rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ο ασβός που το πλήρωσα 65 ευρώ
:o :o
μήπως αγόρασες κανά τέτοιο ασβό :
πέρα απο την πλάκα , βάλτο σε detol για καμμιά μέρα και θα ναι Ok
ο ασβός που το πλήρωσα 65 ευρώ
:o :o
μήπως αγόρασες κανά τέτοιο ασβό :
πέρα απο την πλάκα , βάλτο σε detol για καμμιά μέρα και θα ναι Ok
καλά πως σου έπεσε στην τουαλέτα ?
πω γκίνια :'(Εφάρμοσε το γνωστό νόμο της βαρύτητας....Μου γλίστρησε από τα χέρια και επειδή ο νιπτήρας είναι δίπλα ακριβώς από τη λεκάνη έκανε γκέλα στο νιπτήρα και μπλούμ πάρτο μέσα!!!!
πω γκίνια :'(
εγώ πάντως αν αγόραζα ασβό 65ευρώ
δεν θα τον πέταγα έτσι , θα τον είχα detol-ιάσει
πιο πολύ είναι ψυχολογικός ο ενδοιασμός σου
Μπορεί αλλά εδώ που τα λέμε δε θα πέσει και ο προυπολογισμός του κράτους έξω για 65 ευρώ οπότε προτιμώ να το σουτάρω.Το σπάσιμο είναι ότι έχεις ένα πράγμα, εργαλείο, αξεσουάρ, ότιδήποτε, και σου αρέσει, σε βολεύει και το χρησιμοποιείς και σου φτιάχνει τη διάθεση.Και ξαφνικά από μια μαλακία τη στιγμής...παυεις να το έχεις!!!!!
Μου ήρθε απότομο δηλαδή...Το είχα 2.5 χρόνια και με αυτό ξυριζόμουν συνέχεια.Το είχα συνηθίσει και μου άρεσε.Τώρα πρέπει να περιμένω κανένα 15θήμερο για να μου έρθει οτι παραγγείλω και το σημαντικότερο πρέπει να ξανακάνω έρευνα αγοράς να δω τι κυκλοφορεί και δεν έχω χρόνο.
Ελπίζω να βρίσκομαι σε θετική κατεύθυνση, πλέον, για το καλό ξύρισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αρχή έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να ενημερώνω με updates την κοινότητα!
απ'αυτό, κάνω αναγωγή και συμπεραίνω (ίσως αυθαίρετα) , ότι δένεσαι συναισθηματικά με ένα άντικείμενο /πρόσωπο/καταστάσεις
...φαίνεται όμως ότι είσαι ένας bon viveur του ξυρίσματος, εγώ πήρα 2ευρώ ένα πινελάκι απο το σούπερ μάρκετ και απ'τη στιγμή που κάνει τη δουλειά του, είμαι ικανοποιημένος www.sherv.net/] [/URL]
Να πω την αλήθεια με μπέρδεψες
Τελικά είναι καλό να δένομαι με καποια πράγματα ή πρέπει να τα απαξιώνω λόγω της ισχυρής μου αυτοπεποίθησης και των στέρεων βάσεων αυτογνωσίας μου;
(τι είπα πάλι ο πούστης )
Εσύ τώρα ξεκίνησες σε αυτά τα βαριά αντρικά σπόρ εχεις μέλλον ακόμα ;) ;) ;) ;) ;)
Θα δεις ότι αν το έχεις μέσα σου με τον καιρό θα γίνεσαι μερακλής και θα βλέπεις την ποιότητα σε συνάρτηση με το κόστος και όχι το κόστος αυτό καθαυτο σε κάθε πράγμα...
Φυσικά και κάθε άποψη είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη από τη μεριά μου!Φίλε filos78 αν επιτρέπεις την κριτική το πινελάκι πολύ καλή επιλογή για αρχή.Το σαπούνι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με 3.5 ευρώ στο χοντο στην Ομόνοια παιρνεις proraso σαπούνι.Αυτό πόσο έκανε αλήθεια;
Οπότε μάλλον ατύχησες.Βέβαια αυτό διορθώνεται, λίγο το κακό.
Το σημαντικότερο σφάλμα, αν μου επιτρέπεις, είναι η μηχανή που διάλεξες.Είναι ινδική - κινέζικη αν και κλίνω προς το ινδική αν θυμάμαι καλά.Πες μας μια τιμή.
Με 20-25 ευρώ παίρνεις merkur, μάρκα γερμανική, με βαριά χαρτιά όσον αφορά την ποιότητα παγκοσμίως και σου κρατάει μια ζωή.
Άρα, και πάλι ξαναλέω αν επιτρέπεις, άστοχη αγορά.
Τώρα τι μπορείς να κάνεις;
1.Να μη χρησιμοποιήσεις τα ξυράφια της συσκευασίας με την καμία.Θα σιχαθείς το ξύρισμα με μηχανή ασφαλείας και θα το παρατήσεις χωρις να έχεις δει τι πραγματικά είναι.Είναι σα να βλέπεις τσόντα και να μην έχει γαμήσει ποτέ!!!!!
Αντιθέτως να αγοράσεις μια μάρκα λεπίδων που σε βολεύει.κάνουν λιγότερο από 1 ευρώ οι 5.
2.Πριν ξυριστείς να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ που έχουν γραφτεί εδώ μέσα για να δεις πως πρέπει να το κάνεις.Έχεις που έχεις μάπα υλικά αν το κάνεις και λάθος θα γίνεις σαν ανάποδο γαμώτο άδικα...
Άντε και καλή αρχή
Φίλτατε xilnik, τα υλικά της φωτογραφίας τα πήρα από το [URL unfurl="true"]http://hairmaker.gr/el/241-ksirisma[/url]. Ρίξε και εσύ μια ματιά και μπορεί να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.Περιμενουμε νεα
Τιμη,λεπτομερειες και απο που το πηρες
http://[URL unfurl="true"]www.gelame.gr/wp-content/uploads/2010/01/39256.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
α αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο για τα συρματόσχοινα που έχω για γένια ;D
Φυσικά και κάθε άποψη είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη από τη μεριά μου!
Πρώτα από όλα, η μηχανή είναι Αιγυπτιακής εταιρείας (έδρα στνη Αλεξάνδρεια) η οποία - από όσο είδα στο internet - έχει μακρά παράδοση στις καλές μηχανές ασφαλείας και σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές κριτικές (για του λόγου το αληθές: www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY]http://www.amazon.com/Premium-Safety-Razor-Model-LP1822L/product-reviews/B004N77JVY[/url]). Αν αναλογιστούμε και την τιμή της, 12.00 ευρώ για την ακρίβεια, θεωρείται ιδιαίτερα value for money. Μπορεί ωστόσο να έχεις προσωπική αρνητική εμπειρία με τη συγκεκριμένη φίρμα και θα διαβασω προσεκτικά εφόσον θελήσεις να μας την πεις. Αναφορικά με τις Merkur, χώρια ότι είναι γερμανικές (μπλιαχ!) :S θεωρούνται και πολύ "επιθετικές" μηχανές για αρχάριους.
Το σαπουνάκι που βλέπετε, είναι stick(!) ισπανικής προελεύσεως (Barcelona) το οποίο αφού το βρέξεις, απλώνεις μια στρώση σε βρεγμένο πρόσωπο και εν συνεχεία δημιουργείς τον αφρό με το βρεγμένο πινελάκι! Χωρίς να χρειάζεται δοχείο δηλαδή! Το θεωρώ αρκετά πρακτικό και με τιμή μόλις 1.95 ευρώ. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν τη μέθοδο, θα ήθελα πολύ να δω την άποψή του.
Τέλος το πινελάκι μου ήρθε στα 4,50 ευρώ, ιταλικής προέλευσησ (Bologna) και φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του.
Θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω αφορούν την προσπάθειά μου στο πρώτο στάδιο και εννοείται πώς στην πορεία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές για ακριβότερα προϊόντα και μάρκες προς επίτευξη του ακόμα καλύτερου αποτελέσματος.
Θα χαρώ ειλικρινά να δω περαιτέρω σχόλια και κριτικές και εννοείται πως we' ll keep in touch!
Thanx φίλε για τις πληροφορίες μια δεύτερη γνώμη πάντα βοηθάει!!!Το σαπούνι που έδειξε ο filos78, είναι το LaToja και στον χώρο του Π.Ξ. θεωρείται εξαιρετικό και άριστη αγορά δεδομένης και της χαμηλής τιμής του. Φίλε alths_epi_kyrias αφ'οσον ξέρεις το Arko είναι κάτι πολύ κοντά σε αυτό σε απόδοση. Δεν νομίζω ο filos78 να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το συγκεκριμένο σαπούνι.
Κατά τα άλλα εγκρίνω όλα τα σχόλια και τις πληροφορίες που παραθέτεις. Τέλος για τις μηχανές από αλουμίνιο όπως λες είναι ιδιαίτερα ελαφρές και ίσως δεν βολεύουν αρκετούς. Πάντως υπάρχουν αλουμινένιες μηχανές όπως κάποιες Gillette Tech οι οποίες είναι πολύ αξιόλογες και καθόλου επιθετικές, δλδ ότι πρέπει για έναν νεοεισερχόμενο στο σπορ.