Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε οχι και παππουδιλα το ολντ σπαις- η υπερτατη καυλομυρωδια!

Φωτο τωρα που χεζω:
xnvt39.jpg

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Που θες να καταλήξεις? Ότι αυτή που έβαλα στη φωτο (Al Shababb)έχει την ίδια ποιότητα και απόδοση μ'αυτές τις 2 ?

Ναι.
Οτιδήποτε παίρνει τέτοιο ξυραφάκι , ξυρίζει καλά.
Καλύτερα από τα καταναλωτικά μοντέρνα.
Οι διαφορές είναι μικρές.

Και για όποιον θέλει να ξεφύγει από τις σύγχρονες μαλακίες,
ακόμη και η wilkinson classic , που εμφανίστηκε πάλι στα ελληνικά σούπερ μάρκετ,
προφανώς λόγω ... κρίσης ... , είναι καλή επιλογή.

Μην ξεχνάς ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν παραγγελίες στο ebay
ή να ψάχνουν τα λίγα μαγαζιά που πουλάνε merkur κτλ.

Για όποιον θέλει να το σπουδάσει ...
μπαίνει στο badger & blade
και μπορεί να διαβάζει 3 χρόνια κριτικές και διαφορές ξυραφιών και ... πινέλων ...

Επισκέπτης
Παντως θελει ωρα το ξυρισμα το κλασικο.

Σημερα που βιαζομουν εβαλα παλι ζιλετ μπλου 3 και μου φαινοταν σαν παιχνιδι το ξυρισμα! Το κλασικο ειναι ολοκληρη ιστορια. Αξιζει ομως.

Hmar

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος που θέλει να ξυρίζεται σχετικά ποιοτικά αλλά δεν ενδιαφέρεται να εμβαθύνει, τι προϊόντα (αφρό, ξυραφάκι, άφτερ σέιβ) ευρείας κατανάλωσης (σούπερ μάρκετ) μπορεί να χρησιμοποιήσει;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κάποιος που θέλει να ξυρίζεται σχετικά ποιοτικά αλλά δεν ενδιαφέρεται να εμβαθύνει, τι προϊόντα (αφρό, ξυραφάκι, άφτερ σέιβ) ευρείας κατανάλωσης (σούπερ μάρκετ) μπορεί να χρησιμοποιήσει;

Μηχανή: edwin jagger 89 κόστος 25-30 ευρώ. Με αυτή θα σε θάψουν όμως.Από το κέντρο της αθήνας ή ιντερνετ.
Ξυραφάκια: αστορ.Κόστος 1 -1.5 ευρώ τα 5 διπλά όμως.Σε όλα τα σουπερμαρκετ.
Αφτερσειβ:Brut, axe afrika, denim black. Ομοίως σουπερμαρκετ.Απο 5 εως 10 ευρώ.
Αφρός: Να πας να γαμηθείς!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge:  :grin: :grin: :grin: :grin:
Πινέλο:Οτιδήποτε της omega.Με όσο μεγαλύτερη βούρτσα τόσο καλύτερα.Σε πολλά σουπερμαρκετ.Απο 5 εως 10 ευρώ.
Κρεμα ξυρίσματος:Nivea είτε τη μπλέ είτε την άσπρη όποια θες.Σε όλα τα σουπερμαρκετ.1.5-2.5 ευρώ.

Έχε στο μυαλό σου ότι αυτά είναι ότι θα χρειαστείς για τον υπόλοιπο βιο σου.Οπότε αν θες κάνε οικονομία και παρε τα συγκεκριμένα γιατί ως γνωστόν η φτήνια τρώει τον παρά.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παντως θελει ωρα το ξυρισμα το κλασικο.

Σημερα που βιαζομουν εβαλα παλι ζιλετ μπλου 3 και μου φαινοταν σαν παιχνιδι το ξυρισμα! Το κλασικο ειναι ολοκληρη ιστορια. Αξιζει ομως.

Με μηχανή , δεν θέλει παραπάνω ώρα.
Η φαλτσέτα, θέλει λίγο παραπάνω.

Με πολύ πείρα , μετά από χρόνο και βαλε, γίνεται και με φαλτσέτα γρήγορα.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ποιος εδω μεσα κανει vintage ξυρισμα; Επειδη κλασικο ξυρισμα κανει πλεον και η κουτση Μαρια, το επομενο σκαλι για οποιον θελει να ξεχωριζει ειναι να χρησιμοποιει vintage ξυριστικα οπως:

$_35.JPG

soap4_zpsde495550.jpg

s-l300.jpg

Αυτα λεγονται foil shavers. Συνηθως τα πατριωτικα κουρεματα γινονται με clippers ή trimmers οπως η Wahl Balding ή η Andis T-Outliner.
Λορδε μου το old spice με το καφέ μπουκαλάκι υπάρχει κάπου ή σταμάτησε η κυκλοφορια;έχει διαφορά στο άρωμα με το κλασικο;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Λορδε μου το old spice με το καφέ μπουκαλάκι υπάρχει κάπου ή σταμάτησε η κυκλοφορια;έχει διαφορά στο άρωμα με το κλασικο;

Εχει σταματησει απο την παραγωγη εδω και τριαντα χρονια. Μονο στο ebay θα το βρεις ψαχνοντας για old spice burley. Η μυρωδια του θυμιζει δερμα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εχει σταματησει απο την παραγωγη εδω και τριαντα χρονια. Μονο στο ebay θα το βρεις ψαχνοντας για old spice burley. Η μυρωδια του θυμιζει δερμα.

:new_shocked:

http://[URL unfurl="true"]www.thepressproject.gr/photos/570x290/aroma2.jpg[/img[/URL]]

[img]https://soundtrackbeatgr.files.wordpress.com/2011/03/perfume-the-story-of-a-murderer.jpg

Επισκέπτης
Ζελικο και αλτης ευχαριστω για τις απαντησεις.

----------

Λοιπον, το θεμα δεν εχει τελειωμο. Οσο διαβαζω και ψαχνομαι, τοσο μπλεκομαι περισσοτερο.

Τωρα εχω ψηθει για το Feather Artist Club SS Straight Razor Shavette.

Ερωτηση: Ψηνομαι να παρω αυτο που δε διπλωνει.

Λετε ειναι too much για το επιπεδο μου;

Εντωμεταξει διαβαζω σε ελληνικα φορουμ για το συγκεκριμενο και γραφουν οτι Ελλάδα το πουλανε 125 ευρω και ανεφεραν κι εναν τυπο στο ebay απο Ιαπωνια που το στελνει με 60 ευρω. Οντως σε μαγαζι στην Ελλάδα τοσο εχει;

Α και σε αυτο το φορουμ μαλλον καποιος συναγωνιστης γραφει, γιατι ελεγε για "πορνοξυρισμα"  :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ζελικο και αλτης ευχαριστω για τις απαντησεις.

----------

Λοιπον, το θεμα δεν εχει τελειωμο. Οσο διαβαζω και ψαχνομαι, τοσο μπλεκομαι περισσοτερο.

Τωρα εχω ψηθει για το Feather Artist Club SS Straight Razor Shavette.

Ερωτηση: Ψηνομαι να παρω αυτο που δε διπλωνει.

Λετε ειναι too much για το επιπεδο μου;

Πολλά λεφτά για shavette.
Και δεν είναι πρακτική , γιατί παίρνει τα δικά της ξυραφάκια , που ... τρέχα γύρευε ...

Πάρε μία από ελλάδα που να παίρνει τα κλασσικά ξυραφάκια του σούπερ μάρκετ π.χ.wilkinson.

Αλλά επιμένω.
Η SHAVETTE , είναι το πιο δύσκολο ξυριστικό εργαλείο.
Μην τολμήσεις να πας να ξυριστείς με τέτοιο πράγμα, αν δεν διαβάσεις πως το κρατάνε, τις γωνίες που κόβεις και να δεις βιντεάκια.

Με 80 ευρώ παίρνεις φαλτσέτα dovo από ελλάδα
και άλλα 50 ευρώ ζώνη ακονίσματος.
ΕΚΕΙ ΔΙΝΕΙΣ ΛΈΦΤΑ , ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Στη shavette , δεν αξίζει να δώσεις πολλά.

Επισκέπτης
Επιασα το θρεντ απ την αρχη και εχω φτασει σελιδα 30.

Αλτη RESPECT! Και τι δεν εχεις γραψει...

Τιγκα στη μαλακοκαυλιαση βεβαια και αυτο το θρεντ με κατι ρεντμανφτο κτλ να σπανε αρχιδια.

Αλτη μια ερωτηση. Αν καταλαβα καλα, προτεινεις να μην ξυριζομαστε κοντρα; :huh:

Ειναι δυνατον να επιτευχθει κωλος μωρου χωρις κοντρα;

Για να δωσω κι ενα update της προοδου μου, ξυριζομαι καθημερινα κοντρα με την wilkinson των 3.5 ευρω που ειχα ποσταρει πριν 2 βδομαδες. Ξυραφακι δεν εχω αλλαξει ακομα. Κοβομαι ελαφρως γιατι ειμαι πολυ επιθετικος - δε θελω να μενει ΤΙΠΟΤΑ. Οταν βαζω το old spice στο τελος βογγαω απ το τσουξιμο :wanker: :wanker: :wanker:
Ερεθισμους σπυρακια κτλ ΤΙΠΟΤΑ. Βεβαια ειναι και το δερμα ετσι που δεν βγαζω τετοιες μαλακιες ευτυχως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom