Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
48 ωρες αξυριστος (για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις) :
Σιγά την αξυρισιά
48 ωρες αξυριστος (για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις) :
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...
Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:
Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...
Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.
Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.
Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.
Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :
ειναι σαφως καλυτερη απο ζιλετ, μην το ψαχνεις...Τύπε φαίνεται να κάνει καλή δουλειά πραγματικά. Εγώ με τζιλέτ ξυρίζομαι και ποτέ δεν μου τα παίρνει τόσο βαθιά.
το ποδι σου ειναι αυτο48 ωρες αξυριστος (για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις) :
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...
Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:
Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...
Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.
Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.
Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.
Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :
να δουμε τι αλλη μλκ θα διαβασουμε ... :SΕμενα μου θυμιζει Ρωσο μαφιοζο αλλα πρεπει να φορεσει και γραβατουλα μην τον περνανε για συριζαιο.
το τρωω ναι, τι ειμαι; αναρχοαπλυτη μουσατη αδερφη σαν εσενα να τη βγαζω μονο με πακικα χυσια;Το τρώς το φαί σου τύπε ε?? ζουμπουρλούδικο μαγουλάκι βλέπωωω,εγω ο μουσάτος- γενειοφόρος δεν έχω θέση εδώ, μόνο τα αρχίδια μου ξυρίζω
να δουμε τι αλλη μλκ θα διαβασουμε ... :S
ναι σαν εσενα να μιλησει...αναλφαβητος κ καθυστερημενος απο πανω.Που να ξερεις εσυ απο γραβατες στο σβουνιοχωρι....ασε να μιλησει κανας αλλος .
το τρωω ναι, τι ειμαι; αναρχοαπλυτη μουσατη αδερφη σαν εσενα να τη βγαζω μονο με πακικα χυσια;
το τρωω ναι, τι ειμαι; αναρχοαπλυτη μουσατη αδερφη σαν εσενα να τη βγαζω μονο με πακικα χυσια;
Δε σε πρόσβαλα νομίζω ούτε έδειξα τη σεξουαλική μου ταυτότητα χοντρούλη, για να με αποκαλείς αδερφή μαζέψου γιατί οι φάπες στα χοντρομάγουλα σου θα κάνουν τρομερό μπάμ,φάε το πιτόγυρο και μη βριζεις
Εγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, αξιοπρεπη κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.ναι σαν εσενα να μιλησει...αναλφαβητος κ καθυστερημενος απο πανω.
ασε ρε.
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχειΕγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, σοβαρο κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχει
εσυ που ξερεις εγω αν φοραω ή οχι?
αλλα σ εχει τυφλωσει η μαλακια απο την αρχη με μενα,οποτε θα σε παω γαμιωντας απο δω κ περα.