Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
thessal αυτό που κάνεις τώρα είναι χειρότερο... εκτός που συνεχίζεις κάτι από το οποίο δεν έχεις να κερδίσεις κάτι, μιας που έχεις κερδίσει ήδη αν έχεις τηλέφωνο κοπέλας, λες και ότι συχνάζουν στο καφέ να πάμε και από εκεί...

Σκέψου το πιο λογικά το όλο θέμα. Εμείς σταματάμε να πηγαίνουμε. Όλοι "εμείς" ακόμα και εσύ. Οι κοπέλες επανέρχονται δριμύτερες στην πιάτσα για να βρουν τι; Πελάτες που δεν έρχονται. Ή μάλλον πελάτες π[ου σταματάνε μπροστά στην πρώτη, της ανοίγουν την πόρτα, μπαίνει και φεύγουν. Αυτό λέγεται και "ψωνίζω γουρούνι στο σακί".

Αν δεν σταματήσεις, να δεις, να ρωτήσεις και τελικά είτε να την πάρεις είτε να φύγεις τότε τι σόι πιάτσα θα είναι; Εσύ θα έπαιρνες ποτέ οτιδήποτε χωρίς να το κοιτάξεις; Χωρίς να μάθεις λεπτομέρειες; Μάλλον όχι, έτσι φίλε; Γι' αυτό σου λέω άστο να φύγει...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Πρώτη φορά στην ζωή μου ακούω ότι για το ότι δεν υπάρχει πιάτσα, φταίνε οι....πελάτες!
Είναι αυτό που λένε, της μικρής ψωλής της φταίνε οι τρίχες!Και αφού ρε φίλε εσύ στο κάτω-κάτω είσαι καβαντζωμένος και έχεις τα τηλέφωνά σου και τις βρίσκεις στα καφέ, άσε εμάς τους μαλάκες να κάνουμε βόλτες και να ψάχνουμε...

Επειδή αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτήν την χαζομάρα, έχουμε κανά νέο από κάτω?
Καμιά νέα άφιξη?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σταματιστε ρε τισ μαλακιεσ,αυτοσ ο παραπανο που λεει οτι οι παλατεσ  φταινε ειναι καθυστεριμενο το παιδι δεν αξιζει να σιζιταται,τι να μασ πει τωρα το λαχανο.εχο φορτοσει ολη την πιατσα και οι κοπελεσ μου λενε οτι θελουν πελατεσ και δεν εχει δουλεια ισι ισα χαιρονται να παν πελατεσ στισ πιατσεσ.σιγα ρε λαχανο θα μασ πεισ σιγα σιγα οτι ειναι παρθενεσ και ντρεπονται μωρε μην τουσ την παρουμε---------ποπο αιματα.προτη φορα στιν ζωη μου ακουο τετοια πραγματα,αρε λαχανο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απο μενα το θεμα εχει τελειωσε,δεν φταιω εγω αν εχει ψυχολογικα ο αλλος.θα μου πει οτι παιρναω κ τρομαζω τις κοπελες ο μαλακας........τεσπα.θα σας αφησω για λιγες μερες γιατι θα λειψω.μην τρομαξετε ολες τις κοπελες κ δεν εχει τιποτα οταν ερθω.καλα?γεια σας κ καλα να περασετε το 3μερο

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
το μονο συγουρο ειναι οτι τα λαχανα ειναι ποιο εξυπνα απο εσενα καταλαβες πεοκρουστη  :jerking:και εγω μπορω να γραφω ετσι
σταματιστε ρε τισ μαλακιεσ,αυτοσ ο παραπανο που λεει οτι οι παλατεσ  φταινε ειναι καθυστεριμενο το παιδι δεν αξιζει να σιζιταται,τι να μασ πει τωρα το λαχανο.εχο φορτοσει ολη την πιατσα και οι κοπελεσ μου λενε οτι θελουν πελατεσ και δεν εχει δουλεια ισι ισα χαιρονται να παν πελατεσ στισ πιατσεσ.σιγα ρε λαχανο θα μασ πεισ σιγα σιγα οτι ειναι παρθενεσ και ντρεπονται μωρε μην τουσ την παρουμε---------ποπο αιματα.προτη φορα στιν ζωη μου ακουο τετοια πραγματα,αρε λαχανο.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
foyfoy τωρα ειδα αυτο που εγραψες και εγω σταματο να ασχολουμε  με τουτους :idiot: γιατι τουτη γαμουν τραβελια και τα περναν για γυναικες  :rockon:το μονο τελευταιο για τουτους μπουχαχαχαχαχα ρεεεεεε :headbang: :boobies: :jerking:
φίλε  thess έχεις δίκιο εγώ σταμάτησα  νά γράφω εδώ γιά αυτούς εγώ αυτά τα είχα  γράψει αλλά ....τη άσχόλιεσαι

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αγορι μου thessal γραφε οσο θες και οτι θες.ασ'τους να λενε. εξ'αλλου ο καθενας εχει δικαιωμα στην μαλακια. τοσα χρονια το προπονεις το θεμα, εμεις θα στο κοψουμε??
αντε καλο βολι, και αμα στεναχωρεθει καμμια κοπελιτσα ντροπαλη, πες το μας να εκδοσουμε ανακοινωση να ζητηζουμε συγνωμη απο την αθωα κορασιδα, που θελουμε και να την δουμε πριν την γαμησουμε

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αγορι μου thessal γραφε οσο θες και οτι θες.ασ'τους να λενε. εξ'αλλου ο καθενας εχει δικαιωμα στην μαλακια. τοσα χρονια το προπονεις το θεμα, εμεις θα στο κοψουμε??
αντε καλο βολι, και αμα στεναχωρεθει καμμια κοπελιτσα ντροπαλη, πες το μας να εκδοσουμε ανακοινωση να ζητηζουμε συγνωμη απο την αθωα κορασιδα, που θελουμε και να την δουμε πριν την γαμησουμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγραψες τελος!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα το παλικαρι δινει ρεστα......πρεπει να τον παιζει πριν γραψει εδω γιατι θα ειναι πιο χαλαρος.....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο.πολυ αξια του εδωσα

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
τη λες βρε μαλακα :jerking: που τρεχης απο εδω και απο εκει  για να δεις το βρακακι της καθε πουτανας  :jerking:χαζοβιολη εεεε χαζοβιολη  :jerking:
καλα το παλικαρι δινει ρεστα......πρεπει να τον παιζει πριν γραψει εδω γιατι θα ειναι πιο χαλαρος.....τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο.πολυ αξια του εδωσα
α

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
τη λες βρε μαλακα :jerking: που τρεχης απο εδω και απο εκει  για να δεις το βρακακι της καθε πουτανας  :jerking:χαζοβιολη εεεε χαζοβιολη  :jerking: α
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορώ με το πόσο μακάκας μπορεί να είσαι...

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Κατεβαινω για ενα check να δω τι παιζει κατω.. Θα επανελθω με ρεπορταζ... thessal αντε ασε μας ρε φιλε τωρα με τις :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:.. Αφου δεν γουσταρεις μη γραφεις.. Εδω γραφουμε τι βλεπουμε κ οτι γουσταρουμε κανουμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τη λες βρε μαλακα :jerking: που τρεχης απο εδω και απο εκει  για να δεις το βρακακι της καθε πουτανας  :jerking:χαζοβιολη εεεε χαζοβιολη  :jerking: α
μαλλον δεν με ξερεις για να γραφεις αυτα που γραφεις αλλα δικαιωμα σου.μην το συνεχιζεις κ μην ξαναβρισεις γιατι αν δεν μπορω εγω να σε βρω μπορουν τα παιδια εδω μεσα να σου δωσουν μπουλο κ να μην ξαναγραψεις με μια αναφορα

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον!! χθες κατεβηκα μια βολτα κατω.. 12 - 2 Γενικα δεν ειχε πολυ πραγμα.. Στην αρχη της γιαννιτσων διπλα στο βενζιναδικο bp αυτη με το πορτοκαλι ceicento μια με ενα ασημενιο ibiza και 2 γυφτισες.. Ολα χαλια.. Στο τετραγωνο μετα τα στερ πισω απο τον οπαπ ειχε ενα σμαρτ γκρι με μια τρανσ κ μια αλλα μελαχρινη διπλα της που εμοιαζε για γυναικα.. Ηταν?? Οποιος ξερει ας πει .. Λιγο πιο περα 2 πρεζακια... Μια αποτυχια η εξοδος αλλα στην τελευαταια γυρα μου πετυχα ενα μωρο τρελο!! Την πετυχα μετα το avin  το βενζιναδικο στο απεναντι στενο.. νομιζο εχει ενα μαγαζι με αγροτικα μηχανηματα.. Δεν ηξερε γρι ελληνικα.. Η απο ουγγαρια ειπε η σλοβακια δεν θυμαμαι.. Μελαχρινη ηταν με απιστευτες  :boobies: :boobies: :boobies: Πραγματικα χαζεψα κ απο σωμα πολυ καλο.. 50 ηθελε κ μετα παζαρια κατεβηκα στα 30.. Αυτα!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λοιπον!! χθες κατεβηκα μια βολτα κατω.. 12 - 2 Γενικα δεν ειχε πολυ πραγμα.. Στην αρχη της γιαννιτσων διπλα στο βενζιναδικο bp αυτη με το πορτοκαλι ceicento μια με ενα ασημενιο ibiza και 2 γυφτισες.. Ολα χαλια.. Στο τετραγωνο μετα τα στερ πισω απο τον οπαπ ειχε ενα σμαρτ γκρι με μια τρανσ κ μια αλλα μελαχρινη διπλα της που εμοιαζε για γυναικα.. Ηταν?? Οποιος ξερει ας πει .. Λιγο πιο περα 2 πρεζακια... Μια αποτυχια η εξοδος αλλα στην τελευαταια γυρα μου πετυχα ενα μωρο τρελο!! Την πετυχα μετα το avin  το βενζιναδικο στο απεναντι στενο.. νομιζο εχει ενα μαγαζι με αγροτικα μηχανηματα.. Δεν ηξερε γρι ελληνικα.. Η απο ουγγαρια ειπε η σλοβακια δεν θυμαμαι.. Μελαχρινη ηταν με απιστευτες  :boobies: :boobies: :boobies: Πραγματικα χαζεψα κ απο σωμα πολυ καλο.. 50 ηθελε κ μετα παζαρια κατεβηκα στα 30.. Αυτα!!
Την πήρες τελικά;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νεκρα και παλι
θα εκδραμω σημερα και εγω κατα εκει για δουλεια αλλα στο γυρισμο θα προσπαθησω για ενα ρεπορτ αν και μου ειναι δυσκολο...με τοση σαβουρα....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Αυτή με το πορτοκαλι ceicento είναι trans.
Mε το ασημένιο Ibiza επίσης trans.
To ασημένιο smart trans εγχειρησμένη.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΩΡΟ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα λεει ο φιλος teris,πες μας τι εγινε με τον ξενο μωρο κ πως ηταν.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
deker περασα και εγω εχ8ες το βραδυ κατα τις 2.πολυ νεκρα τιποτα δεν ειχε.μονο 1 πρεζονι ειχε το οποιο μιλουσε με κατι γυφτους,μαλλον την δοση  τις εφεραν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom