Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Αυτό εδώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές...

URL]]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
:kneel: :kneel: :kneel:
Ετσι τα λεει και ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Mantic59  :cum: :cum: :cum:

Πολύ σωστά τα λέει ο τύπος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί ζεστό κι όχι καυτό νερο όπως λέει.Ποτέ δεν το πρόσεξα αυτό.Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά και θα ενημερώσω.

Επίσης ένα πράγμα  για το οποίο έχει πολύ δίκιο και το οποίο με ταλαιπώρησε για χρόνια χωρίς να το ξέρω: Αν έχετε λιπαρό δέρμα μη χρησιμοποιείτε ενυδατικά προιόντα όπως το σαπούνι αυτό.Εμένα δε μου κάνει πρόβλημα βέβαια αλλά διάφορα αφτερ σειβ balm ενυδατικά και μαλακίες που χρησιμοποιούσα παλιότερα με έκαναν να φαίνομαι σα λιγδοπόντικας μετά το ξύρισμα.Οπότε τώρα μόνο λοσιόν με οινόπνευμα μέσα, βλέπε aqua velva ή τέτοιου τύπου...!!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
με τετοιο πλένω το καυλί μου  :)

Για πλύσιμο γενικώς καλό είναι και για επούλωση τραυμάτων ακόμα καλύτερο!!!Αλλά δεν πρέπει να το τρίβεις πολύ ειδικά αν είναι και χειροποίητο δικό σου γιατί θα χαλάσεις της φυσική λιπαρότητα του δέρματος.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Πολύ σωστά τα λέει ο τύπος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί ζεστό κι όχι καυτό νερο όπως λέει.Ποτέ δεν το πρόσεξα αυτό.Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά και θα ενημερώσω.

Επίσης ένα πράγμα  για το οποίο έχει πολύ δίκιο και το οποίο με ταλαιπώρησε για χρόνια χωρίς να το ξέρω: Αν έχετε λιπαρό δέρμα μη χρησιμοποιείτε ενυδατικά προιόντα όπως το σαπούνι αυτό.Εμένα δε μου κάνει πρόβλημα βέβαια αλλά διάφορα αφτερ σειβ balm ενυδατικά και μαλακίες που χρησιμοποιούσα παλιότερα με έκαναν να φαίνομαι σα λιγδοπόντικας μετά το ξύρισμα.Οπότε τώρα μόνο λοσιόν με οινόπνευμα μέσα, βλέπε aqua velva ή τέτοιου τύπου...!!!!
Δώσε και άλλες συμβουλές μύστη μου, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και ώρες ώρες γυαλίζει λες και μου το έχει γλύψει αγελάδα!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δώσε και άλλες συμβουλές μύστη μου, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και ώρες ώρες γυαλίζει λες και μου το έχει γλύψει αγελάδα!!!

Πλύσιμο μόνο με νερό στο προσωπό σου πολλές φορές τη μέρα.Επίσης το καλοκαίρι φρόντισε στη διατροφή σου να έχεις με μετρο τα λιπαρά φαγητά, γιατί το δέρμα σου προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο εκκρίνει περισσότερο λίπος από ότι το χειμώνα επειδή ξεπλένεται λόγω ιδρώτα.

Και όταν λέμε λιπαρά και οι μελιτζάνες οι τηγανιτές λιπαρό είναι όχι μόνο η γουρνοπούλα ή ή νεφραμιά από το αρνί ;) ;) ;) ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Πλύσιμο μόνο με νερό στο προσωπό σου πολλές φορές τη μέρα.Επίσης το καλοκαίρι φρόντισε στη διατροφή σου να έχεις με μετρο τα λιπαρά φαγητά, γιατί το δέρμα σου προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο εκκρίνει περισσότερο λίπος από ότι το χειμώνα επειδή ξεπλένεται λόγω ιδρώτα.

Και όταν λέμε λιπαρά και οι μελιτζάνες οι τηγανιτές λιπαρό είναι όχι μόνο η γουρνοπούλα ή ή νεφραμιά από το αρνί ;) ;) ;) ;)
Ευχαριστώ πολύ! Όπως πάντα, οι πολύτιμες συμβουλές σου είναι άκρως βοηθητικές!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Eισαι καθηγητης τυπε  :kneel: :kneel:
Ρε συ μου χει καρφωθει να αγορασω αυτο εδω, εχω ξεροχυσει με το μπουκαλι με φωτο τον πορνολορδο  :wanker: :wanker:
Pinaud-aftershave-lotion.jpg

Απ τα κλασικα αφτερ σειβ απ οτι εχω διαβασει στο νετ. Σχολια διφορουμενα, αλλοι λενε οτι μυριζει γαματα, αλλοι οτι βρωμαει παππουδιλα.
Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα στην Αθηνα και πρεπει να το παραγγειλω απο εξωτερικο.
Το χεις δοκιμασει εσυ;

Κοίτα...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα καταρχήν.Δεν είναι ακριβό το παίρνεις για την εμπειρία.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει δανεικό το αντίστοιχο bay rum το οποίο μου φάνηκε πολύ βαρύ για αφτερσειβ.Προς το άρωμα πήγαινε.Και για να πω την αλήθεια μου έκανε λίγο σε ΜΥΡΤΩ κολώνια φάση που δεν την έχω και σε εκτίμηση.Οπότε υποθέτω ότι το απλό θα είναι πιο ελαφρύ σίγουρα αλλά αν μυρίζει κι αυτό ΜΥΡΤΩ εμένα δε μου κάνει.
Πάντως τελική κουβέντα δεν το έχω δοκιμάσει.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
εχω αρχισει εδω  και κανα 2μηνο να ξυριζωμαι με φαλτσετα ... και εχω να πω οτι ειναι πολυ καλητερα απο της μαλακιες ζιλετ μαχ με τις 15 λεπιδες :grin:.... ασε που η ολη διαδικασια ειναι μες την καυλα!!! :erection:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Κατά τη γνώμη μου, το blue stratos διαθέτει ιδιαίτερα πορνώδες άρωμα και προδιαθέτει για πολύ ρομαντικές καταστάσεις!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

41SGaxxyiiL._SY300_.jpg

Εκτός των άλλων, η τιμή του είναι εξόχως ελκυστική!

www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0017VJX90/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new]http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0017VJX90/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new[/url]

Από επούλωση πώς τα πάει τύπε?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Από επούλωση πώς τα πάει τύπε?
Μπορώ να πω ότι κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Βλέπεις, το θέμα που θέτεις είναι εξατομικευμένο και μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω εχω μουσι εδω κ πολλα χρονια αλλα επειδη εχει αφησει μουσι μεχρι κ η κομμωτρια της γειτονιας λεω να αρχησω το ξουρισμα παλι
κ οταν περασει η μοδα το ξανααφηνω :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
εγω εχω μουσι εδω κ πολλα χρονια αλλα επειδη εχει αφησει μουσι μεχρι κ η κομμωτρια της γειτονιας λεω να αρχησω το ξουρισμα παλι
Κάπως έτσι είναι η κομμώτρια της γειτονιάς σου τύπε μου;

URL]]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:S

kl.jpg

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Γενικά να ξέετε ότι τα ξυραφάκια αντέχουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε..

Αγόρασα από το μαγαζί στην Ομόνοια το Δάφνης ένα μπουκάλι αντισηπτικό που χρησιμοποιούν κομμωτές για τα ξυράφια και ψαλίδια το Sanaform και με αυτό απολυμαίνω κάθε βδομάδα το ξυράφι μου βυθίζοντάς το σε ένα ποτήρι που περιέχιε ένα καπάκι αντισηπτικό και το υπόλοιπο νερό..Αφήνω το ξυράφι κανα 2ωρο...

Οπότε κάνω πέιραμα πρώτα με ξυραφάκι κλασσικό Bic μιας λεπίδας..Μου κράτησε χωρίς πλάκα 4 μήνες!!!

Το ξυράφι το απολυμαίνω κάθε βδομάδα και επίσης πριν ξυρίσω τα γεννητικά μου όργανα ή τις μασχάλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom