Επισκέπτης
Ενημέρωση:το παρελαβα
Ειναι εκπληκτικο στην οψη!
Αυριο θα ενημερωσω
Παρέλαβα το dx και λεπίδες professional super, ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τις απλές professional στο ss.
Ακολούθησα το εξής πλάνο ώστε να κάνω συγκρίσεις:
1) ξύρισμα με dx + απλή professional λεπίδα, ώστε να δω την διαφορά μεταξύ ss και dx.
2) ξύρισμα με ss + professional super λεπίδα, ώστε να δω διαφορά μεταξύ λεπίδων.
3) ξύρισμα με dx + professional super λεπίδα, ως ultimate δοκιμή.
Στο ίντερνετ, από αυτά που είχα διαβάσει, όλοι θεωρούν το ss ως πιο user friendly εργαλείο, λόγω των παχύτερων χειλιών του και του ότι αφήνει λιγότερο εκτεθειμένη την λεπίδα.
Περίμενα λοιπόν το πρώτο ξύρισμα με το dx να με δυσκολέψει...
Ούτε καν!
Αποτελέσματα:
1) Το πρώτο ξύρισμα λοιπόν από τα 3 παραπάνω, προς έκπληξη μου, μου φάνηκε ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ απ' ότι με το ss.
Η αίσθηση ξυρίσματος- θα την χαρακτήριζα ελίτ και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Το dx λοιπόν σαφέστατα ανώτερο εργαλείο απ' το dx.
2) Ήταν η ώρα να δοκιμάσω τις νέες λεπίδες.
Φανταζόμουν ( δεν είχα ανοίξει το κουτί ακόμα) , οτι η διαφορά τους θα ήταν ότι θα ήταν απλά πιο επιθετικές.
Όταν είδα την λεπίδα μου φάνηκε ο "αιθέρας" φαρδύτερος, με μια αντιστοιχία ας πούμε όπως ενός full hollow μαχαιριού με ένα hollow.
Οταν δε την όπλισα στο ss, κατάλαβα ότι είναι πλατύτερη (!) αφού ήταν περισσότερο εκτεθειμένη.
Την έβαλα δίπλα δίπλα και με μία απλή professional για επιβεβαίωση.
Στο ξύρισμα δεν κατάλαβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά για να πω την αλήθεια. Αν ξυριστώ χωρίς να ξέρω ποια λεπίδα έχω μέσα, αμφιβάλλω αν θα μπορώ να πω ποια είναι.
3) Το τρίτο ξύρισμα, αν και ο συνδυασμός dx + professional super φαίνεται τρομακτικός, αφού αφήνει πάρα πολλή λεπίδα εκτεθειμένη, πήγε ΣΟΥΠΕΡ και ότι και να πω είναι λίγο...
Η αίσθηση είναι σα να χαϊδεύεις το μάγουλο σου και οι τρίχες απλά να εξαφανίζονται.
Βέβαια καταλαβαίνεις ότι με την παραμικρή παραπάνω πίεση το ξυράφι έχει μπει μέσα στο δέρμα!
Το μόνο που δε με τρελαίνει στο dx είναι η λαβή του. Πιο πολύ εγκεφαλικό και θέμα γούστου είναι βέβαια- όχι ότι επηρεάζει το ξύρισμα...αλλά σκέφτομαι, αν είναι εφαρμόσιμο, να του βάλω την λαβή του ss...
Θα βάλω και λίγες φωτογραφίες...