Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τύπε εδώ είσαι www.wellshaved.gr/faltsetes/pastes-stilbosis.html]http://www.wellshaved.gr/faltsetes/pastes-stilbosis.html[/url]

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης από την εταιρεία που τα παράγει δες εδώ πέρα www.thiers-issard.co.uk/SharpeninginstructionsDiamond.pdf]http://www.thiers-issard.co.uk/SharpeninginstructionsDiamond.pdf[/url]

Οι τιμές είναι λίγο φωτιά αλλά μιλάμε για προϊόντα από εταιρεία που φτιάχνει εξαιρετικά ξυράφια (made in France) και κατά συνέπεια γνωρίζει τι χρειάζεται η λεπίδα.  

Για να έχεις και μια εικόνα, αν αγοράσεις την ίδια πάστα από Αγγλικό κατάστημα σου βγαίνει περίπου 26 Ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, ενώ από το Ελληνικό μαγαζί βγαίνει κάπου 34 Ευρώ.

Για πολύ χαμηλότερες τιμές ψάξε στο Αγγλικό Amazon και Ebay, έχει αρκετά σε τιμές κάτω του δεκάευρου αλλά από ποιότητα δεν μπορώ να σου πω τι ψάρια πιάνουν και πόσο τα 0.5micron που πρέπει να είναι η πάστα δεν είναι 50micron και σου κάνει το ξυράφι σαν αλυσοπρίονο...
Τα φθηνότερα που συνήθως βρίσκεις στο Αγγλικό Amazon ή Ebay είναι γενικά Τσέχικα και διακινούνται μέσω της Αγγλικής εταιρίας www.minerals-water.co.uk/]http://www.minerals-water.co.uk/[/url]
Σ'ευχαριστω πολυ για το ελληνικο καταστημα, αν και ετσουξε λιγο η τιμη. Για minerals-water ειχα δει κι εγω σε ebay και amazon και ακομα κι αυτες οι τιμες μου φανηκαν τσιμπημενες (μεγαλο φταιξιμο εχουν τα μεταφορικα βεβαια). Και τελος, εγω το θελω για εργαλεια/μαχαιρια το στροπ, οποτε γι'αυτο δεν εχω ιδεα απο την θεματολογια του θρεντ αλλα και επισης γι'αυτο δε θα με πολυενοχλουσε το καποιας χαμηλοτερης ποιοτητας στροπαρισμα. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μόλις έκανα το πρώτο μου ξύρισμα με λεπίδα feather
και πραγματικά ήταν σα να πέρασε ένα πουπουλο
και καθάρισε το 3ημερών γένι μου με 1-2 περάσματα
δεν συγκρίνεται με καμμία άλλη , ίσως εκτός απο τις
astor...

Feather.jpg

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
astor...

Ποσο πηγε το φτερό;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
astor...

http://[URL unfurl="true"]www.corrections.com/system/article/image/31864/Feather.jpg?1352245648[/img[/URL]]
[/quote]

Τις μαύρες ή τις κίτρινες πήρες;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και οι 2 καλές είναι αλλά οι κίτρινες μου φαίνονται λίγο καλύτερες...

Τελικά βρήκες κάτι που να σε πιάνει :grin: :grin: :grin: :grin:

Με σαβέτα ή με μηχανή;

σαβέτα !

πλέον όλα τα ξυραφάκια και τους αφρούς τους έχω πετάξει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
σαβέτα !

πλέον όλα τα ξυραφάκια και τους αφρούς τους έχω πετάξει

Αν επιλέξεις τελικά feather ως μια και μοναδική επιλογή, για δεδομένα παραδοσιακού ξυρίσματος θα πληρώνεις πολλά...Αν όμως σκεφτείς ότι τα 5 ανταλλακτικά max3  ή fusion έχουν 12-15 ευρώ και συγκρίνοντας και το ξύρισμα που κάνεις νομίζω ότι είναι vfm... ;) ;) ;) ;)

Εν κατακλείδι ωραίος συνάδερφε μαχαιροβγάλτη, χαίρομαι για σενα :) :) :) :) :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν επιλέξεις τελικά feather ως μια και μοναδική επιλογή, για δεδομένα παραδοσιακού ξυρίσματος θα πληρώνεις πολλά...Αν όμως σκεφτείς ότι τα 5 ανταλλακτικά max3  ή fusion έχουν 12-15 ευρώ και συγκρίνοντας και το ξύρισμα που κάνεις νομίζω ότι είναι vfm... ;) ;) ;) ;)

Εν κατακλείδι ωραίος συνάδερφε μαχαιροβγάλτη, χαίρομαι για σενα :) :) :) :) :)

κοίτα τα feather μου κάνουν για 3ημερών γένι , για καθημερινό ή για μέρα παρά μέρα μου κάνουν αρκετά καλά και τα astor
εξάλλου τις κεφαλές max ή fusion τις βρίσκω δύσκολες στο καθάρισμα οπότε δε με βολεύουν...

πλέον είμαι μαχαιροβγάλτης και δεν αλλάζω  :)

Επισκέπτης
κολυνος κρεμα με το γνωστο  βουσρτακι απλωμα  2 φορεσ περασμα μια κατω μια κοντρα και στο καπακι ακουα βελβα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
κολυνος κρεμα με το γνωστο  βουσρτακι απλωμα  2 φορεσ περασμα μια κατω μια κοντρα και στο καπακι ακουα βελβα
Γούστα είναι αυτά αλλά εμένα προσωπικά η κολυνός μου φαίνεται μακράν η χειρότερη κρέμα που έχω δοκιμάσει, και από μυρωδιά και από απόδοση...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πάνω στο προηγούμενο ποστ του μπέμπα για τα σκληρά γένια έχω να πω κάτι:
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν ξεκινάς να ξυρίζεσαι με σαβέτα να παίρνεις μια λεπίδα αρχικά, να σου κάνει και μετά από πχ 6 μήνες να διαπιστώνεις ότι δεν κόβει όπως έκοβε και να κατηγορείς το εργοστάσιο.Στην πραγματικότητα εκείνο που συμβαίνει είναι ότι εξοικειώνεσαι με τη σαβέτα και δεν πας σιγα σιγά όπως στην αρχή αλλά τραβάς γρήγορες ξυραφιές.Έτσι ενώ η λεπίδα στην αρχή μπορεί να κόψει τα λίγα γένια αφού πας σιγά σιγά μετά κολώνει στα πολλά μαζεμένα.

Φυσικά δε μιλάω για σένα φίλε μπέμπα αλλά γενικά το αναφέρω σαν παρατήρηση... :) :) :) :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω ότι το δέρμα του μπέμπα,δεν έχει σχέση με πιο παλιά!
Εχθές που τον είδα,η βελτίωση ήταν αισθητή... :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω ηξερα οτι το καλο ξυρισμα γινεται μετα το μπανιο που απο τους υδρατμους εχουν ανοιξει οι ποροι του δερματος και το ξυρισμα γινεται πιο ευκολα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Eντομεταξυ σχετικα προσφατα "ανακαλυψα" και διορθωσα ενα τραγικο λαθος που εκανα τοσο καιρο.
Κατα τη διαρκεια του μπανιου πριν την ξουρα, επλενα τη μουρη μου με ενα τζελ με μικροκοκους που κανει απολεπιση. Φυσικα αυτο λογικα αφυδατωνε τη μουρη μου και ισως και να αφαιρουσε και μια πολυτιμη "στρωση" δερματος. Αποτελεσμα στο 2-3 περασμα να νιωθω οτι το δερμα μου δεν αντεχει αλλο και κοκκινιζε.

Τωρα πλεον μαυτο το τζελ καθαριζω μονο μυτη-μετωπο και στην περιοχη της γενειαδας απλα ριχνω μπολικο ζεστο νερο και μετα την καθαριζω με το σαπουνι ξυρισματος-πινελο το οποιο αφηνω και 2-3 λεπτα να μαλακωσει τις τριχες, ξεπλενω με ζεστο νερο, ξαναπερναω σαπουνι και μετα ξεκιναω ξυρισμα.

Αποτελεσμα να βαζω αφτερ σειβ και να μην με "καιει" σχεδον καθολου ακομα και μετα απο 3 περασματα.  :cum:
αυτο που αναφερεις ισχυει.
κανονικα χρειαζεται πλυσιμο με facial wash μονο μυτης κ μετωπο,το λεγωμενο Τ του προσωπου,κ την υπολοιπη περιοχη της πλενεις απλα με ζεστο νερο πριν το ξυρισμα...το ειχα παρατηρησει κ σε μενα αυτο....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ντιμιτς ξυριζεσε;

Stories