Επισκέπτης
Αυτο το μικρο πραγματακι ειναι η 34c ή λαθος μηχανη πηρα; δε γραφει κατι το κουτακι
μαγκες ξυριστηκα.
Αυτο το μικρο πραγματακι ειναι η 34c ή λαθος μηχανη πηρα; δε γραφει κατι το κουτακι
Μιλαμε για το πιο ευκολο ξυρισμα έβερ. Πηγαινα κοντρα σε fast forward και το μηχανημα εκανε πατιναζ στο μαγουλο μου, αφηνοντας με πουδρα!
καταλαβα πολλα απ αυτο το ποστ.
Οποτε, οπως το αντιλαμβανομαι, τα δοντακια ειναι που προκαλουν ολη τη ζημια.
Μια λεια κοψη (ενας καλος αιθερας δηλαδη) , ουσιαστικα μπορει και μπαινει-χωνεται μεσα στο δερμα χωρις να το ενοχλει-πληγιαζει (αφου δεν εχει δοντακια) και κοβει βαθεια την τριχα.
Οσο πιο καλος αιθερας, τοσο λεπτοτερη η επιφανεια που μπαινει μεσα στο δερμα, οποτε τοσο λιγοτερη πληγη.
Εσύ δεν παίζεσαι!
Εσύ δεν παίζεσαι!
Με Feather έκανες το 1ο σου ξύρισμα με DE????
Εγώ τις κρατάω για το τέλος!
Από αφρό δεν μας είπες τι χρησιμοποίησες.Μη πεις από τενεκέ...
Υ.Γ.1 Wilkinson έβαλες...δεν το είδα.Ποιές άλλες λεπίδες πήρες?
Υ.Γ.2 Χθες δοκίμασα τις Elios....Άριστες εντυπώσεις!!!! Καλύτερες και από τις Personna στο 1ο ξύρισμα.
http://[URL unfurl="true"]www.barbe-and-co.fr/boutique_us/images_produits/02051-01d0779-z.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τη νιβεα την μπλε εχω τυπε.
Ξυραφακια πηρα τα feather που εχω στην φωτο και astra. Ειχε κι ενα ξυραφακι η μερκουρ στο κουτι. Προς το παρον εχω δοκιμασει μονο τα wilkinson...
2 λεπτομερειες σχετικα με τη μερκουρ:
1. Με τα πλαστικα τα ξυραφακια και την wilkinson οταν ξεπλενα τα ξυραφι μετα απο καθε περασμα, το ξεπλενα με καυτο νερο. Με τη μερκουρ αυτο δε γινεται, γιατι πυρωνει ολη η μηχανη και μου καιει το μαγουλο.
2. Χρειαζεται θηκη! Ή βαση στηριξης. Δε μπορεις να την εχεις χυμα μαζι με τις οδοντοβουρτσες.
Τελος το μικρο μεγεθος, αν και μολις την εβγαλα απ το κουτι με ειχε ξενερωσει, δε με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ. μου ηταν πολυ βολικη και εχω μεγαλη παλαμη...
Εφιστω την προσοχή σε όλους.
Μην κάνει κανείς καμιά μαλακία και πάει έτσι άνετα να ξυριστεί με shavette.
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ !!!!!!!
Παρατηρήσεις:
Τύπε Bardamu:
1.το θέμα με τον αιθέρα είναι λίγο πιο περίπλοκο αλλά σε γενικές γραμμές το έπιασες.:
Τι καταλαβε; Γραφει οτι ενα στομωμενο μαχαιρι σε κοβει πιο ευκολα με την ιδια πιεση.
Δυστυχώς δε μπορώ να εξηγήσω με λόγια πως ακριβώς παίζει το σκηνικό με τον αιθέρα πρέπει να το δέίξω σε εικόνα και δεν έχω κάτι πρόχειρο.Δε νομίζω όμως ότι έχει και πολύ σημασία να καταλάβει κάποιος τι είναι ο αιθέρας.Απλά παίρνει λεπίδες, δοκιμάζει και ότι του κάνει το κρατάει.Τόσο απλά.
που το γραψα αυτο ρε μπουφο;Τι καταλαβε; Γραφει οτι ενα στομωμενο μαχαιρι σε κοβει πιο ευκολα με την ιδια πιεση.
η δικη μουΗ μηχανή που έβγαλες την τελευταία φώτο είναι η δική σου;;
τυην ξιφολογχη βεβαια βρε μπαγλαμαπου το γραψα αυτο ρε μπουφο;
Γραφω οτι το καλο μαχαιρι χωνεται στο ιδιο βαθος με μικροτερη πιεση και προκαλωντας μικροτερη πληγη. Αν με κακο μαχαιρι επιχειρησεις να πας σε αυτο το βαθος θα σε πληγιασει χειροτερα.
Εστω οτι για καποιο λογο επρεπε να κανεις μια τομη στο μπουτι σου να φτανει μεχρι το κοκαλο. Τι θα προτιμουσες; να την εκανες με χειρουργικο νυστερι ή με την ξιφολογχη του στρατου;
Το ακονισμα της λεπιδας ειναι. Δε θελει πολυ εξηγηση. Αλλες λεπιδες εχουν πολυ λεπτη κοψη που κοβει πολυ, αλλα στομωνει γρηγοροτερα, αλλες εχουν πιο χοντρη κοψη που δεν κοβει τοσο εντονα αλλα ειναι πιο ανθεκτικη. Πχ. ενα μαχαιρι χασαπικου που κοβει κοκαλα πρεπει να εχει το δευτερο τυπο.
Τωρα σε σχεση με αυτο που ειπα ο νωντας. Αν εχεις μια φαλτσετα, οσο τη χρησιμοποιεις τοσο στραβωνει η ακρη. Πρεπει να την ισιωσεις στο δερμα. Αν δεν το κανεις, δεν γδερνεσαι φυσικα! Απλα δεν κοβει το ιδιο καλα. Αν την πιεσεις στο προσωπο σου επειδη δεν κοβει, τοτε ναι θα εχεις περισσοτερους ερεθισμους.
η δικη μου
Σορυ για την βρωμα
Απ τις 3 που εβαλες νομιζω ειναι τυπου scalloped safety bar
Δεν φαίνεται πουθενά βρώμα χαλάρωσε!!!Ούτε έχουμε ταξιαρχική εδώ!!!!!
Η δική σου μηχανή λοιπόν,αλλάζω άποψη, είναι η 34c closed comb και είναι μια πολύ γαμάτη επιλογή!!!! Συγχαρητήρια και καλές ξούρες!!!Επίσης βάλε άφοβα ότι λεπίδα θες για να πειραματιστείς.Κάνει για όλες!!!!! ;) ;) ;)