Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο ιδιος ο λαζαριδης  που το εκανε  μολις πριν απο πεντα λεπτα ειπε οτι ειναι καθαρο πεναλτι και το δικαιολογησε μαλιστα οτι του εφυγε η φαση γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης ο ντιογο....
και οι παλερμο νο1 και νο2 δεν το παραδεχονται.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ο παλερμο ευχομαι να κανει πλακα και να τα λεει ετσι για να μας προκαλεσει και να γελασει
αν και σημερα που εμαθα οτι ψηφιζει ψωμιαδη χλωμο το βλεπω να κανει πλακα
ειναι ο μεσος βλακας μπουτρζοβλαχος θεσσαλονικιος που ευθυνεται για την καταντια της πολης του και της χωρας του
γιατι?γιατι παντα φταιει η αθηνα και οι αλλοι :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γιατι γραφεις ρε παπαριδη τοτε
0-πεναλτυ?ας τον αφηνε ο μαλακας τον ντιογκο να συνεχισει την φαση και να μην τον εκοβε στη μεση
ο πουτανας γιος ο ψωμας επρεπε να φαει κοκκινη χθες για το μαρκαρισμα?εχετε την ευκαιρια μεσω ολυμπιακου να δειτε κανα μεγαλο παικτη στην ελλαδα και δεν σας νοιαζει να προστατευτει απο τα δρεπανια(επαιξες και μπαλα)
ο αλλος ο αρχιδης που εριξε αγκωνια στον ντιογκο και ενω ειχε κιτρινη δεν επρεπε να βγει εξω?
επειδη δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι δεν τα βλεπουμε κλαψομουνηδες
εδω ο αλλος εγραψε οτι δεν εχουμε αδικηθει που μας ακυρωσε κανονικο γκολ σε οφη και αρη και επρεπε να παιζει με 8 το παραρτημα σας
πάμε ρε παπάρα.
από μένα θα ακούς μόνο αλήθειες.
ο γαύρος φέτος εκτός έχει αδικηθεί.
εντός τι είχες γιάνννη τι είχα πάντα....
ευχαριστήθηκες;
Και για τον ντιόγκο και τις μαλακιές που του κάνουν την άποψή μου την ξέρεις.
τελειώσαμε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μισο μετρο που ειχε βγει η μπαλα κ την γυρισε ο σαλπιγγιδης?το πεναλτυ ου αντζα?αλλα η απαντηση ηρθε τρεις μερες μετα!!!4αρα  κ ληξη κανα 2λεπτο πιο νωρις.
πως δεν βγηκαν να μας πουνε οτι ο κακος ειναι ολυμπιακος και το σφυριξε νωριτερα για να γλυτωσουμε απο την αντεπιθεση και την ισοφαριση της παναθας :think: :think: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε συ δωρητη ποτε ειχε πει ο χοντρος με τα μουσια οτι θα γαμουσε τον πρακτορα;;;;;
φετος η λιγο πιο μετα;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο παλερμο ευχομαι να κανει πλακα και να τα λεει ετσι για να μας προκαλεσει και να γελασει
αν και σημερα που εμαθα οτι ψηφιζει ψωμιαδη χλωμο το βλεπω να κανει πλακα
ειναι ο μεσος βλακας μπουτρζοβλαχος θεσσαλονικιος που ευθυνεται για την καταντια της πολης του και της χωρας του
γιατι?γιατι παντα φταιει η αθηνα και οι αλλοι :jerking:
ο νο1...ο νο2;;;;;; :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πάμε ρε παπάρα.
από μένα θα ακούς μόνο αλήθειες.
ο γαύρος φέτος εκτός έχει αδικηθεί.
εντός τι είχες γιάνννη τι είχα πάντα....
ευχαριστήθηκες;
Και για τον ντιόγκο και τις μαλακιές που του κάνουν την άποψή μου την ξέρεις.
τελειώσαμε.

περσονα απο σημερα επανερχεσαι στα παλια,μπορεις να αρχισεις το γλυψιμο στον ολυμπιακο και στον κοκκαλη :birdman:ετσι ωστε το μαη να λες στους αλλους εδω μεσα οτι σας τα ελεγα
ειμαι ενα βημα μπροστα απο σενα :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλώς την Έλενα Πούτση!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε συ δωρητη ποτε ειχε πει ο χοντρος με τα μουσια οτι θα γαμουσε τον πρακτορα;;;;;
φετος η λιγο πιο μετα;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
βαριεμαι να ψαχνω ρε συ αλλιως θα τους εκανα παραθεσεις τι λεγανε και τι λεγαμε το καλοκαιρι
οχι οτι δεν τα θυμουντε απλα θα ηθελα να τους ξεφτιλισω σε οποιον τριτο μπαινει και διαβαζει εδω μεσα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μισο μετρο που ειχε βγει η μπαλα κ την γυρισε ο σαλπιγγιδης?το πεναλτυ ου αντζα?αλλα η απαντηση ηρθε τρεις μερες μετα!!!4αρα  κ ληξη κανα 2λεπτο πιο νωρις.
και ενω στην αμεσως προηγουμενη φαση ειχε γινει πεναλτι και αποβολη στον μητρογλου για να τρωγανε μια σβουριχτη πενταρα....
να τα θυμομαστε ολα.... ;) ;) ;) ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εσυ να δεις πως θα ανοιξει το στοματακι σου στο καραισκακη καραγκιοζη
που θα μου πεις οτι φοραω πατομπουκαλα
2 χρονιες πηρες μαιμου πεναλτι και γκολ απο αραουτ μεσα στο καραισκακη και μιλας για διατησια που σας κυνηγαει?
ξυπνατε γιατι εχουμε βαρεθει να γαμαμε πτωματα

καταρχην μπαγλαμακο δεν σε βρισα και δεν μιλουσα συγκεκριμενα σε σενα.
ποτε ρε μου δωσαν μαιμου πεναλντι ρε στο καραισκακι και γω δεν το πηρα χαμπαρι???
και αντε πες οτι μου δωσαν ΚΑΠΟΤΕ... εσυ ρε αντικειμενικε ποσα μαιμου εχεις παρει??? και ποσα καθαρα μου χουν κοψει????

και γω μιλησα συγκεκριμενα για φετος... ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ μην την γαμας την συζητηση και την πας οπου σε συμφερει.
Και ξανα λεω,εχεις παρει τις τελευταιες 2 αγωνιστικες 2 αστεια πεναλντι που σε μας ο θεος να κατεβαινε δεν θα μας τα εδιναν αλλα και μας αρνουντε πολυ κλασικοτερα απ τα δικα σας.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΛΕΩ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΟΡΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
βαριεμαι να ψαχνω ρε συ αλλιως θα τους εκανα παραθεσεις τι λεγανε και τι λεγαμε το καλοκαιρι
οχι οτι δεν τα θυμουντε απλα θα ηθελα να τους ξεφτιλισω σε οποιον τριτο μπαινει και διαβαζει εδω μεσα
εγω νομιζω οτι ελεγε απο φετος και ειχε μαλιστα βαλει και τα παπαγαλακια του να το διαδιδουν....
αλλα θα το ξεχασε μαλλον....
πηγε και αμερικη για ενα μηνα για αλλαγη βυζιων και ξεχαστηκε ο ανθρωπος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ανυπαρκτος ο Παναθηναικος στο πρωτο ημιχρονο.
Καλος στο δευτερο,κυκλοφορησαμε καλα την μπαλα,η αεκ δεν ακουμπησε στο αντιστοιχο διαστημα αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα στα τελειωματα των φασεων.Χρειαζομαστε πολυ δουλεια σαυτον τον τομεα.
Ο Σιμαο ειναι μεγαλη παικτουρα μαγκες,αποτελει το νο1 περιουσιακο στοιχειο.Μπορει να παρει μεταγραφη με πολλα φραγκα εξω.
Ο Μελισσης δεν κανει ουτε για την Δοξα Δραμας.Δεν υπαρχει στον χαρτη παικτης Μελισσης.Πρεπει αυριο να βγει να ζητησει συγγνωμη ο Αντωνιου απο τον κοσμο του Παναθηναικου και να μας ενημερωσει για την μιζα που πηρε.
Ο Ρουκαβινα νομιζε οτι επαιζε σε αλανα της γειτονιας του και οχι σε κρισιμο ντερμπι ελληνικου πρωταθληματος.Προσπαθουσε να περασει 2-3 παικτες και οχι να πασαρει ή να τελειωσει την φαση με την μια.Στο διαστημα που αγωνιστηκε,αν ηταν πιο συγκεντρωμενος θα το ειχε πεταξει το παστελι.Φοβερος παικτης αλλα θελει και πολυ δουλεια σε μερικα κομματια του παιχνιδιου του.
Η αεκ στο δευτερο ημιχρονο επαιζε οπως ο Πανσεραικος,μπορει και χειροτερα.Συχαρητηρια για το χ που πηραν και που πανηγυρισαν κιολας μετα την ληξη.Επισης πιο λιγες καθυστερησεις εκανε ο αστερας τριπολης απο την αεκ σημερα.Σκοκο και Σαχα ηταν εκνευριστικοι,πρεπει εκει στην χανουμα να τους εξηγησετε σε ποια ομαδα παιζουν.Εκτος αν σας αρεσει εσας αυτο το ''θεαμα''.
Τωρα βγειτε στην επιφανεια ολοι οι ανυπαρκτοι και κραξτε τον Ζιλμπερτο.Τοσο καιρο που γαμουσ εκαι εδερνε απλα κανατε τουμπεκι ολοι σας.Αυτα που εχασε σημερα δεν χανονται αλλα στα παπαρια μου,δεν ειναι επιθετικος.
Οι λιγες ελπιδες που ειχαμε για το πρωταθλημα ψαλιδιστηκαν επικινδυνα αλλα πρεπει ολοι να παλεψουν μεχρι το τελος.
ΥΓ1:Λιγος κοσμος σημερα στο γηπεδο σε σχεση με την κρισιμοτητα του ματς.Πραγμα ανεπιτρεπτο.Αν οι φιλαθλοι δεν πιστευουν οτι μπορουμε για την κουπα πως θα το πιστεψουν και οι ιδιοι οι παικτες?
ΥΓ2:Για τα πεναλτι δεν εχω αποψη επειδη ημουν στο γηπεδο.Αν παντως αδικηθηκαμε δεν μου προκαλει καμια εντυπωση.Ξυπνατε με τα χανουμια παιζαμε.Γεμιζω τετραδιο με διαιτητικες αποφασεις κατα μας σε ματς με αυτους τα 4 τελευταια χρονια.Προφανως το αβαβα του Μπουρμπου το πληρωνουμε με 4 χρονια στην φερμα απο την διαιτησια.Το μουνι της μανας σας καριολια.
ΥΓ3:Ξυπνατε στην διοικηση και καντε 2 καλες μεταγραφες.
ΥΓ4:@alfa:Ποιος ειναι ο Βζζζ? :think: :think: :think: :think:
Ο Βυντρα ή ο Μελισσης?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
ρε γκαντεμόσαυρε περσόνα με το που ήρθε το νέο έτος έγραψες οτι "κάτι σου λέει οτι ο Παναιηναικός" θα πάρει το πρωτάθλημα το 2009, " και τελίκα ξεκίνησε με Χ!! :S

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε σουηδε πανω κατω συμφωνουμε,σωστη αναλυση αλλα εκεινο το γαμημενο που ειπες για ''κρισιμο ντερμπι του ελληνικου πρωταθληματος'' τι το ηθελες;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε γκαντεμόσαυρε περσόνα με το που ήρθε το νέο έτος έγραψες οτι "κάτι σου λέει οτι ο Παναιηναικός" θα πάρει το πρωτάθλημα το 2009, " και τελίκα ξεκίνησε με Χ!! :S

ΠΕΡΣΟΝΑ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καταρχην μπαγλαμακο δεν σε βρισα και δεν μιλουσα συγκεκριμενα σε σενα.
ποτε ρε μου δωσαν μαιμου πεναλντι ρε στο καραισκακι και γω δεν το πηρα χαμπαρι???
και αντε πες οτι μου δωσαν ΚΑΠΟΤΕ... εσυ ρε αντικειμενικε ποσα μαιμου εχεις παρει??? και ποσα καθαρα μου χουν κοψει????

και γω μιλησα συγκεκριμενα για φετος... ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ μην την γαμας την συζητηση και την πας οπου σε συμφερει.
Και ξανα λεω,εχεις παρει τις τελευταιες 2 αγωνιστικες 2 αστεια πεναλντι που σε μας ο θεος να κατεβαινε δεν θα μας τα εδιναν αλλα και μας αρνουντε πολυ κλασικοτερα απ τα δικα σας.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΛΕΩ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΟΡΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
ποια ειναι αστεια?αυτα που παραδεχοντε αυτοι που τα εκαναν?εγραψα ποτε αδικηθηκα και για φετος και για το καραισκακη στα μεταξυ μας τα 2 τελευταια χρονια
μαθε να διαβαζεις
η διαφορα οντως δεν ειναι για 9 ειναι για παραπανω και θα την δεις στο τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom