SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Τάδε έφη Αμπελαλές.. :smoking:
Εσένα σου κάνουν ζουζουνίστικα και είσαι σταθερός.Τάδε έφη Αμπελαλές.. :smoking:
Πιο gfe ή πιο pse δεν έχει σημασία... σημασία έχει να γουστάρει όταν σε βλέπει όχι μόνο για τα 10, 20 ή + λεφτά, αλλά και γιατί μέσα θα περάσει καλά και όχι με το μυαλό στον χρόνο. Τέτοιες υπάρχουν, αρκεί και εσύ να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις...Τι ρωτάς ακριβώς? Ναι μπορεί να σε γουστάρει σαν πελάτη βέβαια, και να σου κάνει διαφορετικό γαμήσι και πιο γκομενίστικο..
Θα σου μιλήσω εμπειρικά.. ειχα τάνες στανταράκια που ξεφεύγαν κατα πολύ απ το στάνταρτ πρόγραμμα τους απ οτι με άλλους πελάτες... δηλαδή μου κάναν γκομενίστικο γαμησάκι, εξτραδάκια και ποτέ νύξη για θέμα χρόνου και πάντα με το χαμόγελο.. Μου πουλούσαν ένα γκομενίστικο πακέτακι.. Προφανώς με γουστάραν για πελάτη τους και για αυτό γιναν στανταράκια μου.. Πολλές άλλες ομως απ τη συμπεριφορά τους καταλαβαίνω οτι δε τους ενδιαφέρω για σταθερός πελάτης είτε γιατι ειναι ξεπετατζούδες και δε τις ενδιαφέρει σταθερός πελάτης και τους ξεπετάνε όλους ειτε για κάποιο αλλο λόγο πχ οτι αργώ να χύσω ή δε ξερω γω τι.. Σε αυτες δε ξαναπάω...
Μια τάνα που θέλει να σε κάνει να ξαναπάς μαζί της θα το κατεφέρει με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας..
Αν σου πουλάει γκομενίστικο πακετάκι σε κάνει σταθερό πελάτη..
Τώρα πως κάποια επιλέγη ποιον θα κάνει σταθερό εξαρτάται κι απο τη πουτανιά της και απο τον πελάτη.. πχ ενας πυρφόρος γινετε για πλάκα σταθερός πελάτης αντι κάποιου που γαμάει για το πορνοσταριλίκι του..
Ενας που γουστάρει γκομενίστικο γαμησι γινετε πελάτης αντί κάποιου που πάει να σφυροκοπήση στα τέσσερα να του φύγουν οι καύλες..
Γενικά αυτοί που αναρωτιούνται αν τους γουστάρουν οι τάνες και το πιστεύουν ειναι επειδή ψάχνουν τάνες που προσφέρουν γκομενίστικο προγραμματάκι.. οι συγκεκριμένες κάνουν πελατολόγιο έτσι..
Τι κάνει η κόρη σου;Τάδε έφη Αμπελαλές.. :smoking:
ειδικά οι milf ιερόδουλες με παιδιάοι ιεροδουλες είναι τα πιο ξηγημένα κορίτσια! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Εσένα σου κάνουν ζουζουνίστικα και είσαι σταθερός.
Τι κάνει η κόρη σου;
Πιο gfe ή πιο pse δεν έχει σημασία... σημασία έχει να γουστάρει όταν σε βλέπει όχι μόνο για τα 10, 20 ή + λεφτά, αλλά και γιατί μέσα θα περάσει καλά και όχι με το μυαλό στον χρόνο. Τέτοιες υπάρχουν, αρκεί και εσύ να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις...
Δυο χαρές. Ελπίζω να έχεις κάπου να την αφήνεις, όταν καλείς βιζιτόνια.Μια χαρά εσυ..
Δυο χαρές. Ελπίζω να έχεις κάπου να την αφήνεις, όταν καλείς βιζιτόνια.
Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό.
Τύπε κάτι θες να πεις αλλά...
Για ξαναπροσπάθησε :S :S :S
Έστω, στο ξενοδοχείο.Δε καλώ στο σπίτι βιζιτες πλεον γιατι μου χει βγεί το όνομα στη πολυκατοικία..
Έστω, στο ξενοδοχείο.
Πολύ σωστός τύπε…….. τα είπες σχεδόν όλαΤα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.
Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.
Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες.
Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλιώς θα τρελαθούν.
Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.