Ανυπαρκτος ο Παναθηναικος στο πρωτο ημιχρονο.
Καλος στο δευτερο,κυκλοφορησαμε καλα την μπαλα,η αεκ δεν ακουμπησε στο αντιστοιχο διαστημα αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα στα τελειωματα των φασεων.Χρειαζομαστε πολυ δουλεια σαυτον τον τομεα.
Ο Σιμαο ειναι μεγαλη παικτουρα μαγκες,αποτελει το νο1 περιουσιακο στοιχειο.Μπορει να παρει μεταγραφη με πολλα φραγκα εξω.
Ο Μελισσης δεν κανει ουτε για την Δοξα Δραμας.Δεν υπαρχει στον χαρτη παικτης Μελισσης.Πρεπει αυριο να βγει να ζητησει συγγνωμη ο Αντωνιου απο τον κοσμο του Παναθηναικου και να μας ενημερωσει για την μιζα που πηρε.
Ο Ρουκαβινα νομιζε οτι επαιζε σε αλανα της γειτονιας του και οχι σε κρισιμο ντερμπι ελληνικου πρωταθληματος.Προσπαθουσε να περασει 2-3 παικτες και οχι να πασαρει ή να τελειωσει την φαση με την μια.Στο διαστημα που αγωνιστηκε,αν ηταν πιο συγκεντρωμενος θα το ειχε πεταξει το παστελι.Φοβερος παικτης αλλα θελει και πολυ δουλεια σε μερικα κομματια του παιχνιδιου του.
Η αεκ στο δευτερο ημιχρονο επαιζε οπως ο Πανσεραικος,μπορει και χειροτερα.Συχαρητηρια για το χ που πηραν και που πανηγυρισαν κιολας μετα την ληξη.Επισης πιο λιγες καθυστερησεις εκανε ο αστερας τριπολης απο την αεκ σημερα.Σκοκο και Σαχα ηταν εκνευριστικοι,πρεπει εκει στην χανουμα να τους εξηγησετε σε ποια ομαδα παιζουν.Εκτος αν σας αρεσει εσας αυτο το ''θεαμα''.
Τωρα βγειτε στην επιφανεια ολοι οι ανυπαρκτοι και κραξτε τον Ζιλμπερτο.Τοσο καιρο που γαμουσ εκαι εδερνε απλα κανατε τουμπεκι ολοι σας.Αυτα που εχασε σημερα δεν χανονται αλλα στα παπαρια μου,δεν ειναι επιθετικος.
Οι λιγες ελπιδες που ειχαμε για το πρωταθλημα ψαλιδιστηκαν επικινδυνα αλλα πρεπει ολοι να παλεψουν μεχρι το τελος.
ΥΓ1:Λιγος κοσμος σημερα στο γηπεδο σε σχεση με την κρισιμοτητα του ματς.Πραγμα ανεπιτρεπτο.Αν οι φιλαθλοι δεν πιστευουν οτι μπορουμε για την κουπα πως θα το πιστεψουν και οι ιδιοι οι παικτες?
ΥΓ2:Για τα πεναλτι δεν εχω αποψη επειδη ημουν στο γηπεδο.Αν παντως αδικηθηκαμε δεν μου προκαλει καμια εντυπωση.Ξυπνατε με τα χανουμια παιζαμε.Γεμιζω τετραδιο με διαιτητικες αποφασεις κατα μας σε ματς με αυτους τα 4 τελευταια χρονια.Προφανως το αβαβα του Μπουρμπου το πληρωνουμε με 4 χρονια στην φερμα απο την διαιτησια.Το μουνι της μανας σας καριολια.
ΥΓ3:Ξυπνατε στην διοικηση και καντε 2 καλες μεταγραφες.
ΥΓ4:@alfa:Ποιος ειναι ο Βζζζ?
Ο Βυντρα ή ο Μελισσης?