Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
48 ωρες αξυριστος (για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις) :
ehhw0h.jpg

Σιγά την αξυρισιά

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...

Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:

Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...

Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.

Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.

Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.

Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :

6s8ck7.jpg

Τύπε φαίνεται να κάνει καλή δουλειά πραγματικά. Εγώ με τζιλέτ ξυρίζομαι και ποτέ δεν μου τα παίρνει τόσο βαθιά.

Επισκέπτης
Τύπε φαίνεται να κάνει καλή δουλειά πραγματικά. Εγώ με τζιλέτ ξυρίζομαι και ποτέ δεν μου τα παίρνει τόσο βαθιά.
ειναι σαφως καλυτερη απο ζιλετ, μην το ψαχνεις...

Εγω τωρα εχω παραγγειλει τα επομενα εργαλεια- μολις τα παραλαβω και τα χρησιμοποιησω θα ενημερωσω.

Η wilkinson λογικα θα αποσυρθει, αλλα τα 3,5 ευρω που κοστισε τα χει βγαλει! + μου χουν μεινει ακομα 4 ξυραφακια.(στα 3, 5 ευρω εδινε και 5 ξυραφακια)

Επισκέπτης
Για τον αφρο χρησιμοποιω τη νιβεα και το πινελακι των 5 ευρω. Βαζω λιγη κρεμα στο πινελο και κανω τον αφρο πανω στη μαπα κατευθειαν.

Στο πινελο μενει αρκετος αφρος για να ξαναβαλω στα επομενα περασματα.

Υ.γ: η μυρωδια της νιβεα ειναι καυλα σε σημειο εθισμου :erection:

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το bou είναι και γαμώ τα site, να πω το κόλπο με το ακόνισμα των gillete fusion, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλες μηχανές στο fusion δουλεύει πάντως άψογα.

Eγώ κάνω το ακόνισμα σε μια καλή δερμάτινη ζώνη που έχω, σε videos στο internet θα δείτε να γίνεται και σε τζιν παντελόνι, αλλά σε δερμάτινη ζώνη το ξυράφι γίνεται πραγματικά καινούργιο. 3 με 5 φορές ανάποδη κίνηση στην ζώνη. Καλό είναι να βάλετε και μια σταγόνα ελαιόλαδο. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε όχι πολύ δύναμη και στραβώσουν οι λεπίδες.

Έχω να αγοράσω ξυράφια 2 χρόνια.

www.youtube.com/watch?v=Px2LZXGoeEw]https://www.youtube.com/watch?v=Px2LZXGoeEw[/url[/video]]

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...

Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:

Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...

Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.

Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.

Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.

Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :

6s8ck7.jpg

Το τρώς το φαί σου τύπε ε?? ζουμπουρλούδικο μαγουλάκι βλέπωωω,εγω ο μουσάτος- γενειοφόρος δεν έχω θέση εδώ, μόνο τα αρχίδια μου ξυρίζω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εμενα μου θυμιζει Ρωσο μαφιοζο αλλα πρεπει να φορεσει και γραβατουλα μην τον περνανε για συριζαιο.

Επισκέπτης
Το τρώς το φαί σου τύπε ε?? ζουμπουρλούδικο μαγουλάκι βλέπωωω,εγω ο μουσάτος- γενειοφόρος δεν έχω θέση εδώ, μόνο τα αρχίδια μου ξυρίζω
το τρωω ναι, τι ειμαι; αναρχοαπλυτη μουσατη αδερφη σαν εσενα να τη βγαζω μονο με πακικα χυσια; :pipa1: :gay:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
το τρωω ναι, τι ειμαι; αναρχοαπλυτη μουσατη αδερφη σαν εσενα να τη βγαζω μονο με πακικα χυσια; :pipa1: :gay:

Δε σε πρόσβαλα νομίζω ούτε έδειξα τη σεξουαλική μου ταυτότητα χοντρούλη, για να με αποκαλείς αδερφή μαζέψου γιατί οι φάπες στα χοντρομάγουλα σου θα κάνουν τρομερό μπάμ,φάε το πιτόγυρο και μη βριζεις  :birdman:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ναι σαν εσενα να μιλησει...αναλφαβητος κ καθυστερημενος απο πανω.
ασε ρε.
Εγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, αξιοπρεπη κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, σοβαρο κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχει
εσυ που ξερεις εγω αν φοραω ή οχι?
αλλα σ εχει τυφλωσει η μαλακια απο την αρχη με μενα,οποτε θα σε παω γαμιωντας απο δω κ περα.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχει
εσυ που ξερεις εγω αν φοραω ή οχι?
αλλα σ εχει τυφλωσει η μαλακια απο την αρχη με μενα,οποτε θα σε παω γαμιωντας απο δω κ περα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 12920299_1174110262608499_1755616942040322090_n.jpg
    12920299_1174110262608499_1755616942040322090_n.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom