Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
καλο κουναβι εισαι, ο λακης σου ελυσε ο,τι απορια εχεις και τωρα του τη φορας  :S

πειτε μου ποια ειναι η διαφορα μεταξυ σαβετας και φαλτσετας για να παρακολουθησω την κουβεντα
οι ομοιότητες ειναι παντως οτι ξυριζεις μονο το ενα μάγουλο καλα  :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
οι ομοιότητες ειναι παντως οτι ξυριζεις μονο το ενα μάγουλο καλα  :2funny:

Αν μάθεις να τεντώνεσαι , πετυχαίνεις και το άλλο.
Αλληθωρίζεις λίγο , πονάει ο ώμος , μπορεί να φοβάσαι ότι θα βγεί ο ώμος ...
το πετυχαίνεις.

Πολύ πιο δύσκολο και μετά από χρόνια,
μαθαίνεις να τη δουλεύεις και με το αριστερό. Γίνεται λίγο της πουτάνας τις πρώτες φορές,
αλλά οι λεβέντες δεν μασάνε.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ
ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!
ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ !!!!!!!!

Υ.Γ. Και καμιά ψιλοχαρακιά, καβλώνει επίσης τις γκόμενες.
ΨΙΛΗ ΟΜΩΣ ... ΟΧΙ ΧΑΝΤΑΚΙ ...........

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
το πετυχαίνεις.

μαθαίνεις να τη δουλεύεις και με το αριστερό. Γίνεται λίγο της πουτάνας τις πρώτες φορές,

οι παντρεμένες έρχονται αξύριστες και κανεις προπόνηση πάνω τους ; :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πετυχαίνεις.

Υ.Γ. Και καμιά ψιλοχαρακιά, καβλώνει επίσης τις γκόμενες.
ΨΙΛΗ ΟΜΩΣ ... ΟΧΙ ΧΑΝΤΑΚΙ ...........

μην τον βοηθας δεν στηριζει τον καθαρο διαγωνισμο τσιρακι του στεκα ειναι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
οι παντρεμένες έρχονται αξύριστες και κανεις προπόνηση πάνω τους ; :tooth:

Έρχονται στο γαμιστρώνα μου , που έχω μία φαλτσέτα και μία σαβέτα .........
και με πετυχαίνουν "τυχαία" πάνω στο ξύρισμα !!!!!!!!!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μην τον βοηθας δεν στηριζει τον καθαρο διαγωνισμο τσιρακι του στεκα ειναι

Το ξέρω ότι είναι καθίκης .........
αλλά είμαι large τύπος , ακόμη και με όσους με βλέπουν σαν εχθρό ..........

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε ειναι μουνοπανο ο Λάκης τον υπνωτίζει με συμβουλές να δείξει οτι τον νοιάζεται και μετα μόλις εχει χαλαρώσει ο άλλος θα του προτείνει καμια φαλτσέτα φονιά για καλη να φάει το παραμύθι ο άλλος να την παρει να σφαχτεί  :grin:

:2funny:

Είσαι μέγας αλήτης!!!

:2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ξυρίζομαι μια φορα τη βδομάδα παντα καινούργιο ξυράφι αλλα ενώ κάνω 3 περάσματα απο όλες τις κατευθύνσεις και με πίεση δεν βλεπω τόσο βαθύ ξύρισμα όσο θέλω

Δοκιμάστε με safety razor τύπου slant ή adjustable.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, προτιμήστε adjustable. Είναι πιο passepartout, και θα σας χρησιμεύσει και στην περίπτωση που θα βιάζεστε  και θα θέλετε  να κάνετε ένα πιο "απλό" ξύρισμα.

Οι ρυθμιζόμενες (adjustable) που θα βρείτε πιο εύκολα στην αγορά είναι οι Progress και Futur της Merkur. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία θα σας συνιστούσα να προτιμήσετε την Progress, και μάλιστα όχι την Long, αλλά αυτή με την κανονική λαβή, επειδή πιστεύω ότι έχει καλύτερο "ζύγισμα" στο χέρι. Στις πρώτες σκάλες είναι πολύ πιο ήπια από την Futur, πλήν όμως λόγω της κατασκευής της που της επιτρέπει να λαμβάνει περισσότερες ρυθμίσεις από τις 6 που έχει η Futur, γίνεται πολύ πιό επιθετική (από την βαθμίδα  4 κιόλας), εώς και σφαχτήρι (κυρίως από το 5+ και μετά).

Eξίσου μεγάλο ρόλο βέβαια παίζουν και τα ξυραφάκια  με τα οποία θα την εφοδιάσετε. Και επειδή ο κάθε ένας από εμάς έχει δαφορετικού τύπου γένια και δέρμα, θα πρέπει να δοκιμάσετε αρκετά πρίν καταλήξετε στο ποιά κάνουν για εσάς. Στην περίπτωση που είστε εξοικειωμένος με τα κοφτερά, εκτός από τα Feather που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε, έχω να σας προτείνω και τα εξής, τα οποία σας παραθέτω με αύξουσα σειρά επιθετικότητος : Astra Superior Platinum, Polsilver Super Iridium, Gillette Silver Blue & Perma-Sharp Super.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606

Κατά την προσωπική μου γνώμη, προτιμήστε adjustable. Είναι πιο passepartout, και θα σας χρησιμεύσει και στην περίπτωση που θα βιάζεστε  και θα θέλετε  να κάνετε ένα πιο "απλό" ξύρισμα.

Οι ρυθμιζόμενες (adjustable) που θα βρείτε πιο εύκολα στην αγορά είναι οι Progress και Futur της Merkur. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία θα σας συνιστούσα να προτιμήσετε την Progress, και μάλιστα όχι την Long, αλλά αυτή με την κανονική λαβή, επειδή πιστεύω ότι έχει καλύτερο "ζύγισμα" στο χέρι. Στις πρώτες σκάλες είναι πολύ πιο ήπια από την Futur, πλήν όμως λόγω της κατασκευής της που της επιτρέπει να λαμβάνει περισσότερες ρυθμίσεις από τις 6 που έχει η Futur, γίνεται πολύ πιό επιθετική (από την βαθμίδα  4 κιόλας), εώς και σφαχτήρι (κυρίως από το 5+ και μετά).

Eξίσου μεγάλο ρόλο βέβαια παίζουν και τα ξυραφάκια  με τα οποία θα την εφοδιάσετε. Και επειδή ο κάθε ένας από εμάς έχει δαφορετικού τύπου γένια και δέρμα, θα πρέπει να δοκιμάσετε αρκετά πρίν καταλήξετε στο ποιά κάνουν για εσάς. Στην περίπτωση που είστε εξοικειωμένος με τα κοφτερά, εκτός από τα Feather που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε, έχω να σας προτείνω και τα εξής, τα οποία σας παραθέτω με αύξουσα σειρά επιθετικότητος : Astra Superior Platinum, Polsilver Super Iridium, Gillette Silver Blue & Perma-Sharp Super.
:rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η προγκρες λενε οτι εχει δυσκολια στην ευθυγραμμιση του ξυραφιου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

:hi:

:kneel:

:hi:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για να μην ανοιξω καινουργιο νημα. Απο ξυριστικες μηχανες καμια αποψη;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η προγκρες λενε οτι εχει δυσκολια στην ευθυγραμμιση του ξυραφιου.

Καμία τέτοια δυσκολία.
Απλά οι ρυθμίσεις, δεν είναι πάντα στην ίδια θέση.
Δεν είναι σε όλες τις μηχανές ίδιες.
Όταν σφίγκω τέρμα τη δικιά μου , μπορεί να είναι στο 0 , η άλλη στο 5 , η άλλη στο 1.
Οπότε το δικό μου το 4 , είναι διαφορετικό από το δικό σου και από του αλλουνού κτλ.

Η μηχανή γαμάει πάντως.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Για να μην ανοιξω καινουργιο νημα. Απο ξυριστικες μηχανες καμια αποψη;

Μηχανές εννοείς με ξυράφι ;
Όχι ... ηλεκτρικές !

Για μηχανές με ξυράφι, τα είπαμε παραπάνω.
Merkur με την ρυθμιζόμενη progress 500 είσαι κομπλέ.
Αν θες μία συμβατική , η 34c με τη buldog χοντρη λαβή, είναι σούπερ σπέσιαλ μηχανή για τέλειο και γρήγορο ξύρισμα χωρίς ακρότητες και ... ρίσκα.

Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο , ρωτάς ........

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για ηλεκτρικες μηχανες ρωταω. Με σκαλες κτλ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Καμία τέτοια δυσκολία.
Απλά οι ρυθμίσεις, δεν είναι πάντα στην ίδια θέση.
Δεν είναι σε όλες τις μηχανές ίδιες.
Όταν σφίγκω τέρμα τη δικιά μου , μπορεί να είναι στο 0 , η άλλη στο 5 , η άλλη στο 1.
Οπότε το δικό μου το 4 , είναι διαφορετικό από το δικό σου και από του αλλουνού κτλ.

Η μηχανή γαμάει πάντως.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom