mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
οχι ρε :S :S :S :S :S
μην με αφησεις στο σκοταδι πλζ
Τύπε θέλεις μετεκπαίδευση στα νέα όπλα (όπως λέγαμε στον στρατό) :S :S :S
τυπε σε πανε με χιλια..οπως ολους μας :S :S :SΕπισης
-παντα μου λενε "καλως την αγορινα" που σημαινει οτι με γουσταρουν
-μου βαζουν παντα διπλο προφυλακτικο που σημαινει οτι νοιαζοντε για την υγεια μου
-Φευγοντας παντα μου λενε "να ξαναρθεις" χωρις καν να με κοιταν κ αυτο δειχνει οτι με συμπαθουν κ αναμενουν πως κ πως την παρουσια μου, ενω το οτι δεν με κοιτανε καν οταν αναφεροντε σε μενα ειναι μαλλον γιατι ντρεποντε κ θελουν να δειχνουν ηθικες χαχα λες κ εσυ εγω δεν το καταλαβα πως λειωνουν για μενα
τυπε θα μας γαμησουν ο τουρκοι που μας αφηνετε ανεκπαιδευτους....Τύπε θέλεις μετεκπαίδευση στα νέα όπλα (όπως λέγαμε στον στρατό) :S :S :S
τυπε θα μας γαμησουν ο τουρκοι που μας αφηνετε ανεκπαιδευτους....
τυπε η φαντα συμφωνα με τους ακαποτους χυστες του μπου ειναι η ατομικη βομβα εναντια στα σμν
ευχαριστω παιδια...Σβήστηκε το θρεντ και δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις την ανεκτίμητη αξία του συγκεκριμένου αναψυκτικού :S :S :S
τυπε θα μας γαμησουν ο τουρκοι που μας αφηνετε ανεκπαιδευτους....
ευχαριστω παιδια...
εδω τυπε παρε γνωση κατ'ευθειαν απο τους σοφους ακαποτους χυστες του μπου
απο τους οποιους βεβαια δεν ξαναειχαμε νεα :S :S :S
η φαντα τυπε ειναι οτι ειναι και το παπι wc αλλα για τον μποθντζον σου
εδω τυπε παρε γνωση κατ'ευθειαν απο τους σοφους ακαποτους χυστες του μπου
απο τους οποιους βεβαια δεν ξαναειχαμε νεα :S :S :S
η φαντα τυπε ειναι οτι ειναι και το παπι wc αλλα για τον μποθντζον σου
χωρις?Και που είσαι τύπε, πάντα χωρίς ανθρακικό
Σβήστηκε το θρεντ και δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις την ανεκτίμητη αξία του συγκεκριμένου αναψυκτικού :S :S :S
αμα το ηξερες και τους επαιρνε λεφτα τοτε ηταν ΠΑΡΘΕΝΑεμενα ηταν παρθενα. Αλλα ολο το χωριο την ειχε παρει από τον κωλο. Το ηξερα όμως γιατι τους επερνε λεφτα κάθε φορα.
Και που είσαι τύπε, πάντα χωρίς ανθρακικό
ένα παράδειγμα ειμουνα εγω. Παντρευτικα παρθενα πουτανα.αυτά είναι παντρευεσαι παρθένα σου βγαίνει,πουτανα, παίρνεις πουτανα ξέρεις τι έχεις!!
τυπε εμεις οι παλιοι χυστες που ειχαμε την τυχη να γνωρισουμε τους σοφους δασκαλους του ακαποτου θα μεταδωσουμε την σοφια τους
ναι αφου δεν ειχε γαμιθει από το μουνι . Εγω ειμουνα ο ΠΡΩΤΟΣτι λες τυπε; :S :S :S
μονο με ανθρακικο,ειναι πιο δραστικη :S :S :S
επιτιθεται στην καρδια του λεκε
τι λες τυπε; :S :S :S
μονο με ανθρακικο,ειναι πιο δραστικη :S :S :S
επιτιθεται στην καρδια του λεκε