Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο ασβός που το πλήρωσα 65 ευρώ

:o :o

μήπως αγόρασες κανά τέτοιο ασβό :

280px-'Honey'_the_badger.jpg

:2funny:

πέρα απο την πλάκα , βάλτο σε detol για καμμιά μέρα και θα ναι Ok

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
:o :o

μήπως αγόρασες κανά τέτοιο ασβό :

280px-'Honey'_the_badger.jpg

:2funny:

πέρα απο την πλάκα , βάλτο σε detol για καμμιά μέρα και θα ναι Ok

Λες;Να εξυπηρετεί πολλούς ρόλους όχι μόνο κατοικίδιο :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν παιζει φίλε το detol.Στο πρόσωπό μου το βάζω δε βάφω τις αρβύλες του στρατού.

Πάει το πινελάκι μου ρε γμτ :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλά πως σου έπεσε στην τουαλέτα ?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
καλά πως σου έπεσε στην τουαλέτα ?

Εφάρμοσε το γνωστό νόμο της βαρύτητας....Μου γλίστρησε από τα χέρια και επειδή ο νιπτήρας είναι δίπλα ακριβώς από τη λεκάνη έκανε γκέλα στο νιπτήρα και μπλούμ πάρτο μέσα!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εφάρμοσε το γνωστό νόμο της βαρύτητας....Μου γλίστρησε από τα χέρια και επειδή ο νιπτήρας είναι δίπλα ακριβώς από τη λεκάνη έκανε γκέλα στο νιπτήρα και μπλούμ πάρτο μέσα!!!!
πω γκίνια  :'(

εγώ πάντως αν αγόραζα ασβό 65ευρώ
δεν θα τον πέταγα έτσι , θα τον είχα detol-ιάσει
πιο πολύ είναι ψυχολογικός ο ενδοιασμός σου  :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
πω γκίνια  :'(

εγώ πάντως αν αγόραζα ασβό 65ευρώ
δεν θα τον πέταγα έτσι , θα τον είχα detol-ιάσει
πιο πολύ είναι ψυχολογικός ο ενδοιασμός σου  :)

Μπορεί αλλά εδώ που τα λέμε δε θα πέσει και ο προυπολογισμός του κράτους έξω για 65 ευρώ οπότε προτιμώ να το σουτάρω.Το σπάσιμο είναι ότι έχεις ένα πράγμα, εργαλείο, αξεσουάρ, ότιδήποτε, και σου αρέσει, σε βολεύει και το χρησιμοποιείς και σου φτιάχνει τη διάθεση.Και ξαφνικά από μια μαλακία τη στιγμής...παυεις να το έχεις!!!!!
Μου ήρθε απότομο δηλαδή...Το είχα 2.5 χρόνια και με αυτό ξυριζόμουν συνέχεια.Το είχα συνηθίσει και μου άρεσε.Τώρα πρέπει να περιμένω κανένα 15θήμερο για να μου έρθει οτι παραγγείλω και το σημαντικότερο πρέπει να ξανακάνω έρευνα αγοράς να δω τι κυκλοφορεί και δεν έχω χρόνο.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Ελπίζω να βρίσκομαι σε θετική κατεύθυνση, πλέον, για το καλό ξύρισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αρχή έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να ενημερώνω με updates την κοινότητα!  :rockon:

Συνημμένα

• P10008154.jpg
    P10008154.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 25

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Περιμενουμε νεα
Τιμη,λεπτομερειες και απο που το πηρες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μπορεί αλλά εδώ που τα λέμε δε θα πέσει και ο προυπολογισμός του κράτους έξω για 65 ευρώ οπότε προτιμώ να το σουτάρω.Το σπάσιμο είναι ότι έχεις ένα πράγμα, εργαλείο, αξεσουάρ, ότιδήποτε, και σου αρέσει, σε βολεύει και το χρησιμοποιείς και σου φτιάχνει τη διάθεση.Και ξαφνικά από μια μαλακία τη στιγμής...παυεις να το έχεις!!!!!
Μου ήρθε απότομο δηλαδή...Το είχα 2.5 χρόνια και με αυτό ξυριζόμουν συνέχεια.Το είχα συνηθίσει και μου άρεσε.Τώρα πρέπει να περιμένω κανένα 15θήμερο για να μου έρθει οτι παραγγείλω και το σημαντικότερο πρέπει να ξανακάνω έρευνα αγοράς να δω τι κυκλοφορεί και δεν έχω χρόνο.

απ'αυτό, κάνω αναγωγή και συμπεραίνω (ίσως αυθαίρετα) , ότι δένεσαι συναισθηματικά με ένα άντικείμενο /πρόσωπο/καταστάσεις  :grin:

...φαίνεται όμως ότι είσαι ένας bon viveur του ξυρίσματος, εγώ πήρα 2ευρώ ένα πινελάκι απο το σούπερ μάρκετ και απ'τη στιγμή που κάνει τη δουλειά του, είμαι ικανοποιημένος www.sherv.net/] [/URL]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ελπίζω να βρίσκομαι σε θετική κατεύθυνση, πλέον, για το καλό ξύρισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αρχή έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να ενημερώνω με updates την κοινότητα!  :rockon:

Φίλε filos78 αν επιτρέπεις την κριτική το πινελάκι πολύ καλή επιλογή για αρχή.Το σαπούνι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με 3.5 ευρώ στο χοντο στην Ομόνοια παιρνεις proraso σαπούνι.Αυτό πόσο έκανε αλήθεια;
Οπότε μάλλον ατύχησες.Βέβαια αυτό διορθώνεται, λίγο το κακό.

Το σημαντικότερο σφάλμα, αν μου επιτρέπεις, είναι η μηχανή που διάλεξες.Είναι ινδική - κινέζικη αν και κλίνω προς το ινδική αν θυμάμαι καλά.Πες μας μια τιμή.

Με 20-25 ευρώ παίρνεις merkur, μάρκα γερμανική, με βαριά χαρτιά όσον αφορά την ποιότητα παγκοσμίως και σου κρατάει μια ζωή.
Άρα, και πάλι ξαναλέω αν επιτρέπεις, άστοχη αγορά.

Τώρα τι μπορείς να κάνεις;

1.Να μη χρησιμοποιήσεις τα ξυράφια της συσκευασίας με την καμία.Θα σιχαθείς το ξύρισμα με μηχανή ασφαλείας και θα το παρατήσεις χωρις να έχεις δει τι πραγματικά είναι.Είναι σα να βλέπεις τσόντα και να μην έχει γαμήσει ποτέ!!!!!
Αντιθέτως να αγοράσεις μια μάρκα λεπίδων που σε βολεύει.κάνουν λιγότερο από 1 ευρώ οι 5.

2.Πριν ξυριστείς να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ που έχουν γραφτεί εδώ μέσα για να δεις πως πρέπει να το κάνεις.Έχεις που έχεις μάπα υλικά αν το κάνεις και λάθος θα γίνεις σαν ανάποδο γαμώτο άδικα...

Άντε και καλή αρχή :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

απ'αυτό, κάνω αναγωγή και συμπεραίνω (ίσως αυθαίρετα) , ότι δένεσαι συναισθηματικά με ένα άντικείμενο /πρόσωπο/καταστάσεις  :grin:

...φαίνεται όμως ότι είσαι ένας bon viveur του ξυρίσματος, εγώ πήρα 2ευρώ ένα πινελάκι απο το σούπερ μάρκετ και απ'τη στιγμή που κάνει τη δουλειά του, είμαι ικανοποιημένος www.sherv.net/] [/URL]

Να πω την αλήθεια με μπέρδεψες :think: :think: :think: :think:

Τελικά είναι καλό να δένομαι με καποια πράγματα ή πρέπει να τα απαξιώνω λόγω της ισχυρής μου αυτοπεποίθησης και των στέρεων βάσεων αυτογνωσίας μου;

(τι είπα πάλι ο πούστης :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:)

Εσύ τώρα ξεκίνησες σε αυτά τα βαριά αντρικά σπόρ εχεις μέλλον ακόμα ;) ;) ;) ;) ;)
Θα δεις ότι αν το έχεις μέσα σου με τον καιρό θα γίνεσαι μερακλής και θα βλέπεις την ποιότητα σε συνάρτηση με το κόστος και όχι το κόστος αυτό καθαυτο σε κάθε πράγμα... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να πω την αλήθεια με μπέρδεψες :think: :think: :think: :think:

Τελικά είναι καλό να δένομαι με καποια πράγματα ή πρέπει να τα απαξιώνω λόγω της ισχυρής μου αυτοπεποίθησης και των στέρεων βάσεων αυτογνωσίας μου;

(τι είπα πάλι ο πούστης :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:)

Εσύ τώρα ξεκίνησες σε αυτά τα βαριά αντρικά σπόρ εχεις μέλλον ακόμα ;) ;) ;) ;) ;)
Θα δεις ότι αν το έχεις μέσα σου με τον καιρό θα γίνεσαι μερακλής και θα βλέπεις την ποιότητα σε συνάρτηση με το κόστος και όχι το κόστος αυτό καθαυτο σε κάθε πράγμα... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

μερακλιδικη και φιλοσοφημένη απάντηση  :thumbsup: :cool2:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Φίλε filos78 αν επιτρέπεις την κριτική το πινελάκι πολύ καλή επιλογή για αρχή.Το σαπούνι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με 3.5 ευρώ στο χοντο στην Ομόνοια παιρνεις proraso σαπούνι.Αυτό πόσο έκανε αλήθεια;
Οπότε μάλλον ατύχησες.Βέβαια αυτό διορθώνεται, λίγο το κακό.

Το σημαντικότερο σφάλμα, αν μου επιτρέπεις, είναι η μηχανή που διάλεξες.Είναι ινδική - κινέζικη αν και κλίνω προς το ινδική αν θυμάμαι καλά.Πες μας μια τιμή.

Με 20-25 ευρώ παίρνεις merkur, μάρκα γερμανική, με βαριά χαρτιά όσον αφορά την ποιότητα παγκοσμίως και σου κρατάει μια ζωή.
Άρα, και πάλι ξαναλέω αν επιτρέπεις, άστοχη αγορά.

Τώρα τι μπορείς να κάνεις;

1.Να μη χρησιμοποιήσεις τα ξυράφια της συσκευασίας με την καμία.Θα σιχαθείς το ξύρισμα με μηχανή ασφαλείας και θα το παρατήσεις χωρις να έχεις δει τι πραγματικά είναι.Είναι σα να βλέπεις τσόντα και να μην έχει γαμήσει ποτέ!!!!!
Αντιθέτως να αγοράσεις μια μάρκα λεπίδων που σε βολεύει.κάνουν λιγότερο από 1 ευρώ οι 5.

2.Πριν ξυριστείς να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ που έχουν γραφτεί εδώ μέσα για να δεις πως πρέπει να το κάνεις.Έχεις που έχεις μάπα υλικά αν το κάνεις και λάθος θα γίνεις σαν ανάποδο γαμώτο άδικα...

Άντε και καλή αρχή :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φυσικά και κάθε άποψη είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη από τη μεριά μου!  :cool2:
Πρώτα από όλα, η μηχανή είναι Αιγυπτιακής εταιρείας (έδρα στνη Αλεξάνδρεια) η οποία - από όσο είδα στο internet - έχει μακρά παράδοση στις καλές μηχανές ασφαλείας και σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές κριτικές (για του λόγου το αληθές: www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY]http://www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY[/url]). Αν αναλογιστούμε και την τιμή της, 12.00 ευρώ για την ακρίβεια, θεωρείται ιδιαίτερα value for money. Μπορεί ωστόσο να έχεις προσωπική αρνητική εμπειρία με τη συγκεκριμένη φίρμα και θα διαβασω προσεκτικά εφόσον θελήσεις να μας την πεις. Αναφορικά με τις Merkur, χώρια ότι είναι γερμανικές (μπλιαχ!)  :S θεωρούνται και πολύ "επιθετικές" μηχανές για αρχάριους.
Το σαπουνάκι που βλέπετε, είναι stick(!) ισπανικής προελεύσεως (Barcelona) το οποίο αφού το βρέξεις, απλώνεις μια στρώση σε βρεγμένο πρόσωπο και εν συνεχεία δημιουργείς τον αφρό με το βρεγμένο πινελάκι! Χωρίς να χρειάζεται δοχείο δηλαδή! Το θεωρώ αρκετά πρακτικό και με τιμή μόλις 1.95 ευρώ. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν τη μέθοδο, θα ήθελα πολύ να δω την άποψή του.
Τέλος το πινελάκι μου ήρθε στα 4,50 ευρώ, ιταλικής προέλευσησ (Bologna) και φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του.
Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω αφορούν την προσπάθειά μου στο πρώτο στάδιο και εννοείται πώς στην πορεία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές για ακριβότερα προϊόντα και μάρκες προς επίτευξη του ακόμα καλύτερου αποτελέσματος.
Θα χαρώ ειλικρινά να δω περαιτέρω σχόλια και κριτικές και εννοείται πως we' ll keep in touch!  :thumbsup:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Περιμενουμε νεα
Τιμη,λεπτομερειες και απο που το πηρες
Φίλτατε xilnik, τα υλικά της φωτογραφίας τα πήρα από το [URL unfurl="true"]http://hairmaker.gr/el/241-ksirisma[/url]. Ρίξε και εσύ μια ματιά και μπορεί να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
Οι τιμές και επιπλέον λεπτομέρεις περιγράφονται στο προηγούμενο post μου. Θα χαρώ να μαθάινω νεότερά σου!  :thumbsup:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Φυσικά και κάθε άποψη είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη από τη μεριά μου!  :cool2:
Πρώτα από όλα, η μηχανή είναι Αιγυπτιακής εταιρείας (έδρα στνη Αλεξάνδρεια) η οποία - από όσο είδα στο internet - έχει μακρά παράδοση στις καλές μηχανές ασφαλείας και σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές κριτικές (για του λόγου το αληθές: www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY]http://www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY[/url]). Αν αναλογιστούμε και την τιμή της, 12.00 ευρώ για την ακρίβεια, θεωρείται ιδιαίτερα value for money. Μπορεί ωστόσο να έχεις προσωπική αρνητική εμπειρία με τη συγκεκριμένη φίρμα και θα διαβασω προσεκτικά εφόσον θελήσεις να μας την πεις. Αναφορικά με τις Merkur, χώρια ότι είναι γερμανικές (μπλιαχ!)  :S θεωρούνται και πολύ "επιθετικές" μηχανές για αρχάριους.
Το σαπουνάκι που βλέπετε, είναι stick(!) ισπανικής προελεύσεως (Barcelona) το οποίο αφού το βρέξεις, απλώνεις μια στρώση σε βρεγμένο πρόσωπο και εν συνεχεία δημιουργείς τον αφρό με το βρεγμένο πινελάκι! Χωρίς να χρειάζεται δοχείο δηλαδή! Το θεωρώ αρκετά πρακτικό και με τιμή μόλις 1.95 ευρώ. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν τη μέθοδο, θα ήθελα πολύ να δω την άποψή του.
Τέλος το πινελάκι μου ήρθε στα 4,50 ευρώ, ιταλικής προέλευσησ (Bologna) και φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του.
Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω αφορούν την προσπάθειά μου στο πρώτο στάδιο και εννοείται πώς στην πορεία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές για ακριβότερα προϊόντα και μάρκες προς επίτευξη του ακόμα καλύτερου αποτελέσματος.
Θα χαρώ ειλικρινά να δω περαιτέρω σχόλια και κριτικές και εννοείται πως we' ll keep in touch!  :thumbsup:

Τη συγκεκριμένη μηχανή δεν την έχω δοκιμάσει.Από άλλες, κινέζικες, ινδικες, μια φτηνιάρα gillette,την παλιά μηχανή του στρατού και το link που παρέθεσες έχω να πω τα εξής:
Οι μηχανές αυτές είναι από αλουμίνιο ή σπανιότερα ορείχαλκο και η κεφαλή τους, εκει δηλαδή που είναι οι σπείρες, η και ολόκληρες έχουν χρωμιωθεί.Εκτός ότι το βάρος τους δεν είναι επαρκές για ένα καλό ξύρισμα,επειδή δεν υπάρχει παράδοση μεταλλουργίας σε αυτές τις χώρες δεν ξέρουν πως να κάνουν την επιχρωμίωση, με εξαίρεση μια ινδική που πέτυχα.Χωρίς να θέλω λοιπόν να σε γκαντεμιάσω, μετά από ένα χρόνο συχνής χρήσης θα δεις να φουσκώνει η επιχρωμίωση από την υγρασία.Και φυσικά το αλουμίνιο θα μαυρίσει και θα γίνει ένα μάτσο χάλια.
Αν δε θες γερμανικές σου προτεινω να πάρεις αγγλική edwin jagger.Τέτοια έχω κι εγώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος στα 4 και κάτι χρόνια που τη χρησιμοποιώ.
Η επιθετικότητα των μηχανών εξαρτάται από το μοντέλο και όχι από τη μάρκα.Τα έχω γράψει αναλυτικότατα σε παλιότερα ποστ.

Το σαπούνι σου δεν το έχω δοκιμάσει.Για stick χρησιμοποιώ συνήθως arko, τούρκικο.Έχω διαπιστώσει ότι αξίζει.Αφρό στο πρόσωπο κάνω κι εγώ.Με γουρούνι γράφω παραπάνω ότι γίνεται αλλά όχι τόσο καλά όσο με ασβό.
Η ένστασή μου με το σαπούνι σου είναι η χώρα προέλευσης.Η Ισπανία, ή Γαλλία και η Ελλάδα έχουν μεγάλη παράδοση σε πολύ καλά σαπούνια για το σώμα,τα χέρια κτλ που είναι φτιαγμένα από φυτικά λάδια και κυρίως ελαιόλαδο.Αυτό είναι κάτι που στην περίπτωσή μας δεν είναι καλό.Αυτά τα σαπούνια επειδή θεωρούνται ήπια για το δέρμα δεν κάνουν πλούσιο αφρό.Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα η συνήθης τακτική είναι η ανάμειξη κατα 20% στο περίπου με φοινικέλαιο που κάνει πολύ πλούσιο αφρό και αφρίζει σε οποιεσδήποτε συνθήκες και νερό.Είναι το λάδι που χρησιμοποιείται για σαπούνια θαλάσσης να καταλάβεις.Το πρόβλημα με το φοινικέλαιο είναι ότι ξεραίνει υπερβολικά το δέρμα.
Τα σαπούνια των αγγλογερμανών φτιάχνονται κατά βάση με ζωικά λιπαρά που έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο ξύρισμα και πιο πυκνό αφρό.Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει εγώ,και έχω δοκιμάσει πολλά, είναι το mitchells wool fat φτιαγμένο από λανολίνη.Αντίστοιχη πρόταση από bath shop και επαγγελματία πωλητή για ξύρισμα ήταν σαπούνι από βουτυρο κακάου που ήταν πολύ καλό.Ο ίδιος να φανταστείς μου πρότεινε να μη χρησιμοποιήσω τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που πούλαγε, επειδή οπως μου είπε, με ξαναθέλει πελάτη!!!
Δεν ξέρω, ξαναλέω, το δικό σου σαπούνι από τι γίνεται απλά με προβληματίζει η χώρα παραγωγής.Αν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα συστατικά να μας ενημερώσεις...

Το πινέλο σου είναι omega.Ιταλική μάρκα Νο1 στα πινέλα χοίρου.Δε μπορώ να δω κάπου το μοντέλο του στη φωτογραφία αλλά ο θύσανος φαίνεται αρκετά μεγάλος που είναι και το βασικό.Γι' αυτό και σου είπα ότι είναι αξιοπρεπής επιλογή για αρχή.

Τέλος,κράτα στο μυαλό σου ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις κάποια χρήματα στην αρχή αλλά τα κάνεις απόσβεση μετά.Επίσης η φτήνια στο θέμα μας τρώει τον παρά.

Αυτά τα ολίγα.... :P :P :P :P

Το σημαντικό πάντως είναι ότι μπήκες στη διαδικασία να κάνεις κάτι που θεωρείται η αντρική κούρα ομορφιάς και, πίστεψέ με, θα σε αποζημιώσει αν το συνεχίσεις. ;) ;) ;) ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και κάτι που ξέχασα: Ο αφρός στο πρόσωπο είναι δύσκολο να τον πετύχεις αν είσαι αρχάριος.ΘΑ σου πρότεινα να πορσπαθήσεις στην αρχή με μπολάκι για να δεις πως γίνεται ο αφρός και πως πρέπει να τον χτυπήσεις και στη συνέχεια πας και στο πρόσωπο.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Το σαπούνι που έδειξε ο filos78, είναι το LaToja και στον χώρο του Π.Ξ. θεωρείται εξαιρετικό και άριστη αγορά δεδομένης και της χαμηλής τιμής του. Φίλε alths_epi_kyrias αφ'οσον ξέρεις το Arko είναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό σε απόδοση. Δεν νομίζω ο filos78 να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το συγκεκριμένο σαπούνι.

Κατά τα άλλα εγκρίνω όλα τα σχόλια και τις πληροφορίες που παραθέτεις. Τέλος για τις μηχανές από αλουμίνιο όπως λες είναι ιδιαίτερα ελαφρές και ίσως δεν βολεύουν αρκετούς. Πάντως υπάρχουν αλουμινένιες μηχανές όπως κάποιες Gillette Tech οι οποίες είναι πολύ αξιόλογες και καθόλου επιθετικές, δλδ ότι πρέπει για έναν νεοεισερχόμενο στο σπορ.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το σαπούνι που έδειξε ο filos78, είναι το LaToja και στον χώρο του Π.Ξ. θεωρείται εξαιρετικό και άριστη αγορά δεδομένης και της χαμηλής τιμής του. Φίλε alths_epi_kyrias αφ'οσον ξέρεις το Arko είναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό σε απόδοση. Δεν νομίζω ο filos78 να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το συγκεκριμένο σαπούνι.

Κατά τα άλλα εγκρίνω όλα τα σχόλια και τις πληροφορίες που παραθέτεις. Τέλος για τις μηχανές από αλουμίνιο όπως λες είναι ιδιαίτερα ελαφρές και ίσως δεν βολεύουν αρκετούς. Πάντως υπάρχουν αλουμινένιες μηχανές όπως κάποιες Gillette Tech οι οποίες είναι πολύ αξιόλογες και καθόλου επιθετικές, δλδ ότι πρέπει για έναν νεοεισερχόμενο στο σπορ.
Thanx φίλε για τις πληροφορίες μια δεύτερη γνώμη πάντα βοηθάει!!!

Είναι καλύτερο ή χειρότερο από το arko εσύ που έχεις δοκιμάσει;Από αφρό πως είναι;Γίνεται εύκολα;Δώσε καμια λεπτομέρεια...

Για την gillette την έχω τη συγκεκριμένη αλλά δεν αξίζει.Ήταν η πρώτη μηχανή που πήρα.Είναι πολύ ελαφριά και μετά απο 1.5 - 2 χρόνια είχε σκάσει η χρωμίωση σε τραγικό βαθμό.Το δε αλουμίνιο είχε γίνει γκρι από τη μαυρίλα και το έτριβα με γομολάστιχα για να καθαρίσει. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μόνο ο προφυλακτήρας είναι ανοξείδωτο ατσάλι.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια  μπραβο για την ολη προσπαθεια πανω στο θεμα του ξυρισματος.

Πιστευετε οτι θα μπορουσαμε να φτιαξουμε εδω μια λιστα με μαγαζια που κανουν καλο ξυρισμα.

Δεν λεω... καλο το "φταξτο μονος σου" αλλα δεν μπορουμε ολοι για πολλους και διαφορους λογους.

Ελα ομως ρε αδερφε που καποιοι απο εμας το φχαριστιομαστε το κλασικο ξυρισμα απο μπαρμπερη.

Πιστευετε μπορουμε να φτιαξουμε ενα τετοιο ευρετηριο ορι ξερει ο καθενας. οχι τιποτα αλλο εγω εψαχνα μια εβδομαδα να βρω κατι κοντα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom