Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Επανήλθα κουφάλες!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

7-things-everyone-should-know-about-respect.jpg

Δώσε μας γνώση μύστη μου!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Το "αντρικό " ξύρισμα γίνεται με φαλτσετα.  Ποιος το κάνει όμως;
Σε άλλα forums έχω διαβάσει ότι οι σύγχρονες φαλτσέτες είναι για τον πέουλο σε σύγκριση με τις παλιές αθάνατες κατασκευές... Οι απόψεις διΐστανται... Πιστεύω ότι το καλύτερο ξύρισμα είναι αυτό το οποίο προπάντων αντέχει το δέρμα σου.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Σήμερα το πρωί, αφού βούτηξα λίγο peeling scrub της μητέρας μου  :dancing: και το ξέβγαλα μετά από 2 λεπτάκια, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το καινούργιο μου σαπούνι ξυρίσματος το οποίο είναι γνωστό και μη εξαιρετέο στους "μυημένους":
Proraso_Rasierseife.jpg

Το άρωμά του, ομολογουμένως, ίσως να ξενίσει λίγο στην αρχή ωστόσο η αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που αφήνει ο απαλός αφρός του ο οποίος σχηματίζεται πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα με ελαφρώς βρεγμένο πινέλο είναι πραγματικά το κάτι άλλο!!!  :rockon:
Με δύο χεράκια που πέρασα το πρόσωπό μου, ένιωσα πραγματικά την αύρα του πορνολόρδου που μόνο ένα τέτοιο ξύρισμα μπορεί να σου δώσει!!! Πραγματικά είχα αρκετό καιρό να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ξύρισμα!!!
Όσο για το τέλος, το αξιόπιστο aftershave που χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό, ολοκλήρωσε την απόλαυση!  :rockon:
URL]]

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα το πρωί, αφού βούτηξα λίγο peeling scrub της μητέρας μου  :dancing: και το ξέβγαλα μετά από 2 λεπτάκια, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το καινούργιο μου σαπούνι ξυρίσματος το οποίο είναι γνωστό και μη εξαιρετέο στους "μυημένους":
Proraso_Rasierseife.jpg

Το άρωμά του, ομολογουμένως, ίσως να ξενίσει λίγο στην αρχή ωστόσο η αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που αφήνει ο απαλός αφρός του ο οποίος σχηματίζεται πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα με ελαφρώς βρεγμένο πινέλο είναι πραγματικά το κάτι άλλο!!!  :rockon:
Με δύο χεράκια που πέρασα το πρόσωπό μου, ένιωσα πραγματικά την αύρα του πορνολόρδου που μόνο ένα τέτοιο ξύρισμα μπορεί να σου δώσει!!! Πραγματικά είχα αρκετό καιρό να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ξύρισμα!!!
Όσο για το τέλος, το αξιόπιστο aftershave που χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό, ολοκλήρωσε την απόλαυση!  :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.pharmacy295.gr/system/uploads/asset/data/1054/full_116357.jpg[/img[/URL]]

Εγώ δοκιμασία ξυραφακι derby σήμερα. Δυο περάσματα after shave proraso green κ καπάκια στο μηχανάκι.. Νόμιζα οτι η φάτσα μου βρισκόταν στο βόρειο πόλο...
[/quote]

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σταθερη αξια το Προρασο τυπε  :rockon: :rockon:

Οσο για το πιλινγκ, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις πριν το ξυρισμα! Το εκανα και γω παλια. Εννοειται φευγουν ολα τα natural oils αλλα επισης φευγει και δερμα! το οποιο σημαινει οτι αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες για ρειζορ μπερνς κλπ...

Αν θες να κανεις πιλινγκ να το κανεις τουλαχιστον 12 ωρες πριν  :hi:
Φιλέ εμένα ο τύπος που αγορασα όλο το set μου πρότεινε τη cella γιατί σε ερώτησή μου για το proraso μου πέ απέχουν ΕΤΗ φωτός. Μήπως ήθελε να μου σπρώξει τη cella?ΕΣΥ για ξυράφι ποιο προτεινεις? Έχω πάρει astra derby k persona. Ποιο να βάζω? :huh:

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Cella-Proraso ειναι πολυ παλια και γαμηστερα σαπουνια και τα 2. Το πιο προτιμας τωρα ειναι υποκειμενικο...
Απο λεπιδες οι derby γενικα θεωρουνται λιγο για τον πουτσο, οι personna καλες αλλα πολυ ηπιες. Οι αστρα θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες. Αλλα και παλι υποκειμενικα ειναι ολα...
Ευχαριστώ cobra. Ναι το derby δεν μου άφησε καλη εντύπωση οντως.βασικα μου ψιλοσακατεψε το λαιμό άλλα ίσως φταιω κ γω επειδή τώρα άρχισα κ ξυριζομαι έτσι..

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δε νομιζω να φταιει η λεπιδα, μαλλον λογω κακης τεχνικης ειχες θεμα...
Γενικα ο λαιμος ειναι πολυ ευαισθητο σημειο και θελει προσοχη και σωστη τεχνικη.
Τσεκαρε κανα βιντεακι youtube για τεχνικες ξυρισματος, αλλα γενικα δεν υπαρχει καποια "ευαγγελιο" καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Με τον καιρο θα βρεις τη σωστη τεχνικη. Εγω κοντα ενα χρονο τωρα και ακομα το παλευω στο λαιμο, συχεχως δοκιμαζω διαφορετικες τεχνικες...
Thanks...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
για after shave μύστες μου ?
κατα προτίμηση σε υγρό , τι έχουμε να προτείνουμε ?
θέλω όμως κάτι πολύ ρομαντικό , κατα προτίμηση απο ρομαντικό μαγαζί  :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Κλασικο, ρετρο και πολυ ρομαντικο αφτερ σειβ ειναι το Aqua velva το αμερικανικο(οχι αυτο που εχει ο Χοντος..)  :wanker:
Εγω αυτο βαζω συνεχεια... :wanker:

Αλλα τωρα ρε μυστη τι να σου πω υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αφτερ σειβ τι να λεμε... ψαχνεις λιγο ιντερνετ, γυρνας τα μαγαζια, μυριζεις και παιρνεις.

aqua forte μυστη εχεις δοκιμασει???
DSCN6101_normal.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έριξα μια ξούρα σήμερα σπέσιαλ  :wanker:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Κλασικο, ρετρο και πολυ ρομαντικο αφτερ σειβ ειναι το Aqua velva το αμερικανικο(οχι αυτο που εχει ο Χοντος..)  :wanker:
Εγω αυτο βαζω συνεχεια... :wanker:

Αλλα τωρα ρε μυστη τι να σου πω υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αφτερ σειβ τι να λεμε... ψαχνεις λιγο ιντερνετ, γυρνας τα μαγαζια, μυριζεις και παιρνεις.

Τύπε έχει διαφορά το αμερικάνικο το άκουα βέλβα από αυτό της williams?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ναι τυπε το αμερικανικο ειναι πιο πορνωδες  :wanker: :wanker:
Αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα...

Υπάρχει και στο άρωμα διαφορά? Είναι πιο δυνατό? Ή απλά πιο πορνώδες από άποψη ρομαντισμού και μόνο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ok το βελούδινο νερό ακούγεται πολύ ρομαντικό  :)

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έπεσε τρελό κόντρα ξύρισμα πριν λίγο. Θα ρθουν σπίτι αύριο κάτι βλακες μουσατοι τύποι φίλοι της αδερφής μου κ θέλω να τους τη σπασω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κλασική μέθοδο με κρέμα πινέλο κ safety razor.έχει πάρτυ αύριο κ επειδή θα σκάσουν ολά τα μαλακιστηρια τα μουσατα με τα tatoo πιστεύω θα είμαι ο μοναδικός ξυρισμενος έτσι για αντίδραση. Βασικά οτι είναι στη μοδα μου τη σπάει... :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κλασική μέθοδο με κρέμα πινέλο κ safety razor.έχει πάρτυ αύριο κ επειδή θα σκάσουν ολά τα μαλακιστηρια τα μουσατα με τα tatoo πιστεύω θα είμαι ο μοναδικός ξυρισμενος έτσι για αντίδραση. Βασικά οτι είναι στη μοδα μου τη σπάει... :tickedoff:
Μετά τύπε τι after shave χρησιμοποίησες?

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μετά τύπε τι after shave χρησιμοποίησες?
Proraso το πράσινο. Βεβαια θέλω κάτι πιο cult κ πιο παλιομοδιτικο να βάζω να τη σπάω στα μαλακιστηρια. Πρεπει να πω αφορμή για το κλασικό ξύρισμα ηταν οι πληροφορίες που διάβασα απο combra κ άλτη επι κυρίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom