Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ωραιος  :rockon:
Οσο περναει ο καιρος θα βελτιωνεσαι και το αποτελεσμα θα ειναι ολο και καλυτερο.

Αν θελεις πες μας και τι "εργαλεια" χρησιμοποιεις (λεπιδες, κρεμα, αφτερ σειβ κλπ...)
Λεπίδα χρησιμοποιήσα αυτή που είχε η συσκευασία της Mercur αλλά πήρα και κάτι perma sharp super, σαπούνι ένα muhle με αλόη και για μετά ένα γαλάκτωμα από τα mastic spa.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Λεπίδα χρησιμοποιήσα αυτή που είχε η συσκευασία της Mercur αλλά πήρα και κάτι perma sharp super, σαπούνι ένα muhle με αλόη και για μετά ένα γαλάκτωμα από τα mastic spa.
Να υποθέσω ότι το ξύρισμα με τη λεπίδα που αναφέρειες είναι αρκετά πιο βαθύ... Δεν υπάρχει, όμως, κίνδυνος για πολλά κοψίματα;

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Να υποθέσω ότι το ξύρισμα με τη λεπίδα που αναφέρειες είναι αρκετά πιο βαθύ... Δεν υπάρχει, όμως, κίνδυνος για πολλά κοψίματα;
Αν δεν βιάζεσαι όχι. Πρώτη φορά εμένα πήγε σούπερ και σκέφτομαι σύντομα να την βάλω και στο κεφάλι, αφού και αυτό ξυρίζω. Αρκεί να βρεις την σωστή γωνία που θα το βάζεις στο δέρμα σου.
Η μήχανη έχει καλύτερη αίσθηση από θέμα "ζυγίσματος" στο χέρι, δεν κάνει ερεθισμού και δεν στουμπώνει.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η λεπιδα που ειχε μεσα η μηχανη, ειναι Merkur και αυτη. Δεν ειναι ιδιαιτερα καλη+οτι ειναι πανακριβες.

Αυτες της permasharp super δε τις εχω δοκιμασει(ουτε καν τις ειχα ξαναακουσει), αλλα απο μια γρηγορη αναζητηση στο google, διαβασα καλα σχολια απο χρηστες.
Θα τις δοκιμασω και γω.

Καλες ξουρες τυπε  :rockon:
Κάτι ρώσικες είναι που μου τις έδωσε η πωλήτρια.
Ευχαριστώ φίλος!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Gillette-Fusion-Hydra-Gel-Sensitive-Skin-195GM-_7702018864607_-13542876472tzyHS.jpg

αυτόν τον αφρο τον εχει δοκιμασει κανεις?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
λεω να δοκιμασω αυτο

4710097.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:knuppel: :knuppel: :knuppel:

Οταν ερθεις Αθηνα θα παμε για καφε στο Γιοφυρι της Αρτας να σου κανω μερικα μαθηματα ξυρισματος να σε βαλω στον ισιο δρομο.
images

Θα σε κανω Πορνολορδο  :grin:
εγινε :thumbsup: αλλα και αυτα δειγμα δωρεαν ειναι τι να τα κανω?  :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα λεπιδες ειναι υποκειμενικο.

Ετσι ειναι. επισης εξαρτάται και απο τα γένια που εχει καθένας. Στην ελλάδα οι επιλογές είναι περιορισμένες, και πολύ θα γουσταρα να δοκιμάσω τις γιαπωνεζικες λεπίδες της feather

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά πίσω λένε ότι είναι από την Αγία Πετρούπολη...

Εκεί έχει εργοστάσιο και η Astra, η οποια εξαγοράστηκε απο πολυεθνική πριν 4-5 χρόνια. Μπορει να ειναι οι ίδιες με άλλο ονομα. Οι λεπίδες της δεν είναι άσχημες, πολλοί μπαρμπερηδες αυτες χρησιμοποιουνε. Κάνε ενα τεστ και πες μας

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Βλέπω τελικά να βάζετε και εμένα στο κολπάκι με τις μηνές ξυρίσματος... Ενδιαφέρον φαίνεται...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Καλα θα κανεις τυπε  :rockon:

1) Μετατρεπει τη διαδικασια του βαρετου καθημερινου ξυρισματος σε κατι πολυ ευχαριστο και ενδιαφερον. Για καποιους ειναι σαν ιεροτελεστια.
2) Εαν δεν "καεις" (οπως συμβανει με πολλους) και αρχιζεις και αγοραζεις οτι βρισκεις μπροστα σου, ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Οπως ειπα και πριν, μια ανταλακτικη κεφαλη mach3-fusion κοστιζει 2,5-3 ευρω, ενω μια λεπιδα για μηχανη ασφαλειας κοστιζει 10-20 λεπτα. Μακροπροθεσμα θα εξοικονομισεις παρα πολλα χρηματα.
3) Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο. Ειδικα οσοι αντιμετωπιζουν προβληματα με σπυρακια, ερεθισμους, τριχες που γυρνανε κλπ, το παραδοσιακο ξυρισμα ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
4) Οσοι θελουν πολυ βαθυ ξυρισμα(να μη νιωθεις ιχνος τριχας σαν κωλος μωρου), επισης ειναι μονοδρομος. Βεβαια για να το πετυχεις αυτο πρεπει να κανεις 2-3(ισως και 4) περασματα(με τη φορα, καθετα και κοντρα στα γενια). Με σωστη προετοιμασια και τεχνικη μπορεις να το πετυχεις αυτο με μηχανη ασφαλειας και να μην εχεις ιχνος ερεθισμου και να μπορεις να αγγιζεις το προσωπο σου χωρις κανενα προβλημα. Θυμαμαι οταν ξυριζομουνα κοντρα με το mach3 η το fusion, δεν μπορουσα να ακουμπισω τη μαπα μου για τουλαχιστον ενα 24ωρο. + οτι ημουνα γεματος κοκκινιλες.

Σκεφτητε οτι ενα περασμα με fusion(5 λεπιδο) ισοδυναμει περιπου με 5 περασματα με τη Merkur μου που εχει μια λεπιδα και καλη.

Δηλαδη στο περιπου αν κανω 3 περασματα με τη fusion, ειναι σαν να εχω κανει 15(!!!) περασματα με τη Merkur.
Λογικο ειναι να σου γαμαει τη μουρη.
+ οτι με τις πολλες λεπιδες παρατηρειται το φαινομενο του pulling and tugging που λενε, δηλαδη αντι να κοβει την τριχα, την τραβαει. Αυτο εχει ως αποτελεσμα πονο, ερεθισμους και τριχες που γυρνανε.

Εαν δεν θελετε να ασχοληθειτε με παραδοσιακο ξυρισμα(μηχανες ασφαλειας, σαβετα η μαχαιρι), τουλαχιστον να χρησιμοποιειτε ξυραφακια με το πολυ 2 λεπιδες. Οχι παραπανω.
Είσαι άκρως κατατοπιστικότατος παιχταρά μου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω την κεφαλη της fusion την χρησιμοποιω και 30-40 φορες μεχρι να την αντικαταστησω παντως,οταν αλλαξω κεφαλη θελει μονο μια φορα περασμα για να παρει ολες τις τριχες ενω αμα την εχεις καιρο μπορει να θελει και 4-5 φορες :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κλασικο παλιο καλο ανδρικο ξυρισμα κ μαλακιες!!!
Σημερα ξυριστηκα για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια γιατι αυριο μπαινω φανταρος! Ενα πραγμα θα σας πω! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο το καθημερινο ξυρισμα! Ποναει και κρυωνει η μουρη μου! Αμα το κανω αυτο καθε μερα θα γινω σαν κωλος! Αφηστε που ετσι κ αλλιως ειμαι σαν κωλος και με βολευαν πολυ τα μουσια αφου εκρυβαν κ την ασχημια μου!!!
Μαλιστα πηρα κ μια ξυριστικη μηχανη braun της πλακας που βλεπετε παρακατω για να τη χρησιμοποιω 9 μηνες κ μετα πεταμα!
Ε λοιπον το κλασικο ξυραφακι ειναι πολυ καλυτερο αφου με τη μηχανη ηθελε 100 περασματα για να ξυριστω καλα κ παλι σε καποια σημεια ειχαν μεινει μερικες τριχουλες!
Με βλεπω με αφρο ξυρισματος κ ξυραφακια στο στρατο οπως εκανα πριν 10 χρονια κ θα γεμισω σπυρακια κοκκινιλες κλπ!  :headbang:

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom