Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξυρίζει καλά αυτό τύπε? Βαθιά? Γιατί με τα μαχ3 έχω ψιλοξενερώσει!
πρωτη εντυπωση καλη. Δωσε μου ομως μια βδομαδα να το συνηθισω, να ριξω μερικες ξουρες και θα σου πω. Δεν το πηγα καν κοντρα σκεψου.

Μεχρι τοτε καποιος εμπειρος μυστης θα σου απαντησει...

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
το χεις αναγκη πορνε μου!

Κι εγω προς φαλτσετα με σαβετα με βλεπω τελικα.

Επειδη εδω δε βρισκω κανενα μαγαζι θα τα παρω μαλλον τα συνεργα οταν ερθω πιρφορισταν. Απο ιντερνετ δε με ψηνει να παραγγειλω, θελω να τα πιασω στα χερια μου.

Επειδη ομως ειχα αναγκη να ξεκινησω σιγα σιγα πηρα τα συνεργα της φωτος, εται για το χάβαλο!

Η μηχανη και 5 ξυραφακια κανανε ουτε 4 ευρω και το πινελο 5 ευρω. Εριξα και μια ξουρα...

Ωραια φαση, καυλωσα... Το ξυρισμα στην ουσια εξαρταται απ την επιδεξιοτητα σου (συγκρινοντας με τα πλαστικα) , αφου μπορεις να πας οσο βαθεια θελεις...

Η αισθηση της μηχανης στο χερι δε με τρελαινει, γι αυτο με βλεπω να καταληγω σε φαλτσετα. Επισης με χαλαει στη μηχανη αυτος ο ογκος γυρω απ τη λεπιδα. Στις τριχες κατω απ τη μυτη ας πουμε δεν βολευε.
55urt.jpg

Φίλε μου η μηχανή που πήρες είναι απαράδεκτη.  Έχω δοκιμάσει πάνω από 20 μηχανές και αυτή είναι η μόνη που πεταξα στα σκουπίδια.  Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια άλλη. 

Επισκέπτης
Φίλε μου η μηχανή που πήρες είναι απαράδεκτη.  Έχω δοκιμάσει πάνω από 20 μηχανές και αυτή είναι η μόνη που πεταξα στα σκουπίδια.  Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια άλλη. 
:2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει, ουτε 4 ευρω δεν ειχε γι αυτο την πηρα. Στ @@ μ κι αν την πεταξω...

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοση σημασια η μηχανη; αφου το ξυραφι ξυριζει :think:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παιζει ρολο η λαβη,το βαρος,το ποσο επιθετικη ειναι και πολλα ακομα .το χειροτερο ξυρισμα το εχω κανει με μια φτηνη απο τα Hondos

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Φίλε μου η μηχανή που πήρες είναι απαράδεκτη.  Έχω δοκιμάσει πάνω από 20 μηχανές και αυτή είναι η μόνη που πεταξα στα σκουπίδια.  Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια άλλη.  

Υπερβολικός είσαι.
Για πρώτη εμπειρία με ξυραφάκια καλή είναι.
Και η μόνη που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ.

Για σχετικά μαγαζιά, αναζήτηση για

"ΕΙΔΗ ΚΟΥΡΕΙΟΥ".

Μία συμβουλή.
Φαλτσέτα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΘΗΝΗ. Μίνιμουμ η ντόβο , κάπου 65 ευρώ.Και 50 η λουρίδα της.
Αλλιώς ξεχάστε τη.
Σαβέτα παίρνετε και με 4 ευρώ.

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Είναι πολύ ελαφριά μηχανή επειδή είναι πλαστική.
Σε βοηθάει απλώς στην αρχή για να μάθεις τη σωστή γωνία ξυρίσματος.
Οι Mach-Mouch και λοιπές πλαστικές,έχουν κατασκευαστικά τη σωστή γωνιά-κλίση.
Οι κανονικές,ας πούμε,μηχανές ξυρίζουν με το βάρος της κεφαλής.Για την ακρίβεια κάνεις ακριβώς το αντίθετο με τις πλαστικές.ΔΕΝ πιέζεις !!!!!
Πιάσε στα χέρια σου μια κανονική (ακόμα και τη Lord L6) και θα καταλάβεις τη διαφορά.
Υ.Γ. Η κρέμα Nivea κάνει και για πολύ δύσκολους λεκέδες στα ρούχα..... :rockon: :rockon:
www.wellshaved.gr/]http://www.wellshaved.gr/Έχει[/URL] τις Edwin Jagger (τέτοια έχω...)
[URL unfurl="true"]https://hairmaker.gr/el/Έχει[/URL] τις Parker και τις Fatip.
Και τα 2 μαγαζιά έχουν τις Γερμανικές (Merkur,Muhle).

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Υπερβολικός είσαι.
Για πρώτη εμπειρία με ξυραφάκια καλή είναι.
Και η μόνη που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ.
Δυστυχώς κυκλοφορεί και μια Al Shababb(κάπως έτσι) στα σούπερ μάρκετ.1.40-2 ευρώ κοστίζει.Καλύτερα ξυριστείτε με κουζινομάχαιρο.'Εχει "δώρο" και 2 ξυραφάκια!  :jerking: :jerking: :jerking:
Όμοιως τα ίδια χάλια και κανα 2 που έχουν τα Hondos (2.5-4 ευρώ).

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δυστυχώς κυκλοφορεί και μια Al Shababb(κάπως έτσι) στα σούπερ μάρκετ.1.40-2 ευρώ κοστίζει.Καλύτερα ξυριστείτε με κουζινομάχαιρο.'Εχει "δώρο" και 2 ξυραφάκια!  :jerking: :jerking: :jerking:
Όμοιως τα ίδια χάλια και κανα 2 που έχουν τα Hondos (2.5-4 ευρώ).

πάλι υπερβάλεις .........
και μια κινέζικη παπαριά που έχει κάπου 12 ευρώ έχω ....
και ξυρίζει καλούτσικα με σωστά ξυραφάκια
(την είδε κάπου η γυναίκα μου και μου την πήρε).

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μαγκες θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη Φαλτσετα απο κανενα ελληνικο σαιτ για αγορα,πινελο,και οτι αλλα θα χρειαστω.Θελω να δοκιμασω,αυτον τον τροπο ξυρισματος

Γιατι να παραγγειλεις απο ξενερωτα σαιτ και να μην κατεβεις στην καρδια της πιατσας, στην πλατεια Βαθης, στο εξειδικευμενο καταστημα της οδου Μαρνη, να δεις απο κοντα ο,τι θες; Μετα ριχνεις κι εναν πουτσο στα μασατζιδικα.

Επισκέπτης
Είναι πολύ ελαφριά μηχανή επειδή είναι πλαστική.
Σε βοηθάει απλώς στην αρχή για να μάθεις τη σωστή γωνία ξυρίσματος.
Οι Mach-Mouch και λοιπές πλαστικές,έχουν κατασκευαστικά τη σωστή γωνιά-κλίση.
[glow=red,2,300]Οι κανονικές,ας πούμε,μηχανές ξυρίζουν με το βάρος της κεφαλής[/glow].Για την ακρίβεια κάνεις ακριβώς το αντίθετο με τις πλαστικές.ΔΕΝ πιέζεις !!!!!
Πιάσε στα χέρια σου μια κανονική (ακόμα και τη Lord L6) και θα καταλάβεις τη διαφορά.
Υ.Γ. Η κρέμα Nivea κάνει και για πολύ δύσκολους λεκέδες στα ρούχα..... :rockon: :rockon:
www.wellshaved.gr/]http://www.wellshaved.gr/Έχει[/URL] τις Edwin Jagger (τέτοια έχω...)
[URL unfurl="true"]https://hairmaker.gr/el/Έχει[/URL] τις Parker και τις Fatip.
Και τα 2 μαγαζιά έχουν τις Γερμανικές (Merkur,Muhle).
αναφερεσαι σε μη κοντρα ξυρισμα λοιπον...

Εγω θελω να ξυριζομαι και να μαι σαν κωλος μωρου - να μην υπαρχει δειγμα τριχας! :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Εγω θελω να ξυριζομαι και να μαι σαν κωλος μωρου - να μην υπαρχει δειγμα τριχας! :wanker:

sto ξαναειπα τετοιο βαθος κ αισθηση μονο την ωρα του μπανιου κ ας ειναι κ απλο ξυραφακι πλαστικο

ουτε καν αφρο απλα με ενα στερεο σαπουνακι

Επισκέπτης
Μαγκες αυτα τα ξυραφακια που βαζουμε στη μηχανη, ποσες φορες τα χρησιμοποιουμε; :think:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
544
Πόντοι
36
Γιατι να παραγγειλεις απο ξενερωτα σαιτ και να μην κατεβεις στην καρδια της πιατσας, στην πλατεια Βαθης, στο εξειδικευμενο καταστημα της οδου Μαρνη, να δεις απο κοντα ο,τι θες; Μετα ριχνεις κι εναν πουτσο στα μασατζιδικα.
  ετσι  μπραβο, σωστα :hi:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
πάλι υπερβάλεις .........
και μια κινέζικη παπαριά που έχει κάπου 12 ευρώ έχω ....
και ξυρίζει καλούτσικα με σωστά ξυραφάκια
(την είδε κάπου η γυναίκα μου και μου την πήρε).
Άλλο 12 ευρώ, άλλο 2.....(1.40 την έχω βρει).
Και από ποιότητα κατασκευής..... :2funny: :2funny: :2funny:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Λάθος κατάλαβες.Όταν βρεις το ξυράφι που ταιριάζει στο πρόσωπό σου,χτυπάς άνετα κόντρα για δέρμα "ποπό μπεμπέ"!
Εγώ ακόμα στο ψάξιμο λεπίδας είμαι.....Με Astra SP και Shark SC, με τίποτα δεν μπορούσα κόντρα.
Με το Wilkinson και με το νέο που δοκίμασα, κόντρα στο 3ο πέρασμα.
Άλλες 6 μάρκες λεπίδων έμειναν να δοκιμάσω(10 διαφορετικά πήρα  :cool2: )

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι κάτοικος Ασίας! Αν ενδιαφέρεται κάποιος για ξυραφάκια "Feather" (Κόκκινο μαύρο κουτί) και ASTRA ας στείλει pm. Ημουν πωλητής για πολλά χρόνια στο Amazon αλλά το Ευρωπαϊκό τα απαγόρευσε. Δουλέυω μόνο paypal. Αν κάποιος δεν εμπιστεύεται απευθείας μπορεί μέσω του ebay μου. Ευχαριστώ!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Άλλο 12 ευρώ, άλλο 2.....(1.40 την έχω βρει).
Και από ποιότητα κατασκευής..... :2funny: :2funny: :2funny:
Μια κλασσική κινεζιά που πωλείται ελλάδα και ευρώπη γύρω στα 15 με 18 ευρώ,
αν τη δεις στο alibaba , χοντρικά τη δίνουν ... 30 λεπτά (για 1000 κομμάτια παραγγελία).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom