redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και σε ειχα για μεταλα
και σε ειχα για μεταλα
απο ποτε που εγινε μοδακ τρεντ το κλαρινομουσι,τα ξυρισα κοντρα κ παπαλα. ;)και σε ειχα για μεταλα
Ολες οι λεπιδες του πακετου κοβουν το ιδιο καλα με τη σωστη προετημασια που απαιτειτε για το μεγεθος και τη σκληροτητα της τριχας.Οσο για τα χρηματα ειναι παρα πολλα ακομα και για αγορα απο Ελλαδα. Αν θελεις να αγορασεις λεπιδες,αφου πρωτα κατασταλαξεις στο ποιες κανουν για τα δικα σου γενια,τοτε μια καλη λυση ειναι το ebay (και εγω αυτες αγοραζω με περιπου 24 ευρω τα 50 τεμ.)αλλα σε μεγαλυτερες ποσοτητες.
Καμιά καλύτερη μηχανή από την κανονική την Mach3 έχει να προτείνει κανείς? Mach3 Turbo και Fusion είναι κατώτερες από την απλή..
Εγω με την δευτερη απογοητευτηκα.Μπορει στην αρχη να ηταν πιο απαλη αλλα τα ξυραφια μετα απο 3-4 φορες ηταν γτπ.
Γενικά αν θέλεις να ξυρίζεσαι καθημερινά τότε τα Mach μετά από 3-4 ξυρίσματα χάνουν πολύ.. Εγώ τώρα τελευταία ξυρίζομαι μία στις 5 μέρες και λόγω του μεγέθους των γεννιών ακόμα και αν τα έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές δεν φαίνεται τόσο η πτώση της απόδοσης τους. Απλά ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο να δουλεύει καλά και για πολύ συχνά ξυρίσματα και να δίνει μονίμως το φρεσκότατο λουκ του πορνολόρδου.
ρε παίδες θέλω μια γνώμη ,
η πρώτη λεπίδα πούπουλο (feather) που είχε το κουτάκι έκοβε σαν καυλωμένη
ακομα και πολύ σκληρά γένια επι δύο βδομάδες , και μετά το πέταξα.
η 3η και 4η λεπίδα δεν κόβουν καθόλου , δεν κόβουν ούτε γένι μισής μέρας,
και έτσι ολοκλήρωσα τη δουλειά με astor.
και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, ειδικά για τα πούπουλα
χαλάνε απο την υγρασία? τα έβαλα απο λάθος πλευρά ?
ήταν μούφα το κουτάκι (το οποίο παρεπιπτόντως κάνει 6ευρω) ?
Φρεσκοξυρισμένος πας και σε ερωτεύονται τα στυλιάρια?Μπέμπα,απαράδεκτος...σήμερα που σε είδα....
Περιμένω να ξυριστείς και να το αναφέρεις εδώ...
Φρεσκοξυρισμένος πας και σε ερωτεύονται τα στυλιάρια?
Οχι τυπε. Αυριο πριν το πορνιασμα θα κανω 2 χερια με σαβετα.
Σημερα ημουνα τοσο καυλωμενος που δεν ειχα υπομονη για ξουρα
Ειχα να γαμησω 10 μερες
με βαμβακι τυπε?Ωραία,για να σε επιθεωρήσω......
φωτιστικο οινοπνευμα τυπε το καλυτερομπεμπα για μετα το ξυρισμα τι χρησιμοποιεις?