You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
οχι φιλε δυστηχως μια μολυνση εδω και πααααρα πολυ καιρο δεν την αφηνει να δουλεψει το νουνακι της (δεν την πιανουν τα φαρμακα που της δινει ο γιατρος γιατι ειναι τζανκι και εχει ανοχη στα φαρμακα) FLAGYL το τελευταιο φαρμακο που επαιρνε νομιζω τριχομοναδικη κολπιτιδα εχει....οσο για το κωλαρακι της ποοοοολυ πονος και δεν νομιζω να ξαναδοκιμασεικουλουρι λες δεν κανει, μονο κλαρινο, δηλ δεν κανει ουτε μαμησι φυσιολογικο απο μπρος?
Τέλεια...
Παιδιά ψάχνω να γαμήσω κάποια γύφτισα που κάνει χρήση ηρωίνης,να έχει κολλήσει αφροδίσιες αρρώστειες,να είναι τόσο τελειωμένη που ούτε τα φάρμακα να την πιάνουν και θέλω να πληρώσω κιόλας...Μπορείτε να βοηθήσετε?
Υ.Γ Φίλε paraxenos, αφήνω ασχολίαστο το ότι ξέρεις και τί φάρμακο παίρνει!
Παιδιά ψάχνω να γαμήσω κάποια γύφτισα που κάνει χρήση ηρωίνης,να έχει κολλήσει αφροδίσιες αρρώστειες,να είναι τόσο τελειωμένη που ούτε τα φάρμακα να την πιάνουν και θέλω να πληρώσω κιόλας...Μπορείτε να βοηθήσετε?
Τέλεια...
για σου ρε τερις3 απεχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο πολυ καλο
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Για το αυτονοητο ρε τερι ο καθε κατεργαρης στον παγκο του, ελπιζω τοτε ολα τα πρεζονια κ τα τσιγκανακια να εξαφανιστουν, κ να ανεβει καποτε η ποιοτητα στην γιαννιτσων, ή οπου αλλου ας ειναι γιατι καποιος μπορει ευλογα να αναρωτηθει κ που θα κανουν μετα πιατσα αν τα διωξουν απο κει? δε με νοιαζει το που, καπου θα βρουνε εκει κοντα παλι, θα ναι στη μοναστηριου, θα ναι κατω π.σταθμο, ας πανε κ 26ης οκτ να μαλωνουν με τα τραβελια δεν με πολυενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι το τι θα κυκλοφορει!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Αδερφε μου αμα πεσει και το τελευταιο οχυρο που λεγεται Γιαννιτσων,αυτη η πολη θα πεθανει!!!Αστην καλα ειναι και ετσι σκοτεινη και παρακμιακη.Εχει μια ομορφια το ολο πραγμα.Φαντασου να δουμε καμια μερα τον Βασιλη να κοβει τιποτα κορδελιτσες στην Γιαννιτσων.Παντως μιας και το αναφερεις για μενα πολυ καλος δρομος για πιατσα ειναι ο παραλληλος της 26ης Οκτωβριου.Απ'το Βαρδαρη μεχρι το city gate.Ησυχος δρομος τις νυχτες,αρα υπαρχει διακριτικοτητα.Φαρδυς δρομος,σταματας ανετα για να ψωνισεις.Και δεν ειναι κατω απο οικοδομες ωστε να ενοχλουνται οι καλοι χριστιανοι και σεμνοι συμπολιτες μας.Θα'θελα και τη γνωμη και των υπολοιπων πανω σ'αυτο μπας και εισακουστει το αιτημα...Για το αυτονοητο ρε τερι ο καθε κατεργαρης στον παγκο του, ελπιζω τοτε ολα τα πρεζονια κ τα τσιγκανακια να εξαφανιστουν, κ να ανεβει καποτε η ποιοτητα στην γιαννιτσων, ή οπου αλλου ας ειναι γιατι καποιος μπορει ευλογα να αναρωτηθει κ που θα κανουν μετα πιατσα αν τα διωξουν απο κει? δε με νοιαζει το που, καπου θα βρουνε εκει κοντα παλι, θα ναι στη μοναστηριου, θα ναι κατω π.σταθμο, ας πανε κ 26ης οκτ να μαλωνουν με τα τραβελια δεν με πολυενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι το τι θα κυκλοφορει!
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω και επαυξανω σε οτι αφορα για το που μπορουν να κανουν πιατσες εκτος γιαννιτσων, η νεα δυτικη εισοδος που αναφερεις ειναι οτι πρεπει δρομος για τετοια φαση, κατι παραπανω ξερουν τα ρουμανακια που βγαινουν κατα διαστηματα εκει μετα την ταβερνα στον παλιο σταθμο. Αλλα σκεψου μετα οι μπατσοι θα τις κηνυγανε περισσοτερο και θα μπορουν να τις πιανουν πιο ευκολα αφου δεν θα μπορουν να χωνονται ουτε σε διαφορες οικοδομες ουτε σε τριγυρω στενα, ο δρομος παραειναι φαρδυς και κεντρικος μηλον της εριδος θα αποτελεσει μετα για καθενα απο αυτους!
Γενικά καλή (σε εμφάνιση και υπηρεσίες);νεα φατσα στην πολυτεχνειου ονοματι τζούλι απο αθηνα ξανθια σε citroen-c4 καθε μερα ωρες11-2 30πιπα 50κουλουρι, για λιγες μερες ακομα...
γυναικα η τρανσ?νεα φατσα στην πολυτεχνειου ονοματι τζούλι απο αθηνα ξανθια σε citroen-c4 καθε μερα ωρες11-2 30πιπα 50κουλουρι, για λιγες μερες ακομα...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Μια πληροφορια για οσους ενδιαφερονται.Στην Πολυτεχνειου λιγο πριν τα δικαστηρια σε ασημι Peugeot cabrio στηνεται η τρανς Στελλα.Προχθες σταματησα να ρωτησω και την ειδα απο κοντα.Ειναι ξανθια πανεμορφη.ισως η ομορφοτερη που εχω δει στις πιατσες.Παιρνει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι μου ειπε.Νομιζω οτι θα αρεσει πολυ στους λατρεις του ειδους.Γυρω στις 2.00 την ειδα...
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λεει ρε μαγκες κατεβικε κανενασ κατο σιμερα εχει τιποτα γιατι εχ8εσ εγω που κατεβικα κατα τισ 11 δεν επεζε τιποτα
να ρε φιλε εσυ αμεσως.ειδες τι ειπε ο ολλανδος?δεν καταλαβε αν ειναι γυναικα η τρανς.μπορει να ειναι γκομενακι καλοτζουλι και γυναικα λιγο δυσκολο.