Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Έχει δίκιο ο κ. Μπράμπος.  :)

Λίαν ύποπτον.  :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Έχει δίκιο ο κ. Μπράμπος.  :)

Λίαν ύποπτον.  :)

Τυπε για τον πισινο με τοση τριχα που εχω μονο χλοοκοπτικο θα εκανε δουλεια.  :S :S :S  :effemine: :gay:

URL]]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
Τυπε για τον πισινο με τοση τριχα που εχω μονο χλοοκοπτικο θα εκανε δουλεια.  :S :S :S  :effemine: :gay:

http://[URL unfurl="true"]www.agroservice.gr/components/com_eshop/product_images/m40-125.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε δυνατο εργαλειο με ενα φιλτρο προγραμμα εξατμιση το κατεβαζεις βουτα  ;D

Επισκέπτης
Αν το θέτετε έτσι, καλώς.  :)

Αναμένουμε και σύγκριση μεταξύ Zwilling Friodur

131710d1369914064-told-not-even-bother-my-zwilling-friodur-untitled.jpg

και PHILIPS S 3520/06

PHILIPS-S3520-06

:)
συγκριση αναμεσα σε φαλτσετα και ηλεκτρικη μηχανη εχει ηδη  γινει απο αλλους συναγωνιστες.

Εγω δε θα κανω γιατι δεν σκοπευω να παρω ηλεκτρικη μηχανη.

Άιντε εξυπνε, αμα δε μπεις τη μαλακια σου δε μπορεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
τυπε δυνατο εργαλειο με ενα φιλτρο προγραμμα εξατμιση το κατεβαζεις βουτα  :grin:

Τυπε εργαλειο για ξυρισμα της κωλοτρυπιδας με τετοια δυναμη θελει προσοχη , αν δεν εχεις σταθερο χερι μπορει να χασεις τον ελεγχο και να σου μπει στον κωλο.  :S :S :S :effemine: :gay:

loxias79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μου φεύγουνε κλανιες από το γέλιο ρε μάγκες με αυτά που λέτε ........ :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
συγκριση αναμεσα σε φαλτσετα και ηλεκτρικη μηχανη εχει ηδη  γινει απο αλλους συναγωνιστες.

Εγω δε θα κανω γιατι δεν σκοπευω να παρω ηλεκτρικη μηχανη.

Άιντε εξυπνε, αμα δε μπεις τη μαλακια σου δε μπορεις.

Ποτέ δεν κάνει κακό και μια δεύτερη γνώμη.  :)

Αφήστε που η δική σας θα έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα.  :)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν το θέτετε έτσι, καλώς.  :)

Αναμένουμε και σύγκριση μεταξύ Zwilling Friodur

131710d1369914064-told-not-even-bother-my-zwilling-friodur-untitled.jpg

και PHILIPS S 3520/06

Είπαμε εργαλεία κλασσικού ξυρίσματος.
Το πιο μοντέρνο κλασσικού ξυρίσματος , είναι με ξυραφάκι ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα είναι gay.

Bardamur πάντως είσαι λάθος που επενδύεις λεφτά σε σαβέτες.
ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΛΤΣΕΤΑ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Επισκέπτης
Είπαμε εργαλεία κλασσικού ξυρίσματος.
Το πιο μοντέρνο κλασσικού ξυρίσματος , είναι με ξυραφάκι ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα είναι gay.

Bardamur πάντως είσαι λάθος που επενδύεις λεφτά σε σαβέτες.
ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΛΤΣΕΤΑ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
θα ρθει κι η ωρα της φαλτσετας τυπε.

Αλλα κι εσυ εισαι λαθος που θεωρεις τα feather ως απλες σαβετες. Ειναι γαμηστερα εργαλεια και οι λεπιδες που παιρνουν δεν εχουν καμια σχεση με τις απλες λεπτες τετραγωνες λεπιδες που κρατανε 3 ξυρισματα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τι 3 ;
Εγώ μία και πέταμα.

Αλλά και πάλι ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΑΒΕΤΑ ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ.
Νόμος.

Αν και η Feather SS είναι σχεδιαστικά πολύ κοντά στο Straight razor, έχετε δίκιο. Ποτέ δεν θα πάψει να υπάρχει "σκαλοπατάκι" μεταξύ λεπίδας και υπόλοιπου Hollow, όπως επίσης ποτέ δεν θα υπαρξει περίπτωση να έχει παρόμοια συνοχή μετάλλου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν και η Feather SS είναι σχεδιαστικά πολύ κοντά στο Straight razor, έχετε δίκιο. Ποτέ δεν θα πάψει να υπάρχει "σκαλοπατάκι" μεταξύ λεπίδας και υπόλοιπου Hollow, όπως επίσης ποτέ δεν θα υπαρξει περίπτωση να έχει παρόμοια συνοχή μετάλλου.

Επίσης θα έλεγα, χωρίς να έχω δει μετρήσεις , από καθαρά υποκειμενική δική μου αίσθηση ,
ότι η κόψη που έχει ένα ξυραφάκι , που μπαίνει σε σαβέτα , είναι πολύ πιο λεπτή, σε σχέση με την κόψη μιας φαλτσέτας, οπότε το ξυραφάκι είναι πολύ πιο εύκολο
να  μας (ξε)σκίσει , σε σχέση πάντα με τη φαλτσέτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Επίσης θα έλεγα, χωρίς να έχω δει μετρήσεις , από καθαρά υποκειμενική δική μου αίσθηση ,
ότι η κόψη που έχει ένα ξυραφάκι , που μπαίνει σε σαβέτα , είναι πολύ πιο λεπτή, σε σχέση με την κόψη μιας φαλτσέτας, οπότε το ξυραφάκι είναι πολύ πιο εύκολο
να  μας (ξε)σκίσει , σε σχέση πάντα με τη φαλτσέτα.

Σαφώς.

Επισκέπτης
Αχά.

Όσο πιο hollow δηλαδή, τόσο πιο κοφτερό... Πολύ ενδιαφέρον.

Τελικώς, δεν πήρα μαχαίρι ακόμα, αλλά έχω παραγγείλει και περιμένω αυτό:

featherdxpearlwt_grande.jpeg

Feather dx.

Αφήνει περισσοτέρη λεπίδα εκτεθειμένη και έχει λεπτότερα χείλη απο το SS που έχω, με αποτέλεσμα να είναι πιο κοφτερό και δυσκολότερο στον χειρισμό από το SS.

Επίσης παράγγειλα τις super professional λεπίδες, που είναι οι πιο κοφτερές που βγάζει η Feather.

Ας δώσω και ένα update για το πολυαγαπημένο μου SS, το οποίο το έχω ερωτευτεί ( γι αυτό άλλωστε πήρα κι άλλο feather) .

Το ξύρισμα που κάνει αυτό το ξυράφι είναι τόσο τέλειο...

Πλέον δεν πάω κόντρα και ξυρίζομαι καθημερινά ως εξής:

Πρώτο πέρασμα κανονικά, δεύτερο πέρασμα στα μάγουλα στο πλάι, στον λαιμό κόντρα και λιγες διορθώσεις μουστάκι- πηγούνι.

Αν πάω κόντρα παντού, την επόμενη μέρα δεν έχω τι να ξυρίσω σχεδόν.

Η αίσθηση που δίνει αυτό το ξύρισμα είναι απίστευτη. Είναι τόσο φιλικό προς το δέρμα αυτό το εργαλείο...
Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και το δέρμα πραγματικά λάμπει μονίμως. Γυαλίζει!

Επίσης οι τρίχες κόβονται σύριζα και βγαίνουν άγριες και δυνατές.

Πλέον το έχω μάθει και το χειρίζομαι πολύ άνετα χωρίς να κοβομαι ποτέ...

Επίσης ανακαλώ ως προν τον αφρό που έλεγα οτι πρέπει να είναι πολύ νερουλός και ότι γενικώς έχει ιδιαίτερη σημασία να έχεις κάνει σωστό αφρό για να μπορέσεις να ξυριστείς. Πλέον, βάζω κρέμα πάνω σε βρεγμένο πινέλο και κάνω αφρό στη μάπα μου κατευθείαν.
Μια μέρα, θέλοντας να αμφισβητήσω τη συνεισφορά του κλασικού αφρού στο καλό αποτέλεσμα, ξυρίστηκα με αφρό από τενεκέ ( τον άπλωσα βέβαια με το πινέλο). Τελικά ανακάλεσα, γιατί ήταν σαφώς κατώτερη η ενυδάτωση του αφρού από τενεκέ.

Προχθές ξυρίστηκα με την 23c για να δω πως θα μου φανεί και να συγκρίνω. Το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο από απογοητευτικό.
Την προηγούμενη είχα ξυριστεί με το SS, 2 περάσματα όπως περιγράφω παραπάνω.
Ξεκινάω λοιπόν με την 23c.
Το πρώτο κατέβασμα από φαβορίτα ήταν σοκαριστικό. Σταμάτησα και κοίταξα αν είχα βάλει λεπίδα (είχα βάλει καινούργια feather) ή αν την είχα κουμπώσει λανθασμένα. Η αίσθηση ήταν σα να ξυριζόμουν με σκέτη τη μηχανή- σχεδον δεν ένιωθα να με ακουμπάει λεπίδα. Επίσης, με το κανονικό πέρασμα σχεδόν δεν έκοβε γένια.

Μολις τελείωσα το ξύρισμα όλο μου το δέρμα με τράβαγε, σα να συστελλόταν...κι αυτή η απαίσια αίσθηση κράτησε όλη μέρα.
Επισης η μάπα μου έδειχνε χάλια.

Είναι χαοτική η διαφορά στο ξύρισμα με ένα εργαλείο σαν το SS και μια μια μηχανή σαν την 23c.
Είναι σαφώς μεγαλύτερη από την διαφορά μεταξύ ενός κοινού πλαστικού ζιλέτ και της 23c.

Σε όποιον τον ενδιαφέρει πραγματικά πορνώδες ξύρισμα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Και τα πρώτα ξυρίσματα είναι δυσκολα. Μετά τα 10 ξυρίσματα θα ψάχνετε για το επόμενο πιο κοφτερό ξυράφι.

Υ.γ. : Στο πηγούνι έχω ακόμα σημάδι απο τα 1 2 3 πρώτα ξυρίσματα ( ένα μήνα πριν περίπου).
το παρελαβα

Ειναι εκπληκτικο στην οψη!  :wanker:

Αυριο θα ενημερωσω :erection:

slight

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης μια συμβουλή...

ας προτιμήσει την [size=15pt]"Piccolo" της Fatip[/size] (open comp).

http://[URL unfurl="true"]www.fatip.it/wp-content/uploads/2015/09/Nickel-classicpiccolo-Original1.jpg[/img[/URL]]

η οποία κοστίζει ολόκληρη μόλις τα μισά (17,00 Ευρώ περίπου), και που εφοδιασμένη με Perma - Sharp Super, περνά τα όρια του ξυρίσματος και μπαίνει στα όρια του "πλανίσματος".  :erection:
[/quote]

Ελλάδα παίζει αυτή ή μόνο απο έξω????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom