Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειδες τι εκανε η βασιλικη χωροφυλακη τυπε? γιαυτο λεμε να επιστρεψει ο μεγαλειοτατος :rockon:

pap.ast4.jpg
Zουμε γι αυτη τη μερα τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 969370_614741068546772_996563734_n.jpg
    969370_614741068546772_996563734_n.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 21

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Eνδοξες μερες! :rockon: :rockon: :rockon:
10258326_10204786623402601_6498894596570923305_n.jpg

Κατι τετοιο πρεπει να γινει και τωρα με τα κλαρινα  :sunglasses:

Ετσι!!! :rockon:
απλα πρεπει να προσθεθει και το "ξεβρακωμα" δηλ να τους περιφερουν προς δημοσια διαπομπευση, κουρεμενους, ξυρισμενους και ξεβρακωμενους ολους τους φλωρους κλαρινογαμρους της συμφορας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ετσι!!! :rockon:
απλα πρεπει να προσθεθει και το "ξεβρακωμα" δηλ να τους περιδερουν προς δημοσια διαπομπευση, κουρεμενους, ξυρισμενους και ξεβρακωμενους ολους τους φλωρους κλαρινογαμρους της συμφορας
:rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
τη καλυτερη δημοσια διαπομπευση τυποι μου την ειΧαν κανει οι Σοβιετικοι αμεσως μολις εληξε ο 2ος ΠΠ
ταισανε επι καμποσες ημερες τους Γερμανους αιχμαλωτους με κατι ληγμενα λαχανα με αποτελεσμα να τους πιασει κοψιμο
δεν τους αφησανε ομως να πανε τουαλετα τους μαζεψανε και ετσι, χεσμενοι οπως ητανε τους βαλανε να κανουνε παρελαση μπροστα στη κοκκινη πλατεια ενω το πληθος τους εφτηνε και τους χλευαζε
πισω απο τους χεσμενους Γερμανους πηγαινανε υδροφορες που ριχνανε νερο με πιεση να φυγουν απο το οδοστρωμα τα τσιρλια των Γερμαναραδων
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εξαιρουνται μεταλλαδες, μηχανοβιοι κλπ κλπ που αφηνουν γενια εδω και χρονια και οχι τωρα που το εκαναν μοδα οι πουστηδες.
να γειασει το στομα σου μπεμπα....γιατι κ μουσια ειχαμε κ μανικια ειχαμε πριν γινει μοδα...μιλαω για αρχες 2000,που οποιος κυκλοφορουσε ετσι μας κοιταζαν στο δρομο σαν μιασματα ;)
FUCK U ALL!! για ολους αυτους που τωρα τα κανακαρια τους κυκλοφορουνε ετσι στο ονομα του κλαρινο-γαμπριλικι.
Αντε ναουμε.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
να γειασει το στομα σου μπεμπα....γιατι κ μουσια ειχαμε κ μανικια ειχαμε πριν γινει μοδα...μιλαω για αρχες 2000,που οποιος κυκλοφορουσε ετσι μας κοιταζαν στο δρομο σαν μιασματα ;)
FUCK U ALL!! για ολους αυτους που τωρα τα κανακαρια τους κυκλοφορουνε ετσι στο ονομα του κλαρινο-γαμπριλικι.
Αντε ναουμε.

μοδα ειναι θα περασει ... γενικως το παγκοσμιο λομπι δροσερων εχει θεσπίσει εμμέσως μόδες, στην κούρα, στην ενδυμασία, στην συμπεριφορά ... υποσυνείδητα ολα αυτα μέσω τηλεοράσεων, περιοδικών, μαγαζιών και άλλων !!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μοδα ειναι θα περασει ... γενικως το παγκοσμιο λομπι δροσερων εχει θεσπίσει εμμέσως μόδες, στην κούρα, στην ενδυμασία, στην συμπεριφορά ... υποσυνείδητα ολα αυτα μέσω τηλεοράσεων, περιοδικών, μαγαζιών και άλλων !!
να περασει μαν,γιατι με αυτην την ''μοδα'' μας πηρε ολους η μπαλα. :S
κατω τα πουστριλικια απο τα δροσερα ιν αγορια.
ψοφος στους κλαρινο-γαμπρους παπαδες
ψοφος στις Ελλεινιδες
ζητω οι ζεστες/γλυκιες Ρωσσιδες κ Ανατολικου μπλοκ μιλφ τσιμπουκομανες. :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αντε ναουμε.

Φόρτωσες μαν... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
να περασει μαν,γιατι με αυτην την ''μοδα'' μας πηρε ολους η μπαλα. :S
κατω τα πουστριλικια απο τα δροσερα ιν αγορια.
ψοφος στους κλαρινο-γαμπρους παπαδες
ψοφος στις Ελλεινιδες
ζητω οι ζεστες/γλυκιες Ρωσσιδες κ Ανατολικου μπλοκ μιλφ τσιμπουκομανες. :rockon:

πραγματικά ειναι για ντοματες οι τυποι ... εχουν μουσι όμοιο του Μητροπολιτη Σεραφειμ, και παραλληλα ξουριζουν κωλοτρυπες, αρχίδια, στηθος, πόδια και λοιπά ...
το μοναδικό μουσι κλαρινογαμπρού που επιτρεπω στον εαυτο μου ειναι στα αρχίδια, ΑΡΧΟΝΤΙΑ  :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πραγματικά ειναι για ντοματες οι τυποι ... εχουν μουσι όμοιο του Μητροπολιτη Σεραφειμ, και παραλληλα ξουριζουν κωλοτρυπες, αρχίδια, στηθος, πόδια και λοιπά ...
το μοναδικό μουσι κλαρινογαμπρού που επιτρεπω στον εαυτο μου ειναι στα αρχίδια, ΑΡΧΟΝΤΙΑ  :rockon: :rockon:
:thumbsup:

με πνιγει το δικιο μπιλυ. :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω εχω μουσι ιχι παπατζιδικο
απλα καλυπτει τα μαγουλα σαν χνουδι
αλλα μου τη βαραει που εχουν ολοι τωρα πια
μαλιστα ειχα διαβασει σε φυλλαδα που ελεγε γι αυτο
μοδα το μουσι
εγω παντως συνεχιζω ακαθεκτος :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ξυρισμα ισον καθαριοτητα παιδες

βολευει επισης για να τρως σουπες,να μην γεμιζει ψιχουλα και να κανεις γλειφομουνια

Καλα ρε καυλιαρη ειπαμε να εισαι λιγο αξυριστος οχι να γινεις παπας! Πας απο το ενα ακρο στο αλλο να ουμε!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αυριο μεθαυριο οι πουστηδες (που ως γνωστον κρυβονται πισω απ τη μοδα τις τελευταιας δεκαετιες) θα επιβαλλουν παλι το ξυρισμενο προσωπο ως μοδα.
Οταν γινει αυτο(που θα γινει καποια στιγμη), εγω θα αφησω μουσια μεχρι το πατωμα.
Και εσυ θα εισαι σαυτο το θρεντ να ζητας συμβουλες.  :grin:
Ρε καυλιαρη δε το κανω για τη μοδα! Το κανω γιατι βαριεμαι να ξυριζομαι!!!  :helpplea:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπεμπα το κολπο με το απιονισμενο νερο μετα το ξυρισμα το εχεις ακουσει? η το αλλο που βαζεις παγακια στο προσωπο μετα το ξυρισμα?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Alum block χρησιμοποιει κανενας;

Δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά σαν ιδέα δε με ενθουσιάζει.Προτιμώ τη στύψη που είναι σίγουρα φυσικό προιόν.

www.eidikommotiriou.com/barber-products-styptic-stick-95gr-p-183.html]http://www.eidikommotiriou.com/barber-products-styptic-stick-95gr-p-183.html[/url]

Επειδή πολλά ακούγονται για τη χρήση αλουμινίου στα αποσμητικά και διάφορα άλλα καλλυντικά δε μου πολυταιριάζει η ιδέα με το παραδοσιακό ξύρισμα...

Και νέο κόλπο:

Είχα πει σε προηγούμενο πόστ ότι μπορείς να ξυριστείς και με ελαιόλαδο χωρίς αφρό.Ένα κόλπο για να αποκτήσει ένα είδος λιπαρότητας το δέρμα σας αν είναι ξηρό ή αν έχετε βγεί μόλις από το μπάνιο και θέλετε να ξυριστείτε είναι να βρέξετε σωστά το πρόσωπό σας όπως έχω περιγράψει, να απλώσετε 3-4 σταγόνες λάδι πολύ καλά πάνω στο δέρμα σας και μετά τον αφρό.Έτσι και λιπαρότητα αποκτάτε και ο αφρός του σαπουνιού δεσμεύει το λάδι και δε γεμίζει ο τόπος και το ξύράφι γλιστράει πιο εύκολα.Αν σας μυρίζει άσχημα η λαδίλα χρησιμοποιήστε αρωματισμένο λάδι με κάποιο αιθέριο έλαιο κατάλληλο.Αλλιώς βάλτε σε ένα πολύ μικρό βαζάκι πχ όσες περισσότερες φλούδες πορτοκαλιού μπορείτε και γεμίστε τα κενά με λάδι.Αφήστε το για καμια 20ρια μέρες, ανακινήστε το κάθε μέρα τουλάχιστον και έχετε λάδι με άρωμα πορτοκάλι.
Φυσικά βάζετε ότι αρωματικό σας κάνει κέφι.Με προσοχή όμως αν δεν έχετε ιδέα από φυσικά προιόντα γιατί δεν κάνουν όλα για το δέρμα.Πχ μη βάλετε φλούδες κίτρου θα μυρίζετε σαν εντομοαπωθητικό!!!  :P :P :P :P
Επίσης αν χρησιμοποιήσετε γαρυφαλέλαιο ή αιθέριο έλαιο τειοδεντρου καλό είναι να έχετε πρόχειρο και το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ  ;) ;) ;) ;) ;)

Τα παγάκια είναι καλή περίπτωση και τα έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές αλλά μόνο καλοκαίρι που το νερό της βρύσης δεν είναι αρκετά κρύο για το τελευταίο ξέπλυμα.Τώρα το χειμώνα μόνο κρύο νερό, την κάνει τη δουλειά του.

Για απιονισμένο δεν έχω ακούσει για πες φίλε.

Υ.Γ. Χρωστάω κι ένα ποστ για το ξύρισμα με μαχαίρι.Κάποια στιγμή θα το γράψω.Μπέμπα το αγόρασες τελικά το Dovo;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπεμπα το κολπο με το απιονισμενο νερο μετα το ξυρισμα το εχεις ακουσει? η το αλλο που βαζεις παγακια στο προσωπο μετα το ξυρισμα?
τα παγακια ειναι για πολυ βαθυ ξυρισμα τυπε :S

Συνημμένα

• necktie.gif
    necktie.gif
    399,1 KB · Εμφανίσεις: 35

Gamiseta21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν Θέλετε αναλαμβάνω να ακονίσω τα straight razors σας με 25 ευρώ.
Επαγγελματική δουλειά και εμπειρία.
Επίσης διαθέτω vintage κομμάτια προς πώληση.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Παίδες, θα χρειαστώ τις γνώσεις σας προτού ξεκινήσω...

1ον, είδα ότι η καλύτερη ξυριστική για αρχάριους με μηχανή ασφαλείας είναι η Parker 23R, ισχύει κάτι τέτοιο;

2ον, πρέπει το ξύρισμα να γίνεται αποκλειστικά με κρέμα ξυρίσματος;

Ευχαριστώεκ των προτέρων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom