You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγώ το έριξα στην Μιλάνα, χωρίς να έχω δοκιμάσει Μαντυ όμως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξερεις τωρα που το σκεφτομαι σαν παραλληλισμο για να πιασει τοπο η ψηφος και μιας και ζουμε στην Ελλαδα πρεπει κανονικα η φερελπις... νικητρια να κανει ρουσφετια στους υποψηφιους ψηφοφορους της....σε καλυτερες τιμες για το προμοσιον...που θα της γινει!!σκληρος ο προεκλογικος αγωνας...Στις ευρωεκλογές μπορει να μην πάτησα ποδι αλλα εδώ δεν θα λείψω…
Η δημοκρατία πρεπει να μείνει ζωντανη και η αποχή είναι εχθρος της…
Δώστε ολοι το παρον…
Επιτέλους και μια ψήφος που θα πιάσει τόπο..
ενημερωστε τα κοριτσια για την ψηφοφορια για να ειναι και τιμιος (ο προεκλογικος αγωνας...ΠΑΝΤΑ)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν τις εχω κ γω δοκιμασει ολες,αλλα πιστευω η αφρουλα ειναι απο τα τοπ...παντως νομιζω ειναι επιτακτικη η αναγκη για sites των studio οπως στην αθηνα με φωτο,βαρδιες κτλ...να μπορουμε να βλεπουμε κ να ξερουμε ποτε θα πετυχουμε την επιθυμητη...ειναι πολυ καλη φαση νομιζω...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν υπηρχε διαθεση και απο τα μαγαζια θα ηταν πιστευω προς οφελος τους αλλα τι να πεις...χωριο ακομη...εδω παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις και πεφτεις σε καμια μαλακο τσατσα αγενη και δεν σου απαντα ποια δουλευει...ορεξη εχω να ερχομαι απο καλαμαρια να βλεπω οταν ξερω πχ τα σιγουρα....μαλακια νοοτροπια...λες και η καλη πουτανα θα παει χαμενη...απο δουλεια...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+100000000000000000000000000000000αν υπηρχε διαθεση και απο τα μαγαζια θα ηταν πιστευω προς οφελος τους αλλα τι να πεις...χωριο ακομη...εδω παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις και πεφτεις σε καμια μαλακο τσατσα αγενη και δεν σου απαντα ποια δουλευει...ορεξη εχω να ερχομαι απο καλαμαρια να βλεπω οταν ξερω πχ τα σιγουρα....μαλακια νοοτροπια...λες και η καλη πουτανα θα παει χαμενη...απο δουλεια...
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
αν υπηρχε διαθεση και απο τα μαγαζια θα ηταν πιστευω προς οφελος τους αλλα τι να πεις...χωριο ακομη...εδω παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις και πεφτεις σε καμια μαλακο τσατσα αγενη και δεν σου απαντα ποια δουλευει...ορεξη εχω να ερχομαι απο καλαμαρια να βλεπω οταν ξερω πχ τα σιγουρα....μαλακια νοοτροπια...λες και η καλη πουτανα θα παει χαμενη...απο δουλεια...
Μακάρι να γινόταν αυτό, άλλα δύσκολο να το δούμε από τα περισσότερα στουντιάκια. Το είχα προτείνει παλιότερα και μου είχαν πει δικαιολογίες του στυλ ότι δεν έχουν ιδέα πως θα τους παει το πρόγραμμα της εβδομάδας από κοπέλες.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντως εγω βλεπω οτι στα καλα στουντιο τουλαχιστον υπαρχει για μεγαλες περιοδους το ιδιο προγραμμα σε σχεση με τα κοριτσια και τα ιδια λιγο πολυ κοριτσια...εξαλλου και οι ιδιες εχουν προτιμηση σε ωραρια και φαινεται αυτο...(καποιες συνηθως πρωινες αλλες βραδινες...)με εξαιρεση μερες που εχουν περιοδο,γιορτες,καλοκαιρια που δουλευουν ρεπατζουδες και εκτακτες εμφανισεις...εξαλλου η προβολη θα βοηθουσε στην γνωριμια των πελατων με την καθε κοπελα και τα προγραμματα της, αν βεβαια δεν ηταν μουφες οσα μας πουλαγαν... και στην ενημερωση ανθρωπων που ερχονται απο μακρια..πχ εγω πριν παω αθηνα μπορω να ριξω καμια ματια σε καμια φωτο,διευθυνση κλπ
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
παντως εγω βλεπω οτι στα καλα στουντιο τουλαχιστον υπαρχει για μεγαλες περιοδους το ιδιο προγραμμα σε σχεση με τα κοριτσια και τα ιδια λιγο πολυ κοριτσια...εξαλλου και οι ιδιες εχουν προτιμηση σε ωραρια και φαινεται αυτο...(καποιες συνηθως πρωινες αλλες βραδινες...)με εξαιρεση μερες που εχουν περιοδο,γιορτες,καλοκαιρια που δουλευουν ρεπατζουδες και εκτακτες εμφανισεις...εξαλλου η προβολη θα βοηθουσε στην γνωριμια των πελατων με την καθε κοπελα και τα προγραμματα της, αν βεβαια δεν ηταν μουφες οσα μας πουλαγαν... και στην ενημερωση ανθρωπων που ερχονται απο μακρια..πχ εγω πριν παω αθηνα μπορω να ριξω καμια ματια σε καμια φωτο,διευθυνση κλπ
Πολύ σωστά όλα τα παραπάνω, άντε να το καταλάβουν σιγά-σιγά και αυτοί που έχουν τα studio στην πόλη μας.
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
ψηφισες Apollo; σου αρεσε η ιδεα της ψηφοφοριας για την καλυτερη;
Καλή η ιδέα, αλλά μου φαίνεται ότι ξέρουμε την νικήτρια από πριν ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ιδομεν... εγω ως οικοδεσποτης της ψηφοφοριας δεν παιρνω θεση...αλλα προκαλω και προσκαλω οποιον εχει αλλη αποψη απο την διαφαινομενη..δικια σου να την εκφρασει με ψηφο...αυτη δεν ειναι η δυναμη της δημοκρατιας εξαλλου;δημοκρατια και στα μπουρδελα...καμια ψηφος να μην παει χαμενη...
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Επειδη στην περασμενη ψηφοφορια το εριξα στην σαρα την βυζαρου τωρα το εριξα στο Εφακι. Η Εφη εμφανισιακα ειναι η γκομενα που ονειρευομαι. Τι γαλαζια ματια ειναι αυτα. Τι ωραιο μουνακι!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μετριοτατο βυζακιΕπειδη στην περασμενη ψηφοφορια το εριξα στην σαρα την βυζαρου τωρα το εριξα στο Εφακι. Η Εφη εμφανισιακα ειναι η γκομενα που ονειρευομαι. Τι γαλαζια ματια ειναι αυτα. Τι ωραιο μουνακι!
αλλα πολυ μετριοτατο ομως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δυσκολη επιλογη καθε μια τις χαρες της...φοβερο γαμησι κι οι δυο...ομωςΕπειδη στην περασμενη ψηφοφορια το εριξα στην σαρα την βυζαρου τωρα το εριξα στο Εφακι. Η Εφη εμφανισιακα ειναι η γκομενα που ονειρευομαι. Τι γαλαζια ματια ειναι αυτα. Τι ωραιο μουνακι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις