Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αν δε τα τρωγα ολα στις πουτανες, θα ειχα ανοιξει μαγαζι με ξυριστικα τωρα τυπε...  :grin:
Εσυ απ τα 3 που λεω, ποιο θα επαιρνες;
Τύπε δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια επένδυση πιστεύω ας τοποθέτηθει και ο τιτανομέγιστος majestic69

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια επένδυση πιστεύω ας τοποθέτηθει και ο τιτανομέγιστος majestic69

τυπε τωρα ολοι οι τυποι γινονται μουσατοι χιπστερ σαν τον λεγκολα  :S

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ωραιο πραμα τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: Ποσο το πηρες και απο που;
Εμενα μαρεσει πολυ το spartacus  :wanker: :wanker:
http://[URL unfurl="true"]www.thiers-issard.co.uk/wpimages/wpf681b7f6_05_06.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Απο αγγλια ενα σιτε με issard thier-issard.uk το σπαρτακους η επομενη επιλογη που θα παρω και εγω  :thumbsup: :thumbsup: 350 ευρω μου στοιχισε.Ονειρο ζωης πορνε μου τa damascus razor αλλα δεν εχω λεφτα γμτ για αυτα  >:(

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Οταν λεω οτι θα ανοιγα μαγαζι, εννοω οτι θα ειχα αγορασει τοσα πολλα πραγματα που θα μπορουσα να ανοιξω μαγαζι  :cheesy:

Παντως αυτα τα μαγαζια σχεδον μετα βιας επιβιωνουν και επιβιωνουν σχεδον αποκλειστικα απ τις πωλησεις που κανουν στους μπαρμπερηδες.
Με τον παππου που μιλαγα τις προαλες στον Τσομπαρη στη βαθης, μου λεγε οτι δεκαετια 50-60 και λιγο 70 δεν προλαβαιναν να ακονισουν μαχαιρια. Γινοταν χαμος.
Τωρα τιποτα.

Και φυσικα τωρα με τη μοδα με τα τραγομουσα των πουστηδων, των χιπστερς και των κλαρινογαμπρων, εχουν πεσει γενικα κατακορυφα οι πωλησεις στα ξυριστικα ειδη.
Ρε  σεις τι μανία είναι αυτή με τα πανάκριβα ξυράφια ? Κάνεις ενα καλό ξυρισμα με ένα καίνούργιο συμβατικό ξυράφι με τον αφρό ΝOXZEMA μετά απλώνεις λιγη κρέμα Calendula της APIVITA  καί μετά TABAC ORIGINAL. Kαί τέλος. Τι να πώ γνωμες είναι αυτές , καί η δική σας απόλυτα σεβαστή.Αλλά καί ακριβή.Φιλικα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε  σεις τι μανία είναι αυτή με τα πανάκριβα ξυράφια ? Κάνεις ενα καλό ξυρισμα με ένα καίνούργιο συμβατικό ξυράφι με τον αφρό ΝOXZEMA μετά απλώνεις λιγη κρέμα Calendula της APIVITA  καί μετά TABAC ORIGINAL. Kαί τέλος. Τι να πώ γνωμες είναι αυτές , καί η δική σας απόλυτα σεβαστή.Αλλά καί ακριβή.Φιλικα.
Eίναι καλή αυτή η κρέμα τύπε; Τώρα τελευταία βάζω bepanthol και βλέπω ότι είναι καλή

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Eίναι καλή αυτή η κρέμα τύπε; Τώρα τελευταία βάζω bepanthol και βλέπω ότι είναι καλή
 Και η bepanthol καλή είναι . Η calendula στοιχίζει 7.10 το σωληνάριο.Βάζεις στο πρόσωπό σου , ελάχιστη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Έπεσαν βαθειές ξούρες αυτές τις μέρες! Σαν σωστός και μελετημένος, αλλά και πεπειραμένος πορνολόρδος είχα την καλύτερη ποιότητα δέρματος από το 90%+ που έβλεπα τριγύρω μου  :wanker: :wanker: :wanker:
Τα πορνίδια στο Ελλαδιστάν όμως απαξιώνουν την ξούρα και γουστάρουν μούσια μοναχού!  :woldman:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Πάντως ειλικρινά αν και στη δουλειά μου,φούρναρης,δεν έχω αφεντικό και ούτε νοιάζει εμφάνιση και αν είμαι ξυρισμένος ή όχι στην πραγματικότητα αν περάσουν 2 μέρες χωρις να ξυριστώ τρελένομαι..Δεν μπορώ τα γένια και μου σπάνε τα νεύρα ενώ νιώθω βρώμικος..

Το χω σύστημα με την Gillette Fusion μέρα παρά μέρα ξύρισμα, κάθε 10 μέρες ξύρισμα στην πούτσα και 2 φορές το μήνα ξύρισμα στη μασχάλη..

Καλά λένε η καθαριότητα η μισή αρχοντιά

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Πάντως ειλικρινά αν και στη δουλειά μου,φούρναρης,δεν έχω αφεντικό και ούτε νοιάζει εμφάνιση και αν είμαι ξυρισμένος ή όχι στην πραγματικότητα αν περάσουν 2 μέρες χωρις να ξυριστώ τρελένομαι..Δεν μπορώ τα γένια και μου σπάνε τα νεύρα ενώ νιώθω βρώμικος..

Το χω σύστημα με την Gillette Fusion μέρα παρά μέρα ξύρισμα, κάθε 10 μέρες ξύρισμα στην πούτσα και 2 φορές το μήνα ξύρισμα στη μασχάλη..

Καλά λένε η καθαριότητα η μισή αρχοντιά
    Πολύ τακτικός Μπράβο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μιας και αραιωσα λιγο το πορνιασμα, θα προχωρησω στις παρακατω αγορες.
1)Muhle r41 + Merkur Progress  :rockon:
2)Thayers Witch Hazel
3)Proraso aftershave balm το ασπρο
3)Proraso Preshave το πρασινο
4)Mitchells wool fat
5)Taylor of old bond street sandalwood
6)Πινελο plisson synthetic
7)Personna super (οι μπλε)

Ολα μαζι μες το μηνα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Θα φτιάξεις πορνώδες δέρμα.... :hi: :hi: :hi: :wanker: :wanker: :wanker:

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
2)Thayers Witch Hazel
4)Mitchells wool fat

πορνοδερμα θα φτιαξει αγαπητε !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αφιερωμένο στον Κομπράκο.... :grin: :hi:

[facebook]]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν δε τα τρωγα ολα στις πουτανες, θα ειχα ανοιξει μαγαζι με ξυριστικα τωρα τυπε...  :grin:
Εσυ απ τα 3 που λεω, ποιο θα επαιρνες;

Αδερφέ κάλλιο αργά παρά ποτέ, τώρα το είδα ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Να σου πω την R41 την έχω δοκιμάσει και είναι πολύ επιθετική!!!Αλλά πολύ λέμε!!!Και είναι ή σου κάνει ή δε σου κάνει δεν είναι ρυθμιζόμενη.Τις άλλες δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά αν θες να πάρεις μια ρυθμιζόμενη θα σου προτεινα μια από τις Gillette Fatboy ή Merkur Futur.Είναι αρκετά επιθετικές όπως πιστεύω ότι θες και μπορείς να προσαρμόζεσαι ανάλογα και με το σημείο που ξυρίζεις ή τα γένια που έχεις ή τη λεπίδα που χρησιμοποιείς.Μόνο να έχεις στο μυαλό σου ότι σε 5-10 χρονάκια θα την πετάξεις επειδή θα έχει μαζέψει υπολείματα σαπουνιού και θα σου είναι δύσκολο να να την καθαρίσεις.

Καλές αγορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
2)Thayers Witch Hazel
4)Mitchells wool fat

Καλησπερα πορνολορδε μου το σανδαλοξυλο γαμαει πολυ καλο τα propaso τι λενε εχεις ξαναπαρει?Επισης πολυ καλα review εχω διαβασει για τα dr.harris δεν εχω παρει ομως.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Η Proraso γενικα ειναι πολυ καλη και γνωστη εταιρια, με πολυ καλα και πολυ φθηνα προιοντα.
Απο proraso εχω το σαπουνι το πρασινο, το οποιο ειναι πολυ γαμηστερο για τα λεφτα του(κοστιζει μονο 3+ευρω απο Χοντος)  :rockon: και ενα αφτερσειβ λοτιον, το πρασινο παλι, επισης πολυ καλο και φθηνο  :rockon:

Για dr harris Που λες ναι οντως εχω διαβασει και γω σε φορουμ οτι ξεροχυνουν ολοι  :wanker:
Μαλιστα θα το δοκιμασω το propaso οτι ειναι καλο πρεπει να το τσεκαρουμε γιατι οπως λες και εσυ πρεπει να φτιαχνουμε προσωπο που να γαμαει για να μας δινουν ρομαντικα γλωσσοφιλα οι κυριες στα σπιτακια. :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαλιστα θα το δοκιμασω το propaso οτι ειναι καλο πρεπει να το τσεκαρουμε γιατι οπως λες και εσυ πρεπει να φτιαχνουμε προσωπο που να γαμαει για να μας δινουν ρομαντικα γλωσσοφιλα οι κυριες στα σπιτακια. :grin: :grin: :grin:
κούμπωσε και κανά τσιχλόνι...αρωματικό πριν πας στις κορασιδες.... :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
κούμπωσε και κανά τσιχλόνι...αρωματικό πριν πας στις κορασιδες.... :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:
Μεντα τυπε μου.Στα στουντιο τα περισσοτερα εχουν καραμελιτσες πριν μπω παντα κουμπωνω μια για σιγουρια. ;) ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Cobretti τώρα είδα ότι θες τις personna τις μπλέ.Έχω και τις platinum και τις μπλε.Δεν ξέρω αν θα σε βολέψουν είναι κάπως απαλές για τα γούστα σου.

Να σε ρωτησω κάτι;Γιατί χρησιμοποιείς επιθετικές μηχανές και δεν παίρνεις απλά μια πιο επιθετική λεπίδα;Έχω την εντύπωση όπως σε βλέπω που γράφεις ότι αντί να πάρεις την κατάλληλη λεπιδα για τη μηχανή σου και ανάλογα την περίπτωση  - αν έχεις πολλά ή λιγα γένια πχ - ότι κάνεις λάθος συνδυασμούς και παιδεύεσαι.Άσε που  πιο βαθύ ξύρισμα από τη σαβέτα δεν κάνει καμία μηχανή.

Μπορεί βέβαια να κανω και λάθος... :) :) :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Feather και Polsilver χρησιμοποιω κυριως αυτη την περιοδο μυστη, που ειναι και οι 2 πολυ κοφτερες  :cum:
Το προβλημα ειναι οτι η 23c, καποια σημεια(που δεν γινεται να πετυχεις επιπεδη επιφανεια οτι και αν κανεις), δεν τα παιρνει με τιποτα  :S Και ειναι καθαρα θεμα του οτι η λεπιδα δεν εξεχει οσο χρειαζεται...
Με τη σαβετα εννοειται οτι γινονται "γυαλι" ολες οι περιοχες  :sunglasses: . Απλα δεν εχω ουτε το χρονο ουτε την ορεξη να τη χρησιμοποιω τοσο συχνα. Πολλες φορες, οταν εχω κανει ηδη τα 3 περασματα με την 23c, βγαζω και τη σαβετα στο τελος, για να καθαρισω τα 2-3 σημεια που δεν παιρνει η μηχανη.

Μεταξυ μας τωρα ο βασικος λογος που θελω να τα αγορασω ειναι οτι μπηκε το μικροβιο μεσα μου και οχι οτι μου ειναι απαραιτητα...  :grin:
Ειδικα την 37C τη βλεπω και χυνω  :wanker:

Οσο για τις personna τις μπλε, απλα εχω περιεργεια να τις δοκιμασω γιατι ολοι λενε τα καλυτερα...
Οι πλατινουμ ηταν οι πρωτες λεπιδες που αγορασα.Στην αρχη τις χρησιμοποιουσα, τωρα οχι δε μου πολυκανουν

Άρχοντας!!!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom