Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παιζεται με το αεκακι νιωθετε αδικημενοι και σας φταιει ο γκαγκατσης και ο κοκκαλης :jerking:
καλα εχετε χαζεψει τελειως ρε μαλακες?εγω φταιω που παρακαλαγα να κερδισετε για να ερθετε στο ναο με ελπιδες,τωρα θα κατεβουμε για πλακα στο μεταξυ μας

α και κατι αλλο,η απολυτη ξεφτιλα των βαζελων ειναι η εξης
βριζουν τον βασσαρα για αντιπαναθηναικο :2funny: :2funny:τον διαιτητη που ειναι αεκτζης,τον διαιτητη που χειροκροτουσατε στη λεωφορο,τον διαιτητη που ζητησε την φανελα του βαζεχα,τον διαιτητη που εσφαξε την ομαδα του για να σας βγαλει τσου λου
ημαρτον πια,σε λιγα χρονια θα βριζετε και τον δουρο που σας εδωσε το δουρειο με το σκεπτικο οτι μας πεισμωσε και σας πηγαμε κωλοφεραντζα αλλα 10 χρονια

περσονα απο σημερα επανερχεσαι στα παλια,μπορεις να αρχισεις το γλυψιμο στον ολυμπιακο και στον κοκκαλη :birdman:ετσι ωστε το μαη να λες στους αλλους εδω μεσα οτι σας τα ελεγα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
περσόνα ..άστους ρε.....να χαίρονται..καλά κάνουν....κούπα παίρνουν με όποιο τρόπο....εξάλλου τιχειρότερο στην ζωή απο το να σε λένε γαύρο?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
αντι να φωναζουμε εμεις που ο αστερας επρεπε να παιζει με 10
απ το α ημιχρονο φωναζουν οι βαζελοι για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πεναλντι
ρε ουστ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το οποιο δεν αμφισβητησε κανεις απο τον αστερα παρα μονο εσεις
μεχρι και ο αμπαρης ειπε χθες οτι ηταν πεντακαθαρο πεναλτι
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λέω δε θα εμφανιστεί η γκόμενά μου;
λοιπόν είπα εχθές ότι ήταν πέναλτυ;
πες μας τώρα και τι ήταν οι δυό φάσεις σήμερα κατά τη γνώμη σου.
Για μπάλλα μιλάμε εμείς άσε τις λοιπές παπαριές.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
σε λιγα χρονια θα βριζετε και τον δουρο που σας εδωσε το δουρειο με το σκεπτικο οτι μας πεισμωσε και σας πηγαμε κωλοφεραντζα αλλα 10 χρονια

Υπόψιν , η κωλοφεράντζα θα συνεχιστεί κανονικά ... του χρόνου ο Κατάσκοπος θα βάλει κι άλλους ψωλαράδες στη διοίκηση
worsh.gif

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
ποιο πεναλντι περσονα?
αφου ο παικτης κανει προβολη,παιρνει μπαλλα και το ποδι του ειναι κατω στο εδαφος,δεν σηκωνεται

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λέω δε θα εμφανιστεί η γκόμενά μου;
λοιπόν είπα εχθές ότι ήταν πέναλτυ;
πες μας τώρα και τι ήταν οι δυό φάσεις σήμερα κατά τη γνώμη σου.
Για μπάλλα μιλάμε εμείς άσε τις λοιπές παπαριές.
και γιατι γραφεις ρε παπαριδη τοτε
0-πεναλτυ?ας τον αφηνε ο μαλακας τον ντιογκο να συνεχισει την φαση και να μην τον εκοβε στη μεση
ο πουτανας γιος ο ψωμας επρεπε να φαει κοκκινη χθες για το μαρκαρισμα?εχετε την ευκαιρια μεσω ολυμπιακου να δειτε κανα μεγαλο παικτη στην ελλαδα και δεν σας νοιαζει να προστατευτει απο τα δρεπανια(επαιξες και μπαλα)
ο αλλος ο αρχιδης που εριξε αγκωνια στον ντιογκο και ενω ειχε κιτρινη δεν επρεπε να βγει εξω?
επειδη δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι δεν τα βλεπουμε κλαψομουνηδες
εδω ο αλλος εγραψε οτι δεν εχουμε αδικηθει που μας ακυρωσε κανονικο γκολ σε οφη και αρη και επρεπε να παιζει με 8 το παραρτημα σας

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Θα γυρισει ο Τροχος φιλε,θα ερθει η ωρα που οι γαυροι θα κρυβονται,οπως παλια στα πετρινα χρονια.Ξαφνικα την τελευταια 12ετια γιναν φανατικοι.
Βρε ουστ!

Τί πίνεις ρε φίλε να κεράσουμε? Μιλάς για 12 χρόνια και λες είναι ξαφνικά?
Θα γυρίσει ο τροχός λές και ζούμε το ίδιο έργο 12 χρόνια.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!

Μην μου στεναχωριέσαι έχει άλλες χαρές η ζωή....
Τη χαρά των πρωταθλημάτων άστην σε εμάς!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
βγαλε ρε τα κοκκινα πατομπουκαλα και δες καλα τι? πεναλντι σου χουνε δωσει και ΤΙ δεν μου χουν δωσει... και μετα ανοιξε το στοματακι σου.
και δεν λεω για σημερα γιατι ημουν γηπεδο και δεν ξερω αν ηταν ή οχι, μιλαω γενικα (αεκ α'γυρος-υπερ και κατα, ηρακλης, εργοτελης, παοκ, οσφπ...)

το οτι ειστε τετοια διαφορα μπροστα ειναι καθαρα λογο διαιτησιας...ευννοειστε εκει που δυσκολευεστε και μας ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Οταν εχουμε διοικηση που κοιματε αυτα γινονται μαγκες δεν φταιει κανενας κοκκαλης και κανενας γκαγκατσης
ο βγενοπουλος ο πατερας ο γιαννακοπουλος και πανω απο ολα ο τζιγκερ φταινε για την καταντια που εχουμε τα τελευταια χρονια στο πρωτα8λημα κανενας αλλος

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
βγαλε ρε τα κοκκινα πατομπουκαλα και δες καλα τι? πεναλντι σου χουνε δωσει και ΤΙ δεν μου χουν δωσει... και μετα ανοιξε το στοματακι σου.
και δεν λεω για σημερα γιατι ημουν γηπεδο και δεν ξερω αν ηταν ή οχι, μιλαω γενικα (αεκ α'γυρος-υπερ και κατα, ηρακλης, εργοτελης, παοκ, οσφπ...)

το οτι ειστε τετοια διαφορα μπροστα ειναι καθαρα λογο διαιτησιας...ευννοειστε εκει που δυσκολευεστε και μας ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ
καλα τα λες... :headbang: :headbang: :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εσυ να δεις πως θα ανοιξει το στοματακι σου στο καραισκακη καραγκιοζη
που θα μου πεις οτι φοραω πατομπουκαλα
2 χρονιες πηρες μαιμου πεναλτι και γκολ απο αραουτ μεσα στο καραισκακη και μιλας για διατησια που σας κυνηγαει?
ξυπνατε γιατι εχουμε βαρεθει να γαμαμε πτωματα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το οποιο δεν αμφισβητησε κανεις απο τον αστερα παρα μονο εσεις
μεχρι και ο αμπαρης ειπε χθες οτι ηταν πεντακαθαρο πεναλτι
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ο ιδιος ο λαζαριδης  που το εκανε  μολις πριν απο πεντα λεπτα ειπε οτι ειναι καθαρο πεναλτι και το δικαιολογησε μαλιστα οτι του εφυγε η φαση γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης ο ντιογο....
και οι παλερμο νο1 και νο2 δεν το παραδεχονται.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
2 χρονιες πηρες μαιμου πεναλτι και γκολ απο αραουτ μεσα στο καραισκακη και μιλας για διατησια που σας κυνηγαει?
ρε μαλακα αστους να κοιμουνται....
με το μαλακο πηγαινε τους...
θελεις να ξενερωσουν;;;;;
δες τι ομορφα που τους τα λεω εγω....

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
μισο μετρο που ειχε βγει η μπαλα κ την γυρισε ο σαλπιγγιδης?το πεναλτυ ου αντζα?αλλα η απαντηση ηρθε τρεις μερες μετα!!!4αρα  κ ληξη κανα 2λεπτο πιο νωρις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom