You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
για να δεχεται να γαμηθει ακαποτα στανταρ ειναι φορεας AIDS .. αυτο ειναι ανηκουστο πουτανα να μην παιρνει προφυλαξη.. γνωμη μου ειναι οσοι γαμησατε ακαποτα να πατε να κανετε εξετασεις. δεν λεω ειναι καυλα να γαμας ακαποτα αλλα και πολυ επικινδυνο!!
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Φίλε άλλο τσιγγάνα και άλλο γύφτισσα , έχει διαφοράΦίλε τσιγγάνα λευκή εξήγησε το λιγο εκτός αν σε χει πει κάτι παραπάνω αυτή τότε πάσο
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Όχι, τύπε. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν που ήταν σουλουπωμένες και φαινόταν για 19άρες περίπου. Κάπου προς το 13-14. Ήταν χάλια. Αεροπίπα και αερογαμήσι με το κωλόχερο να εμποδίζει σκοπίμως την είσοδο, γαμούσες παλάμη. Ηλίθιο υφάκι ειρωνικά μειδιάματα. Πριν τον ιό για μια δεύτερη και τελευταία φορά πήγα να δοκιμάσω μια μαύρη που ήταν τούμπανο και μου απέσπασε χρηματικό ποσόν χωρίς να παρέχει την προσυμφωνημένη υπηρεσία, δεν τόλμησα να ζητήσω όμως τα λεφτά μου πίσω. Ρατσιστής δεν είμαι φίλε, αλλά τη συγκεκριμένη όταν την ξαναπέτυχα αλλού...Καμία από τις μαύρες που βγαίνουν αξίζει η όχι;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
...πες μας τυπε, μη μας κρατας σε αγωνια...Όχι, τύπε. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν που ήταν σουλουπωμένες και φαινόταν για 19άρες περίπου. Κάπου προς το 13-14. Ήταν χάλια. Αεροπίπα και αερογαμήσι με το κωλόχερο να εμποδίζει σκοπίμως την είσοδο, γαμούσες παλάμη. Ηλίθιο υφάκι ειρωνικά μειδιάματα. Πριν τον ιό για μια δεύτερη και τελευταία φορά πήγα να δοκιμάσω μια μαύρη που ήταν τούμπανο και μου απέσπασε χρηματικό ποσόν χωρίς να παρέχει την προσυμφωνημένη υπηρεσία, δεν τόλμησα να ζητήσω όμως τα λεφτά μου πίσω. Ρατσιστής δεν είμαι φίλε, αλλά τη συγκεκριμένη όταν την ξαναπέτυχα αλλού...
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Τί να πώ τύπε μου; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τριτοκοσμική σαβούρα και μαλακίες. Κάποιοι κακώς φοβούνται τον νταβά, δεν είναι 24/07 πίσω από το προϊόν του. Και κοπέλες της πιάτσας πολλές φορές μένουν πολύ μακρυά από το "παζάρι" που ψωνίζονται. Κάποιες μαύρες από εκείνες που σύχναζαν πιάτσα παλιότερα εντωμεταξύ, πάχυναν πολύ περισσότερο και σε νεότερη ηλικία για το φυσιολογικό που είναι στο σκαρί τους, ζώντας την καλή ζωή λίγο έξω από την πόλη, έχοντας κόψει τη δουλειά και κάνοντας παρέα με εξευγενισμένα κωλόμουτρα. Καμμία αγωνία τύπε μου. Μονάχα οι απατεώνες θα πρέπει να αγωνιούν......πες μας τυπε, μη μας κρατας σε αγωνια...
Είχε και καλές μαύρες όμως, αλλά όχι πιατσόβιες. Εκείνες που στήνονταν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο μπροστά, σε παράδρομο κάθετο στην Εγνατία πριν τη οδό Λαγκαδά, εκεί που φτιάξανε γωνιακό καφέ και παλιά δεν υπήρχε τίποτα. Όταν εμφανίστηκαν εκείνες είχε και κάτι κελεπούρια, μια μικρή καλοφτιαγμένη μου είχε δώσει κινητό και ψαχνόταν για πιο εκλεπτυσμένη συνάντηση σε καλή τιμή χωρίς μα μου σε υπηρεσίες, αλλά τότε γνώρισα τη Φλωρεντία και δεν την πήρα τη μαυρούλα μετά χάθηκε. Εκείνη έλεγε πολύ, έπρεπε να την είχα πάρει.
Τελευταία τροποποίηση:
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
ισχύει ότι υπήρχε πιάτσα για μια περίοδο στην περιοχή πέριξ της αντιγονιδών, συγγρού και λοιπών παρακειμένων οδών...Τί να πώ τύπε μου; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τριτοκοσμική σαβούρα και μαλακίες. Κάποιοι κακώς φοβούνται τον νταβά, δεν είναι 24/07 πίσω από το προϊόν του. Και κοπέλες της πιάτσας πολλές φορές μένουν πολύ μακρυά από το "παζάρι" που ψωνίζονται. Κάποιες μαύρες από εκείνες που σύχναζαν πιάτσα παλιότερα εντωμεταξύ, πάχυναν πολύ περισσότερο και σε νεότερη ηλικία για το φυσιολογικό που είναι στο σκαρί τους, ζώντας την καλή ζωή λίγο έξω από την πόλη, έχοντας κόψει τη δουλειά και κάνοντας παρέα με εξευγενισμένα κωλόμουτρα. Καμμία αγωνία τύπε μου. Μονάχα οι απατεώνες θα πρέπει να αγωνιούν...
Είχε και καλές μαύρες όμως, αλλά όχι πιατσόβιες. Εκείνες που στήνονταν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο μπροστά, σε παράδρομο κάθετο στην Εγνατία πριν τη οδό Λαγκαδά, εκεί που φτιάξανε γωνιακό καφέ και παλιά δεν υπήρχε τίποτα. Όταν εμφανίστηκαν εκείνες είχε και κάτι κελεπούρια, μια μικρή καλοφτιαγμένη μου είχε δώσει κινητό και ψαχνόταν για πιο εκλεπτυσμένη συνάντηση σε καλή τιμή χωρίς μα μου σε υπηρεσίες, αλλά τότε γνώρισα τη Φλωρεντία και δεν την πήρα τη μαυρούλα μετά χάθηκε. Εκείνη έλεγε πολύ, έπρεπε να την είχα πάρει.
και όχι μόνο για μαύρες, αλλά έβρισκες και καμιά εκ του ανατολικού μπλοκ αν έκοβε το μάτι σου...
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Πάμε Γιαννιτσών και έχετε εκπλαγεί για το αν έχει πηδηχτεί η άλλη με τον μουσάτο γύφτο ή τον Ρουμανοπακιστανό; Που νομίζετε ότι βρίσκεστε; Σε που@νες πολυτελείας; Δε μπορείτε καν να φανταστείτε με ποιους έχουνε πάει... Λαμβάνοντας υπόψη και τα ακάποτα, ο ρακοσιλέκτης να είναι το τελευταίο που σας απασχολεί.
Εδώ έρχεται ο καθένας μας για το λόγο του, οικονομικό, προσωπικό, βίτσιο,.. Από τη στιγμή που το επέλεξε, λαμβάνει υπόψη όλα τα παρελκόμενα και το γουστάρει. Άμα σκέφτεσαι και εκπλήσσεσαι τόσο πολύ για το πελατολόγιο, βάζεις το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη και πας ανάλογα. Ή κόβεις το άθλημα.
υ.γ. κυρίως οι καινούριοι μη σπαμάρετε το threat με ανούσιες συζητήσεις και συζητήσεις μεταξύ σας. Υπάρχουν οι προσωπικές συνομιλίες.
Εδώ έρχεται ο καθένας μας για το λόγο του, οικονομικό, προσωπικό, βίτσιο,.. Από τη στιγμή που το επέλεξε, λαμβάνει υπόψη όλα τα παρελκόμενα και το γουστάρει. Άμα σκέφτεσαι και εκπλήσσεσαι τόσο πολύ για το πελατολόγιο, βάζεις το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη και πας ανάλογα. Ή κόβεις το άθλημα.
υ.γ. κυρίως οι καινούριοι μη σπαμάρετε το threat με ανούσιες συζητήσεις και συζητήσεις μεταξύ σας. Υπάρχουν οι προσωπικές συνομιλίες.
Τελευταία τροποποίηση:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στην Σαμ Ελιζέ των Παρισίων.Πάμε Γιαννιτσών και έχετε εκπλαγεί για το αν έχει πηδηχτεί η άλλη με τον μουσάτο γύφτο ή τον Ρουμανοπακιστανό; Που νομίζετε ότι βρίσκεστε;
και εκει βλεπεις Ινδες (γυφτο-τσιγγανες μαλιστα τετοια ηταν και η πρωταγωνιστρια στην Παναγια των Παρισιων),
μαυρες,
σλαβες (βουλγαρες),
καποιες ειναι της κοκας,
και στην ιδια ευθεια βλεπεις ρωμαϊκου τυπου αψιδα θριαμβου, απλα εμεις εχουμε αυθεντικη του Γαλεριου και οι Γαλλοι μαϊμού ομοιωμα του Ναπολεοντα. (καποτε ειχε βουτηξει απο την Βενετία και τα αλογακια του ελληνα γλυπτη Λυσιππου, εποχης μεγαλεξανδρου, που στολιζαν τον ιπποδρομο της Κωνσταντινουπολης και τα ειχε βαλει στην μικροτερη καμάρα -στο καρουζελ- ισια παρακατω διπλα στο ποταμι.)
Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΑΛΛΙΚΑ
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Κλεμμένα όλα όπως μας συνηθίζουν. Μη μας πάρουν τις κορασίδες μόνο στα Παρίσια και τις πληρώνουμε για Γαλλίδες.και στην ιδια ευθεια βλεπεις ρωμαϊκου τυπου αψιδα θριαμβου, απλα εμεις εχουμε αυθεντικη του Γαλεριου και οι Γαλλοι μαϊμού ομοιωμα του Ναπολεοντα. (καποτε ειχε βουτηξει απο την Βενετία και τα αλογακια του ελληνα γλυπτη Λυσιππου, εποχης μεγαλεξανδρου, που στολιζαν τον ιπποδρομο της Κωνσταντινουπολης και τα ειχε βαλει στην μικροτερη καμάρα -στο καρουζελ- ισια παρακατω διπλα στο ποταμι.)
Εδώ η άλλη συστήθηκε Μολδαβή, Ρουμάνα, Αλβανίδα, τελευταία πήρε προαγωγή ως Τσιγγάνα. Σκέψου να έχει και ένα Γαλλικό στο βιογραφικό. Μετράει όσο να πεις.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Φλωρεντία; Την ξέρουμε;Τί να πώ τύπε μου; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τριτοκοσμική σαβούρα και μαλακίες. Κάποιοι κακώς φοβούνται τον νταβά, δεν είναι 24/07 πίσω από το προϊόν του. Και κοπέλες της πιάτσας πολλές φορές μένουν πολύ μακρυά από το "παζάρι" που ψωνίζονται. Κάποιες μαύρες από εκείνες που σύχναζαν πιάτσα παλιότερα εντωμεταξύ, πάχυναν πολύ περισσότερο και σε νεότερη ηλικία για το φυσιολογικό που είναι στο σκαρί τους, ζώντας την καλή ζωή λίγο έξω από την πόλη, έχοντας κόψει τη δουλειά και κάνοντας παρέα με εξευγενισμένα κωλόμουτρα. Καμμία αγωνία τύπε μου. Μονάχα οι απατεώνες θα πρέπει να αγωνιούν...
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Μπορεί και να την ξέρετε. Παλιά ήταν στο Kanesex, δούλευε incall σε περιοχή πριν την πιάτσα, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το ψευδώνυμό της ήταν Samantha, υπήρχε και στο Sexaki, μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Σχετίζεται με τις ερασιτέχνες που κάποιοι μοναχοφάηδες κρατάνε για τον εαυτό τους. Δεν σχετίζεται με πιάτσα, παρ' όλο που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή.Φλωρεντία; Την ξέρουμε;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
συλβια ρουμανα δηλωνει, μια πολυ κοντη με τα μπουτακια εξω χειμωνα καλοκαιριμια ξανθια με καρε μαλλι γυρο στα 40 ποια εχει υποψην κανενας? σημερα την πετυχα μοναστηριου πριν το κοκκινο απεναντι απο την γνωστη καβατζα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
ναι, νταξει δεν τα λες κ μπουτακια αλλα οκσυλβια ρουμανα δηλωνει, μια πολυ κοντη με τα μπουτακια εξω χειμωνα καλοκαιρι
για πες... αξιζει?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ευγενικη, αρα δεν σπαει αρχιδια οπως κατι αλλες ομορφες.ναι, νταξει δεν τα λες κ μπουτακια αλλα οκ
για πες... αξιζει?
πιπα οχι καμμια φοβερη τεχνικη που θα θυμαμαι, εκανε προσπαθειες και ντιπ , φιλοτιμη . δεν παραπονεθηκε για χρονο ή για πιασιματα.
και τελικα απο κοντα δεν ηταν τοσο τσακισμενη απο ηλικια ή ουσιες οσο νομιζα πριν δοκιμασω.
πχ την ρουφηχτη μπιριμπιλοπαικτική τεχνικη σε αρχιδια κλπ που θυμαμαι απο την μαρια με τα γυαλακια δεν εχει αλλα επειδη μου φανηκε νορμαλ χαρακτηρας και καθαρη στον τροπο μπορει να ξαναδοκιμαζα.
αλλωστε δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες στην πιατσα, αλλες τρελες, αλλες επικινδυνες, μπορω να πω την συμπαθησα σαν πνευμα φιλικο, σαν ανθρωπο που λεμε, σαν προσωπικοτητα, σαν τον λυπηριδη ή τον ρωμανιδη που ηθελαν να παιξουν αλλα ηταν ασχετοι οι καημενοι.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Έχει η Ρουμανία Ελμπασάν ?συλβια ρουμανα δηλωνει, μια πολυ κοντη με τα μπουτακια εξω χειμωνα καλοκαιρι
Τελευταία τροποποίηση:
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Kαι τωρα δηλαδη δουλευει πιατσα τυπε?Μπορεί και να την ξέρετε. Παλιά ήταν στο Kanesex, δούλευε incall σε περιοχή πριν την πιάτσα, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το ψευδώνυμό της ήταν Samantha, υπήρχε και στο Sexaki, μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Σχετίζεται με τις ερασιτέχνες που κάποιοι μοναχοφάηδες κρατάνε για τον εαυτό τους. Δεν σχετίζεται με πιάτσα, παρ' όλο που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή.