Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Proraso το πράσινο. Βεβαια θέλω κάτι πιο cult κ πιο παλιομοδιτικο να βάζω να τη σπάω στα μαλακιστηρια. Πρεπει να πω αφορμή για το κλασικό ξύρισμα ηταν οι πληροφορίες που διάβασα απο combra κ άλτη επι κυρίας.
Ναι είναι πολύ διαβασμένοι και οι δύο αυτοί τύποι και προσφέρουν τις πολύτιμες πληροφορίες τους στο θρεντ  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Παρήγγειλα το Tabac από το site που έβαλε ο Cobra!  :wanker:
Μου κίνησε την περιέργεια να το δοκιμάσω ένας πορνολόρδος που είχε γράψει εδώ πριν λίγο καιρό ότι του το είχε προτείνει μία Γερμανίδα ιερόδουλη και ένας μαγαζάτορας στην πόλη μου με ξυριστικά που δεν το έχει, αλλά μου είχε πει ότι είναι πορνώδες!  :grin:

:hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Να ενημερώσω και για το εξής:Τα σαπούνια και οι κρέμες ξυρίσματος έχουν ιδιαίτερα ισχυρή καθαριστική συμπεριφορά απέναντι στους λεκέδες.Δεσμεύουν δηλαδή πολυ αποτελεσματικά τη βρωμιά, η οποία αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από λίπη και έλαια παντός είδους.Ακόμα και το πετρέλαιο πχ είναι έλαιο.Γι' αυτό και κάνουν πολύ πλούσιο αφρό.Όπου πλούσιος αφρός ισχυρό σαπούνι.Παράδειγμα τα σαπούνια θαλάσσης που γίνονται από λάδι καρύδας και φοινικέλαιο.Αυτό σημαίνει ότι όταν ξυριζόμαστε αυτομάτως πλένουμε και το πρόσωπό μας.Δε χρειάζεται να πλύνουμε από πριν τα γένια μας με άλλο σαπούνι στο ντούς γιατί θα ξεραθεί το δέρμα μας και δε θα γλιστράει το ξυράφι.

Αυτό επειδή κάποιος ανέφερε κάτι σχετικό με το πλύσιμο του προσώπου πριν το ξύρισμα στο ντους.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το χει και ο χοντος ομονοια τυπε, θα μπορουσες να πας να απο κει να τραβιξεις μια τζουρα πριν το παρεις...  :P
Γνωμη μου ειναι οτι ειναι αρκετα πορνωδες  :wanker:

Για το άρωμα έλεγες ρε συ ή για το αφτερσειβ;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ο Χοντος εχει και αρωμα και αφτερ σειβ τυπε

Τα έχω δει.Το άφτερ σέιβ είνασι λίγο πιο φτηνό αν θυμάμαι καλά το άρωμα έχει περίπου 20-25 ευρώ.Απλά εσένα η Γερμανίδα που λέει το παιδί σου είχε πει για το άρωμα ή το άφτερ σειβ;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κύριε καθηγητά, ποιό θεωρείτε το πλέον κατάλληλο aftershave για λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες;

Όχι πρύτανης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thanx φιλαράκο για την εμπιστοσύνη πάντως :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Για να μην αναλύω όλα τα είδη και γράφω σα μαλάκας τι εννοείς ευαισθητη;Έχεις ξηροδερμία ας πούμε;Ή βγάζεις πολύ συχνά σπυράκια και ερεθισμούς;Μόνο στο λαιμό ή παντού;

Υ.Γ. Ρε μηπως να μπώ μέτοχος σε κανένα κουρείο;; Χαραμίζομαι ο κερατάς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Όχι πρύτανης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thanx φιλαράκο για την εμπιστοσύνη πάντως :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Για να μην αναλύω όλα τα είδη και γράφω σα μαλάκας τι εννοείς ευαισθητη;Έχεις ξηροδερμία ας πούμε;Ή βγάζεις πολύ συχνά σπυράκια και ερεθισμούς;Μόνο στο λαιμό ή παντού;

Υ.Γ. Ρε μηπως να μπώ μέτοχος σε κανένα κουρείο;; Χαραμίζομαι ο κερατάς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Δεν έχω ξηροδερμία, το αντίθετο θα έλεγα: το δέρμα μου είναι πολύ λιπαρό και αν δεν το καθαρίζω σε πολύ συχνή βάση γυαλίζει και είμαι σαν το λιγδοπόντικα! Επίσης βγάζω (αραία πλέον τώρα που έχω αρχίσει το ξύρισμα με πινέλο) ερεθισμούς και κοκκινίλες σε λίγα σημεία του προσώπου και χαμηλά στο λαιμό.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Δεν έχω ξηροδερμία, το αντίθετο θα έλεγα: το δέρμα μου είναι πολύ λιπαρό και αν δεν το καθαρίζω σε πολύ συχνή βάση γυαλίζει και είμαι σαν το λιγδοπόντικα! Επίσης βγάζω (αραία πλέον τώρα που έχω αρχίσει το ξύρισμα με πινέλο) ερεθισμούς και κοκκινίλες σε λίγα σημεία του προσώπου και χαμηλά στο λαιμό.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Καταρχήν υποθέτω ότι δεν έχεις κάποιο ορμονικό ή πρόβλημα ακμής.Αλλιώς να πας στο γιατρό.
Δεύτερον οι ερεθισμοί συνήθως προκύπτουν από κακό ή καθημερινό ξύρισμα οπότε δώσε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και ξυρίσου στις 2-3 μέρες.

Για λιπαρά δέρματα σου είπα ξανά δε χρησιμοποιείς γαλακτώματα αλλά λοσιόν με βάση το οινόπνευμα.Ακόμα και καθαρό οινόπνευμα να βάλεις αν θα είσαι μέσα στο σπίτι και δε σε ενοχλέι η μυρωδιά καλό είναι.Εγώ χρησιμοποιώ Agua velva, το ιταλικό επειδή το αμερικάνικο δεν το βρίσκω :( :( :(.Επειδή ξεθυμαίνει γρήγορα όμως έχω και το brut original που έχει πιο έντονο και μάτσο άρωμα.

Τώρα για άρωμα αλλάζει το θέμα.Για τον καθένα είναι διαφορετικό επειδή έχει να κάνει με το σώμα σου.Σε κάποιον μπορεί το ίδιο άρωμα να μυρίζει τέλεια και σε άλλον να είναι πολύ βαρύ και να μυρίζει άσχημα.Είναι το τί εκκρίσεις έχει το δέρμα σου.Οπότε για να πάρεις άρωμα πας μόνο με γυναίκα!!!Εκτός του ότι εσύ δε μπορείς να μυρίσεις αυτό που μυρίζει ο άλλος πάνω σου στους άντρες αρέσουν μυρωδιές γυναικείες ενώ στις γυναίκες αντρικές.Δεν έχει να κάνει με το γούστο αλλά με τις ορμόνες του αρσενικού και του θυληκού.

Ελπίζω να βοήθησα!!! :) :) :)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Καταρχήν υποθέτω ότι δεν έχεις κάποιο ορμονικό ή πρόβλημα ακμής.Αλλιώς να πας στο γιατρό.
Δεύτερον οι ερεθισμοί συνήθως προκύπτουν από κακό ή καθημερινό ξύρισμα οπότε δώσε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και ξυρίσου στις 2-3 μέρες.

Για λιπαρά δέρματα σου είπα ξανά δε χρησιμοποιείς γαλακτώματα αλλά λοσιόν με βάση το οινόπνευμα.Ακόμα και καθαρό οινόπνευμα να βάλεις αν θα είσαι μέσα στο σπίτι και δε σε ενοχλέι η μυρωδιά καλό είναι.Εγώ χρησιμοποιώ Agua velva, το ιταλικό επειδή το αμερικάνικο δεν το βρίσκω :( :( :(.Επειδή ξεθυμαίνει γρήγορα όμως έχω και το brut original που έχει πιο έντονο και μάτσο άρωμα.

Τώρα για άρωμα αλλάζει το θέμα.Για τον καθένα είναι διαφορετικό επειδή έχει να κάνει με το σώμα σου.Σε κάποιον μπορεί το ίδιο άρωμα να μυρίζει τέλεια και σε άλλον να είναι πολύ βαρύ και να μυρίζει άσχημα.Είναι το τί εκκρίσεις έχει το δέρμα σου.Οπότε για να πάρεις άρωμα πας μόνο με γυναίκα!!!Εκτός του ότι εσύ δε μπορείς να μυρίσεις αυτό που μυρίζει ο άλλος πάνω σου στους άντρες αρέσουν μυρωδιές γυναικείες ενώ στις γυναίκες αντρικές.Δεν έχει να κάνει με το γούστο αλλά με τις ορμόνες του αρσενικού και του θυληκού.

Ελπίζω να βοήθησα!!! :) :) :)

Βοηθάς και με το παραπάνω παιχταρά μου!  :hi: Το θέμα είναι που να βρω γυναίκα να πάμε μαζί για άρωμα  :grin: αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όσον αφορά το αμερικάνικο aqua velva, ο έταιρος γνώστης του θέματος COBRA1986, έχει τη λύση που ζητάς!!!

Κλασικο, ρετρο και πολυ ρομαντικο αφτερ σειβ ειναι το Aqua velva το αμερικανικο(οχι αυτο που εχει ο Χοντος..)  :wanker:
[URL unfurl="true"]https://hairmaker.gr/el/75_aqua-velva[/url]
Εγω αυτο βαζω συνεχεια... :wanker:

Αλλα τωρα ρε μυστη τι να σου πω υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αφτερ σειβ τι να λεμε... ψαχνεις λιγο ιντερνετ, γυρνας τα μαγαζια, μυριζεις και παιρνεις.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πριν μισή ώρα ξυρίστηκα ... πάει η μπουρδελιάρικη ζωή μέχρι νεοτέρας βέβαια !!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κλασικούρα τύπε ...  :rockon:
straight_razor_brush_soap.jpg

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι πιστεύετε οτι οι ελλεινηδες προτιμούν τους μουσατους η εμας τους φρέσκο ξυρισμένο τα?εμας ας πούμε μας θεωρουν ξενερωτους? Δεν ξέρω ρε μάγκες άλλα έχω σιχαθεί να βλέπω τύπους σαν τζιχαντιστες κ οι αλλες να γουσταρουν...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μοδα ειναι μετα θα γυρισει και θα ξυριζονται ολοι τοτε θα αφηνουμε μουσι εμεις :dancing:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.667
Πόντοι
1.406
Τύποι πιστεύετε οτι οι ελλεινηδες προτιμούν τους μουσατους η εμας τους φρέσκο ξυρισμένο τα?εμας ας πούμε μας θεωρουν ξενερωτους? Δεν ξέρω ρε μάγκες άλλα έχω σιχαθεί να βλέπω τύπους σαν τζιχαντιστες κ οι αλλες να γουσταρουν...
Να εισαι οπως γουσταρεις εσυ τον εαυτο σου φιλε κ οχι οπως γουσταρει το καθε μουνι ;)

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Να εισαι οπως γουσταρεις εσυ τον εαυτο σου φιλε κ οχι οπως γουσταρει το καθε μουνι ;)
Κάλα αυτό εννοείται απλα προσπαθώ να καταλάβω τη νοοτροπία τους...δηλαδή μια ο μαλάκας ο νεοέλληνας που οτι του πασαρουν αμέσως να το υιοθετήσει μια κ οι αλλες οι ηλιθιες που ενω παλιά έβλεπαν μουσατο κ τον κραζανε τώρα όλες με χαζομουσατους με tatoo.έχω tatoo απο το 2004 κ ψηνομαι να το σβήσω απο αντίδραση,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom