mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ολοι αφησαμε μουσια !
Είναι ακριβώς το ίδιο απέξω αλλά λέει after shave gel όχι shower gel που λεει αυτό που ανέβασαΤι ειναι αυτο ρε μυστη;
Gel για καθαρισμο προσωπου;
Είναι ακριβώς το ίδιο απέξω αλλά λέει after shave gel όχι shower gel που λεει αυτό που ανέβασα
Ναι αλλά δεν ξέρω άμα κάνει δουλειά Πάντως έχει γαμηστερό άρωμαΤύπε το άρωμα είναι πορνώδες πολύ? Ενδιαφέρομαι για after shave οικονομικό με πορνώδες άρωμα για χαμούρεμα με πουτανάκια!
Και ειδικά η κολoνια του το EAU DE COLOGNE.ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ το TABΑC, αλλα πανακριβο δυστυχως... :-
Πικάντικο after shave με πολύ πορνώδες άρωμα για σπέσιαλ καταστάσεις και μόνο. Δεν προβλέπεται για καθημερινή χρήση, γιατί είναι τσουχτερό στην τιμή!
Προ ημερών αγόρασα από το Hontos Center στη γειτονιά μου το πινελάκι αυτό και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό σε παραγωγή αφρού και πολύ μαλακό!
Επίσης παρατήρησα στην αράδα τα Aqua Velva να μου κλείνουν πονηρά το ματάκι!!!
Αν και δε διαθέτω τις γνώσεις που έχεις μύστη μου, από όσο μπορώ να καταλάβω είναι συνθετικό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο αφρός που κάνει το πινελάκι αυτό είναι πολύ ανώτερος και διαρκεί περισσότερο από αυτον που μου έκανε το omega με το γουρουνάκι.Το πινελάκι είναι συνθετικό ή γουρούνι;
Όσο για τα aqua velva ανταποκρίσου και δε θα χάσεις ;) ;) ;) ;)
Αν και δε διαθέτω τις γνώσεις που έχεις μύστη μου, από όσο μπορώ να καταλάβω είναι συνθετικό αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο αφρός που κάνει το πινελάκι αυτό είναι πολύ ανώτερος και διαρκεί περισσότερο από αυτον που μου έκανε το omega με το γουρουνάκι.
Ακόμα χρησιμοποιώ αυτό, αλλά οσονούπω μου τελειώνει:Σημασία έχει εσένα τι σε βολεύει αρχηγέ το τι λέω εγώ δεν είναι ευαγγέλιο
Σαπούνι τι χρησιμοποιείς;
Αν εννοείς την ηλεκτρική μηχανή παίχτη μου, δεν κάνει δουλειά στο πρόσωπό μου... Σα σπανός φαίνομαι μετά...με μηχανή το καλυτερο ξύρισμα
ναι..Αν εννοείς την ηλεκτρική μηχανή παίχτη μου, δεν κάνει δουλειά στο πρόσωπό μου...
http://[URL unfurl="true"]www.arkadisoap.gr/upload/images/PISTOPOIHTIKA.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εμένα προσωπικά φίλε δε μου κάνει καθόλου...Πολύ αραιός αφρόςκαι μου ξεραίνει και το δέρμα.Θέλει σαπούνια από ζωικά λιπαρά ή βούτυρο ή παρόμοια