Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ειδικα αν την ξεπλενεις με ζεστο νερο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μυστη αφου εχεις και συ λιπαρη μουρη, δοκιμασε alum block.
Δε λεω οτι θα κανει θαυματα, αλλα εγω ξεροχυνω.
Η μουρη τσιτωνει, το δερμα ΔΕΝ γυαλιζει, σου "βαθμολογει" το ξυρισμα (αναλογα με τα τσιμπηματα που θα νιωσεις), λειτουργει σαν αντισηπτικο, σταματαει την αιμοραγια απο μικροκοψηματα(για μικρα κοψηματα μονο, στα σπεσιαλ κοψιματα  :grin: μονο η στιψη κανει δουλεια) και μειωνει αισθητα τις κοκκινιλες.
Το βαζεις μετα την ξουρα(αφου εχεις πλυθει με κρυο νερο), το αφηνεις 1-3 λεπτα, ξεπλενεις παλι με κρυο νερο, βαζεις αφτερ σειβ και εισαι Πορνολορδος.  :rockon:

ΥΓ Οσοι εχετε ξηροδερμια, μην το χρησιμοποιειτε.

Δεν το είχα σκεφτεί θα το ρίξω μια ματιά :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και επανέρχομαι: Κάτι που δεν έκανα τόσα χρόνια αλλά όσο ζεις μαθαίνεις...Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε ζεστό και όχι καυτό νερό για να μουλιάσουμε το σαπούνι;

Επειδή με το καυτό νερό απλά το σαπούνι διαλύεται επιφανειακά και όταν χύνεις το νερό πετάς και ένα μέρος του σαπουνιού.Αντίθετα με το χλιαρό απλά μαλακώνει το σαπούνι και φορτώνεις το πινέλο χωρίς σπατάλες!!!!
;) ;) ;) ;)

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Μετά από 10ετιες wet shave με πλαστικά ξυραφάκια των 2-3.000 λεπίδων αυτό το forum με οδήγησε στην αγορά ενός DE razor.  Δοκίμασα την Merkur 23c με astra platimum και σοκαρίστηκα από το τέλειο αποτέλεσμα.  Κανένας ερεθισμός και πανεύκολη χρήση.  Θα την δοκιμάσω και με διαφορετικά ξυραφάκια για να δω διαφορές, υποπτεύομαι όμως ότι τα πολυδιαφημισμένα πλαστικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην περίπτωση μου.
Ψάχνοντας ξυραφάκια έπεσα και πάνω σε aqua velva.  Πολύ γλέντι θα είναι το σημερινό ξύρισμα!!!!

Ευχαριστώ το forum (εσάς...)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
μαθε πως μπορεις να κανεις ενα κλασικο καλο ξυρισμα. πεταξε τις πλαστικες βλακειες και παρε πραγματικο ξυραφι.
ξερεις τι ειναι το double edge razor?
ξερεις τι ειναι το straight razor?
εχεις προβληματα στο ξυρισμα? κοκκινιλες?τριχες που γυριζουν?
σε πειραζει ο αφρος ξυρισματος?εχουμε λυσεις.
ελα να μαθεις αυτα και αλλα πολλα στο παιδια δεν κανω διαφημηση δεν ειναι δικο μου site,ελπιζω να μην παραβαινω κανενα κανονα και να μην διαγραψετε το ποστ. ευχαριστω!

Αυτό που θα πω δεν έχει σχέση με ξύρισμα, απλώς επειδή βαριέμαι να ψάχνω μια ώρα να βρω πιο κατάλληλο topic. Συνεπώς...
ΑΝ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ κάντε το εξής. Πολύ απλά παίρνετε ένα ψαλίδι και κόβετε το άδειο σωληνάριο της οδοντόκρεμας ψηλά
κοντά στο καπάκι. Θα δείτε πως μέσα έχει μείνει ποσότητα που φτάνει άνετα για τουλάχιστον 2 ακόμη βουρτσίσματα. Όσο και αν
πιέσεις το σωληνάριο πάντα υπάρχει μια ποσότητα που μένει μέσα και μόνο κόβοντας το μπορείς να την βγάλεις! 

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Ρομαντικε μου ΑΛΚΑ, σε καλοσοριζω στο πιο πορνωδες θρεντ και φυσικα στο club των Πορνολορδων.  :wanker: :rockon: :hi:
Η 23c ειναι μια χαρα μηχανη για να μυηθεις, αλλα επειδη δεν ειναι επιθετικη, γνωμη μου ειναι οτι δουλευει καλυτερα με πιο κοφτερες λεπιδες. Με τις astra προσωπικα σε καποια σημεια, "εσκαβα" μεχρι να κοπουν τα γενια, οποτε τις εγκατελειψα.
Μεινε λιγο μαυτες μεχρι να μαθεις και αν δεις οτι δεν κοβουν οσο χρειαζεται μετα ανεβαινεις επιπεδο.

Και φυσικα πρεπει οπωσδηποτε να παρεις κρεμα/πινελο και καποια αφτερ σειβ.
Αν εχεις ξηρο δερμα παρε balm, αν εχεις λιπαρο παρε κατι σε στυλ aqua velva που λες.
Και τσεκαρε και το alum που εγραψα παραπανω.  :thumbsup:

Φίλε Cobra,

Από  κρέμες πινέλα και σαπούνια άλλο τίποτα... Χρόνια στο κουρμπέτι!  Απλά τα χεησιμοποιουσα με gilette.  Ξέρεις εσύ... ¨οτι καλύτερο για τον άνδρα"! Πήρα για δοκιμή κάποια ξυραφακια στην τύχη. bolzano superiore, wilkinson sword, personna super, personna platinum Από αυτά τι προτείνεις; Κάποιο άλλο που νομίζεις ότι πρεέπει να δοκιμάσω;

Επίσης δεν έχω ιδέα τι είναι το alum. Μου δίνεις κάοιο λινκ με το προιον για να ενημερωθώ;

Ευχαριστώ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι σχετικα μεγαλος το ALUM που αναφερεται ποιο πανω ειναι η γνωστη Ελληνικη ΣΤΙΨΗ, κατι που με ειχε βοηθησει και εμενα πολυ παληα!! Την ειχε και ο Χοντος αποτι θυμαμαι!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω το θυμαμαι σε μπλοκ τοτε!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Nαι μυστη  :thumbsup:
Υπαρχουν πολλες διαφορετικες μαρκες, αλλα δεν πιστευω οτι εχουν καμια ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ τους.
Εγω εχω 2, το osma(block) και το omega(stick). Ιδιο αποτελεσμα εχουν απλα το block εχει το μειονεκτημα οτι γλυστραει και μου φευγει απ τα χερια και το πλεονεκτιμα οτι λογω μεγαλυτερης επιφανειας, το εφαρμοζεις πιο γρηγορα.
Το στικ δε γλυστραει μεν, αλλα λογω μικρης επιφανειας, θελει περισσοτερη ωρα.
Και τα 2 χρησιμοποιω αναλογα τα κεφια.
8 ευρω αγορασα το μπλοκ 4,5 το στικ, απ τον τσομπαρη και τα 2.

Αν δεν εχεις ξηροδερμια, νομιζω επιβαλλεται να το τσεκαρεις.  ;)
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει καλα σε σενα βεβαια, οπως και ολα τα προιοντα αλλωστε... σε αλλους δουλευουν καλα, σε αλλους οχι...
Εγώ παιχταρά μου, είμαι ξεχωριστή ιστορία... Έχω λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα με γένεια σκληρα σα συρματόπλεγμα!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Αγορασε το και βλεπεις... 4,5 ευρω κανει το στικ, νοου μπιγκ ντιλ  :effemine:
Και αν δε σου κανει για aftershave, μην το πεταξεις... μπορεις να το χρησιμοποιεις σαν αποσμητικο  :grin: χωρις πλακα  :grin:
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου μύστη μου!  :hi: Σε  κάθε περίπτωση, σκέφτομαι να δοκιμάσω το παρακάτω aftershave με την πορνιάρική φατσούλα, το οποίο έχει και πολύ καλές κριτικές!!!  :grin: :grin: :grin:

URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όλα καλά απ'το πεδίο ξυρίσματος

το ξύρισμα με σαβέτα έχει πλέον καθιερωθεί , και αν και χρησιμοποιώ τις λεπίδες feather , είναι απ'τις πιο οικονομικές
και έξυπνες κινήσεις που χω κάνει  ;)

την καλησπέρα μου  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...οκ στα υπόψιν
αλλά την έχω καταβρεί με τη σαβέτα , ίσως η επόμενη κίνηση που θα κάνω είναι μια πιο ακριβή
σαβέτα, θα δούμε...

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Εντωμεταξυ σημερα εκανα ενα απ τα πιο αθλια ξυρισματα που εχω κανει ποτε  :S
Ειχα συφιλιαστει και ηθελα να μη μεινει ιχνος τριχας. Εκανα 4! ολοκληρα περασματα + επιπλεον σκαψιμο σε καποια σημεια.
Το αποτελεσμα ειναι απ τις 9 που ξυριστηκα, ακομα να με καιει η μουρη μου. Και εκεινα τα σημεια που νομιζα οτι ειναι γενια, ηταν τελικα γδαρμενο δερμα  :S

Πρεπει οποσδηποτε να αλλαξω μηχανη και να παρω καποια πιο επιθετικη, γιατι η 23c, καποια σημεια, κυριως στο λαιμο και το σαγονι, δεν τα παιρνει με τιποτα και αναγκαζομαι και "σκαβω"  :S

Αγαπητέ Cobretti,

Το ερώτημα είναι ποια είναι η επόμενη μηχανή;  Εγω παρόλο που έχω κάνει μόνο 5 ξυρίσματα με την 23c και με μόνο 2 λεπίδες, ήδη σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Ποιά σκέφτεσαι να πάρεις;

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ρομαντικε μου ΑLΚΑ,

Ακομα δεν εχω αποφασισει. Ειμαι αναμεσα σε 3.
α) Muhle R41. Θεωρειται μια απο τις πιο επιθετικες μηχανες. Η λεπιδα πραγματικα ακουπαει το δερμα σου και λενε οτι ξυριζει τοσο βαθεια οσο και η σαβετα. Δεν συνισταται ομως για καθημερινη χρηση, για ευνοητους λογους. Αν ξυριζεσαι 1-2 φορες τη βδομαδα εχεις σκληρα γενια και το δερμα σου δεν ειναι ευαισθητο, τοτε ισως ειναι η ιδανικη επιλογη. Eγω ξυριζομαι 3 φορες τη βδομαδα και δεν ξερω κατα ποσο θα την παλεψω μαυτη.

β) Μerkur 37C. Αρκετα επιθετικη και αυτη, οχι ομως οσο η r41. Χαρακτηριστικο οτι η κεφαλη της δεν ειναι ευθεια.

γ) Μerkur Progress. Ρυθιζομενη μηχανη οπου μπορεις να επιλεξεις ποσο θα εξεχει η λεπιδα, δηλαδη το ποσο επιθετικη θες να γινει. Μπορεις να τη ρυθμισεις απ το 1 μεχρι το 5. Στο 1 ειναι πολυ ηπια(δηλαδη η λεπιδα δεν εξεχει πολυ) και στο 5 γινεται πολυ επιθετικη(η λεπιδα εξεχει πολυ)

Θελω να τις αγορασω και τις 3, αλλα για αρχη μαλλον θα αγορασω την Progress. Το προβλημα που αντιμετωπιζω με την 23c ειναι οτι ενω στο προσωπο κανει εξαιρετικη δουλεια με 3 περασματα, στο λαιμο και κατω απ το σαγονι, λογω του οτι δεν μπορεις να εχεις επιπεδη επιφανεια για την λεπιδα, δεν ξυριζει βαθια και πρεπει να "σκαβεις" για να εξαφανισει τις τριχες εκει. Πιστευω οτι με μια μηχανη οπου η λεπιδα θα εξεχει περισσοτερο, θα λυθει αυτο το προβλημα. Οποτε με την Progress, οταν θα ξυριζω το προσωπο, θα την εχω στη ρυθμιση 3(δε χρειαζομαι περισσοτερο) και οταν θα πηγαινω στο λαιμο και το σαγονι, θα τη βαζω στο 4 για να γινεται πιο επιθετικη.
Γιατι δεν το γυρνας στα straight razor?

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Εχω μια σαβετα μυστη, αλλα τη χρησιμοποιω σπανια, μονο οταν με πιανουν καυλες. Με δυσκολευει αρκετα γιατι τα γενια μου βγαινουν οπως να ναι στο λαιμο και μου παιρνει πολυ χρονο.  :-
Με τα DE πετυχαινω καλυτερο αποτελεσμα.
Εχει θεμα στο λαιμο οντως, αλλα αλλο ατσαλι η σαβετα αλλο το straight razor.Pre shave βαζεις?

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλα εννοειται οτι εχουν διαφορα...
Οσο για preshave, ειχα ενα λαδι, αλλα μου τελειωσε. Να σου πω την αληθεια δεν εβλεπα σχεδον καμια διαφορα με το DE.
Με τη σαβετα βοηθαγε αρκετα  :thumbsup:
Μαλιστα.Το εχεις εξαντλησει παντως το θεμα της μηχανης και της σαβετας πρεπει να πας σε φαλτσετα σκληρο ξυρισμα για σκληρο πορνιασμα  :grin: :grin:.Να σου πω εγω εδω διαβασα για το παραδοσιακο ξυρισμα απο εσενα και καποια αλλα παιδια και το ερωτευτηκα πηγα και πηρα το wolf and sheep αλλη καυλα αλλα θελει υπομονη γιατι αλλοιως μπεηκον καταλαβαινεις.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρομαντικε μου ΑLΚΑ,

Ακομα δεν εχω αποφασισει. Ειμαι αναμεσα σε 3.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους παρευρισκόμενους!!!Καλώς ξανάρθαμε!!!

Και βαδίζεις σε καλό δρόμο λέμε :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Έχεις αρχίσει και γίνετσαι μερακλής και γουστάρεις να δοκιμάζεις καινούργια πραγματάκια!!!! Εύγε τέκνον μου!!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom