ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποσο χρονον εισε? εγο στα 15 μου ξυριζομουνα με μηχανη φιλιπςμε μηχανή το καλυτερο ξύρισμα
ποσο χρονον εισε? εγο στα 15 μου ξυριζομουνα με μηχανη φιλιπςμε μηχανή το καλυτερο ξύρισμα
http://[URL unfurl="true"]www.arkadisoap.gr/upload/images/PISTOPOIHTIKA.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
με τετοιο πλένω το καυλί μου :)
Κάνει καλό τύπεμε τετοιο πλένω το καυλί μου
κανει απολέπιση ;)Κάνει καλό τύπε
Ετσι τα λεει και ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Mantic59
με τετοιο πλένω το καυλί μου
Δώσε και άλλες συμβουλές μύστη μου, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και ώρες ώρες γυαλίζει λες και μου το έχει γλύψει αγελάδα!!!Πολύ σωστά τα λέει ο τύπος
Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί ζεστό κι όχι καυτό νερο όπως λέει.Ποτέ δεν το πρόσεξα αυτό.Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά και θα ενημερώσω.
Επίσης ένα πράγμα για το οποίο έχει πολύ δίκιο και το οποίο με ταλαιπώρησε για χρόνια χωρίς να το ξέρω: Αν έχετε λιπαρό δέρμα μη χρησιμοποιείτε ενυδατικά προιόντα όπως το σαπούνι αυτό.Εμένα δε μου κάνει πρόβλημα βέβαια αλλά διάφορα αφτερ σειβ balm ενυδατικά και μαλακίες που χρησιμοποιούσα παλιότερα με έκαναν να φαίνομαι σα λιγδοπόντικας μετά το ξύρισμα.Οπότε τώρα μόνο λοσιόν με οινόπνευμα μέσα, βλέπε aqua velva ή τέτοιου τύπου...!!!!
Δώσε και άλλες συμβουλές μύστη μου, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και ώρες ώρες γυαλίζει λες και μου το έχει γλύψει αγελάδα!!!
Ευχαριστώ πολύ! Όπως πάντα, οι πολύτιμες συμβουλές σου είναι άκρως βοηθητικές!Πλύσιμο μόνο με νερό στο προσωπό σου πολλές φορές τη μέρα.Επίσης το καλοκαίρι φρόντισε στη διατροφή σου να έχεις με μετρο τα λιπαρά φαγητά, γιατί το δέρμα σου προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο εκκρίνει περισσότερο λίπος από ότι το χειμώνα επειδή ξεπλένεται λόγω ιδρώτα.
Και όταν λέμε λιπαρά και οι μελιτζάνες οι τηγανιτές λιπαρό είναι όχι μόνο η γουρνοπούλα ή ή νεφραμιά από το αρνί ;) ;) ;) ;)
Ευχαριστώ πολύ! Όπως πάντα, οι πολύτιμες συμβουλές σου είναι άκρως βοηθητικές!
Eισαι καθηγητης τυπε
Ρε συ μου χει καρφωθει να αγορασω αυτο εδω, εχω ξεροχυσει με το μπουκαλι με φωτο τον πορνολορδο
Απ τα κλασικα αφτερ σειβ απ οτι εχω διαβασει στο νετ. Σχολια διφορουμενα, αλλοι λενε οτι μυριζει γαματα, αλλοι οτι βρωμαει παππουδιλα.
Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα στην Αθηνα και πρεπει να το παραγγειλω απο εξωτερικο.
Το χεις δοκιμασει εσυ;
Κατά τη γνώμη μου, το blue stratos διαθέτει ιδιαίτερα πορνώδες άρωμα και προδιαθέτει για πολύ ρομαντικές καταστάσεις!!!
Εκτός των άλλων, η τιμή του είναι εξόχως ελκυστική!
www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0017VJX90/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new]http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0017VJX90/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new[/url]
Μπορώ να πω ότι κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Βλέπεις, το θέμα που θέτεις είναι εξατομικευμένο και μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση...Από επούλωση πώς τα πάει τύπε?
Κάπως έτσι είναι η κομμώτρια της γειτονιάς σου τύπε μου;εγω εχω μουσι εδω κ πολλα χρονια αλλα επειδη εχει αφησει μουσι μεχρι κ η κομμωτρια της γειτονιας λεω να αρχησω το ξουρισμα παλι
κ οταν περασει η μοδα το ξανααφηνω
εγω εχω μουσι εδω κ πολλα χρονια αλλα επειδη εχει αφησει μουσι μεχρι κ η κομμωτρια της γειτονιας λεω να αρχησω το ξουρισμα παλι
κ οταν περασει η μοδα το ξανααφηνω