Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Eντωμεταξυ αυτο το σαπουνι το caties bubbles, δεν παιζει ουτε στο αμαζον. Μονο απ το site τους. Και το σαπουνι κοστιζει 20$ και τα μεταφορικα ειναι 30$  :tooth: Συνολο 50 δηλαδη.
Οποτε ακυρο  :S

Μαγκάκι εσύ έχεις αρχίσει και γίνεσαι σκληροπυρηνικός και θα μας ξεπεράσεις όλους σε λίγο.... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Αν σου πω ότι πρώτη φορά το άκουσα αυτό το σαπούνι από σένα τι θα πεις;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλά το πας πάντως...Που να σε έβρισκα ρε γαμώτο να πίναμε ένα καφέ ή μια τσάρκα να τα πούμε...Άσε που όπως σε κόβω έχεις να με διδάξεις και πολλά στα μπουρδέλα :grin: :grin: :grin: :grin:

Όχι όλα βέβαια γιατί το παρατραβάς που και που :P :P :P :P :P

Αυτό το έχεις δοκιμάσει;Είναι και ελληνικό λέει...

Και για καλτ καταστάσεις θυμάμαι είπα πάρει από ρεζέρβα πριν χρόνια σε μινιατούρα αυτό:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παίζει να κυκλοφορεί ακόμα!!!!!

Αυτό και ένα κουδούνι ρεσεψιον ξενοδοχείου είναι από τα πιο κάλτ αντικείμενα που έχω και γουστάρω!!!!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Nα κανονισουμε τυπε  :rockon: Θα φερω και τον φιλο μου τον ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ που ειναι 10 φορες πιο καμμενος με το ξυρισμα απ οτι ειμαστε εμεις και οι 2 μαζι  :grin:
Ενα θα σου πω... Μεσα σε ενα μηνα, αγορασε 10 πινελα  :tooth:

Οσο για τα μπουρδελα αμφιβαλλω αν εχω να σου μαθω τιποτα μιας κ απ οτι βλεπω απ τις κριτικες σου, ξερεις καλα τα κατατοπια  :rockon: :rockon:
Τι ειναι αυτο ρε μυστη;  :think:

Που να κανονίσουμε ρε συ;Μέχρι να χρειαστεί να έρθω εγώ Αθήνα τρέχα γύρευε...Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα σε πετύχω που θα πάει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Τι εστί Πορνομάστορας;Και κυρίως γιατί δε γράφει εδώ;Θα τον δαγκώσω πες του τον έχουμε ανάγκη εδώ και μας απαξιώνει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Παλιά τα κουρεία είχαν αυτό απέξω για να ξεχωρίζουν όπως τα φαρμακεία με το σταυρό.Δεν υπήρχαν ταμπέλες με γράμματα επειδή πολλοί ήταν αναλφάβητοι.Στην Αγγλία τα αποκλειστικά αντρικά κουρεία το έχουν ακόμα!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απ τους πιο σκληροπυρηνικους και ρομαντικους μπουρδελιαρηδες  :rockon: :rockon: :rockon:
Δε φανταζεσαι τι πρηξιμο του χω ριξει να γραψει, αλλα ανενδοτος ο πουστης  :S

Εντωμεταξυ εγω τον μυησα στο ΠΞ, αλλα απ τον πρωτο μηνα κιολας, με αφησε ετη φωτος πισω... ενα πραγμα αγοραζα εγω ,30 αυτος  :grin:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
πες τοτε του πορνο-Θαναση να γραφει  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
eκανα την μαλακια χθες να ξυριστω με την παλια μου ζιλετ με τις 15 λεπιδες λογο ελειψης χρονου! :jerking: .... σημερα ειναι το πιγουνι μου σαν αναποδο γαμωτο!! Φαλτσετα και παλι φαλτσετα!! :rockon: :rockon: :rockon:
υ.γ θρενταρα!!! :wanker:

Συνημμένα

• razor.jpg
    razor.jpg
    198,3 KB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
αν ειχα και την συγκεκριμενη μονο που δεν θα εχυνα απο τα ματια! :wanker:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπράβο παιδια για τις πληροφορίες που παραθέτετε στο θρέντ είναι πολύτιμες τουλάχιστον εμένα με βοήθησαν να αποφέυγω ερεθισμούς και κοψίματα  :hi:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
eκανα την μαλακια χθες να ξυριστω με την παλια μου ζιλετ με τις 15 λεπιδες λογο ελειψης χρονου! :jerking: .... σημερα ειναι το πιγουνι μου σαν αναποδο γαμωτο!! Φαλτσετα και παλι φαλτσετα!! :rockon: :rockon: :rockon:
υ.γ θρενταρα!!! :wanker:
Ναι ρε τυπε φαλτσετα με καυλωσες τωρα με τη φωτο απο τα νερα αν δεν κανω λαθος ειναι damascus αυτο το μπιμπελο μπορει να κανει και 800 ευρω.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ναι τυπε μου δεν κανεις λαθως και στην τιμη δεν επεσες εξω, μιλαμε για κουλα λεφτα :idiot:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Τελικα το πιο σημαντικο πραγμα στο ξυρισμα ειναι η προετοιμασια. Δυστυχως το παραλειπω πολλες φορες  :-
Μιας και περιεργως ξυπνησα πολυ νωρις σημερα και προλαβαινα, μπηκα για πρωινο ντουζακι. Ζεστο νερο στην αρχη και στη συνεχεια σιγα σιγα οσο πιο κρυο αντεχω. Γενικα ειμαι φαν του κρυου μπανιου... με ξυπναει καλα  :grin: και μετα νιωθω ευδιαθετος και γεματος ενεργεια.  :wanker:
Οπως εχω ξαναπει, εχω παρατηρησει οτι με κρυο νερο κανω καλυτερο ξυρισμα. Δεν κοβομαι με τιποτα και παρατηρω πολυ λιγοτερο razor burn. Οι περισσοτεροι βεβαια προτιμουν το ζεστο, αλλα υπαρχουν και πολλοι σαν εμενα, οποτε δε σημαινει οτι καποιο απ τα 2 ειναι λαθος... οτι δουλευει στον καθενα.

Το ζεστο νερο κανει το δερμα πιο ελαστικο σιγουρα και εχω την εντυπωση οτι ισως να μαλακωνει λιγο καλυτερα και τις τριχες. Στα γενεια μου δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα σε ζεστο και κρυο, αλλα αν κρινω απο τα πινελα οπου μαλακωνουν καλυτερα στο ζεστο απ οτι στο κρυο, υποθετω οτι το ιδιο θα ισχυει και με τα γενεια.  :rolleyes:

Αnyway. To σημαντικο παντως ειναι να ριξεις ΑΦΘΟΝΟ νερο στη μουρη σου για αρκετη ωρα, ειτε ειναι ζεστο ειτε κρυο. Επισης κατα τη διαρκεια του ντουζ, ενω  φυσικα βρεχω τη μουρη μου, παραλληλα κανω για αρκετη ωρα μασαζ στα γενια, κοντρα. Εχω την εντυπωση οτι ενυδατονονται και μαλακωνουν καλυτερα ετσι και "σηκωνονται" κιολας περισσοτερο με αποτελεσμα να γινει πιο ευκολο και βαθυ το ξυρισμα.

Και κατι που εκανα λαθος για πολυ καιρο και αργησα να το καταλαβω ειναι οτι δεν πλενουμε ποτε τη μουρη μας με σαπουνι πριν το ξυρισμα. Ουτε καν με face washes! Το σαπουνι ξεραινει το δερμα και κυριως αφαιρει τα πολυτιμα για το ξυρισμα, natural oils του δερματος. Μπορειτε φυσικα να πλυθειτε κανονικα με σαπουνι σε ολες τις αλλες περιοχες του προσωπου(μετωπο, μυτη κλπ), αλλα οχι στα γενεια!
Ευχαριστω τον Πορνολορδο ΑλτηΕπιΚυριας γι αυτη την πολυ χρησιμη συμβουλη.  :hi:
Κραταω μια επιφυλαξη βεβαια για καποια ειδικα preshave σαπουνια που διαβαζω στα φορουμς τα οποια φτιαχθηκαν γι αυτο το λογο, αλλα και παλι αμφιβαλλω αν κανουνε καλη δουλεια.  :-

Εαν παρολα αυτα νιωθετε οτι το προσωπο σαν θελει καθαρισμα, καθαριστε το με σαπουνι ξυρισματος. Φορτωστε το πινελο με το σαπουνι, καντε κανονικα αφρο στη μουρη και μετα τον ξεβγαζετε και ξανακανετε αφρο απ την αρχη.  :sunglasses:

Επισης κατι που δουλευει καλα επισης(σε εμενα τουλαχιστον) ειναι το facelathering(δηλαδη να φτιαχνεις τον αφρο κατευθειαν στο προσωπο και οχι στο μπολ). Ειμαι της αποψης οτι οσο πιο πολυ ωρα δουλευεις το πινελο στα γενεια σου, τοσο καλυτερο αποτελεσμα πετυχαινεις. + οτι δινεις στο σαπουνι/κρεμα περισσοτερο χρονο για να δρασει.

Ανεξαρτητα απ το τι σαμπουνι/κρεμα χρησιμοποιω, παντα ακολουθω την ιδια μεθοδο. Eνοειται εχω αφησει το πινελο σε ενα ποτηρι με ζεστο νερο για τουλαχιστον 4-5 λεπτα, το βγαζω, το στραγγιζω αρκετα, φορτωνω σαπουνι/κρεμα, ξαναβρεχω την μουρη για λιγο και ξεκιναω να φτιαχνω αφρο. Στην αρχη θα ειναι αρκετα στεγνος ο αφρος, αλλα προσθετοντας σταδιακα στο πινελο νερο, φτανω στο επιθυμητο αποτελεσμα. Το καλο με αυτη τη μεθοδο ειναι οτι δε γινεται να πεσεις εξω στην αναλογια σαπουνι/νερο. Ρυθμιζεις εσυ ΑΚΡΙΒΩΣ την αναλογια, προσθετοντας σταγονα σταγονα οσο νερο κρινεις οτι χρειαζεται. Μου παιρνει τουλαχιστον 2 λεπτα να φτιαξω αφρο.
Ενα αλλο πλεονεκτημα αυτης της μεθοδου, ειναι οτι θελοντας και μη, τριβεις για αρκετη ωρα τη μουρη σου με το πινελο κατι το οποιο εχει ευεργετικα αποτελεσματα. Μαλακωνουν καλυτερα οι τριχες, σηκονονται και δινεις και στο σαπουνι/κρεμα περισσοτερο χρονο να δρασει.

Αφου φτιαξω καλο αφρο, "μπογιατιζω" λιγο μεχρι να απλωθει ομοιομορφα και μετα περιμενω περιπου 1 λεπτο ακομα να το αφησω να δρασει. Φυσικα δεν καθομαι στον καθρεφτη να κοιτιεμαι, εκμεταλλευομαι αυτο το χρονο για να συμμαζεψω λιγο, να περασω λεπιδα στη μηχανη κλπ. Επειτα με το δαχτυλο καθαριζω τον αφρο απ τα χειλια μου, τον λαιμο(στα σημεια μου δεν χρειαζονται ξυρισμα εννοειται..) καθως και λιγο στις φαβοριτες για να βλεπω που θα βαλω το ξυραφι... και τοτε ξεκιναω.

Φυσικα ολα αυτα παιρνουν αρκετο χρονο και εννοειται δεν προλαβαινουμε να τα κανουμε καθε πρωι... Αλλα πραγματικα κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Το σημερινο μου ξυρισμα ηταν το καλυτερο που εχω κανει εδω και πολλους μηνες. Πιο πορνολορδος δε γινεται  :wanker: :grin:

Τα σημερινα μου εργαλεια ηταν
α) Κρεμα Τaylor of old bond street sensitive skin. Καλη κρεμα γενικα, αλλα το παραπονο μου ειναι οτι πασχει λιγο σε slickness, δηλάδη εννοω οτι δεν αφηνει αυτη τη χρησιμη "γλιτσα" στο δερμα, που ειναι πολυ χρησιμη για να γλυστραει καλα η λεπιδα.. Λογω αυτου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κανεις περασματα σε σημεια που δεν υπαρχει κρεμα... αν θελω να κανω πολλαπλα περασματα σε καποιο σημειο, με το χερι μου η το πινελο απλωνω λιγο αφρο στο σημειο, και τοτε περναω παλι με το ξυραφι. Αλλιως δε γλυστραει η λεπιδα και κοβεσαι  :S
Καποια αλλα σαπουνια αφηνουν τοσο πολυ γλιτσα που μπορεις αφοβα να κανεις περασματα σε σημεια χωρις αφρο. Δυστυχως αυτη οχι.

β) Μerkur23c με λεπιδα Polsilver. Kαλη και κοφτερη λεπιδα, οχι οσο η feather βεβαια αλλα αρκετα κοντα και στη μιση τιμη  :rockon: Επισης αλλο ενα πλεονεκτιμα της ειναι οτι ενω η feather στα 2 ξυρισματα θελει πεταμα, η Πολσιλβερ μου βγαζει 3-4  :rockon:

γ)Osma alum block. Σε καποιους δουλευει, σε καποιους αλλους οχι. Προσωπικα εχω ξεροχυσει.  :wanker:

δ)Aqua velva  :wanker:

Και τελος οσον αφορα το πρισειβ, υπαρχουν καποιες πρισειβ κρεμες και λαδια που μπορεις να βαλεις. Κρεμα δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα θα αγορασω συντομα. Με το λαδι ειδα μια μικρη διαφορα σο γλυστρημα της λεπιδας και οτι μπορουσα να ξυριζω αφοβα σημεια χωρις αφρο, αλλα μου την εσπαξε η λαδιλα και δεν πετυχαινα τοσο καλο αφρο  :- Οποτε δεν ξαναασχοληθηκα

Αυτα  :wanker:

...μονο αυτα!??!  :grin::rockon: :rockon: :rockon: !!! ...παρεπιπτοντος εισαι ο...? π.μ

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια μπράβο για τις πληροφορίες... Χθες φου πεταξα max3 κ μαλακιες αγόρασαν μια edwin jagger de89 κρέμα cella πινελακι απο τρίχα γουρουνιού φτηνό ενα δεκαδικό έκανε κ after shave proraso πρασινο.μου πήρε ωρα για πρωτο ξύρισμα αλλά αλλη φαση.έπεσαν τρελά γλωσσοφιλα μετά.... :wanker: :wanker:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπέρα αλάνια μπράβο για τις πληροφορίες... Χθες φου πεταξα max3 κ μαλακιες αγόρασαν μια edwin jagger de89 κρέμα cella πινελακι απο τρίχα γουρουνιού φτηνό ενα δεκαδικό έκανε κ after shave proraso πρασινο.μου πήρε ωρα για πρωτο ξύρισμα αλλά αλλη φαση.έπεσαν τρελά γλωσσοφιλα μετά.... :wanker: :wanker:
Μου φαίνεται ότι διαβάζεις καιρό το σάιτ τύπε

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλως ηρθες μυστη  :rockon:
Μηχανη, σαπουνι και after shave γαμηστερα ολα  :thumbsup:  :rockon:
Πινελο ποιο πηρες; Και τι λεπιδες;
Ευχαριστώ cobra. Βασικά οι πληροφορίες σου μου κόλλησαν το μικρόβιο αυτό...το πινέλο λέγεται excelsior της semogue αν το γράφω Κάλα.λεπίδες πήρα astra derby κ personna.σορρυ αν κάνω κάτι λάθος με το site. Αν κ διαβάζω απ όταν ιδρύθηκε κ με πολλές εμπειρίες απ ττο πεντοχιλιαρο ακόμα τώρα αξιωθηκα να κάνω λογαριασμό....

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατί εδώ κ δύο μέρες τα μνμ που Στέλνω περιμένουν έγκριση? Δεν εμφανίζονται. Τι μαλακιά είναι αυτό?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι καλυτερες λεπιδες ειναι αυτες οι Astra τελικα  :rockon:
Μπορει να μην κοβουν τοοοσο πολυ και να χρειαζεται λιγο περισσοτερος χρονος, αλλα σου αφηνουν ενα δερμα βιλουδο  :wanker: :wanker: :wanker:
Feather και Polsilver μου αφηνουν λιγο πιο τραχυ δερμα  :think:

Τυπε χθες εκανα ενα γαματο ιπποτικο ξυρισμα. Αργα το βραδυ πριν πεσω να κοιμηθω και βιαζομουν, οποτε δε συνειδητοποιουσα τι εκανα. Ωχ λεω αξυριστος πως θα παω ετσι στη δουλεια? Αντε να τελειωνουμε και με αυτο.
Αρπαζω το ξυραφακι, πασαλειβομαι με αφρο, οπως οπως και δωστου. Χρατς χρουτς, να τελειωνουμε να την πεσω για υπνο. Τα βλεφαρα βαραιναν.
Σημερα το πρωτι που ξυπνησα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη, μεχρι και εγω ενοιωσα καταπληξη για το αποτελεσμα . Ξεπερασα τον εαυτο μου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε χθες εκανα ενα γαματο ιπποτικο ξυρισμα. Αργα το βραδυ πριν πεσω να κοιμηθω και βιαζομουν, οποτε δε συνειδητοποιουσα τι εκανα. Ωχ λεω αξυριστος πως θα παω ετσι στη δουλεια? Αντε να τελειωνουμε και με αυτο.
Αρπαζω το ξυραφακι, πασαλειβομαι με αφρο, οπως οπως και δωστου. Χρατς χρουτς, να τελειωνουμε να την πεσω για υπνο. Τα βλεφαρα βαραιναν.
Σημερα το πρωτι που ξυπνησα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη, μεχρι και εγω ενοιωσα καταπληξη για το αποτελεσμα . Ξεπερασα τον εαυτο μου

τυπε,οι Πολωνοι ειναι ξυρισμενοι κ καραφλοι σαν τους Βουλγαρους?εδω Ελλαδα γεμισαμε μουσατους τυπε  :S

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Οι καλυτερες λεπιδες ειναι αυτες οι Astra τελικα  :rockon:
Μπορει να μην κοβουν τοοοσο πολυ και να χρειαζεται λιγο περισσοτερος χρονος, αλλα σου αφηνουν ενα δερμα βιλουδο  :wanker: :wanker: :wanker:
Feather και Polsilver μου αφηνουν λιγο πιο τραχυ δερμα  :think:

Astra είναι οι Astor?

Αλήθεις ας μου πει ένας παλιός οι Astor πως χρησιμοποιούνται γιατί όπως τις βλέπω πιο πολύ για αυτοκτονία να κόψεις φλάβες τις βλέπω παρά να ξυριστείς

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Το "αντρικό " ξύρισμα γίνεται με φαλτσετα.  Ποιος το κάνει όμως;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Επανήλθα κουφάλες!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Oχι, αλλο το ενα αλλο το αλλο
images

astor.jpg~c200

Oι αστορ ειναι πιο κοφτερες. Οι αστρα πιο ηπιες

Διωορθώνω με όλο το θάρρος ;) ;) ;) ;)

Και οι 2 μάρκες είναι κοφτερές.Οι astor είναι πιο επιθετικές ενώ οι αστρα πιο ηπιες.Συγχωρούν απότομες κινήσεις κοινώς.

Για να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ επιθετικής και ήπιας και κοφτερής και μη κοφτερής λεπίδας θα προστρέξω στα μαχαίρια για παράδειγμα.

http://[URL unfurl="true"]www.airgunshop.gr/images/thumbnails/0/600/600/opiduck.jpg[/img[/URL]]

Αυτό το μαχαίρι έχει επιθετική λεπίδα.Είναι τυπικό μαχαίρι σφαξίματος με λεπίδα τύπου γιαταγάνι.

[img]http://europaimport.gr/sites/default/files/mahairi_kynigoy_psara_13cm_s02.jpg

Αυτό το μαχαίρι έχει ήπια λεπίδα.Είναι τυπικό μαχαίρι επεξεργασίας ξύλου.

Και των 2 ο αιθέρας μπορεί να είναι ξυράφι.Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο αμέσως μετά την κόψη ακολουθεί τριχωνικού σχήματος λεπίδα που διευκολύνει τη λεπίδα να μπεί βαθιά μέσα ενώ στο δεύτερο η γωνία ανοίγματος της λεπίδας είναι πολύ μεγαλύτερη και δε χώνεται πολύ βαθιά.Στο δεύτερο το τρόχισμα είναι αρκετά δύσκολο αλλά η λεπίδα δεν κινδυνεύει να σπάσει ή να κάνει λακκούβες η κόψη ενώ το πρώτο έχει ευκολο τρόχισμα αλλά πολύ πιο ντελικάτη λεπίδα.

Το ίδιο ισχύει και στις λεπίδες ξυρίσματος.Οι άστορ είναι σαν τον όπινελ ενώ οι άστρα σαν το μορα.Γι αυτό οι άστορ μετά από 2-3 ξυρίσματα χάνουν την επιθετικότητά τους και γίνονται πιο ήπιες κια όχι τόσο κοφτερές. ενώ οι άστρα παραμένουν όπως στην αρχή για περισσότερα ξυρίσματα.Οι άστορ ενδείκνυνται για πολλών ημερών ή σκληρά γένια ενώ οι αστρα για πιο κοντά ή μαλακά.

Το "αντρικό " ξύρισμα γίνεται με φαλτσετα.  Ποιος το κάνει όμως;

Χρόνια τώρα :dancing: :dancing: :dancing:

Για την ακρίβεια έτσι ξεκίνησα.Μηχανή ασφαλείας πήρα μετά από μια δεκαετία χρήσης σαβέτας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom