Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το Tabac! Ξυρίστηκα προσεχτικά και απέφυγα μικροκοψίματα κλπ, εμφαρμόζοντας ικανοποιητική ποσότητα δεν καίει καθόλου τη μάπα, αλλά την μαλακώνει πολύ καλά, δεν νιώθεις καθόλου τραβήγματα παρά το πολύ βαθύ ξύρισμα, και γενικά δίνει στο δέρμα πορνώδη υφή! Το άρωμα του τελικά το υποτίμησα μυρίζοντας το δοχείο! Είναι λίγο δυνατό στην αρχή μετά κάπως ξεθυμαίνει, σου αφήνει και μία ευχάριστη μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
http://[URL unfurl="true"]www.traditionalshaving.com/product_images/a/215/floid-vigoroso-aftershave__54840_zoom.jpg[/img[/URL]]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Μόλις ολοκλήρωσα άλλο ένα επικο ξύρισμα και δοκίμασα για πρώτη φορά το συγκεκριμένο aftershave!  :headbang3: :headbang3: :headbang3: όταν λέμε ότι τα σπάει, τα σπάει... τέλος!!! Είναι το άρωμα που θυμίζει μπαρμπέρικο παλιάς καλής εποχής, είναι η αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που προσφέρει... Ξεροχύνω λέμε!!!  :erection: :erection: :erection: Έτσι μου έρχεται να ξεχυθώ σε απογευμαντινή τσάρκα για ρομαντικές καταστάσεις!  :smitten: :smitten: :smitten:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Φαινεται πολυ ρομαντικο μυστη μου  :wanker: :wanker:
Μεγειες :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ πολύ Πορνολόρδε μου!

Σου προτείνω να το δοκιμάσεις, καθώς η τιμή του είναι επίσης πολύ καλή. Το άρωμά του είναι πολύ πορνώδες!

Στρος-Καν13

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.traditionalshaving.com/product_images/a/215/floid-vigoroso-aftershave__54840_zoom.jpg[/img[/URL]]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Μόλις ολοκλήρωσα άλλο ένα επικο ξύρισμα και δοκίμασα για πρώτη φορά το συγκεκριμένο aftershave!  :headbang3: :headbang3: :headbang3: όταν λέμε ότι τα σπάει, τα σπάει... τέλος!!! Είναι το άρωμα που θυμίζει μπαρμπέρικο παλιάς καλής εποχής, είναι η αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που προσφέρει... Ξεροχύνω λέμε!!!  :erection: :erection: :erection: Έτσι μου έρχεται να ξεχυθώ σε απογευμαντινή τσάρκα για ρομαντικές καταστάσεις!  :smitten: :smitten: :smitten:
Ωραίος τυπε...κ εμένα μου το χανέ προτείνει κ ο μαλάκας δεν το πήρα άλλα αποτελεί την επόμενη αγορά.εριξα κ γω ξουρα πριν λίγο δοκιμάζοντας ξυράφι astor bic κ βελτιώνοντας την τεχνική ακολουθώντας συμβουλες combra έμεινα πολυ ευχαριστημένος...άσχετο αλλά για καθημερινό ξύρισμα προτείνεται η edwin jagger de89??? :think:

[/quote]

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1

[/quote] Φίλος ....κάποια πληροφόρηση  τιμές? καταστήματα πώλησης?....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μιλαμε γινομαι τελειως γυαλι  :wanker:

αυτά τα taylor of bond street έχουν κάτι φοβερές κρέμες με άρωμα λεβάντα, όταν είχα μεράκι και ασχολιόμουν με σπέσιαλ ξυρίσματα. όμως πιστεύω οτι οι γυναίκες δεν μας θέλουν γυαλί αλλά να αισθάνονται κάτι.

επίσης να μυρίζουν και άφτερ σέιβ αλλά και λίγο ανδρικό ιδρώτα, δεν μπορώ να πω σε τι αναλογίες.

ταπεινή γνώμη, αντιρρήσεις δεκτές.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
σημερα επαιξε τρομερη ξουρα με φαλτσετονι :wanker: ημουνα μεσα καμια ωρα!! Μονο που δεν εχυσα απο τα ματια :rockon: :grin: :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Να γράψω κι εγώ για τη δική μου πρακτική στο ξύρισμα,το οποίο δεν είναι προαιρετικό,αλλά υποχρεωτικό λόγω ένστολης υπηρεσίας.Από μερικές σελίδες που διάβασα αποσπασματικά,κατάλαβα ότι είναι ολόκληρη επιστήμη,αλλά μάλλον είμαι τυχερός που δεν έχω κάποια ιδιομορφία ή ευαισθησία στο δέρμα,γιατί σ’αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ψαχτώ πιο σοβαρά κι εγώ!(Εκτός κι αν η όλη διαδικασία θεωρείται κουλτούρα που δεν πρέπει να χαθεί,το σέβομαι κι αυτό και το επικροτώ).Το οξύμωρο είναι ότι έχω εικόνες από κλασικό ξύρισμα,καθότι ο ένας παππούς μου ήταν ο πολυτεχνίτης του χωριού,και μέσα σ’όλα ήταν και ο μπαρμπέρης,δηλαδή κούρεμα με την ψιλή και ξύρισμα στους χωριάτες με τον παραδοσιακό τρόπο.Επίσης θυμάμαι τον πατέρα μου στα νειάτα του με πινέλο,κρέμα KOLYNOS και ξυριστική μηχανή με λεπίδες ASTRA αν θυμάμαι καλά,υπάρχουν ακόμα και θα τα τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία.
Στο θέμα μας,απλός αφρός ξυρίσματος και 10άδα ξυραφάκια με 1,5 € από το LIDL είναι τα έξοδά μου,συν μια κρέμα προσώπου που βάζω αμέσως μετά,κι αυτή από το ίδιο κατάστημα.Για πολλά χρόνια ούτε κρέμα έβαζα,τώρα τελευταία λόγω αρχόμενης μέσης ηλικίας το έχω σαν πρακτική.Πέρασμα από πάνω προς τα κάτω στα μάγουλα,δεξιά προς αριστερά και το ανάποδο για το σαγόνι,και κόντρα για τον λαιμό.Διαφορές στα ξυραφάκια έχω εντοπίσει,και μου ταιράζουν τα BIC με την πορτοκαλί λαβή,πραγματικά βελούδινη αίσθηση,συν ότι κρατάνε  για αρκετά ξυρίσματα,ενώ του LIDL μετά το 3ο-4ο ξύρισμα είναι για πέταμα.Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω παντού,και αμελώ να πάρω πολλά όταν τύχει και τα δω μπροστά μου.Θυμάμαι ακόμα ότι… σφαζόμουνα με τα BIC TWIN με την κίτρινη λαβή,τα χρησιμοποιούσα στα πρώτα χρόνια που άρχισα να ξυρίζομαι,επειδή τα έβρισκα εύκαιρα από τον πατέρα μου.Τέλος,για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα την ξυριστική μηχανή της GILLETTE με ανταλλακτικές διπλές λεπίδες σε 10άδα,αλλά το θεώρησα περιττό έξοδο και επέστρεψα στα κοινά ξυραφάκια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Έρευνα αναφέρει πως οι άνδρες με μούσια έχουν περισσότερα μικρόβια και από μια λεκάνη τουαλέτας!  :S

ειναι και σιχαμεροι τυποι, οταν τρωνε γεμιζουν φαγητο τα μουστακια, το χειροτερο ειναι να τους δεις να τρωνε μακαροναδα που γεμιζει γυρω μυζηθρα και σαλτσα,το θεαμα ειναι αποκρουστικο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
:offtopic:
Το ξυρισμένο μουνί στις γυναίκες,πέρα από λόγους αισθητικής που είναι καθαρά υποκειμενικοί,επιβάλλεται και για λόγους υγιεινής!Το ξέρω από γνωστό μου γυναικολόγο,που όσες πελάτισσές του ταλαιπωρούνταν με μολύνσεις,όταν τους επέβαλλε το ξύρισμα θεραπεύτηκαν άμεσα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έρευνα αναφέρει πως οι άνδρες με μούσια έχουν περισσότερα μικρόβια και από μια λεκάνη τουαλέτας!  :S

file.ashx

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.988
Πόντοι
12.756
ειναι και σιχαμεροι τυποι, οταν τρωνε γεμιζουν φαγητο τα μουστακια, το χειροτερο ειναι να τους δεις να τρωνε μακαροναδα που γεμιζει γυρω μυζηθρα και σαλτσα,το θεαμα ειναι αποκρουστικο

URL]]

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
:offtopic:   κι εγώ, γιατί νομίζω ότι το ξύρισμα του θέματος αναφέρεται σε μάγουλα και συγγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 64 σελίδες για να το βρω.

Ξέρει κανείς να μου πει με τι ξυρίζει κεφάλι?
Εννοώ Baroufakis style, που δείχνει να το ξυρίζει κάθε 3-4 μέρες.

Έχω κουρευτική μηχανή (ηλεκτρική, Wahl) και μ' αυτή κουρεύομαι, αλλά αυτή αφήνει (κατ' ελάχιστον) 2-3 mm μήκος τρίχας. Στο μήνα επάνω το μαλλί έχει γίνει περί το 1cm (και τότε το ξανακόβω).

Με τι ξυρίζει κανείς το κεφάλι του (σαν τα μάγουλα)?

Πάσα συμβουλή θα εκτιμηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom