Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γλομπος τελειως εννοεις;
Με ξυραφακι... οπως αυτο που χρησιμοποιεις για τα γενια σου.
Απλα πρωτα κοψτα με την κουρυτικη μηχανη οσο πιο κοντα γινεται (γιατι αλλιως αν ειναι μεγαλα τα μαλλια στα στομωνει το ξυραφακι και θα κανεις 2 χρονια να τελειωσεις).
Και μετα ακολουθεις τη διαδικασια του ξυρισματος... Πρωτα πλενεις το κεφαλι να καθαρισει, μετα αφρο και μετα ξυρισμα. Η ιδια διαδικασια με τα γενια
203.jpg
 [/URL] :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Με ξυραφακι... οπως αυτο που χρησιμοποιεις για τα γενια σου.
Απλα πρωτα κοψτα με την κουρυτικη μηχανη οσο πιο κοντα γινεται (γιατι αλλιως αν ειναι μεγαλα τα μαλλια στα στομωνει το ξυραφακι και θα κανεις 2 χρονια να τελειωσεις).
Και μετα ακολουθεις τη διαδικασια του ξυρισματος... Πρωτα πλενεις το κεφαλι να καθαρισει, μετα αφρο και μετα ξυρισμα. Η ιδια διαδικασια με τα γενια

Thanks man.

Αυτό φανταζόμουν κι εγώ, αλλά δεν το έχω ξανακάνει, και ήθελα μια επιβεβαίωση.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κούρεμα, ξύρισμα και μασάζ στην καρδιά της εξωτικής Αθήνας

Αδερφε για προμοτάρισμα το βλέπω από το σάιτ.Υπάρχουν άπειρα ελληνικά μπαρμπέρικα με νέα παιδιά που έχουν ανοιξει μαγαζιά μέσα στην κρίση και κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα με την ίδια και φτηνότερη τιμή.Και κυρίως δεν κινδυνεύεις από μολύνσεις ή ψωρίαση από τη σαβέτα που μπαίνει στο σβέρκο του κάθε Πάκη.Εγώ εδώ που είμαι επαρχία ξυρίζομαι με το αγγλικό στυλ,ζεστες πετσέτες, απολέπιση κτλ, και πληρώνω 8 ευρώ.

Γκουγκλαρε στο youtube  παραδοσιακο ξύρισμα και θα δεις άπειρα μαγαζάκια που κάνουν το ίδιο.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Αδερφε για προμοτάρισμα το βλέπω από το σάιτ.Υπάρχουν άπειρα ελληνικά μπαρμπέρικα με νέα παιδιά που έχουν ανοιξει μαγαζιά μέσα στην κρίση και κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα με την ίδια και φτηνότερη τιμή.Και κυρίως δεν κινδυνεύεις από μολύνσεις ή ψωρίαση από τη σαβέτα που μπαίνει στο σβέρκο του κάθε Πάκη.Εγώ εδώ που είμαι επαρχία ξυρίζομαι με το αγγλικό στυλ,ζεστες πετσέτες, απολέπιση κτλ, και πληρώνω 8 ευρώ.

Γκουγκλαρε στο youtube  παραδοσιακο ξύρισμα και θα δεις άπειρα μαγαζάκια που κάνουν το ίδιο.
Συμφωνώ και επαυξάνω παιχταρά μου! Σιγά μην ξέρει ο κάθε ασιάτης από στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής!  :S

By the way, με τις εξετάσεις αίματος, όλα καλά; Πότε με το καλό θα μας ξανάρθεις για παράνομα εξτράκια;  :tooth: :tooth: :tooth:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
απο ξυραφι μονο μολυσματικη τερμινθο η οποια βγαινει κ στο προσωπο
απο πετσετα ποικιλόχρους πιτυρίαση,ψωριαση κτλ.
μακρυα κ αλαργα... :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βαζω στοίχημα ότι μπορω να ξυριστω καλυτερα απ ολους με μπικ μονο ξυραφακι

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Για ένα καλό ξύρισμα δεν παίζει ρόλο μόνο το ξυραφάκι...
για ένα καλο ξυρισμα το μονο που παιζει ρολο είναι ποσο ανοιχτοι είναι οι ποροι του δερματος και προφανως ποσο πιανει το χερι σου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
για ένα καλο ξυρισμα το μονο που παιζει ρολο είναι ποσο ανοιχτοι είναι οι ποροι του δερματος και προφανως ποσο πιανει το χερι σου
Και όχι μόνο... Τζάμπα έχουν γραφτεί άλλωστε 65 σελίδες μέχρι τώρα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τα διπλα αμα δεν ξυριζεσαι συνεχεια μπουκωνουν τριχες αναμεσα απ τις λεπιδες κιολας :ak:
:thumbsup:
ακριβως για αυτο τον λογο ξυριζομαι με μια λεπιδα...τα πεταξα τα μαχ3 κτλ...βρηκα την υγεια μου απο τοτε...
κοκκινιλες,θυλακιτιδες στο λαιμο,ερεθισμοι...τελος.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Συμφωνώ και επαυξάνω παιχταρά μου! Σιγά μην ξέρει ο κάθε ασιάτης από στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής!  :S

By the way, με τις εξετάσεις αίματος, όλα καλά; Πότε με το καλό θα μας ξανάρθεις για παράνομα εξτράκια;  :tooth: :tooth: :tooth:

Μωρέ μπορεί να ξέρει ο άνθρωπος απο κανόνες υγιεινής και να είναι τέλειος στη δουλειά του.Αλλά δεν έχει ένα ψαλίδι για τον καθένα.Με την ίδια σαβέτα που ξύρισε τον Πάκη θα ξυρίσει κι εσένα.

Παράνομα εξτράκια απεταξάμην!!! :S :S :S :S

Ακόμα περιμένω είμια στο ένα μήνα ακόμα και θέλει περίπου 2.Γι αυτό δεν πολυμπαίνω μη μου μπαίνουν ιδέες αφού είμαι στη νηστεία.

απο ξυραφι μονο μολυσματικη τερμινθο η οποια βγαινει κ στο προσωπο
απο πετσετα ποικιλόχρους πιτυρίαση,ψωριαση κτλ.
μακρυα κ αλαργα... :S

Επίσης μυκητιάσεις, λειχήνες και πολλά άλλα...Απ' αλάργα!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ο πακης που παω εγω για κουρεμα βαζει άλλο ξυραφακι στον κάθε πελατη

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Κοίτα αρχηγέ κι εμείς με μια λεπίδα ξυριζόμαστε...απλά είναι σε σαβέτα!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Όσο για το αν μπορείς να ξυριστείς καλύτερα με ένα μπικ σου θυμίζω το ρητό "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα"!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ο πακης που παω εγω για κουρεμα βαζει άλλο ξυραφακι στον κάθε πελατη

Άλλη σαβέτα βάζει;Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.Έτσι κι αλλιώς τη βουτάνε στη σαβέτα σε οινόπνευμα.Επειδή κανένας δεν έχει ξεχωριστή σαβέτα ή ψαλίδι για τον κάθε πελάτη απλά πρέπει να προσέχεις που πας.Στο χασάπη που πας να ψωνίσεις μπαίνεις στο πρώτο μαγαζί που θα βρείς και ψωνίζεις ή πας εκεί που εμπιστεύεσαι;Είναι θέμα υγιεινής.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κι οποιος ενδιαφέρεται για το ευκολοτερο ξυρισμα...

να ξυριστεί μεσα σε σαουνα!

στο παλιο γυμναστηριο ολοι μεσα στη σαουνα ξυριζόμαστε.δε βαζαμε καν αφρο!ενα πλαστικο ποτηρακι νερο να ξεπλενουμε το ξυραφι και τιποτα άλλο.ξυριζοσουν οσο βαθια ηθελες χωρις να κοβεσαι ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom