enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Να τι γινεσαι όταν δεν χρησιμοποιείς φαντα.Σαν τον Εντουρο
αμα δεν πινεις φαντα γινεσαι σαν τις σαπιες ετοιμοθανατες αδερφες λιλα τυπε :S :S :S
Να τι γινεσαι όταν δεν χρησιμοποιείς φαντα.Σαν τον Εντουρο
Να τους λες ότι και οι γκόμενες τα λεφτα σου θέλουν , αρα, γιατί να μη διαλέξεις?Κι εμένα τόσο τα κορίτσια όσο και τα κολ γκερλς με κράζουν που πάω μαζί τους και μου λένε ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαι έξω και να φορτώνω γκομενάκια αβέρτα γιατί είμαι παίδαρος και μοιάζω με σταρ του σινεμά.
Απαντώ οτι δε γουστάρω να γαμάω τζαμπα
αμα δεν πινεις φαντα γινεσαι σαν τις σαπιες ετοιμοθανατες αδερφες λιλα τυπε :S :S :S
Αχαχαχα τι μαλακας εισαι ρε! :S :S :S
Υ.Γ
Φαντα χωρις ανθρακικο ειναι σαν την αντιβιωση χωρις κορτιζονη τυποι...για πολυ μεγαλες φλεγμονες παντα Φαντα με ανθρακικο. :S :S :S
εμενα ηταν παρθενα. Αλλα ολο το χωριο την ειχε παρει από τον κωλο. Το ηξερα όμως γιατι τους επερνε λεφτα κάθε φορα.
Ζεις τυπε
Εξαφανιστηκες και πολλοι υπέθεσαν οτι μπορει να σε εφαγε κατα λαθος η Αννουλα. :S :S :S
Τυπε μου εισαι καλα μετα τον αγριο ξυλοδαρμο που υπεστησες χθες; :S :S :S
δε ξερω τι να γραψω , τι να πρτο γραψω ... θα σου πω αυτο ρε τυπε
σκας στο μπουρδελο να βρεις το φρεσκο στανταρακι σου και λειπει και σου λεει η αλλη που τη ξερεις αλλα δεν εχεις περασει ποτε " ελα , περνα να δω πως γαμας " τι καταλαβαινεις ? οτι την αηδιασες την αλλη και καθετε και μιλαει για σενα πως τη γαμας ? και μη νομιζεις οτι παω να το παιξω , περασα να της λυσω την απορια αφου ενιωσα κιολας πολυ εραστης του μεταξουργειου , κοιτα τι θα λεει η αλλη για μενα πανω κατω αυτο που λεω και γω για εκεινη , ειναι χημεια τυπε μου χημεια
ααα και το αλλο , αν πας στα μπουρδ3ελα και νομιζεις οτι εκει θα βρεις " αλλες " γυναικες , διαφορετικες απο τις " εξω " γυναικες , γυναικες που δεν ειναι κανονικες " γυναικες " μη περιμενεις να τη κανεις να νιωσει γυναικα ... ειναι τοσο απλο
δε γραφω αλλο για θα μαθουν να πηδανε μερικοι και θα χαλασουν τη πιατσα
Μονο αν επιδιώξει να σε δει εκτος δουλειάς της και σου κάτσει εκτος δουλειάς κάποια.. αλλιώς το πιο πιθανό ειναι κάποια να σε γουστάρει σαν πελάτη ειτε γιατι εισαι εμφανίσιμος αρκετά εν συγκρίσει με τη πλειοψηφία των πελατών της, είτε εύκολος δηλαδή χύνεις γρήγορα, δε ζητάς πράματα που δε κάνει κτλ.. το πιο σπαστικο για μια εκδιδόμενη ειναι ο πελάτης να ζητάει συνέχεια πράματα που δε κάνει πχ κωλο, χυσιμο στο στομα κτλ κτλ... Οποτε αν εισαι ευκολος πελατης με οχι πολυ μεγαλο πουτσο, γρηγορος και δε ζητας κάτι που δε κάνει τοτε ναι σε γουστάρει.. για ΠΕΛΑΤΗ!
Τύπε με ¨φωτογραφίζεις¨ και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό :S :S :S
Εισαι η χαράς της πουτάνας τότε..
Αναρωνω τυπε.
Δωματιο 106 παρεα με 3 μπαρμαδια. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2017/06/kat.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα περασω τυπε με σταυρολεξα και ενα κεσεδακι φετα.... :S :S :S
εμενα παντως καναδυο με εχουν αποκαλεσει "μωρο μου" τι να σημαινει αραγε
λες γιατι ηταν και λιγο μεγαλουτσικεςΜητρικό ένστικτο τύπε :S :S :S