You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
οχι δεν το λεω ειρωνικα..... λεω αυτο που ενιωσα.......αλαξαν τα πραγματα στις πιατσες της θεεσαλονικης απο τοτε που εβγαινα εγω στην φραγκωνειρωνικά το λες sylvia?
Μην φοβάσαι,
αν δεν ενοχλήσεις, δεν σε ενοχλεί κανείς.Το λέω εγώ που περνάω σαν "επισκέπτης", τώρα για ένα trans μόνο του που κάνει πιάτσα, ίσως να είναι και επικύνδυνα...
Μιας και ήσουν κάτω χτες, για πες μας, κυκλοφορούσε τίποτα ενδιαφέρον στην πιάτσα?
αν δεν ενοχλήσεις, δεν σε ενοχλεί κανείς.Το λέω εγώ που περνάω σαν "επισκέπτης", τώρα για ένα trans μόνο του που κάνει πιάτσα, ίσως να είναι και επικύνδυνα...
Μιας και ήσουν κάτω χτες, για πες μας, κυκλοφορούσε τίποτα ενδιαφέρον στην πιάτσα?
τπτ το καλο κατι μεγαλουτσικες σε ηλικια....και αυτες γυναικες....απο τραβεστι κανα δυο ειδα μονο και αυτες για λιγοΜην φοβάσαι,
αν δεν ενοχλήσεις, δεν σε ενοχλεί κανείς.
ελα βρε,δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα....πω πω βρε deker πως περασες απο κει?εγω περασα χθες το βραδυ και τραμαξα με τοσο σκοταδι και τοσους αλοδαπους
μηλαω σε σχεση με το πριν 5 χρονια που ειμουν εγω εκει....τοτε ηταν πολυ καλητερα τα πραγματα κατωελα βρε,δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα....
υπαρχει μια ελληνιδα ψιλη καστανη εμφανησιακα ωραιο κομματι με κοντη σεξι φουστα και ωραιο σουτιεν σαν αυτα που φοραν οι στριπτιτζουδες...την πετυχα τεταρτη αν δεν κανω λαθος,στεκοταν στις αρχες της γιαννιτσων διπλα στο βενζιναδικο shell στο στενο που συνηθως κανει πιατσα ενα τραβελι με seicento...40ε ηθελε στο αμαξι..ηθελα να την φορτωσω αλλα το μετανιωσα και καλα εκανα,γιατι το κοριτσι ηταν καργα μαστουρωμενο,πραγμα που δεν το μπορω,ξενερωνω με τη μια...σαν να γαμας πτωμα ειναι...και δευτερον ηθελε να πηδηχτει στο σημειο που κανει πιατσα,ακριβως διπλα στον νταβα της.δημοσια θεα δηλαδη...την είδε τελικά κανείς την ελληνίδα αυτές τις μέρες??παίζει γενικά τίποτε άλλο σε γυναίκα?
δεν ειναι θεμα φοβου,ετσι κι αλλιως και σε αλλο μερος να την πας παλι ο νταβατζης σε ακολουθει διακριτηκα.απλα δεν θα γαμαμε μπροστα σε ολο τον κοσμο σε ενα δρομακι που περνανε τοσα αυτοκινητα...η θεσσαλονικη δεν εχει που δεν εχει γκομενες της προκοπης και αυτες που ειναι η τελειως ηλιθιες η τελειωμενα πρεζονια...
Μαγκες 2 ερωτησεις
1)Πως ειναι η Ρίτα εμφανησιακια?που κανει πιατσα και ποες ωρες
2)Μια με γυαλια και κοκκινο παντελονι(Συνηθως)που μιλαει στο κινητο σχεδον συνεχια,καστανο μακρυ μαλλι,την ξερει κανεις?Την εχω πετυχει 1-2 φορες αλλα με προλαβε αλλος και δεν την πηρα,οποιος μπορει ας μου δωσει πληροφοριες (ή τηλ αν εχει) Ευχαριστω
1)Πως ειναι η Ρίτα εμφανησιακια?που κανει πιατσα και ποες ωρες
2)Μια με γυαλια και κοκκινο παντελονι(Συνηθως)που μιλαει στο κινητο σχεδον συνεχια,καστανο μακρυ μαλλι,την ξερει κανεις?Την εχω πετυχει 1-2 φορες αλλα με προλαβε αλλος και δεν την πηρα,οποιος μπορει ας μου δωσει πληροφοριες (ή τηλ αν εχει) Ευχαριστω
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Είδα χτες και εγω μία, μετά τον Παλαιό Σταθμό, σκουρόχρωμη, με κοντή φούστα.πρέπει να είναι αυτή που είπαν οι συναγωνιστές πιο πάνω, η δήθεν ελληνίδα. εμένα 90% γύφτισσα μου φάνηκε, τουμπανάκι όμως.την πήρε κανείς?εγώ δίστασα με αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω. την έχει πάρει κανείς, ή μακριά??
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και η αγγελική πιά είναι??
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 559
- Πόντοι
- 6.060
Διαβάζω με ενδιαφέρον όλες τις νεες αφιξεις καθοτι είχα αρκετο καιρο να μπω στο site και μου έκανε εντύπωση η ινα αν και νομιζω οτι την ξερω με αλλο καλλιτεχνικο ψευδωνυμο. Μηπως υπάρχει καποιος συναγωνιστης που να ξέρει το τηλ της και ενδεχομένως να μου το στείλει σε pm.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
συναγωνιστές, μία μελαχρινή με κοντή φούστα που βγαίνει μετά την ταβέρνα ο παλιός σταθμός, την έχει πάρει κανείς?γυφτισσά είναι?λέει τίποτε??