Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι είμαι ερωτευμένος, τη θέλω κολασμένα, θέλω να την κάνω γυναίκα μου! ΤΟ γκομενάκι!!! ΤΟ πλάσμα!!!!!! Ποιος είπε βρε ότι την έχω σταμπάρει?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετυμασου να γινεις στρατηγος τοτε,και πρεζονι.αντε ρε μακρυα απο αυτες.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εννοείται μακρυά, φίλε μου!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Και όμως, όχι μόνο υπάρχουν άνθρωποι που της γαμάν αυτές, αλλά πληρώνουν κιόλας...

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή η κοντούλα να την αποφύγουμε ? Δεν κατάλαβα ποια εννοεί ο συναγωνιστής....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποια είναι αυτή η κοντούλα να την αποφύγουμε ? Δεν κατάλαβα ποια εννοεί ο συναγωνιστής....
δεν πειραζει,καλυτερα.ειναι ενα πρεζονι στο τελος σχεδον της γιαννιτσων προς τα τρενα.μην την ψαχνεις

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, παρότι έκανα αρκετές βόλτες σήμερα, την ελληνίδα δνε μπόρεσα να την βρω. τι είδε/πήρε κανείς αυτές τις μέρες?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
και 'γω δεν την είδα...! :think:
ποιες μέρες βγαίνει; ας μας πει κάποιος... :rolleyes:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
σ/κ σιγουρα,μονο τοτε εχει πολυ ψωμι! οσες φορες περναω καθημερινες δεν την πετυχαινω ποτε

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
την είδε τελικά κανείς την ελληνίδα αυτές τις μέρες??παίζει γενικά τίποτε άλλο σε γυναίκα?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
οχι φίλε...
έκανα τόσους γύρους...τίποτα :think:
δεν ξέρω ποιες ώρες βγαίνει.
όποιος την ας μας πει.
όσο για γυναίκα μετα το βενζινάδικο avin δεξιά ειχε ένα καλό.νομίζω βγαίνει κάθε μέρα

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω θελω για μια χοντρουλα με γλυκια φατσα που θελει και 50 για πρωκτικο.Την εχει πετυχει κανεις η αν τη πηρε ας γραψει.Ευχαριστω.

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγους μηνες η οδος γιαννιτσων θα ειναι αγνωριστη... θα γινει φωταγώγηση του δρομου με πολυ δυνατες λαμπες και θα παψει να ειναι σκοτεινη και μυστηριωδης οπως ειναι τωρα. αυτα ολα δια στοματος δημαρχου θεσσαλλονικης.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε λιγους μηνες η οδος γιαννιτσων θα ειναι αγνωριστη... θα γινει φωταγώγηση του δρομου με πολυ δυνατες λαμπες και θα παψει να ειναι σκοτεινη και μυστηριωδης οπως ειναι τωρα. αυτα ολα δια στοματος δημαρχου θεσσαλλονικης.

και δεν θα μεινει πουτανα για πουτανα εκει.τις βλεπω να πηγαινουν στη συνδο στη βιομηχανικη στο τελος.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Να ρωτησω θελω για μια χοντρουλα με γλυκια φατσα που θελει και 50 για πρωκτικο.Την εχει πετυχει κανεις η αν τη πηρε ας γραψει.Ευχαριστω.

Είδα σήμερα μια χοντρή με άσπρο μπουφάν...αυτή εννοείς....μιλάω όμως για χοντρή....80κιλά και πιτσιρίκα...τώρα για γλυκιά φάτσα τί να σου πω...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
οχι φίλε...
έκανα τόσους γύρους...τίποτα :think:
δεν ξέρω ποιες ώρες βγαίνει.
όποιος την ας μας πει.
όσο για γυναίκα μετα το βενζινάδικο avin δεξιά ειχε ένα καλό.νομίζω βγαίνει κάθε μέρα

***Eνημέρωση πριν ένα λεπτό από φίλο που ξέρει***
Την προηγούμενη εβδομάδα την μάζεψαν την Ρίτα και έχει τώρα δικάσιμο γιαυτό και δεν βγαίνει πλέον...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
teris σε εχω μια έκπληξη :dancing:
ειδα την ρίτα σήμερα.ειναι μια ψηλή,ξανθιά.λίγο φοβισμένη.δεν ανέβαινε στον καθ'εναν...στις 9 έφυγε...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Καλό αυτό αν μιλάμε για την ίδια...
Αυτό που σου είπα ισχύει...Μου το είπε γνωστός που την έπαιρνε συνέχεια παλιά και μιλάνε στο τηλέφωνο...Βγαίνει κανά χρόνο αλλά επειδή πρόσεχε και έβγαινε νωρίς δεν την είχανε ανακαλύψει...Πριν καμιά δεκαριά μέρες την μάζεψαν πρώτη φορά και της είπαν "τώρα που σε είδαμε και σε ξέρουμε, θα σε μαζέυουμε κάθε μέρα που θα βγαίνεις" και την στείλαν σε δικάσιμο...στο τηλέφωνο ο φίλος μου την ρώτησε γιατί δεν βρίσκει άλλη δουλειά , απάντησε "θα πάω αν μου βρεις άλλη που να βγάζω τόσα πολλά"...γιαυτό δειλά δειλά μάλλον ξαναγύρισε...θέμα χρόνου να την ξαναμαζέψουν τώρα μάλλον...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε ήταν να μην γίνει η αρχή... αφού έγινε! Πάντως αν είναι ρε παιδιά τόσο καλή να περάσω αύριο για δοκιμή!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μέτρια προς καλή θα έλεγα...
Δεν είναι ότι έχουμε και πολλές άλλες επιλογές δηλαδή...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον παιδες χθες μετα απο μια βολτα σε μπαρακια περασα απο γιαννιτσων στις 3.45 το πρωι για να παω προς σπιτι χωρις να περιμενω κατι το ιδιαιτερο,ομως πετυχα τρελο μωρο για το οποιο δεν μπορεσα να μαθω τιποτα.εχουμε κ λεμε,στο φαναρι στη γιαννιτσων πανω ακριβως μπροστα στο city gate ηταν παρκαρισμενο ενα  νισαν μικρα κοκκινο.ξανθο πολυ ομορφο,εως πανεμορφο κ ισως οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια.σταματουσαν ολοι διπλα της αλλα δεν εφευγαν μαζι της.εκανα κ εγω μια σταση διπλα της ακριβως αλλα δεν ανοιγε το παραθυρο κ εκανε πως διαβαζε  μια εφημεριδα.ξαναπερασα γιατι υπεθεσα οτι θα φοβοταν επειδη δεν με ξαναειδε κ δεν την πετυχα.....κριμα,πολυ κριμα.επισης ηταν κ το τρανς με το κιτρινο fox κοντα στην ταβερνα στον παλιο σταθμο.αυτα.πικρα παιδες
πω πω βρε  deker  πως περασες απο κει?εγω περασα χθες το βραδυ και τραμαξα με τοσο σκοταδι και τοσους αλοδαπους :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom