αυ΄τή η ξένη φαίνεται καλό κομμάτι....απο σωματάκι είναι λουλούδι...αλλα οχι και 50......και εννοειται δεν την πειρα....αμα μου τη δωσει καμια μερα μπορει να την δοκιμασω....εγω πάντως χθές δοκίμασα τη ρίτα...καινούριο μωρό...ξανθό ψυλο με καλές αναλογίες...πολύ καλά ελληνικά και 30€...πολύ καλή κοινωνική και καλη περιποίηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
κατι σπουδαγμενοι σαν εσενα μας εφεραν σε αυτο το χαλι
Φιλς thess, εχεις παει σχολειο? γιατι δεν μπορεις να γραψεις μια λεξη σωστα ή εστω με μονο ενα λαθος? Μην αρπαχτεις , μια ερωτηση κανω...
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ναι αλλά δε μας λέτε ούτε που βγαίνει η ξένη, ούτε πως είναι..
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ναι αλλά δε μας λέτε ούτε που βγαίνει η ξένη, ούτε πως είναι..
Αυτη βγαινει στη γιαννιτσων προς τα κτελ.. περναες το αβιν το βενζιναδικο κ στο επομενο τετραγωνο κυκλοφορει απο δεξια μερια.. απο απεναντι εχει ενα μαγαζι με μηχανηατα κατι τρακτερ κατι τετοια εχει με σημα το σημα της μαλαματινας ( ) δεν θυμαμαι! ειναι το τελευταιο τετραγωνο πριν χωριστει ο δρομος (1 για κτελ ο αλλος στα φαναρια της μοναστηριου)
μελαχρινη 1,70 βυζαρες 4αρι κ στητες αδυνατη.. Αλλο δεν μπορω να βοηθησω..
κατσε ρε φιλε,οι παπαδες δεν εχουν δικαιωματα σ αυτον τον κοσμο?μπορει να του αρεσουν τα αγορακια.......ρε μαγκες και εγω επεσα στον παπα μια φορα,και τρομαξα και την εκανα,λεω αντε να μην πλακοσουν οι μπατσοι.μηπως ειναι κανενας νταβας,και ντυνετε ετσι για να μην δινει στοχο?η κανενας που πουλαει πρεζα?
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.Έχω έναν γνωστό που μένει στην γειτωνειά των Γιαννιτσών και έχει φαγωθεί να μετακομίσει γιατί φοβάται φασαρίες και την κακία την στιγμή(π.χ. καμία μαχαιριά αργά το βράδυ μετά την επιστροφή του).Οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι ή αβάσιμοι καθώς ο καθένας/καθεμία κοιτάει την δουλειά του;;;!!!
μπορει να το γουσταρει ετσι ο ανθρωπος.....αν κ εμενα δεν μου πολυαρεσουν αυτα αλλα τι να κανουμε?ρε ντεκερ δεν του ειπε κανεις να μην γαμισει.αλλα ας βγαλει την στολη και να παει.
αν δεν τους κανεις τιποτα δεν σου δινουν καν σημασια......ο καθενας τη δουλεια του.ασε που εχει τοσα μπατσικα που δεν κανουν μαλακιες εκει γιατι θα τους μαζεψουν κ θα χασουν κ τα λεφτα τουςΆσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.Έχω έναν γνωστό που μένει στην γειτωνειά των Γιαννιτσών και έχει φαγωθεί να μετακομίσει γιατί φοβάται φασαρίες και την κακία την στιγμή(π.χ. καμία μαχαιριά αργά το βράδυ μετά την επιστροφή του).Οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι ή αβάσιμοι καθώς ο καθένας/καθεμία κοιτάει την δουλειά του;;;!!!
τη ρίτα την εχω πετυχει 3 φορές γυρω στις 8-9. βγαίνει λίγο μετά τη στάση του λεωφορείου που είναι πρίν το city gate με κατεύθυνση δυτικά απο τη δεξιά μεριά.εμενα μάρεσε....το μόνο μειον είναι οτι εχει μικρο στηθος...δεν ειναι πλακα αλλα ειναι μαπα
Άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.Έχω έναν γνωστό που μένει στην γειτωνειά των Γιαννιτσών και έχει φαγωθεί να μετακομίσει γιατί φοβάται φασαρίες και την κακία την στιγμή(π.χ. καμία μαχαιριά αργά το βράδυ μετά την επιστροφή του).Οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι ή αβάσιμοι καθώς ο καθένας/καθεμία κοιτάει την δουλειά του;;;!!!
Εχω γνωστή που μένει πίσω από το City Gate εδώ και κανα χρόνο(είναι δικηγόρος και την βολέυει πολύ για τα δικαστήρια)
Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και καμία φασαρία.
Αν δεν ψάχνεσαι και δεν πας γυρέυοντας, δεν σου συμβαίνει τίποτα. Αλλωστε είναι από τις πιο αστυνομοκρατούμενες περιοχές.
εγω πάντως χθές δοκίμασα τη ρίτα...καινούριο μωρό...ξανθό ψυλο με καλές αναλογίες...πολύ καλά ελληνικά και 30€...πολύ καλή κοινωνική και καλη περιποίηση.
Tην πήρα και γω την προηγούμενη εβδομάδα.
Ρίτα καλό και καυλιάρικο μωρό....χαζούλα είναι έτσι λίγο που μίλησα μαζί της αλλά φαίνεται ξηγημένη...Ελληνίδα...το τρελλό ήταν που πάμε σε hotel, την σκίζω, μπαίνω να κάνω μπανάκι και βγαίνοντας από το μπάνιο την βλέπω να έχει βάλει στην τηλεόραση τσοντα και να μαλακίζεται μόνη της!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...βγαίνει σχετικά νωρίς για να μην δίνει στόχο, δηλαδή 7-9 και βολτάρει στην αρχή της Γιαννιτσών...
επ,καλημερα.τι λεει?φιλε μια χαρα ειναι η Γιαννιτσων,εχει πολυ αστυνομια και δεν τολμαει κανεις να κανει μαλακια χωρις λογο.απ'οσα εχω δει πιο επικινδυνο ειναι το κεντρο παρα η γιαννιτσων
προεδρε ποσο σου πηρε η κορασιδα για ξενοδοχειο? ηταν για 1 μανικι ή με την ώρα??Tην πήρα και γω την προηγούμενη εβδομάδα.
Ρίτα καλό και καυλιάρικο μωρό....χαζούλα είναι έτσι λίγο που μίλησα μαζί της αλλά φαίνεται ξηγημένη...Ελληνίδα...το τρελλό ήταν που πάμε σε hotel, την σκίζω, μπαίνω να κάνω μπανάκι και βγαίνοντας από το μπάνιο την βλέπω να έχει βάλει στην τηλεόραση τσοντα και να μαλακίζεται μόνη της!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...βγαίνει σχετικά νωρίς για να μην δίνει στόχο, δηλαδή 7-9 και βολτάρει στην αρχή της Γιαννιτσών...