το φανταζομαι αλλα ο φιλος ειπε οτι ειχε ενα πολυ δυνατο μωρο που με παζαρια το εριχνε στα 30ε κ ειναι καλο μωροdeker περασα και εγω εχ8ες το βραδυ κατα τις 2.πολυ νεκρα τιποτα δεν ειχε.μονο 1 πρεζονι ειχε το οποιο μιλουσε με κατι γυφτους,μαλλον την δοση τις εφεραν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
το πιο πιθανον αν ειναι τοσο καλο μωροδεν ξερω εγω δεν το ειδα.μηπως το εχει φορτωσει κανενας οταν ειχα περασει εγω.
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
γεια σας παιδιά...
θυμάστε την Μαριάννα 19χρ. πριν 2 χρόνια; εκανε πιάτσα στο οπάπ. την είδα προς το τέλος της Γιαννιτσών.απέναντι απ' το τελευταίο βενζιναδικο.με ασπρο κολάν...!τότε έπαιρνε 30 ευρωπουλάκια.τώρα δεν ξέρω...δεν ρώτησα γιατί ήμουνα βιαστικώς...
την είδα γύρω στης 23:00...
όσο για το αλλοδαπό,το είδα.στην αρχή της Γιαννιτσών.
θυμάστε την Μαριάννα 19χρ. πριν 2 χρόνια; εκανε πιάτσα στο οπάπ. την είδα προς το τέλος της Γιαννιτσών.απέναντι απ' το τελευταίο βενζιναδικο.με ασπρο κολάν...!τότε έπαιρνε 30 ευρωπουλάκια.τώρα δεν ξέρω...δεν ρώτησα γιατί ήμουνα βιαστικώς...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Την Κυριακη την νυχτα ειχε ενα πολυ ωραιο μωρο στο τελος της Γιαννιτσων,λιγο πριν ξεκινησει η ανηφορα για Μοναστηριου.30ε για ακαποτη πιπα ζητουσε.Καθαρα ελληνικα μιλουσε δε φαινοταν πρεζονι.Μου'κανε εντυπωση γιατι δε φαινοταν πολυ επαγγελματιας.Ενα νεαρο τρυφερο κοριτσι.τη στιγμη που σταματησα εγω να της μιλησω περιμεναν αλλοι 4 πισω μου!!!Και κατι ακομα.Ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι κυκλοφορει ενας παπας γυρω απ'το city gate.Μου'χε φανει υπερβολικο.Την Κυριακη ομως γυρω στις 3.00 τα ξημερωματα τον ειδα εκει που ενωνονται η Κατεχακη με την Μαντζαρου σ'ενα τζιπακι μεσα.Κοιτουσε χαριτωμενα οσους περνουσαν απο διπλα του.Μεχρι και ρασο φορουσε.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.Αν γνωριζει καποιος ας μας λυσει το μυστηριο.Ειναι αληθινος παπας???Ειναι καποιος ανωμαλος που κανει πλακα???οπως και να'χει το θεαμα ειναι γελοιο...
το δες το pm?χα,χα,χα μπήκαν κ' οι παπάδες στο μπίζνες!!!
Ναι είναι παπάς και ψάχνει αγοράκια.
Αφού όπως περνούσα μου έκανε φώτα με το αμάξι του και μου χαμογελούσε, έφαγε κάτι μπινελίκια...δεν ξέρω αν είναι αληθινός παπάς αλλά δεν δυσκολεύομαι κιόλας να το πιστέψω...γελοίο θέαμα...
Είναι και ένας παπούς 60 χρονών με ασημί Audi που κυκλοφορεί και ψάχνει αγόρια εκεί κοντά...
Αφού όπως περνούσα μου έκανε φώτα με το αμάξι του και μου χαμογελούσε, έφαγε κάτι μπινελίκια...δεν ξέρω αν είναι αληθινός παπάς αλλά δεν δυσκολεύομαι κιόλας να το πιστέψω...γελοίο θέαμα...
Είναι και ένας παπούς 60 χρονών με ασημί Audi που κυκλοφορεί και ψάχνει αγόρια εκεί κοντά...
που τον θυμηθηκες αυτον ρε,ασ'τον τωρα που ησυχασαμε,μην τον μελεταςΦιλς thess, εχεις παει σχολειο? γιατι δεν μπορεις να γραψεις μια λεξη σωστα ή εστω με μονο ενα λαθος? Μην αρπαχτεις , μια ερωτηση κανω...
χθες πηγαινοντας να δω σε εναν φιλο τον αγωνα περασα κατα τις 9.00 απο γιανιτσων μονο
το μονο αξιολογο που ειδα στα γρηγορα γιατι βιαζομουν ηταν ενα κορμι μπροστα απο τα αγροτικα του εκσιαδη το οποιο πλευρισαν αρκετοι ενδιαφερομενοι, βεβαια λογο κεκτημενης ταχυτητας δεν προσεξα εαν ηταν τζανκι η οχι...
μετα το τελος του παιχνιδιου και με φανερα νευρα περασα ακομα ποιο σφερατος απο εκει και το μονο που ειδα ηταν κανα δυο φαρους να αναβοσβηνουν
τιποτα δεν ειχε,,,μετα τις 12.00 απολυτη νεκρα!
το μονο αξιολογο που ειδα στα γρηγορα γιατι βιαζομουν ηταν ενα κορμι μπροστα απο τα αγροτικα του εκσιαδη το οποιο πλευρισαν αρκετοι ενδιαφερομενοι, βεβαια λογο κεκτημενης ταχυτητας δεν προσεξα εαν ηταν τζανκι η οχι...
μετα το τελος του παιχνιδιου και με φανερα νευρα περασα ακομα ποιο σφερατος απο εκει και το μονο που ειδα ηταν κανα δυο φαρους να αναβοσβηνουν
τιποτα δεν ειχε,,,μετα τις 12.00 απολυτη νεκρα!
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδιά...
Αυτη μια φορα που σταματησα κ τις μιλησα ελεγε 40 αλλα με παζαρια σιγουρα θα επεφτε κιαλλο.. παντως τα χερια τις ειχε σημαδια προφανως απο βελονες οποτε μακριααααααα
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λοιπον γιαυτην.. Εγω εκανα γυρω στισ 15 φορες πανω κατω ολη τη γιαννιτσων κ την μοναστηριου.. Απο το πουθενα εμφανιστικε κ παρολιγο να μην την εβλεπα! Απο ελληνικα ελεγε μονο τα νουμερα (50ε) κ μετα η συννενοηση ηταν με νοηματα (ουτε αγγλικα.. Εννοειται πως την πηρα! Τετοια δεν ειχα ξαναδει!! Κακως δεν πηρα τηλ η τουλαχοστων ποτε βγαινει αλλα δεν μπορουσα να συνενοηθω.. Παντως στις 2 αυτη ειπε θα πηγε σπιτι της... Οποτε αμα κατεβει κανενας ας παει πιο νωρις..
καλα,προβλέπω το βράδυ τρελό μποτιλιάρισμα στην γιαννιτσώνΛοιπον γιαυτην.. Εγω εκανα γυρω στισ 15 φορες πανω κατω ολη τη γιαννιτσων κ την μοναστηριου.. Απο το πουθενα εμφανιστικε κ παρολιγο να μην την εβλεπα! Απο ελληνικα ελεγε μονο τα νουμερα (50ε) κ μετα η συννενοηση ηταν με νοηματα (ουτε αγγλικα.. Εννοειται πως την πηρα! Τετοια δεν ειχα ξαναδει!! Κακως δεν πηρα τηλ η τουλαχοστων ποτε βγαινει αλλα δεν μπορουσα να συνενοηθω.. Παντως στις 2 αυτη ειπε θα πηγε σπιτι της... Οποτε αμα κατεβει κανενας ας παει πιο νωρις..
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
γεια σας παιδες τι νεα? ομολογω τον τελευταιο καιρο χαθηκα απτο σαιτ λογω υποχρεωσεων και χθες που περασα κατα τις 11 απο γιαννιτσων εκει στο avin στο απεναντι στενο πετυχα ενα μελαχρινο κανω μια σταση να το μιλησω κ τι βλεπω? ενα τραβελι ουστ απο δω ουτε που το μιλησα φυσικα την εκανα γοργα!! απο μακρια σιγουρα σε ξεγελαει νομιζεις πως ειναι τρελο μωρο αλλα οταν πλησιασεις το μπινελικωνεις κανονικα. Μιλουσε εκεινη την ωρα στο τηλ με μια φωνη βαρια σαν νταλικερης κ ξεφωνιζε κατι ρωσικα σε εντονο υφος! ελπιζω παιδια να πετυχω την επομενη φορα αυτην την ξενη.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
γι' αυτήν που λέτε πιο πάνω, την ξένη μάλλον, που βγαίνει??γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει!αν ξέρει κανείς ας πει, ή πως περίπου είναι εμφανισιακά