει σημασια ποσα πεναλτι εχουν δοθει (γεγονος) αλλα ποσα επρεπε να εχουν δοθει(επιστημονικη φαντασια)....
[size=20pt]ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ;;;;;;[/size]

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγω σεβομαι το vidi,,,,αυτος δεν με σεβεται....
παλι ''αναποδα'' θα διαβασω αυτα που λες....
δεν εχει σημασια ποσα πεναλτι εχουν δοθει (γεγονος) αλλα ποσα επρεπε να εχουν δοθει(επιστημονικη φαντασια)....
[size=20pt]ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ;;;;;;[/size]
Το δικό μου καραβάκι είναι μια χαρά.Το δικό σου το έχει πιάσει φουρτούνα. :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το δικό μου καραβάκι είναι μια χαρά.Το δικό σου το έχει πιάσει φουρτούνα. :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι γνωστο....
επι του θεματος πες κατι τωρα....
θες γεγονοτα η επιστημονικη φαντασια;;;;;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ασχετο.
Στην πρωταθληματαρα μας,αυτη την αγωνιστικη,σε 8 παιχνιδια σημειωθηκαν 6 γκολ :2funny: :2funny:
Αυτο σημαινει superleague.Tο θεαμα σε ολο του το μεγαλειο :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρητορική η ερώτηση.
Κι όμως ευνοείται. Το πιστεύεις αυτό που λες; :think:
ε τωρα πως να τολμησω να πω ο ανθρωπακος οτι μια ομαδα ευνοειται οταν σε 15 αγωνιστικες δεν εχουν αποβληθει δεκα αντιπαλοι παιχτες με εξωφθαλμες παραβασεις....
θα φαω ξυλο....
δηλαδη αν δεν ευνοουνταν ποσοι θα επρεπε να ΜΗΝ εχουν αποβληθει;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μετά από όλη αυτή τη σοφία που απέκτησα διαβάζοντας τις τελευταίες 15-16 σελίδες....πάω για ύπνο με την απορία...
Ο Μουσλίμοβιτς γιατί δεν αποβλήθηκε;

...
Υ.Γ. Ένα αντικειμενικό μάτι, που δεν θα σκαλώνει σε οπαδικά συναισθήματα, θα αντιληφθεί πως εδώ στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι πως οι παίκτες, οι προπονητές, οι οπαδοί, οι παράγοντες και οι διαιτητές ξέρουν απλά να μεταφράζουν τους κανονισμούς ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Όπως ακριβώς με τους πολιτικούς όταν αναλύουν μία δημοσκόπηση. Όλοι εκεί κερδίζουν. Και στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όλοι είναι αδικημένοι. ναι...σωστά διαβάσατε...ΚΑΙ ο Ολυμπιακός.

Και κανείς λοιπόν δεν φτάνει στο απλό συμπέρασμα. Πως απλά δεν έχουμε διαιτητές και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε. Γιατί ΟΛΟΙ σας οι Παναθηναϊκοί ζητάτε από τη διοίκηση σας να πάρει τα γκέμια της διαιτησίας και να σπρώξει τον ΠΑΟ. Να φτύσει τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ... Αυτό θέλετε.

Ε, εγώ θέλω απλά να παίρνουνε όλοι τα σφυρίγματα που τους ανήκουνε. Όχι να βγάζω τα μαύρα άσπρα γιατί είναι ο αντίπαλος. Και θέλω να πηγαίνω γήπεδο με το κασκόλ για να δω το ματς και όχι με το ραδιόφωνο για να ακούω τον κάθε μαλάκα δημοσιογράφο πώς θα κρίνει μία φάση και τον κάθε παπάρα πρώην συνταξιούχο πικραμένο διαιτητή!

Άιντε, νισάφι πια όλοι οι δικαστές και ένορκοι.

Και καληνύχτα και μην αλλάζετε πλευρό...έτσι γελάω καλύτερα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
Βαζελαρα ΑΘΑΝΑΤΗ...............

Συνημμένα

• 300_1_ISTORIA.JPG
    300_1_ISTORIA.JPG
    58 KB · Εμφανίσεις: 32

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γερμανάκος: «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω»

Το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00, ΝΕΤ) Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη θα είναι το τελευταίο για τον Μιχάλη Γερμανάκο, όπως γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Ψυχομάνη. Ο διαιτητής του συνδέσμου Αθήνας πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, επειδή θεωρεί πως «ήλθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση».

Η επιστολή του κ. Γερμανάκου:

«Κύριε πρόεδρε,

Εχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια παρουσίας ως εν ενεργεία διαιτητής και αφού αξιώθηκα για αρκετά χρόνια να αγωνιστώ στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League), αλλά και παρουσίας μου σε αγώνες του εξωτερικού, όπως σε αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, αλλά και σε αγώνες του Κυπέλλου UEFA και προκριματικών Champions League και έχοντας ζήσει τις συγκινήσεις (χαρές ή λύπες), αλλά και απολαύσει στο μέγιστο τις εμπειρίες από τα εν λόγω παιχνίδια και ταξίδια μου σε όλη την Ευρώπη και με την ευκαιρία του προσεχούς παιχνιδιού που με ορίσατε ως διαιτητή, αισθάνομαι ότι ήλθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες της επιτροπές ΚΕΔ/ΕΠΟ, την ΟΔΠΕ, όπως επίσης και το σύνδεσμό μου που τόσα χρόνια με εμπιστεύθηκαν να αγωνίζομαι ως διαιτητής. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς και μόνους γνήσιους υποστηρικτές μου στα όσα χρόνια αγωνίστηκα, την οικογένειά μου που με στήριξε και με ανέχτηκε. Τέλος, εύχομαι στους συναδέλφους που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται καλές επιτυχίες και δύναμη και τους ευχαριστώ για τις στιγμές που μοιραστήκαμε σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Κλεινει την ενδοξη καριερα του οπως πρεπει.Στο λιμανι που τοσο αγαπησε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η κόρη του Τεν Κάτε...

Συνημμένα

• tk2.jpg
    tk2.jpg