enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
εμενα ηταν παρθενα. Αλλα ολο το χωριο την ειχε παρει από τον κωλο. Το ηξερα όμως γιατι τους επερνε λεφτα κάθε φορα.
που εισαι εσυ τυπε;
εμενα ηταν παρθενα. Αλλα ολο το χωριο την ειχε παρει από τον κωλο. Το ηξερα όμως γιατι τους επερνε λεφτα κάθε φορα.
πως ειναι να εισαι ο πρωτος μαν?ναι αφου δεν ειχε γαμιθει από το μουνι . Εγω ειμουνα ο ΠΡΩΤΟΣ
Λες τύπε ο κομπρας να
:S :S :S
τι λες τυπε; :S :S :S
μονο με ανθρακικο,ειναι πιο δραστικη :S :S :S
επιτιθεται στην καρδια του λεκε
Τύπε να ναι καλά εκεί που είναι όλοι τους
αν τον πλυνεις με ηβη δεν λεει τυπε? :S :S :S :Sμονο αν του τελειωσε η φαντα τυπε :S :S :S
Ξεχάσαμε και τον ¨καθαρισμό της κάνης¨ τύπε :S :S :S
φοβερο πολύ ωραιο. πριν 20 χρονια στο χωριο της βγαζαν και σεντονι. Περιμεναν οι συγγενείς να το δουν. Χωριο της Αλβανιαςμονο αν του τελειωσε η φαντα τυπε :S :S :S
Διαβάζω σε πάρα πολλές κριτικές και σχεδόν σε όλα τα θέματα του φόρουμ "δηλώσεις" των μελών, του στυλ
-"έκανα αυτο, και γούσταρε πάρα πολύ και αυτή"
-"την έγλυψε και τρελάθηκε"
-"μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε"
-"τελείωσε και αυτή"
-"της ελειψα"
-"μου είπε ότι κάνεις δεν την γαμαει όπως εγώ"
και άλλα παρόμοια τέτοια.
Έτσι όπως τα γράφετε μου δίνετε την εντύπωση ότι τα πιστεύετε. Πραγματικά τα πιστεύετε;
αν τον πλυνεις με ηβη δεν λεει τυπε? :S :S :S :S
Να τι γινεσαι όταν δεν χρησιμοποιείς φαντα.Σαν τον Εντουροτυπε η φαντα συμφωνα με τους ακαποτους χυστες του μπου ειναι η ατομικη βομβα εναντια στα σμν
Ανευ πλακας όμως, τεραστια και ενδιαφερουσα κουβεντα!
Πολύ ενδιαφέρον θέμα εάν κόψετε τις μαλακίες !!
Λοιπόν και μένα μου έχει τύχει να μου το παίζει ερωτευμένη πουτάνα να με παίρνει τηλ. κλπ. Το τεστ που τις κάνω είναι free fuck ! δεν πέρασε καμία το δεύτερο δηλαδή γαμήθηκε και πολύ καλά μάλιστα μιά φορά δώρο αλλά την επόμενη φορά μου ξαναζήτησε λεφτά !
Μιλάμε πάντοτε για ανεξάρτητες call - girl.
Σε συζητήσεις - διασταυρώσεις με επαγγελματίες (Λέω την ιστορία της Α στις Β & Γ και αντίστροφα) κατέληξα ότι στην γλώσσα τους αυτό σημαίνει πουλάω έρωτα κατά κάποιον τρόπο !
Δηλαδή έναν πελάτη που τον γουστάρω μου είναι συμπαθής αλλά δεν το ερωτεύτηκα - τον παίζω έτσι ώστε να τον έχω σιγουράκι και να περνάω και καλά στο sex μαζί του (και να κονομάω φυσικά) αλλά ως εκεί.
Μιά φορά μόνον κάποια μου το έπαιζε τρελλά ερωτευμένη μαζί μου αλλά την ξέκοψα εγώ !!
Αυτό δεν έγινε από την 1η φορά (4η ή 5ή) και ενώ είχε κανονικό πρόγραμμα την 3η φορά μόνη της είπε για ελεύθερο στοματικό και και μετά όταν της είπα για τλιωτικό στο στόμα μπυ απάντησε "για σένα ναι". Ακόμα, κάθεται (λέει) παραπάνω (μέχρι και μισή ώρα) αν δεν έχω τελιώσει, γιατί (λέει)δεν είναι πολύ σαν και μένα και εννοεί τον πούτσο μου. Τέλος, δεν της έχω δώσει ποτέ "δωράκι" οπότε δεν θεωρούμε και αγαπούλας. Όλα αυτά δεν θα τα λέει και θα τα κάνει μόνο σε μένα, αλλά και όχι σε όλους, οπότε γιατί με λες χαζό;------
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ