Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτο θα το κρινεις εσυ μυστη. Αμα σαρεσει το αποτελεσμα, τοτε ειναι καλο.

Εμενα με τα balm λαδωνει η μουρη μου, δε μαρεσουν.
Αντιθετα με το Αqua Velva "τσιτωνει" το δερμα και παραλληλα ειναι και πολυ απαλο.
Επισης χρησιμοποιω ενα Brut, ενα Old Spice και ενα Proraso(ολα λοσιον με οινοπνευμα) αλλα οχι τοσο συχνα οσο το aqua velva. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Θελω να αγορασω και ενα Μυρτω τωρα για την καλτιλα  :rockon:
το μυρτω κολωνια δεν ειναι τυπε? κατι γιαγιαδες το βαζουν  :grin:

myrto-cologne.jpg

Επισκέπτης
Αυτο θα το κρινεις εσυ μυστη. Αμα σαρεσει το αποτελεσμα, τοτε ειναι καλο.

Εμενα με τα balm λαδωνει η μουρη μου, δε μαρεσουν.
Αντιθετα με το Αqua Velva "τσιτωνει" το δερμα και παραλληλα ειναι και πολυ απαλο.
Επισης χρησιμοποιω ενα Brut, ενα Old Spice και ενα Proraso(ολα λοσιον με οινοπνευμα) αλλα οχι τοσο συχνα οσο το aqua velva. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Θελω να αγορασω και ενα Μυρτω τωρα για την καλτιλα  :rockon:

η ολντ σπάις έχει ωραίο άρωμα αλλά παραπέμπει άμεσα σε γέρους προσοχή :woldman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και αυτο εδω

URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν ειναι απιθανο να πετυχεις ελατωματικη λεπιδα, συμβαινει καμια φορα.

Εγω στις αρχες(επειδη η σαβετα μου ειναι και λιγο για τον πουτσο) τυχαινε μερικες φορες να βαζω λιγο στραβα τη λεπιδα(να μην ειναι τελειως ευθεια) και την πιεζα με μια πετσετα (ο μαλακας  :2funny:) να ισιωσει πανω στη σαβετα. Αυτο φυσικα κατεστρεφε τη λεπιδα.  :jerking:

Μηπως κανεις κατι αντιστοιχο και συ;

μπράβο αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα...

έχω μια σαβέτα ντόβο που έχει ένα πλαστικό περίβλημα που δέχεται την λεπίδα (καταλαβαίνεις τι λέω)
μόλις τώρα ενώ ξυριζόμουνα καλά , ξαφνικά δεν έκοβε καθόλου , και πιστεύω ότι δεν κάνει καλή
επαφή , αλλά δεν μπορώ να το διορθώσω αυτό

είναι σαν ξαφνικά να μου χαιδεύει τα γένια χωρίς να τα κόβει όση δύναμη και με οποιαδήποτε κλίση και αν προσπαθώ

λές οι σαβέτες με το σιδερένιο σύστημα που μπαίνει μέσα η λεπίδα να είναι πιο καλές στην εφαρμογή ?

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επική ξούρα σήμερα! Καλό πλύσιμο με ψιλοζεστό νερό, απαλό πάτημα με το ξυράφι προς όλες τις κατευθύνσεις και κόντρα φυσικά, καλό ξέπλυμα με παγωμένο νερό και μία καλή ποσότητα aqua velva! Μισή ώρα μετά υπερτέντα το δέρμα και χωρίς ίχνος ερεθισμού!  :rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πορνολορδος  :rockon: :rockon:

Τι αφρο και ξυραφι χρησιμοποιεις μυστη;

Τύπε μου χρησιμοποιώ αφρό gillete fusion και ξυράφι mach3 το απλό. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μένα από αυτά που μπορείς να βρεις εύκολα στο εμπόριο. Αν έχεις καλύτερες και πιο καλτ προτάσεις σε αφρό και ξυράφι ρίξε καμιά πρόταση! Παλιά χρησιμοποιούσα για after shave τα nivea for men και κάτι άλλες μαλακίες που μου έπαιρνε η μάνα μου από hondos και μλκιες. Από τη στιγμή που πήρα aqua velva είδα ότι η διαφορά είναι χαώδης σε σχέση με καινούρια after shave!  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

τι κανει ο ανθρωπος
το χει ο τυπος!!!
απορια, ισως και χαζη, γιατι βαζει δυο υγρα μετα το ξυρισμα στο προσωπο του...το πρωτο δεν προσφερει δηλαδη ενυδατωση...το δευτερο ειναι balm??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
και για να γνωριζουμε τις διαφορες μεταξυ των τριων
What's the difference between a lotion, a cream and a balm?
Lotions, creams and balms all have one common goal, to hydrate, treat and repair dry skin.  However, the difference between these three products is the consistency, thickness and the depth of moisturizing and repair.
A lotion has the lightest consistency of the three and is designed mainly for light-weight topical moisturizing.  Generally,  lotion will moisturize skin for a brief period of time and does not contain agents to treat and repair skin.
A cream has mid to light consistency that is usually used on the face area.  Generally, a cream is formulated for the face with additional anti-aging and treatment ingredients added to achieve a desired skin outcome.
A balm has a denser consistency and is designed not only to hydrate the skin but to also treat and repair dry skin such as hands, joint areas and feet.  A balm helps to repair, protect and nourish the skin. 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.shaving-shack.com/images/P/34C-02.jpg[/img[/URL]]

Κατι αλλο που θα βελτιωσει πολυ το αποτελεσμα ειναι να πεταξεις τον αφρο και να παρεις κρεμα(η σαπουνι)-πινελο.
Το καλυτερα VFM σετ για να ξεκινησεις ειναι ενα πινελο Omega και σαπουνι Proraso.
Αν εισαι Αθηνα πηγαινε στο Μιχαηλιδη για το πινελο και στο Hondos Center για το σαπουνι.
Ομονοια και τα 2.
7-8 κανει το πινελο και 3+ το σαπουνι.
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnF5bkcmDc3vU-EaTBPGzP1epeE7r9y-hnD18np-CmzT0JxkFngg
wp1087ef0c_05_06.jpg
αυτο ακριβως προτιθεμαι να κανω μολις μου τελειωσουν κατι ξυραφακια που εχω ...πεταω και τον αφρο νοξιμα και παιρνω αυτα που προτεινεις  μαζι με DE απο βαθης ή απο μιχαήλιδη

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το Mach3 και Fusion εχουμε ξαναπει οτι παροτι κοβουν καλα και γρηγορα, ειναι υπευθυνα για ερεθισμους.
Αν τα αντεχει το δερμα σου εχει καλως.. Εμενα δε τα αντεχε γι αυτο και το γυρισα στα μονολεπιδα... Σαβετα η DE.

Παντως τα 3λεπιδα-5λεπιδα ειναι καλα οταν θες να κανεις μια γρηγορη ξουρα με τη φορα της γενειαδας.
Αν θες να κανεις 2-3 περασματα, με τη φορα, καθετα και κοντρα, στο γαμανε το δερμα.

Καλυτερα προτιμησε 2 λεπιδα, αν δε θες να πας σε DE , που ειναι η καλυτερη λυση

Κατι αλλο που θα βελτιωσει πολυ το αποτελεσμα ειναι να πεταξεις τον αφρο και να παρεις κρεμα(η σαπουνι)-πινελο.
Το καλυτερα VFM σετ για να ξεκινησεις ειναι ενα πινελο Omega και σαπουνι Proraso.
Αν εισαι Αθηνα πηγαινε στο Μιχαηλιδη για το πινελο και στο Hondos Center για το σαπουνι.
Ομονοια και τα 2.
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnF5bkcmDc3vU-EaTBPGzP1epeE7r9y-hnD18np-CmzT0JxkFngg
wp1087ef0c_05_06.jpg

Ωραίες οι προτάσεις και οι συμβουλές σου μύστη μου! Θα κάνουν το ξύρισμα πολύ πιο ρομαντικό!  :rockon:
Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα, αλλά θα κάνω την ερευνά μου και σε μαγαζιά στην περιοχή μου και ακόμα καλύτερα στο ίντερνετ!
Όσο για τους ερεθισμούς των Mach3 εγώ έχω πρόβλημα στην περιοχή του λαιμού όταν ξυρίζομαι σε καθημερινή βάση. Ακόμα και τέρμα χαλαρά να πατάω το ξυράφι με ερεθίζει. Στα μάγουλα γενικώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το Mach3 και Fusion εχουμε ξαναπει οτι παροτι κοβουν καλα και γρηγορα, ειναι υπευθυνα για ερεθισμους.
Αν τα αντεχει το δερμα σου εχει καλως.. Εμενα δε τα αντεχε γι αυτο και το γυρισα στα μονολεπιδα... Σαβετα η DE.

Παντως τα 3λεπιδα-5λεπιδα ειναι καλα οταν θες να κανεις μια γρηγορη ξουρα με τη φορα της γενειαδας.
Αν θες να κανεις 2-3 περασματα, με τη φορα, καθετα και κοντρα, στο γαμανε το δερμα.

Καλυτερα προτιμησε 2 λεπιδα, αν δε θες να πας σε DE , που ειναι η καλυτερη λυση

Ομονοια και τα 2.
wp1087ef0c_05_06.jpg
οντως αν χρησιμοποιησεις 2 3 λεπιδο ξυραφι 2 3 φορες  παει το δερμα το καψες το ξερω γιατι εχω πολυ ευαισθητο δερμα
τι ξυραφι ειναι αυτο στη φωτο ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Πραγματι η λοσιον απο μονη της δεν κανει ολοκληρωμενη δουλεια.
Το balm ειναι σαφως ανωτερο, αλλα εμενα με balm λαδωνει και γυαλιζει η μουρη μου, γι αυτο προτιμω λοσιον.

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι τωρα τελευταια πριν βαλω αφτερ σειβ, χρησιμοποιω και alum block, το οποιο κανει εξαιρετικη δουλεια ως αντισηπτικο και "θεραπευτικο" για το δερμα!
http://[URL unfurl="true"]www.imagebarbers.com/wp-content/uploads/2011/11/190.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μαλιστα, οποτε πρεπει να δουμε τι ειναι ταιριαστο για το τυπο του δερματος μας... κι εγω λιπαρο δερμα εχω, οποτε λογικα θα ξεκινησω με απλη λοσιον και βλεπω...
για alum block δεν το ηξερα.... ειναι ειδικο για πριν το αφτερ σεϊβ να φανταστω??? ειναι κοινο για ολους τους τυπους του δερματος???

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για να πω κ γω τα δικα μου .καταρχην εχω πολυευαισθητο δερμα . αρχισα με απλο ξυραφι μπικ κ περασα καποια στιγμη σε ζιλετ 3λεπιδο κ πρεπει να πω μεγαλη η διαφορα  :rockon: επειδη ομως εχω ευαισθητο δερμα κ αρκετες φορες αφηνω λιγο μουσι το ξυρισμα γινεται δυσκολο . δοκιμασα το fusion  με δονηση κ ηταν ακομη ποιο φιλικο με το δερμα αλλα το αχρηστο οταν το γενι ηταν ακομη κ μερικων μερων δεν εκοβε καλα  :tickedoff: κ ετσι το σταματησα
τωρα σκεφτομαι να παρω μια  μηχανη αλλα δε ξερω ποια  :think:
σκεφτομαι επισης να αγορασω αυτα που εχουν ο κουρεας -δε ξερω πως λεγονται - που ειναι απλες λεπιδες αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ κοφτα κ εχω προβλημα με το δερμα

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ολντ Σκουλ μηναχη, Double Edge Shafety Razors λεγεται η DE η μηχανη ασφαλειας.
Η συγκεκριμενη τη φωτογραφια ειναι η MErkur34c και ειναι απ τις καλυτερες που παιζουν και ευκολο να τη βρεις. Ολα τα μαγαζια με ξυριστικα στην Ομονοια την εχουν.

Τσεκαρετε βιντεακια στο youtube για τις DE μηχανες να σας λυθουν οι αποριες γιατι 1 βιντεο ειναι σαν 100000000000000 λεξεις και βαριεμαι να γραφω  :grin:
ευχαριστω μπεμπα !

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ολντ Σκουλ μηναχη, Double Edge Shafety Razor λεγεται η DE η μηχανη ασφαλειας.
Η συγκεκριμενη τη φωτογραφια ειναι η MErkur34c και ειναι απ τις καλυτερες που παιζουν και ευκολο να τη βρεις. Ολα τα μαγαζια με ξυριστικα στην Ομονοια την εχουν.

Τσεκαρετε βιντεακια στο youtube για τις DE μηχανες να σας λυθουν οι αποριες γιατι 1 βιντεο ειναι σαν 100000000000000 λεξεις και βαριεμαι να γραφω  :grin:
αν η MErkur34c ειναι απ τις καλυτερες ποια κατα την γνωμη σου ειναι νο1?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Για να πετυχεις βαθυ ξυρισμα με μονολεπιδα η 2λεπιδα ξυραφακια πρεπει να κανεις σωστη προετοιμασια, να μαθεις να ξυριζεσαι σωστα και φυσικα αν θες βαθυ ξυρισμα να κανεις 2 η 3 περασματα. 1 με τη φορα της γενειαδας και αλλος ενα κοντρα η καθετα(αν δεν αντεχεις το κοντρα).

Ομονοια και τα 2.

Απλές συμβουλές καλού ξυρίσματος από έναν γνήσιο πορνολόρδο!  :rockon: :rockon: :rockon:

Έριξα και εγώ ένα τέτοιο ξυρισματάκι σήμερα το πρωί και είμαι... jet!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom