You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τιγκα στη μαλακοκαυλιαση βεβαια και αυτο το θρεντ με κατι ρεντμανφτο κτλ να σπανε αρχιδιααντε παλι
να ξυριζεσαι οταν κανεις μπανιο
φουλ βαθος κ υγρασια κ δεν χαλαει κ το ξυραφι
ουτε αφτερσειβ θελει ουτε κανα αφρο παρε ενα πρασινο σαπουνακι
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τιγκα στη μαλακοκαυλιαση βεβαια και αυτο το θρεντ με κατι ρεντμανφτο κτλ να σπανε αρχιδια
nai παρε σαβετα να ερθουνε παλι οι ''αναμνησεις'' την ωρα που ξυριζεσαι να δει η γκομενα σου λαιβ σπλατερ
nai παρε σαβετα να ερθουνε παλι οι ''αναμνησεις'' την ωρα που ξυριζεσαι να δει η γκομενα σου λαιβ σπλατερ
και για after save "ΜΥΡΤΩ"
crossdresserpathitiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με baby oil
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Για να δωσω κι ενα update της προοδου μου, ξυριζομαι καθημερινα κοντρα με την wilkinson των 3.5 ευρω που ειχα ποσταρει πριν 2 βδομαδες. Ξυραφακι δεν εχω αλλαξει ακομα. Κοβομαι ελαφρως γιατι ειμαι πολυ επιθετικος - δε θελω να μενει ΤΙΠΟΤΑ. Οταν βαζω το old spice στο τελος βογγαω απ το τσουξιμο
Ερεθισμους σπυρακια κτλ ΤΙΠΟΤΑ. Βεβαια ειναι και το δερμα ετσι που δεν βγαζω τετοιες μαλακιες ευτυχως.
Να αλλάξεις.
Μην κάνεις οικονομία.
Όχι πάνω από 3-4 ξυρίσματα ανά ξυραφάκι.
Τα wilkinson κάνουν 1,70ευρώ τα 5.
Τα personna , τα βρίσκεις σε μαγαζια με είδη μπαρμπέρικου 1 ή 1,50 ευρώ τα 10.
Μην κανεις εκεί οικονομία.
Υ.Γ. Μην διανοηθείς να κάνεις κόντρα με τη shavette , ειδικά στα πρώτα ... 50 ξυρίσματα.
Φιλική συμβουλή η τελευταία, αν θες την τηρείς αλλιώς γράψε τη στα @@ σου.
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
θα το κάνει,είμαι σίγουρος!Να αλλάξεις.
Μην κάνεις οικονομία.
Όχι πάνω από 3-4 ξυρίσματα ανά ξυραφάκι.
Τα wilkinson κάνουν 1,70ευρώ τα 5.
Τα personna , τα βρίσκεις σε μαγαζια με είδη μπαρμπέρικου 1 ή 1,50 ευρώ τα 10.
Μην κανεις εκεί οικονομία.
Υ.Γ. Μην διανοηθείς να κάνεις κόντρα με τη shavette , ειδικά στα πρώτα ... 50 ξυρίσματα.
Φιλική συμβουλή η τελευταία, αν θες την τηρείς αλλιώς γράψε τη στα @@ σου.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
αντε παλι
Θυμασαι που ο Εκτωρας ξυριζοταν στη σαουνα με τους γυμνους μπιλντεραδες και χρησιμοποιουσαν αντι για αφρο τον ιδρωτα των κορμιων τους;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Θυμασαι που ο Εκτωρας ξυριζοταν στη σαουνα με τους γυμνους μπιλντεραδες και χρησιμοποιουσαν αντι για αφρο τον ιδρωτα των κορμιων τους;
o nontas ρε ποιος εκτωρας
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ζελικο και αλτης ευχαριστω για τις απαντησεις.
----------
Λοιπον, το θεμα δεν εχει τελειωμο. Οσο διαβαζω και ψαχνομαι, τοσο μπλεκομαι περισσοτερο.
Τωρα εχω ψηθει για το Feather Artist Club SS Straight Razor Shavette.
Ερωτηση: Ψηνομαι να παρω αυτο που δε διπλωνει.
Λετε ειναι too much για το επιπεδο μου;
Εντωμεταξει διαβαζω σε ελληνικα φορουμ για το συγκεκριμενο και γραφουν οτι Ελλάδα το πουλανε 125 ευρω και ανεφεραν κι εναν τυπο στο ebay απο Ιαπωνια που το στελνει με 60 ευρω. Οντως σε μαγαζι στην Ελλάδα τοσο εχει;
Α και σε αυτο το φορουμ μαλλον καποιος συναγωνιστης γραφει, γιατι ελεγε για "πορνοξυρισμα"
Εγώ θα σου πρότινα να μαθεις πρώτα να ξυρ΄΄ιζεσαι με σαβέτα και μετά πάρε ότι θέλεις κι ότι βαστάει η τσέπη σου.Αλλά να δώσεις 125 ευρώ για κάτι που δεν ξέρεις καν να το χρησιμοποιείς τι νόημα έχει;;
Το πορνοξύρισμα το έλεγε ο συναγωνιστής Κόμπρας κατά κόσμον BMWPower!!!Μεγάλος καυλιάρης!!!!Και στο ξύρισμα και στο πήδημα!!!
Δυστυχώς αποφάσισε να αποσυρθεί από το σάιτ και έκανε τη μέγιστη μαλακία να διαβράψει το λογαριασμό του μαζί προφανώς και με όλα του τα ποστς....!!!! :S :S :S :S
Γι' αυτό βλέπεις κενά και παραθέσεις που δεν υπάρχουν...
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
με baby oil
Τι είσαι εσύ μωρή;;Τι κάνεις εδώ μέσα;;;!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Επιασα το θρεντ απ την αρχη και εχω φτασει σελιδα 30.
Αλτη RESPECT! Και τι δεν εχεις γραψει...
Τιγκα στη μαλακοκαυλιαση βεβαια και αυτο το θρεντ με κατι ρεντμανφτο κτλ να σπανε αρχιδια.
Αλτη μια ερωτηση. Αν καταλαβα καλα, προτεινεις να μην ξυριζομαστε κοντρα;
Ειναι δυνατον να επιτευχθει κωλος μωρου χωρις κοντρα;
Για να δωσω κι ενα update της προοδου μου, ξυριζομαι καθημερινα κοντρα με την wilkinson των 3.5 ευρω που ειχα ποσταρει πριν 2 βδομαδες. Ξυραφακι δεν εχω αλλαξει ακομα. Κοβομαι ελαφρως γιατι ειμαι πολυ επιθετικος - δε θελω να μενει ΤΙΠΟΤΑ. Οταν βαζω το old spice στο τελος βογγαω απ το τσουξιμο
Ερεθισμους σπυρακια κτλ ΤΙΠΟΤΑ. Βεβαια ειναι και το δερμα ετσι που δεν βγαζω τετοιες μαλακιες ευτυχως.
Φίλε μου ναι προτίνω να μην ξυριζόμαστε κόντρα.
Όταν ξυρίζεσαι μέρα παρά μέρα ή κάθε 10 μέρες το δέρμα σου δεν σηκώνει πολύ ζόρι.Καταπονείται ήδη αρκετά από το ξύρισμα...ή το μη ξύρισμα.Η κόντρα σαν διαδικασία ζορίζει πολύ το δέρμα.Επίσης η φορά των τριχών παθαίνει ταράκουλο και βγαίνουν όπως νά 'ναι μετά.
Εγώ προσωπικά κόντρα ρίχνω όταν προκειται για εξαιρετικά γεγονότα 3-4 φορές το χρόνο.Πχ γκομενάκι επιπέδου, σπουδαίες συναντήσεις στη δουλειά μου κτλ.Κάνω το διπλάσιο χρόνο από ότι συνήθως.Την υπόλοιπη μέρα και ίσως και την επόμενη είμαι για φίλημα στην κυριολεξία.Μετα από την δεύτερη μέρα γεμίζω σπυράκια και ερεθισμούς όταν πάνε οι φύτρες από τα γένια να ξανάβγούνε στο δέρμα.
Έτσι κι αλλιώς όταν ξυριστείς κανονικά είναι ήδη απαλό το πρόσωπό σου επειδή με τα δικά μας εργαλεία κάνεις και απολέπιση.Και η σημαντικότερη απόδειξη είναι ότι ποτέ καμία γκόμενα δε μου έχει παραπονεθεί ότι τη γδέρνω με τα γένια μου όταν κάνω γλειφομούνι.Αντιθέτως όταν είμαι 2-3 μερών αξύριστος μέχρι πουτάνες με έχουν γκρινιάξει.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
αντε παλι
Ότι είπες κανένα δεν ισχύει!!!!! 0 στα 4 ρε μπαγάσα!!!!
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εγώ θα σου πρότινα να μαθεις πρώτα να ξυρ΄΄ιζεσαι με σαβέτα και μετά πάρε ότι θέλεις κι ότι βαστάει η τσέπη σου.Αλλά να δώσεις 125 ευρώ για κάτι που δεν ξέρεις καν να το χρησιμοποιείς τι νόημα έχει;;
Τα 125 είναι πολλά για σαβέτα και πέραν τούτου, η συγκεκριμένη έχει το μειονέκτημα
ότι θέλει δικές της λεπίδες, που βρίσκεις μόνο στο ebay.
Έπειτα στις σαβέτες, αλλάζει μόνο το βάρος.Κόβουν ανάλογα με το ξυράφι που βάζεις μέσα.
Και είναι το πιο δύσκολο εργαλείο.
Η φαλτσέτα συγχωρεί , η σαβέτα θερίζει.
Επισκέπτης
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...πρωτη εντυπωση καλη. Δωσε μου ομως μια βδομαδα να το συνηθισω, να ριξω μερικες ξουρες και θα σου πω. Δεν το πηγα καν κοντρα σκεψου.
Μεχρι τοτε καποιος εμπειρος μυστης θα σου απαντησει...
Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:
Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...
Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.
Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.
Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.
Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :
Επισκέπτης
μην γραφεις βλακειες...Ρε τύπε από πότε ασχολείσαι εσύ με το ξύρισμα;Σπανομαρία δεν ήσουν;
Επισκέπτης
48 ωρες αξυριστος (για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις) :
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες χρησης...
Ως αρχαριος στο wet shaving κι εχοντας χρησιμοποιησει μονο την εν λογω(wilkinson) μηχανη, εχω να πω:
Πολυ καλυτερο ξυρισμα απο τα ζιλετ...
Πιο χρονοβορο, πιο διασκεδαστικο, σαφως πιο βαθυ, με λιγοτερους ερεθισμους, πιο επικινδυνο.
Στις 2 αυτες εβδομαδες ξυριστηκα 10 φορες κοντρα, 1-2 φορες μη κοντρα, 1-2 φορες με ζιλετ μπλου 3 και 1-2 μερες δεν ξυριστηκα καθολου. Χωρις (κακως) να χω αλλαξει καν ξυραφακι.
Με ζιλετ, το πολυ να παω 2 μερες σερι κοντρα, μετα γαμιεμαι.
Φωτο απο μαγουλακι πουδρα... :
edo ειναι σαν να μην εχεις λαιμο απο το λιπος