Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πιστευω οτι αυτο φταιει μυστη, μαλλον δεν βαζεις καλα τη λεπιδα... Η λεπιδα πρεπει να ειναι ολοισια, εαν τη βαζεις στραβα λογικο ειναι να μην κοβει καλα. Και γω εχει τυχει πολλες φορες να τη βαζω στραβα.

Σιγουρα την καλυτερα εφαρμογη την εχουν οι σαβετες οπως αυτη εδω πχ.
3822588.jpg

δεν φταίω εγώ , μάλλον είναι πρόβλημα της σαβέτας
ενδέχεται να πάρω (αν τα οικονομικά το επιτρέψουν)
αυτού του τύπου την σαβέτα που έβαλες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.916
Πόντοι
42.697
Ενας ειναι ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ξυρισματος!
Mantic59:rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.bluebeards-revenge.co.uk/wp-content/uploads/2011/06/471307544.jpg[/img[/URL]]

Δεν ξερω γιατι αλλα τον κοβω και για πουτανιαρη τον τυπο. Πορνολορδος  :tooth:
Eχει πολλα tutorials στο youtube. Το χει κανει επιστημη ο τυπος.
Τσεκαρετε τα βιντεακια του
[/quote]

μεγαλη πορνοφατσα ο τυπος!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μπέμπα τα ίδια ισχύουν και για τα αρχίδια ή θα έχουμε ατυχήματα  :uglystupid: :S :rockon: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Τα ιδια ισχυουν μυστη μου.
Ο σωστος πορνολορδος εχει κοντρα ξουρα και στα @@ του  :rockon:

Απλα μη βαλεις φαλτσετα στα @@... Ουτε αφτερ σειβ με οινοπνευμα, δε θα το χεις καθολου αναγκη  :tooth:

Συνήθως χρησιμοποιώ ζιλετ μαχ 3 και πρώτα ξυρίζω το πρόσωπο και στο καπάκι τα αρχίδια για να μην έχουμε εύκολα κοψίματα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Τα αρχίδια πάντα κόντρα το πρόσωπο όμως ποτέ  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και εγώ πάντα γυαλί τα αρχίδια μου και την πούτσα μου! Ο σωστός πορνολόρδος οφείλει να έχει τα επίμαχα σημεία πάντα τέντα!  :rockon:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Τα καλαμπαλίκια σου με τι τα ξυρίζεις 6 σφυρίχτρες η ιστορία σου ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
για το πουτσο το κουμπι γιουτιουμπ. βαζω το λινκ και ολο λαθος βγαζει.
παρτε το ετσι γιατι για να μπει βιντεο εδω δεν παιζει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Νταξ τωρα το κουμπι μεσιε?

ναι αλλα πες πως το εκανες γιατι μου εχει φουσκωσει τις μπαλες, βαζω το λινκ αναμεσα στο γιουττιουμπο που παταω το κουμπι και δεν μου φτιαχνει. πρπεει να κανω κατι αλλο ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ναι αλλα πες πως το εκανες γιατι μου εχει φουσκωσει τις μπαλες, βαζω το λινκ αναμεσα στο γιουττιουμπο που παταω το κουμπι και δεν μου φτιαχνει. πρπεει να κανω κατι αλλο ;
να βγαζεις το s απο το http

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Το ακόμα καλύτερο να έχεις ξυριστεί βαθιά και να βγαίνεις σε ψωλόκρυο μαζί με αέρα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Αίσθηση αναζωογόνησης και καύλας  :grin: :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επειδη ξεμεινα απο λεπιδες και βαριομουνα να παω να παρω, εριξα 2 ξουρες με το παλιο μου mach3 με καινουρια κεφαλη.
Την πρωτη μερα η αληθεια ειναι οτι εντυπωσιαστηκα!
Ειχα ξεχασει ποσο γρηγορο και ευκολο ηταν το ξυρισμα με 3 λεπιδες και κινουμενη κεφαλη.
Σε 3-4 λεπτα ειχα γινει πορνολορδος(2 περασματα, το πρωτο με τη φορα και το 2 καθετα)

Την επομενη μερα, παλι το ιδιο!
Βεβαια το επομενο πρωι ο λαιμος μου γεμισε κοκκινιλες και θυμηθηκα το λογο που το γυρισα στα μονολεπιδα.  :thumbsup:
+ οτι παρολο που τα 3λεπιδα κανουν καλη δουλεια, δε σου αφηνει το ιδιο απαλο προσωπο με τα μονολεπιδα... και ο λογος ειναι φυσικα οτι οι 3 λεπιδες στο γαμανε το δερμα  :S
Παω τωρα κεντρο να παρω 2 κουτακια feather και 2 astra και μετα πιατσα να γαμησω  :cum: :rockon:

Μύστη το να αποφύγει κάποιος τις κοκκινίλες στο λαιμό πιστεύεις ότι είναι θέμα τεχνικής? Γαμώ την πουτάνα μου όταν ξυρίζομαι επί καθημερινή βάση με τα Mach3 πάντα έχω μικροερεθισμούς στο λαιμό.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
καλημερα. ερωτηση: πηρα DE merkur 23c με ξυρασφακια persona. ποσα ξυρίσματα στο περιπου κραταει το καθε ξυραφακι??? (υποψιν πρωτα σκεφτομαι να τα παιρνω με κουρευτικη, κι οτι δεν πιανει η ξυριστικη να τα συνεχιζω με το ξυραφι, οποτε μιλαμε για μικρη τριχα)

για το ξυρισμα πηρα αυτο
images

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:rolleyes: ευχαριστω για την απαντηση μπεμπα και γενικοτερα για τις πληροφοριες που μας εχεις δωσει  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.576
Πόντοι
606
Παιδια με bic  ξυριζομαι αυτα με τιν 1 λεπιδα στο κατακιτρινο σακουλακι :) για  αφρο απο τον μασουτη καπου 1,5 ευρω εχει τωρα εχω ξεχασει την μαρκα :) και αφτερ σαιβ βαζω κρυο νερο και εγω ενα γοητευτικο αρρενωπο  ανδρικο πηγουνι που ξεσηκωνει :) ολες τις γυναικες στο περασμα μου :)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια με bic  ξυριζομαι αυτα με τιν 1 λεπιδα στο κατακιτρινο σακουλακι :) για  αφρο απο τον μασουτη καπου 1,5 ευρω εχει τωρα εχω ξεχασει την μαρκα :) και αφτερ σαιβ βαζω κρυο νερο και εγω ενα γοητευτικο αρρενωπο  ανδρικο πηγουνι που ξεσηκωνει :) ολες τις γυναικες στο περασμα μου :)
μην ξεχασεις να ξυρισεις και τον κωλο σου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παλι τζαμπε την βγαζεις χρησταρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom