ησυχια φιλε μου. σαββατο ετοιμαζω κατι, παρε τηλ να συννενοηθουμε.επ,καλημερα.τι λεει?
ρε συ αν χρειαστω εισητηρια για την κυριακη εχεις καμμια ακρη??
την κανω μαγκες,επιστρεφω σε κανα 2ωρο
ησυχια φιλε μου. σαββατο ετοιμαζω κατι, παρε τηλ να συννενοηθουμε.επ,καλημερα.τι λεει?
δεν παιζει απο τεταρτη ουτε για δειγμα εισητηριο.ειμαστε φουλ.ο μονος τροπος με ντου η με το διαρκειας μου δυο δυο.ειμαι μεσα για σαββατο αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα.τα λεμεησυχια φιλε μου. σαββατο ετοιμαζω κατι, παρε τηλ να συννενοηθουμε.
ρε συ αν χρειαστω εισητηρια για την κυριακη εχεις καμμια ακρη??
την κανω μαγκες,επιστρεφω σε κανα 2ωρο
Νομίζω είχα δώσει 60€ και το ξενοδοχείο, αλλά έχυσα 2 φορές και κάτσαμε καμια ώρα...
Σε αμάξι σίγουρα λιγότερο.
δεν παιζει απο τεταρτη ουτε για δειγμα εισητηριο.ειμαστε φουλ.ο μονος τροπος με ντου η με το διαρκειας μου δυο δυο.ειμαι μεσα για σαββατο αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα.τα λεμε
αντε κ με τη νικη....απλα τα μπουκαλια καλυτερα να τα αφησουν ολοι εξω κ να μην πεταξουν κανενα μεσα γιατι μας περιμενουν πως κ πως στην γωνιαεγω πάλι εχω εχω εισητηριο....θυρα 7 μεν αλλα....κατι ειναι κι αυτο....
φιλε δεν εκανα βολτα κ εχω καιρο να κανω.λογικα μες τη βδομαδα θα την κανω απλα λογω οσων εχουν γραφτει αυτες τις μερες θα γινεται πανικος κ δεν θα αξιζει τον κοπο να περασωρε μην κανετε γηπεδο την γιαννιτσων.ντεκερ εκανες καμια γυρα εχθες?γιατι εγω την επεσα για υπνο νωρις εχθες.
με περιπτερο δεν ξερω,με νταλικα ξερω........Μια κοντούλα με μαύρα μαλλιά και φάτσα σαν να τράκαρε με περίπτερο ποια είναι; :S
Ναι είμαι ερωτευμένος, τη θέλω κολασμένα, θέλω να την κάνω γυναίκα μου! ΤΟ γκομενάκι!!! ΤΟ πλάσμα!!!!!! Ποιος είπε βρε ότι την έχω σταμπάρει?????πλακα μας κανεις τωρα αυτο το καραναβαλι εχεις σταμπαρεις?οποτε την βλεπω θελω να την πατησω με το αυτοκινητο.
ειναι πρεζονι......τι αλλο να πουμε?Ναι είμαι ερωτευμένος, τη θέλω κολασμένα, θέλω να την κάνω γυναίκα μου! ΤΟ γκομενάκι!!! ΤΟ πλάσμα!!!!!! Ποιος είπε βρε ότι την έχω σταμπάρει?????