mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
λες γιατι ηταν και λιγο μεγαλουτσικες
;) ;) ;)
λες γιατι ηταν και λιγο μεγαλουτσικες
Έτσι όπως τα γράφετε μου δίνετε την εντύπωση ότι τα πιστεύετε. Πραγματικά τα πιστεύετε;
Τύπε με ¨φωτογραφίζεις¨ και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό :S :S :S
Αν δεν είμαι αυτά που λες, τότε δεν με γουστάρει.. για ΠΕΛΑΤΗ;Οποτε αν εισαι ευκολος πελατης με οχι πολυ μεγαλο πουτσο, γρηγορος και δε ζητας κάτι που δε κάνει τοτε ναι σε γουστάρει.. για ΠΕΛΑΤΗ!
τυπε γιατι σου φαινονται περιεργα όλα αυτά.συμβαινουν πολλα με τις ιεροδουλες αλλοι εχουν εξτρα υπηρεσίες αλλοι εχουν σχεση με ιεροδουλες αλλοι τις γαμανε εκτος εργασιας.γυναικες είναι και αυτές και εχουν διαφορες ανάγκες περα από το σεξ.Διαβάζω σε πάρα πολλές κριτικές και σχεδόν σε όλα τα θέματα του φόρουμ "δηλώσεις" των μελών, του στυλ
-"έκανα αυτο, και γούσταρε πάρα πολύ και αυτή"
-"την έγλυψε και τρελάθηκε"
-"μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε"
-"τελείωσε και αυτή"
-"της ελειψα"
-"μου είπε ότι κάνεις δεν την γαμαει όπως εγώ"
και άλλα παρόμοια τέτοια.
Έτσι όπως τα γράφετε μου δίνετε την εντύπωση ότι τα πιστεύετε. Πραγματικά τα πιστεύετε;
κατι ηξερε ο τυπος και το ποσταρε σημερα.θα παρει φωτια.Τι κυριακατικο θεμα ηταν αυτο ρε τυποι;;;
Παίδες, εκείνο που έχει σημασία είναι εμείς να το ευχαριστιόμαστε πρώτα και μετά αυτές. Βέβαια, πολλές φορές για να το ευχαριστηθείς το μπουρδελογαμήσι πρέπει και η παρτενέρ να έχει καλή διάθεση-συμμετοχή. Από κει και πέρα, όπως σε όλες τις δουλειές κάποιος συμπαθεί έναν πελάτη του περισσότερο, κάποιον άλλο λιγότερο, έτσι πάνε αυτά. Δεν είναι, λοιπόν, λογικό μία πουτάνα να γουστάρει έναν Έλληνα, που είναι καθαρός κλπ. από έναν αλλοδαπό κοιλαρά και άπλυτο;
Αν δεν είμαι αυτά που λες, τότε δεν με γουστάρει.. για ΠΕΛΑΤΗ;
Εσύ αν ήσουν ζιγκολό ποιές γυναίκες θα γούσταρες? Μια γριά χοντρή που θα σε έβαζε να της γλύφεις το μουνί για ώρες?
τυπε μη μπαχαλευεις κι αυτό το θεμα με τον λιλα
Δεν απάντησες όμως σε αυτο που σου είπα. Αν κάποιος την έχει μεγάλη, κρατάει πολύ χωρίς να θείγει η κοπέλα τον χρόνο, του κάνει έξτρα(όχι απαραίτητα μόνο σε αυτόν, αλλά παραπάνω από το απλό που ανακοινώνεται στο σαλόνι) τότε δεν τον γουστάρει σαν πελάτη; Δεν μίλησα ποτέ για σχέση εκτός ρδέλου, μόνο το να σε βλέπει η τάνα και να θέλει πραγματικά να σε ευχαριστήσει.Εσύ αν ήσουν ζιγκολό ποιές γυναίκες θα γούσταρες? Μια γριά χοντρή που θα σε έβαζε να της γλύφεις το μουνί για ώρες?
Ε και οι πουτάνες γουστάρουν εμφανίσιμους, καθαρούς, με μικρές ψωλές, που χύνουν γρήγορα, και δε ζητάνε κάτι εκτός προγράμματος τους..
Γραπτώς το γάμησες το μυαλό της τύπε?Καλησπέρα αδέλφια νομίζω ότι είναι παρα πολύ δυσκολο να καταλάβεις ποτε μια επαγγελματιας θα σε δει σαν πιθανο γκομενο ,δεν εχω πειρα από μπουρδελα μιλαω μονο για Call Girls προσωπικά μου εχει τυχει να κανω δεσμο με ένα τετοιο κοριτσι
Τωρα αυτό που ειδα είναι ότι εάν πας να της μάσησης λεφτα η να της πεις να μην παει για δουλεια αμεσως χαλαει το γλυκο
Το για τη ειλθε μαζι μου είναι κατι που βαριέμαι να γραψω αλλα είμασταν μαζι 4 μηνες και περασα καταπληκτικα δεν μιλαω για το γαμηση μιλαω για την παρεα ηταν παρα πολύ κυρια όταν βγάιναμε δεν δεχοταν να της πληρωσω το τραπεζι η τα ποτα. Δεν την εχω μικρη δεν είμαι γρηγορογαμουλης δεν είμαι μπαζο
Απλα είμαι της σχολης του σου γαμω το σωμα και σου γαμω και το μυαλο
Από πολλες ΜΗ ιεροδουλες που ειχα στην ζωη μου επισκΙαζει ένα τεραστιο ποσοστο
Ένα πραγμα εχω μαθει στη ζωη μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ
Γραπτώς το γάμησες το μυαλό της τύπε?
[/quote
Ότι τη ???? με sms ???
Δεν απάντησες όμως σε αυτο που σου είπα. Αν κάποιος την έχει μεγάλη, κρατάει πολύ χωρίς να θείγει η κοπέλα τον χρόνο, του κάνει έξτρα(όχι απαραίτητα μόνο σε αυτόν, αλλά παραπάνω από το απλό που ανακοινώνεται στο σαλόνι) τότε δεν τον γουστάρει σαν πελάτη; Δεν μίλησα ποτέ για σχέση εκτός ρδέλου, μόνο το να σε βλέπει η τάνα και να θέλει πραγματικά να σε ευχαριστήσει.