Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Είναι ακριβώς το ίδιο απέξω αλλά λέει after shave gel όχι shower gel που λεει αυτό που ανέβασα

Τύπε το άρωμα είναι πορνώδες πολύ? Ενδιαφέρομαι για after shave οικονομικό με πορνώδες άρωμα για χαμούρεμα με πουτανάκια!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Και όλα αυτά για να τα φοράτε  πριν πάτε στις πουτάνες? Εμένα οι Γερμανίδες πόρνες μου έμαθαν το TABAC ORIGINAL , ΤΟ έχετε δοκιμάσει ποτέ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πικάντικο after shave με πολύ πορνώδες άρωμα για σπέσιαλ καταστάσεις και μόνο. :erection: Δεν προβλέπεται για καθημερινή χρήση, γιατί είναι τσουχτερό στην τιμή!

paco_rabanne_black_xs_after_shave_lotion_for_men_100ml.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Προ ημερών αγόρασα από το Hontos Center στη γειτονιά μου το πινελάκι αυτό και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό σε παραγωγή αφρού και πολύ μαλακό!  :thumbsup:

J6o_SX170Y170.jpg

Επίσης παρατήρησα στην αράδα τα Aqua Velva να μου κλείνουν πονηρά το ματάκι!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το είχα ξεχάσει αυτο το thread :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Συμβουλή προς ναυτιλομένους: το σαπούνι το mitchells wool fat είναι λίγο διαφορετικό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.Για καλό αφρό καλύτερα είναι να χρησιμοποιείτε πινέλο από γουρούνι, αρκετά μεγάλο κι όχι από ασβό.Επίσης ο αφρός που θα κάνετε θα πρέπει να μοιάζει λίγο με κρέμα και να κολλάει πάνω στο δέρμα όχι σαν τα υπόλοιπα σαπούνια που πρέπει απλά να είναι πυκνος.Για να γίνει αυτό βάζετε ζεστό νερό στο μπωλάκι και μουλιάζετε και το σαπούνι όσο μουλιάζετε το πινέλο και όταν φορτώνετε το πινέλο το φορτώνετε περισσότερο από ότι με τα άλλα σαπούνια.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Προ ημερών αγόρασα από το Hontos Center στη γειτονιά μου το πινελάκι αυτό και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό σε παραγωγή αφρού και πολύ μαλακό!  :thumbsup:

J6o_SX170Y170.jpg

Επίσης παρατήρησα στην αράδα τα Aqua Velva να μου κλείνουν πονηρά το ματάκι!!!

Το πινελάκι είναι συνθετικό ή γουρούνι;
Όσο για τα aqua velva ανταποκρίσου και δε θα χάσεις ;) ;) ;) ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Το πινελάκι είναι συνθετικό ή γουρούνι;
Όσο για τα aqua velva ανταποκρίσου και δε θα χάσεις ;) ;) ;) ;)
Αν και δε διαθέτω τις γνώσεις που έχεις μύστη μου, από όσο μπορώ να καταλάβω είναι συνθετικό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο αφρός που κάνει το πινελάκι αυτό είναι πολύ ανώτερος και διαρκεί περισσότερο από αυτον που μου έκανε το omega με το γουρουνάκι.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν και δε διαθέτω τις γνώσεις που έχεις μύστη μου, από όσο μπορώ να καταλάβω είναι συνθετικό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο αφρός που κάνει το πινελάκι αυτό είναι πολύ ανώτερος και διαρκεί περισσότερο από αυτον που μου έκανε το omega με το γουρουνάκι.

Σημασία έχει εσένα τι σε βολεύει αρχηγέ το τι λέω εγώ δεν είναι ευαγγέλιο :) :) :)

Σαπούνι τι χρησιμοποιείς;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
με μηχανή το καλυτερο ξύρισμα 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
http://[URL unfurl="true"]www.arkadisoap.gr/upload/images/PISTOPOIHTIKA.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εμένα προσωπικά φίλε δε μου κάνει καθόλου...Πολύ αραιός αφρόςκαι μου ξεραίνει και το δέρμα.Θέλει σαπούνια από ζωικά λιπαρά ή βούτυρο ή παρόμοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom