Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
αυ΄τή η ξένη φαίνεται καλό κομμάτι....απο σωματάκι είναι λουλούδι...αλλα οχι και 50......και εννοειται δεν την πειρα....αμα μου τη δωσει καμια μερα μπορει να την δοκιμασω....εγω πάντως χθές δοκίμασα τη ρίτα...καινούριο μωρό...ξανθό ψυλο με καλές αναλογίες...πολύ καλά ελληνικά και 30€...πολύ καλή κοινωνική και καλη περιποίηση.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
κατι σπουδαγμενοι σαν εσενα μας εφεραν σε αυτο το χαλι :jerking:
Φιλς thess, εχεις παει σχολειο? γιατι δεν μπορεις να γραψεις μια λεξη σωστα ή εστω με μονο ενα λαθος? Μην αρπαχτεις , μια ερωτηση κανω...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι αλλά δε μας λέτε ούτε που βγαίνει η ξένη, ούτε πως είναι..

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
ναι αλλά δε μας λέτε ούτε που βγαίνει η ξένη, ούτε πως είναι..

Αυτη βγαινει  στη γιαννιτσων προς τα κτελ.. περναες το αβιν το βενζιναδικο κ στο επομενο τετραγωνο κυκλοφορει απο δεξια μερια.. απο απεναντι εχει ενα μαγαζι με μηχανηατα κατι τρακτερ κατι τετοια εχει με σημα το σημα της μαλαματινας ( :2funny: :2funny:) δεν θυμαμαι! ειναι το τελευταιο τετραγωνο πριν χωριστει ο δρομος (1 για κτελ ο αλλος στα φαναρια της μοναστηριου)

μελαχρινη 1,70 βυζαρες 4αρι κ στητες αδυνατη.. Αλλο δεν μπορω να βοηθησω..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αφου ο αλλος ειπε οτι ειναι γεματη τρυπες απο βελονες ρε παιδια,τι το συζηταμε?μακρυα.....κ καλη να ειναι δεν παιρνουμε τετοια ρισκο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες και εγω επεσα στον παπα μια φορα,και τρομαξα και την εκανα,λεω αντε να μην πλακοσουν οι μπατσοι.μηπως ειναι κανενας νταβας,και ντυνετε ετσι για να μην δινει στοχο?η κανενας που πουλαει πρεζα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαγκες και εγω επεσα στον παπα μια φορα,και τρομαξα και την εκανα,λεω αντε να μην πλακοσουν οι μπατσοι.μηπως ειναι κανενας νταβας,και ντυνετε ετσι για να μην δινει στοχο?η κανενας που πουλαει πρεζα?
κατσε ρε φιλε,οι παπαδες δεν εχουν δικαιωματα σ αυτον τον κοσμο?μπορει να του αρεσουν τα αγορακια.......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε ντεκερ δεν του ειπε κανεις να μην γαμισει.αλλα ας βγαλει την στολη και να παει.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.Έχω έναν γνωστό που μένει στην γειτωνειά των Γιαννιτσών και έχει φαγωθεί να μετακομίσει γιατί φοβάται φασαρίες και την κακία την στιγμή(π.χ. καμία μαχαιριά αργά το βράδυ μετά την επιστροφή του).Οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι ή αβάσιμοι καθώς ο καθένας/καθεμία κοιτάει την δουλειά του;;;!!! :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντεκερ δεν του ειπε κανεις να μην γαμισει.αλλα ας βγαλει την στολη και να παει.
μπορει να το γουσταρει ετσι ο ανθρωπος.....αν κ εμενα δεν μου πολυαρεσουν αυτα αλλα τι να κανουμε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.Έχω έναν γνωστό που μένει στην γειτωνειά των Γιαννιτσών και έχει φαγωθεί να μετακομίσει γιατί φοβάται φασαρίες και την κακία την στιγμή(π.χ. καμία μαχαιριά αργά το βράδυ μετά την επιστροφή του).Οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι ή αβάσιμοι καθώς ο καθένας/καθεμία κοιτάει την δουλειά του;;;!!! :think:
αν δεν τους κανεις τιποτα δεν σου δινουν καν σημασια......ο καθενας τη δουλεια του.ασε που εχει τοσα μπατσικα που δεν κανουν μαλακιες εκει γιατι θα τους μαζεψουν κ θα χασουν κ τα λεφτα τους

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν σε πειραζει κανεις εκει αν δεν κανεις μαλακια.και οποιοι κανουν πιατσα εκει, οι μπατσοι τους ξερουν ολους και δεν υπαρχει φοβος.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον σας καληνυχτω.τα λεμε συντομα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
πέρασα κατα της 12.νέκρα εκτος απο 2-3 τραβέλια... :helpplea: :jerking:
παιδιά που κανει πιατσα αυτή η ρίτα; ποιές ώρες βγαίνει; καλή είναι;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
τη ρίτα την εχω πετυχει 3 φορές γυρω στις 8-9. βγαίνει λίγο μετά τη στάση του λεωφορείου που είναι πρίν το city gate με κατεύθυνση δυτικά απο τη δεξιά μεριά.εμενα μάρεσε....το μόνο μειον είναι οτι εχει μικρο στηθος...δεν ειναι πλακα αλλα ειναι μαπα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Εχω γνωστή που μένει πίσω από το City Gate εδώ και κανα χρόνο(είναι δικηγόρος και την βολέυει πολύ για τα δικαστήρια)
Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και καμία φασαρία.
Αν δεν ψάχνεσαι και δεν πας γυρέυοντας, δεν σου συμβαίνει τίποτα. Αλλωστε είναι από τις πιο αστυνομοκρατούμενες περιοχές.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγω πάντως χθές δοκίμασα τη ρίτα...καινούριο μωρό...ξανθό ψυλο με καλές αναλογίες...πολύ καλά ελληνικά και 30€...πολύ καλή κοινωνική και καλη περιποίηση.

Tην πήρα και γω την προηγούμενη εβδομάδα.
Ρίτα καλό και καυλιάρικο μωρό....χαζούλα είναι έτσι λίγο που μίλησα μαζί της αλλά φαίνεται ξηγημένη...Ελληνίδα...το τρελλό ήταν που πάμε σε hotel, την σκίζω, μπαίνω να κάνω μπανάκι και βγαίνοντας από το μπάνιο την βλέπω να έχει βάλει στην τηλεόραση τσοντα και να μαλακίζεται μόνη της!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...βγαίνει σχετικά νωρίς για να μην δίνει στόχο, δηλαδή 7-9 και βολτάρει στην αρχή της Γιαννιτσών...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε μια χαρα ειναι η Γιαννιτσων,εχει πολυ αστυνομια και δεν τολμαει κανεις να κανει μαλακια χωρις λογο.απ'οσα εχω δει πιο επικινδυνο ειναι το κεντρο παρα η γιαννιτσων

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μια χαρα ειναι η Γιαννιτσων,εχει πολυ αστυνομια και δεν τολμαει κανεις να κανει μαλακια χωρις λογο.απ'οσα εχω δει πιο επικινδυνο ειναι το κεντρο παρα η γιαννιτσων
επ,καλημερα.τι λεει?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Tην πήρα και γω την προηγούμενη εβδομάδα.
Ρίτα καλό και καυλιάρικο μωρό....χαζούλα είναι έτσι λίγο που μίλησα μαζί της αλλά φαίνεται ξηγημένη...Ελληνίδα...το τρελλό ήταν που πάμε σε hotel, την σκίζω, μπαίνω να κάνω μπανάκι και βγαίνοντας από το μπάνιο την βλέπω να έχει βάλει στην τηλεόραση τσοντα και να μαλακίζεται μόνη της!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...βγαίνει σχετικά νωρίς για να μην δίνει στόχο, δηλαδή 7-9 και βολτάρει στην αρχή της Γιαννιτσών...
προεδρε ποσο σου πηρε η κορασιδα για ξενοδοχειο? ηταν για 1 μανικι ή με την ώρα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom