Ναι είμαι ερωτευμένος, τη θέλω κολασμένα, θέλω να την κάνω γυναίκα μου! ΤΟ γκομενάκι!!! ΤΟ πλάσμα!!!!!! Ποιος είπε βρε ότι την έχω σταμπάρει?????
ετυμασου να γινεις στρατηγος τοτε,και πρεζονι.αντε ρε μακρυα απο αυτες.
Ναι είμαι ερωτευμένος, τη θέλω κολασμένα, θέλω να την κάνω γυναίκα μου! ΤΟ γκομενάκι!!! ΤΟ πλάσμα!!!!!! Ποιος είπε βρε ότι την έχω σταμπάρει?????
δεν πειραζει,καλυτερα.ειναι ενα πρεζονι στο τελος σχεδον της γιαννιτσων προς τα τρενα.μην την ψαχνειςΠοια είναι αυτή η κοντούλα να την αποφύγουμε ? Δεν κατάλαβα ποια εννοεί ο συναγωνιστής....
σε λιγους μηνες η οδος γιαννιτσων θα ειναι αγνωριστη... θα γινει φωταγώγηση του δρομου με πολυ δυνατες λαμπες και θα παψει να ειναι σκοτεινη και μυστηριωδης οπως ειναι τωρα. αυτα ολα δια στοματος δημαρχου θεσσαλλονικης.
Να ρωτησω θελω για μια χοντρουλα με γλυκια φατσα που θελει και 50 για πρωκτικο.Την εχει πετυχει κανεις η αν τη πηρε ας γραψει.Ευχαριστω.
οχι φίλε...
έκανα τόσους γύρους...τίποτα
δεν ξέρω ποιες ώρες βγαίνει.
όποιος την ας μας πει.
όσο για γυναίκα μετα το βενζινάδικο avin δεξιά ειχε ένα καλό.νομίζω βγαίνει κάθε μέρα
πω πω βρε deker πως περασες απο κει?εγω περασα χθες το βραδυ και τραμαξα με τοσο σκοταδι και τοσους αλοδαπουςλοιπον παιδες χθες μετα απο μια βολτα σε μπαρακια περασα απο γιαννιτσων στις 3.45 το πρωι για να παω προς σπιτι χωρις να περιμενω κατι το ιδιαιτερο,ομως πετυχα τρελο μωρο για το οποιο δεν μπορεσα να μαθω τιποτα.εχουμε κ λεμε,στο φαναρι στη γιαννιτσων πανω ακριβως μπροστα στο city gate ηταν παρκαρισμενο ενα νισαν μικρα κοκκινο.ξανθο πολυ ομορφο,εως πανεμορφο κ ισως οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια.σταματουσαν ολοι διπλα της αλλα δεν εφευγαν μαζι της.εκανα κ εγω μια σταση διπλα της ακριβως αλλα δεν ανοιγε το παραθυρο κ εκανε πως διαβαζε μια εφημεριδα.ξαναπερασα γιατι υπεθεσα οτι θα φοβοταν επειδη δεν με ξαναειδε κ δεν την πετυχα.....κριμα,πολυ κριμα.επισης ηταν κ το τρανς με το κιτρινο fox κοντα στην ταβερνα στον παλιο σταθμο.αυτα.πικρα παιδες