Επισκέπτης
Ε οχι και παππουδιλα το ολντ σπαις- η υπερτατη καυλομυρωδια!
Φωτο τωρα που χεζω:
Φωτο τωρα που χεζω:
Ε οχι και παππουδιλα το ολντ σπαις- η υπερτατη καυλομυρωδια!
Φωτο τωρα που χεζω:
Που θες να καταλήξεις? Ότι αυτή που έβαλα στη φωτο (Al Shababb)έχει την ίδια ποιότητα και απόδοση μ'αυτές τις 2 ?
αυτο λες?Μου άρεσε το brut το πράσινο και το μπλε, αλλά πάλι δεν βρήκα κάτι μέχρι στιγμής να καθιερώσω από άφτερ σέιβς!
Κάποιος που θέλει να ξυρίζεται σχετικά ποιοτικά αλλά δεν ενδιαφέρεται να εμβαθύνει, τι προϊόντα (αφρό, ξυραφάκι, άφτερ σέιβ) ευρείας κατανάλωσης (σούπερ μάρκετ) μπορεί να χρησιμοποιήσει;
Παντως θελει ωρα το ξυρισμα το κλασικο.
Σημερα που βιαζομουν εβαλα παλι ζιλετ μπλου 3 και μου φαινοταν σαν παιχνιδι το ξυρισμα! Το κλασικο ειναι ολοκληρη ιστορια. Αξιζει ομως.
Λορδε μου το old spice με το καφέ μπουκαλάκι υπάρχει κάπου ή σταμάτησε η κυκλοφορια;έχει διαφορά στο άρωμα με το κλασικο;Ποιος εδω μεσα κανει vintage ξυρισμα; Επειδη κλασικο ξυρισμα κανει πλεον και η κουτση Μαρια, το επομενο σκαλι για οποιον θελει να ξεχωριζει ειναι να χρησιμοποιει vintage ξυριστικα οπως:
Αυτα λεγονται foil shavers. Συνηθως τα πατριωτικα κουρεματα γινονται με clippers ή trimmers οπως η Wahl Balding ή η Andis T-Outliner.
Λορδε μου το old spice με το καφέ μπουκαλάκι υπάρχει κάπου ή σταμάτησε η κυκλοφορια;έχει διαφορά στο άρωμα με το κλασικο;
Εχει σταματησει απο την παραγωγη εδω και τριαντα χρονια. Μονο στο ebay θα το βρεις ψαχνοντας για old spice burley. Η μυρωδια του θυμιζει δερμα.
ΕυχαριστώΕχει σταματησει απο την παραγωγη εδω και τριαντα χρονια. Μονο στο ebay θα το βρεις ψαχνοντας για old spice burley. Η μυρωδια του θυμιζει δερμα.
Ζελικο και αλτης ευχαριστω για τις απαντησεις.
----------
Λοιπον, το θεμα δεν εχει τελειωμο. Οσο διαβαζω και ψαχνομαι, τοσο μπλεκομαι περισσοτερο.
Τωρα εχω ψηθει για το Feather Artist Club SS Straight Razor Shavette.
Ερωτηση: Ψηνομαι να παρω αυτο που δε διπλωνει.
Λετε ειναι too much για το επιπεδο μου;