Επισκέπτης
μια χαρα εγινε.Το ερώτημα είναι γιατί τα πήρε όλα ο τύπος και έγινε σαν παπάλι.![]()
μια χαρα εγινε.Το ερώτημα είναι γιατί τα πήρε όλα ο τύπος και έγινε σαν παπάλι.![]()
η μερκουρ 34c ξυριζει καλυτερα ή η μαχ3
Καυλωσα με το παραπανω βιντεο που ειδα την φαλτσετα να θεριζει, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να επιλεξω
Παιζει να παρω και τις 2 και να παει να γαμηθει! Λεφτα εχω!![]()
μια μερκουρ κι ενα μαχαιρι στρέιτ θα παρω μαλλον. Σαβετα δε με ψηνειΗ φαλτσέτα με ξυραφάκια (shavette) είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει.
Και οι άλλες (straight razors) είναι επικίνδυνες.
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
Θα δεις πρώτα βιντεάκια, θα διαβάσεις οδηγίες κτλ
ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.
Ξυρίζομαι μια 5ετία (σχεδόν αποκλειστικά) με τέτοια εργαλεία.
ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.
μια μερκουρ κι ενα μαχαιρι στρέιτ θα παρω μαλλον. Σαβετα δε με ψηνει
Τα facial hair ειναι μονο για τις αδερφες
την ειπες την μαλακια σου
μια μερκουρ κι ενα μαχαιρι στρέιτ θα παρω μαλλον. Σαβετα δε με ψηνει
ειμαι πολυ ελαφροχερης μη με φοβασαιΘα το καταστρεψεις με λαθος ακονισμα και μετα θα λες τι μαλακια το μαχαιρι.![]()
ελα ρε σταρακο αλανιτα συνεργα
το χεις αναγκη πορνε μου!Μαγκες θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη Φαλτσετα απο κανενα ελληνικο σαιτ για αγορα,πινελο,και οτι αλλα θα χρειαστω.Θελω να δοκιμασω,αυτον τον τροπο ξυρισματος
το χεις αναγκη πορνε μου!
Κι εγω προς φαλτσετα με σαβετα με βλεπω τελικα.
Επειδη εδω δε βρισκω κανενα μαγαζι θα τα παρω μαλλον τα συνεργα οταν ερθω πιρφορισταν. Απο ιντερνετ δε με ψηνει να παραγγειλω, θελω να τα πιασω στα χερια μου.
Επειδη ομως ειχα αναγκη να ξεκινησω σιγα σιγα πηρα τα συνεργα της φωτος, εται για το χάβαλο!
Η μηχανη και 5 ξυραφακια κανανε ουτε 4 ευρω και το πινελο 5 ευρω. Εριξα και μια ξουρα...
Ωραια φαση, καυλωσα... Το ξυρισμα στην ουσια εξαρταται απ την επιδεξιοτητα σου (συγκρινοντας με τα πλαστικα) , αφου μπορεις να πας οσο βαθεια θελεις...
Η αισθηση της μηχανης στο χερι δε με τρελαινει, γι αυτο με βλεπω να καταληγω σε φαλτσετα. Επισης με χαλαει στη μηχανη αυτος ο ογκος γυρω απ τη λεπιδα. Στις τριχες κατω απ τη μυτη ας πουμε δεν βολευε.
![]()